Termen livrare Solenza
![]() ![]() ![]() |
Termen livrare Solenza
Florinliviu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 11 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io am comandat in 28 februarie la rep. din floreasca o rapsodie marin; mi-au fixat 17 aprilie data maxima cica;
m-au sunat acum cateva zile ca e posibil sa mai intarzie, nu mi-au spus explicatia; mi-a zis sa stau linistit ca sunt printre primii care au comandat aici; la ce ma incalzeste daca intarzie?! |
-------------------- |
|
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Domnilor, nu vreau sa va supar
![]() Nu va mai faceti singe rau, ca e al vostru, si lucrurile nu vor fi influentate. Sper ca n-am parut deplasat, voiam doar sa va bat pe umar, in semn de incurajare si solidaritate ![]() |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
hehe drept ai grait...
m-am impacat demult cu ideea ca tre sa fii pregatit pentru anormalitatea de aici; e drept ca iti mai iesi din pepeni, mai injuri oleaca, dar vine implacabil si calmul neputincios... |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
VREAU SI EU NUMAUL DE LA VOCEA CLIENTULUI!!!! SUNT EXASPERAT CA NU MAI IMI VINE MASINA VREAU SI EU NUMARUL DE LA vOCEA CLIENTULUI SA MA IAU CU AIA DE GAT....NU SE MAI POATE.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX
|
|
Florinliviu |
![]()
|
Vezi sa nu-ti fi spus asa doar ca sa-si faca ei vanzare :idea: Ca nu prea au piata astia si, ce si-or fi zis baietii: hai sa le promitem marea cu sarea :wink:
Se poate totusi sa nu fie teapa, din moment ce pana atunci se vor mai fi onorat majoritatea comenzilor (printre care si a mea, sper). Bobo, daca mai esti pe forum, te rog spune-mi si mie daca ai auzit ceva de vreo Clima cameleon iesita. Eu am vazut pe unu' care si-a ridicat-o ieri de la Adras Turda cu comanda facuta pe 27 feb :roll: |
-------------------- |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE VREAU SI EU NUMAUL DE LA VOCEA CLIENTULUI!!!! SUNT EXASPERAT CA NU MAI IMI VINE MASINA VREAU SI EU NUMARUL DE LA vOCEA CLIENTULUI SA MA IAU CU AIA DE GAT....NU SE MAI POATE..... ![]() ![]() ![]() ![]() 0248-500000 vocea.clientului@daciagroup.com" |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
VREAU SI EU NUMAUL DE LA VOCEA CLIENTULUI!!!! SUNT EXASPERAT CA NU MAI IMI VINE MASINA VREAU SI EU NUMARUL DE LA vOCEA CLIENTULUI SA MA IAU CU AIA DE GAT....NU SE MAI POATE.....
![]() ![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX
|
|
Florinliviu |
![]()
|
Aviasol, uite-aici: 2038770 din Bucuresti, sa nu platesti interurban, sau 0248500000 la Pitesti. Nu-i nici o diferenta daca dai la nr. din pitesti, la asta din buc. iti face automat transferul, asa am inteles.
|
-------------------- |
|
Florinliviu |
![]()
|
Aviasol, zi-mi si mie modelul, culoarea si dealerul.
Bai, ce oameni de kk astia de la Dacia, astepti de aproape 2 luni ![]() |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
QUOTE Aviasol, uite-aici: 2038770 din Bucuresti, sa nu platesti interurban, sau 0248500000 la Pitesti. Nu-i nici o diferenta daca dai la nr. din pitesti, la asta din buc. iti face automat transferul, asa am inteles. ITI MULTUMESC PT NUMERELE DE TELEFON |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX
|
|
aviasol |
![]()
|
QUOTE Aviasol, zi-mi si mie modelul, culoarea si dealerul.
