Sa fie asta Dan Daniel, sau sunt altii mai rau ca el
![]() ![]() ![]() |
Sa fie asta Dan Daniel, sau sunt altii mai rau ca el
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
il stiu linku... hai mai Marty, chiar nu stiai ca Internetul e plin de distrusi?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba da, da' nu se satura sa ma surprinda!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
si noi suntem niste distrusi mai mici, crede'ma. Eu unul cel putin ma simt. Este ora 3:43 AM si citesc daciaclub.ro
|
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
Ma, io am dormit cam mult dupa-amiaza si nu ma ia somnu'. Ieri la fel. Da' chilotii fetii tot nu-i cer inapoi!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
Sa pui la socoteala banii dati pe prezervative, banii dati pe apa de la dusul de dupa act + sapun, banii de pe biletele RATB, etc
![]() LE : ![]() Intru si eu pe chat si na ce gasesc... nici el nu are somn : Sunday, 27 May 2007 01:00 DAN_DANIEL :: SIMULTAN This post has been edited by FLP: 27 May 2007, 02:53 |
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
Asta ma seaca:
QUOTE -un avort -100RON(pe asta nu am inteles de ce a trebuit sa-l platesc eu...dar in fine...nu am zis nimic ptr. ca o apucasera istericalele) Nu intelege de ce-a trebuit sa-l plateasca el.... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
Pai.... poate nu era a lui.... nah ca la asta nu te-ai gandit... daca tot l-a parasit....
|
--------------------
.
.
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Ce naiba chiloti i-a luat asta cu 10 ron ?! Gogosari din bazar ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
A iesit nebunie mare cu topicul ala, in 2 zile s-au strans peste 11.000 de accesari si vre-o 600 de posturi, zeci de injuraturi, si oameni despre carea aveam cu totul alta parere au dat-o in bara si si-au aratat adevaratul caracter.
-nu am facut eu topicul de pe computergames -vomital nu e clona mea -daca tot scrieti injuraturi la reputatie acolo cand imi dati minus, macar semnati-va cu adevaratele nickuri, nu va mai ascundeti ca niste potarnichi -argoane, io te credeam mai destept de atat. daca tin o poza cu BILLY IDOL inseamna ca sunt manelo roaker, la atat se limiteaza cultura ta de kiss fm si radio deea? ![]() -daca mai aveti alte nelamuriri, va stau la dispozitie This post has been edited by DAN_DANIEL: 27 May 2007, 10:16 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
DAN_DANIEL parca decedase tatal tau nu??? acum ce faci stai pe forum si scrii???
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
Marty |
![]()
|
Scrie de suparare, sa uite.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
daca atat ai inteles tu din topicul ala, nu am ce sa pretind de la tine..
nu a observat nimeni in ce hal era scris, cu cate greseli de genul "te da-i tirat, "sati" "dam-i", etc. chiar asa, nu s-a prins nimeni in afara de vis-a-vis, marty si inca vr-o 2 sau 3 ca e la misto facut topicul? This post has been edited by DAN_DANIEL: 27 May 2007, 10:03 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(nicu022003 @ 27 May 2007, 09:59) Uni oameni au un caracter foarte puternic , sunt niste razboinici se lupta cu viata ei sunt razbonici lumini si trec cu usurinta peste orice piedica a vietii... asa e si colegu nostru Dan el a trecut usor peste moartea tatalui lui , acum sa resemnat si sta pe forum cu noi. Deci ce e asha greu? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, a fost o farsa... vorba lu' buzdugan
![]() Din toata povestea, aia cu moartea tatalui a fost deplasata... Cel mai mult ma oftic ca am luat minus la un post care acum se dovedeste ca a fost adevarat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
Here our soldiers stand from all around the world
Waiting in a line to hear the battle cry All are gathered here, victory is near The sound will fill the hall, bringing power to us all We alone are fighting for metal that is true We own the right to live the fight, we're here for all of you Now swear the blood upon your steel will never dry Stand and fight together beneath the battle sky Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world Like thunder from the sky - sworn to fight and die We're warriors, warriors of the world Many stand against us, but they will never win We said we would return and here we are again To bring them all destruction, suffering and pain We are the hammer of the gods, we are thunder, wind and rain. There they wait in fear with swords in feeble hands With dreams to be a king, first one should be a man I call about and charge them all with a life that is a lie And in their final hour they shall confess before they die If I should fall in battle, my brothers who fight by my side Gather my horse and weapons, tell my family how I died Until then I will be strong, I will fight for all that is real All who stand in my way will die by steel Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world Pai am invatat poezia asta si mi-a dat forta si speranta pentru ziua de maine |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
sa ne zici tata, caci te-am facut vedeta !
