Schimb creier avariat cu unul sanatos,accept variante!
![]() ![]() ![]() |
Schimb creier avariat cu unul sanatos,accept variante!
IL-02-GTA |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
|
||
-------------------- ....................
|
|||
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pai la cit vei ajunge in final, iti iei cel putin o Laguna noua :mrgreen:
Apropo, iti sterg postul de la bursa despre vinzarea acestei "masini", deoarece, dupa cum reiese de aici, e o utopie deocamdata. Cind ai masina gata, poti sa pui postul din nou. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce Doamne iarta-ma sunt pinguinii aia? :shock: |
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da' pitici de curte n-ai pus pe ea?... biggrin.gif :twisted: :mrgreen:
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Mare-i gradina Domnului....
Pitici....da si ceva neoane sub masina, evident violet. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
E bun unul sa il pui pe capota de la motor...unu dintr'ala cu berea in mana. Apoi sa te uiti in ochii mari ai primului politist intalnit, cu al doilea nu va mai tine bineinteles ...asta va cere certificare RAR sau daca nu talon.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
IL-02-GTA ai ceva poze sa vada si ochiul nostru dracovenia aiasta :shock: ca prea imi suna a " utopie " vorba lui sefu` :wink:
|
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ies..... Ies..... Ai andarstend.......... A murit americanu'!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif P.S.: Vind papusa in rochie de mireasa, se asezoneaza perefect cu pinguinii si piticii de pe capota. La o adica piticii pot fi pusi in pozitii diferite, mimind un three some cu papusa. |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Dar n-ați văzut că titlul topicului este "Scimb creier..." ?
MoneyTalks, Marty, faceți ceva! laugh.gif |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pai daca omul schimba creier, ma pot eu opune? :mrgreen:
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
pai d-aia il "scimba"
lol la faza cu piticii |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Corect!!! laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
GTA eu as cumpara-o, dar nu prea ma impac cu scaunele de Astra. Crezi ca rezolvam sa montam unele de Pajero ?
Planetarele sunt lungi sau scurte, ca si asa tot nu m-am lamurit cu berlineza mea ? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Propun sa schimbati verbul a schimba cu ceva mai usor de scris....
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu n-am drepturi! Nici la sectiunea asta, nici la creieru' domniei sale. Si unde mai pui ca fac parte din cei 10 mii de cretini care-l asculta pe Adrian das Wunderkind..... :wink:
Dar, totusi, ce mama dracu-s aia pinguini in cazul de fata, ca eu nu stiu ????? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Watchful snake |
![]()
|
Hai IL-02-GTA, lămurește-ne!!!
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mă mănâncă un deget care vrea să se ducă pe butonul de șters, ia lămurește-ne cu mai multe detalii, că-mi dau drumu' (la deget, bineînțeles)!! :wink: :wink:
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
of topic: dragi colegi se pare ca asta e mai atre decat 1 banc. Nu m-am mai amuzat asa copios de ceva vreme.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O tichie cu margaritar, ceva, nu se serveste pe aici?...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Urla Nvidia in voi :oops:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Dupa subiect eu zic ca ar fi trebuit mutat la Bursa biggrin.gif
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai d'acolo vine !
eu propun sa infiintam o noua sectiune de povesti ... pescaresti :mrgreen: |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Să mă repet că dacă nu apar detalii, rad topicu' ăsta?
Aștept 24H! E 20.08.2004 ora 13:27!!! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
Celor care au facut caterinca si care cu siguranta nu conduc altceva decat masina lu` taticu,mamica,bunicu,a lu` taticu` lu` prietena,a lu` vecinu de de-asupre ca e pe bune cu mamica sau mai stiu eu ce,le raspund:-Stimabili soferi de duminica seara(nici macar toata ziua) pinguinul este bucata aia de tabla care se prinde de aripa spate ,de prag si se prinde cremaliera la usa din spate pe ea iar cand usa este inchisa.....surprizaaa..nu se mai vede! Eu nu m-am suparat ,sper sa n-o faceti nici voi. 8) Iar daca insistati o sa-ncerc sa pun niste poze asa cum este !
|
|
|
Marty |
![]()
|
'r-ar mama lui a dracu' de pinguin daca pot sa-mi dau seama ce-are ...cremaliera de la usa ( :shock: :shock: :shock: ) cu pragu' si aripa spate. Auzi, nu cumva ai ou Kinder in antena, nu de alta, da' elementele de tuning de la kit-urile Kinder Eggs chiar nu le cunosc
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dragOn |
![]()
|
INSISTĂM!
Dar te rugăm să nu le postezi Duminică seara că nu e nimeni pe forum, suntem la plimbare cu mașina lu' tăticu', bunicu', bla, bla... |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
|
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Marty ti-as fi facut o schita dar nu am scaner.Dar totusi sa incerc o explicatie mai amanuntita.La toate modele dacia 13xx exista o piesa care se cheama cremaliera.Cremaliera este piesa aceea metalica,care se prinde de o bucata de tabla in 2 suruburi cu cap stea(nu cruce),si care se regleaza ca sa t-i se-nchida usa cat mai usor.E...bucata aia de tabla se cheama pinguin si acesta reprezinta prelungirea de la pargul masinii catre in sus pana la aripa spate totodata inchizand si arcul de cerc ce formeaza conturul rotii spate.Mai mult de atat cred ca ar trbui o poza sau sa dati fuga pana la masina si sa va lamuiriti! :roll:
|
|
|
Marty |
![]()
|
Si ala-i pinguin ? De cind si pina unde ???
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:24 |