Bai, ce oameni de kk astia de la Dacia, astepti de aproape 2 luni ![]() SLZ RAPSODIE CULOAREA GRI GRAFIT, DEALER IATSA PITESTI (BASCOV), AM FACUT COMANDA PE 27.02 !!! DECI NU SE RESPECTA ORDINEA NATIONALA..... ![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX
|
|
Bobo |
![]()
|
baieti stai sa va explic cum e cu ordinea nationala... ideea e ca tu ai un nr. de caroserie parca, dar neoficial iti spun ca se practica sa iti treaca pe factura o alta serie, deci cu alte cuvinte sa ti-o dea pe a altuia care a comandat-o inainte;
ca sa nu mai zic ca se pot scoate din flux masinile celor neimportanti pentru anumiti... va confirm iar ca au fost pers. importante care au sarit randul, dar cica n-au fost multe... nu stiu ce oridn de marime are acest "multe"... |
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
ce persoane importante isi mai iau... dacia??? :shock:
hehe, tot ce sper pentru voi este ca, peste 2-3 luni cand ma bag si eu la o Solenza, sa nu fiti inca... in asteptare... ![]() ![]() ps. apropo, cu OPC-ul nu se pot rezolva problemele aparute la livrare (in caz ca pe contractul semnat de voi este intr-adevar mentionat un termen care a fost depasit deja)? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva...
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
sau... ar mai fi o modalitate: daca stiti careva dintre voi ceva reporteri TV/presa scrisa, ati putea vorbi cu ei... publicitatea negativa face minuni...
|
--------------------
Renault
2006/7
- Bsiceva...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ma, berbecilor, ati semnat vreun contract sau nu???????
ca daca da puteti sa mergeti pe ce e scris in contract!!! adica clauze de reziliere si PENALITATI!!!!!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Florinliviu |
![]()
|
Pe bonul ala de comanda sunt doar niste scurte referiri la livrare si zice ca se poate intarzia, asa ca ei magarii s-au acoperit printr-o propozitie doar.
|
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
ce anume nu le place la cartea de munca?
ce or sa faca baietii de la anul cand cartile de munca se desfiinteaza; or sa ceara o adeverinta probabil; dar aia se poate manari...?!?! |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
adevarul e ca la cat m-am stresat si la cat m-am enervat ar fi trebuit sa-mi dea provizoriu o masina pana imi vine cea comandata...e asa de greu sa ai un lot de cateva masini pentru acest gen de probleme?
|
-------------------- |
|
Florinliviu |
![]()
|
Marty, stii cumva cate masini si eventual ce modele/culori ai vazut?
Danke! |
-------------------- |
|
Florinliviu |
![]()
|
Mersi mult, oricum eu mi-am cam luat gandul ca-mi vine pana de Paste.
Cel mai 'vechi' e Bobo, cred, 27 feb comanda. Ceilalti: aviasol, marty, altii? |
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
dupa ultimile cercetari, ma incadrez la conditiile Raiffeisen, ba mai mult, am si cartea de munca actualizata acum 5 luni...
![]() dar eu tot mai astept ceva luni - cand ma intorc din concediul de vara - atunci o sa am capul mai limpede... si ceva feedback (mai ales negativ) de la voi :wink: |
--------------------
Renault
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Bobo |
![]()
|
hai ca primii o veste buna; masinutza e gata azi, adica iese din fabricatie, luni o transporta si miercuri o pot lua; (ce-i drept e ca nu inteleg de ce face 2 zile pe drum...); una peste alta tot e o intarziere de aproape o saptamana;
haideti sa va zic una, alta; masina cand o iei, tre sa platesti RCA; acum CASCO isi fac fiecare daca vrea sau nu; io mi-o fac si pentru asta am vorbit cu un broker in asigurari; l-am intrebat ce ma sfatuieste si mi-a zis ca foarte mari diferente nu sunt, doar in ceea ce priveste modul de tratare mai mult; ma refer la societatile mai, gen allianz, generali (asirom exclud ca v-am mai zis ca nu o sa-mi dau banii pe mana unora care fac trafic cu alcool ca ultimii pungasi... marii oameni de afaceri...);am ales Allianz; in general cam toate societ. practica regimul de fransiza la casco, adica nu iti despagubeste un anumit procent din paguba (magarie mare, dar asta e alta discutie); la allianz fransiza e de 20% la furt total si 2% la partial; am gasit o portita ca sa nu mai am fransiza, si