Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
Wolfman |
![]()
|
||
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
||
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|||
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am gandit si eu la montarea unui eleron, doar pentru a vedea mai bine la manevrele cu spatele unde se termina masina..
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
facind abstratie de inutilitatea unui astfel de element eu personal cred ca o sa arate rau de tot, avind in vedere inaltimea si asa exegerata a spatelui.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Ma gandesc ca un eleron ar mai atenua din uratenia (parerea mea!) spatelui; problema este ca la asa multe linii drepte e greu de gasit un eleron care sa dea bine...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eleron ii mai trebuie dupa ce ca e foarte inalta. Cred ca nu mai vezi nimic in oglinda.
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
hyperyon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
depinde de care ii pui.....
daca ii iei unu de ala care sa o lungeasca..maid e exterior...eu zic ca ar merge bine...chiar sunt curios daca si-a pus careva si de care |
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Wolf @ 6 Oct 2004, 09:46) Ma gandesc ca un eleron ar mai atenua din uratenia (parerea mea!) spatelui; ba eu ma gandesc ca un eleron ar mai accentua uratenia (parerea mea!) spatelui; |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
jumanji |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 September 04 ![]() |
![]() |
-------------------- |
|
hyperyon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
ne poti arata tu niste linkuri ceva? noi nu am gasit
|
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
daca ii pui doar eleron nu stiu daca arata prea bine..dar daca o tunezi complet (exterior) o sa arate binisor...presupun ca urmatoru model de dacia o sa fie si mai urat.abia astept sa vad ce o sa scoata.
sa nu uitam ca dimensiunile farului din spate (lampa ii spune,nu?) s-a marit de la DSN incoace ![]() |
-------------------- null
|
|
dode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 November 04 ![]() |
QUOTE ba eu ma gandesc ca un eleron ar mai accentua uratenia (parerea mea!) spatelui; Nu cred ca este urata, aaaa??? Attached thumbnail(s) 30b_.jpg ( Size: 96.61k ) Number of downloads: 5976 logan_spate_mod.jpg ( Size: 29k ) Number of downloads: 8156 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6 MPI
- B-xx-CZM
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
super misto cea rosu toreador
![]() dac-o pui si-n practica 10x ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
dode alea doua poze prin Loganul din unghiul ala favorabil pe care l-au folosit si cei de la Mioveni in prezentari. Pe viu insa nu cred ca va arata frumos. Masina este si asa ff inalta. Punind spoilere si praguri ii vei accentua disproportia latime/inaltime
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 November 04 ![]() |
QUOTE dode alea doua poze prin Loganul din unghiul ala favorabil pe care l-au folosit si cei de la Mioveni in prezentari. Pe viu insa nu cred ca va arata frumos. Masina este si asa ff inalta. Punind spoilere si praguri ii vei accentua disproportia latime/inaltime Mda.... dar nu este super urata. Attached thumbnail(s) 361.gif ( Size: 458.59k ) Number of downloads: 6162 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6 MPI
- B-xx-CZM
|
|
costi |
![]()
|
intr-adevar nu este urita dar cred ca in cazul asta trebuie umblat la suspensii si coborita garda la sol binisor.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
mariuscha |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 August 04 From: Iasi ![]() |
Adevarata treaba! E singura masina romaneasca la care vad un tunning potrivit! In ce program ai creeat imaginea?
|
--------------------
DSN
Clima
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
cel mai bun si ieftin eleron este cel de solenza, pe care vi-l puteti monta la orice dealer dacia...
si cred ca vine si bine... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Ca eleron trebuie ceva micut ceva de genul asta cum au facut si nemtii de la ELIA..
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry16850361 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
poza aia e cam nasoala si e prelucrata pe computer...
vezi ca asta e mult mai veridica: MotorShow175.th.jpg e luata de pe 4tuning.ro...a pus-o pe-acolo un tip care a fo la Essen Motor Show --> vreau si io eleron de-asta...de unde fac rost? are cineva idee??? |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E interesant eleronul asta. Nu credeam ca exista un eleron care sa nu faca spatele Loganului sa para si mai masiv.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Chiar ca eleronul ala asa elegant schimba parca tot spatele destul de rigid al loganului.. cam la ce pret se gaseste ca ma intereseaza si me mine pt clio symbol
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
informatia cu logan-ul tunat a aparut pe site-ul AMS de prin Ungaria cu o poza contrafacuta, iar apoi a aparut un user pe 4tuning cu o poza veridica; stirea a ajuns si pe la noi iar pretul vehiculat pentru eleron era la vreo 140 de euro...
...dar poate ne ajuta vr-un nene care stie sa modeleze fibra de sticla sau ceva ![]() Alte idei? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
comanda mare .... pret mai mic
trebe facut ceva cu posterioru LGN-ului ... ca nu e apetisant deloc sunt si io pe receptie |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
140 E ... au mancat dupa jos??? n-oi fi nebun sa dau atat pe eleronul ala.. cu 100 si ceva imi iau de aluminu meserias ...
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
maxx |
![]()
|
la dealer de unde am ridicat masina mi-au zis ca pretul orei de lucru e de 400mii (yo am intrebat, nu mi-au zis ei...), la "Ausbourn"daca asa se scrie
![]() P.S. - La dealer avea si magazin de piese si accesorii : - o jeanta de aluminiu(d-aia cum am yo la ambition) era ~3.800.000 - un breloc de pus la chei (d-ala cu logan) era 140.000 si bomba : am fost la electricianul care monta alarme si mi-a zis : -montajul dureaza o zii -si costa 2.000.000 daca vreau si deschidere porbagaj -si mai trebuia sa-i dau lui ~4.500.000 pe un ALCAR + diferenta pt pager si senzor de perimetru... bai fratilor unde v-ati pus alarme ca stau fara ? (decat s-o pun la ala...) |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
CisCo |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 December 04 From: Bucuresti ![]() |
daca am vazut io bine...la poza aia cu eleronu ala pe dacia logan .... ala cu machina..( logan ) are niste genti ... de toate zilele.... voi ce ziceti ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B- 90 - C S C
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
As avea o propunere pe post de eleron. O prelungire a acoperisului in spate deasupra lunetei...orizontal. Ceva cum se gaseste la matiz cea mai scumpa versiune. Parerea mea. Eu am vazut asa ceva la o solenza si dadea super. Si Loganul e o Slz mai mare.....muuuuuult mai mare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
BogdanBMB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut azi in fata la Latin Efe un Loganel cu un super eleron. Arata beton si ma oftic rau de tot ca nu am avut aparatul si-i fac o fotografie.
|
--------------------
Dacia logan
preference 1.6
- B- 82 -BMB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:58 |