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Marty |
![]()
|
@ Dan Daniel: Pârț! Menouãr sax!
This post has been edited by Marty: 27 May 2007, 10:18 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nene, îți dau un sfat din inimă și total dezinteresat: meri repede și te caută taică! Ai, cred, probleme grave la mansardă!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ce am aflat despre daniel
este insurat probabil cu o moldoveanca sta pe linia lui 41 sau in apropiere are motocicleta ii place king diamond a facut liceul in baneasa locuieste cu parintii,tatal lui sforaie ,el incerca sa-si antifoneze camera sa scape de zgomot e posibil sa fi deschis topicul sa ia reputatie(topicul e la misto) scoate filtrele de la cablu sa vada gratis toate programele ii place sa se joace cu mintile oamenilor mi-a luat ceva timp sa citesc toate posturile...dar a meritat ![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 27 May 2007, 10:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
opa, domnu marty, ati servit cumva liceul coanda? sau apicola
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Dane niste coliva nu ne trimti si noua aici la mare??? Am coborat acum jos in ghetou la o tigara si am vorbit cu delfini din marea neagra si au zis ca le e pofta de niste coliva. eu stiu faci un colet mai mare si trimiti... Mai era pastrama din ct parca poate vrea si el facem o lista aici si trimiti cu curieratu rapid.Ce zici? Si noi iti donam credit Cosmotel vrei?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FireChief @ 27 May 2007, 11:19) ce am aflat despre daniel ... a facut liceul in baneasa ... QUOTE(DAN_DANIEL @ 27 May 2007, 11:20) de acord cu tine. manouar e de cacaua. sunt gay saracii,dar se pare ca ai inteles pe dos ideea ![]() QUOTE(Marty @ 27 May 2007, 11:20) TE IA MAMA DRACU'!!!! ![]() Deci DAN_DANIEL e clona lu' Marty? ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
@ firechief scoate filtrele de la cablu sa vada gratis toate programele
le scoteam pana s-au prins bulangii si au bagat filtre la ei la cofrag acolo, nu mai sunt filtrele la panoul din scara ![]() @dragos p. EXACT ![]() This post has been edited by DAN_DANIEL: 27 May 2007, 10:24 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 27 May 2007, 11:19) ce am aflat despre daniel este insurat probabil cu o moldoveanca sta pe linia lui 41 sau in apropiere are motocicleta ii place king diamond a facut liceul in baneasa locuieste cu parintii,tatal lui sforaie ,el incerca sa-si antifoneze camera sa scape de zgomot e posibil sa fi deschis topicul sa ia reputatie(topicul e la misto) scoate filtrele de la cablu sa vada gratis toate programele ii place sa se joace cu mintile oamenilor mi-a luat ceva timp sa citesc toate posturile...dar a meritat ![]() ![]() ![]() + ...e asistent veterinar ,a terminat liceul VIACESLAV HARNAJ din baneasa This post has been edited by FireChief: 27 May 2007, 10:31 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
@ CELOR CARE M-AU INJURAT SI HULIT, BLESTEMAT, ETC
Daca eram intr-un scaun cu rotile, schimba cu ceva situatia? mai aveati lasitatea de a jigni un om handicapat pe viata, intr-un scaun cu rotile, care conduce o dacie cu semnul de handicapati? ![]() ba firechief, tu nu cumva lucrezi la securitate ![]() This post has been edited by DAN_DANIEL: 27 May 2007, 10:31 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Iar a vorbit cu SRi sa inteleg
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:50 |