anume sa fac o asigurare de bunuri tot la ei, care e mica, 0,05% din valoarea bunurilor/an (o valoare pe care o estimezi tu); deci la 5000 o sa am 25$ pe an de platit; io zic ca e ok, avand in vedere ca daca imi fura masina allianz imi da inapoi doar 80%*5450=4360!!! din 5450!!! nesimtire... ca sa nu mai zic ca e de fapt valoarea in lei minus uzura, etc, etc.. adica iesi nasol in pierdere...va dati seama la masinile scumpe ce nasol e?!? asta a propos si de a cumpara o masina straina strangand din fund la bani... o sa am de platit deci casco, fara fransiza: 4,14% /an daca platesc in rate sau 3,73/an daca platesc integral; daca nu fac smecheria cu fransiza atunci evident primele erau un pic mai mici, respectiv 3,28%/an la rate si 2,95%/an integral; inca ceva: casco intra in vigoare la 24 de ore dupa semnarea contractului; asadar io am vorbit cu brokeru si mi-a zis sa scot o proforma inainte si sa fac asigurarea inainte ca sa imi intre in vigoare cand incep sa alerg cu ea prin oras...asta e important ca soc. de asig. cauta orice portita sa nu-ti dea banii (asta mi-a zis-o clar si brokeru' si e evident si o stiti prea bine toti); si inca ceva: (tot a propos de ce vorbeam mai demult): daca nu ai vre-un dispozitiv de siguranta te costa mai mult cu 4%; cu alte cuvinte tre sa aveti ori alarma ori shtanga, ori nu mai stiu ce.... io prefer shtanga; am intrebat si cat ma costa carte verde pentru 15 zile: 60$...revin la un alt topic a propos de asta? cat o sa coste fratilor noua RCA+carte verde obligatorie pe un an?!?!?! ar cam trebui sa incepem sa tremuram... tre sa imi cumpar triunghi, trusa si extinctor, covorase ca evident dacia nu le include in pret; asta face in ordine: 7 euro + 14 +18 + 12= 51 euro; stie cineva daca sunt mai ieftine in alta parte? cica poti sa-ti iei si nu stiu ce husa care sa acopere chestiile astea cu 2 euro... una peste alta, alergatura mare fratilor, nu gluma... |
-------------------- |
|
Florinliviu |
![]()
|
Bobo, felicitari!
Zi-mi te rog si mie cum pot afla stadiul de fabricatie al masinii ca aia de la VC nu stiu sau nu vor sa faca efortul a cauta. Te rog zi-mi si mie cum sa iau legatura cu broker-ul de la allianz ca si eu m-am gandit sa fac la ei. N-am inteles care-i a doua varianta de securizare pe care sa o ai ca sa nu platesti 4% in plus (shtanga :shock: ). Credeam ca-i 2% casco, nu 2.95 :cry: Numai daca poti, da-mi te rog si mie un nr de tel. sau email de-al tau sa te mai intreb niste chestii legate de asigurare sau altele ce se pot ivi, multumesc. |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
merci...
asta cu stadiul de fabric. e incurcata; am scris in miniserialul cu intarzierea ca la un moment dat mi-au zis ca nu e intrat la vopsitorie, dupa aia seara mi-au zis ca a intrat; a doua zi cand iar se codeau sa imi spuna ce e cu intarzierea, si cand le-am cerut explicit stadiul in care e au zis ca nu pot; si cand le-am zis ca ieri mi-au zis, mi-au raspuns ca au facut-o asa pentru mine (e vorba de VC, nu de tipa cealalta pe care o stiam); deci ce sa zic, suna de mai multe ori si intreaba, zi-le din top ca nu mai ai masina, ca tre sa iti desfiintezi depozite, ca pleci din buc. , ca asa si pe dincolo...si incearca sa vorbesti cu cat mai multe de la VC; oricum noteaza de fievcare data cu cine vorbesti; respectivul broker se cheama Doru (Teodor Nitu) si are tel.: 0722/205909; ii spuneti ca veniti din partea lui Bogdan Dascalescu; e ft. de treaba, si tin sa spun ca el tine cont cand am de platit asig. , vine si incaseaza, nu mai am aceasta grija (ceea ce e si normal de altfel); a doua varianta e shtanga; exact ce va spuneam; asta e forma incipienta de magarie ca sa zic asa; nu s-au prins astia cu firmele de alarme, ca or sa se inteleaga sa mareasca mult mai mult primele daca nu ai alarma; sau cine stie ti-or mai impune si firma... te poti astepta la orice; economia de piata a lui peste...cine spune ca e piata libera (si nu ma refer strict la romania, ci la tarile dezv.) e in eroare; e super reglementata; impresia e de libertate; ca sa nu mai zic si de intelegerile intre companii; (pai recent citii de scandaluri cu intelegeri la pret intre producatorii de medicam., de ciment, casele de licitatii christies si southeby, etc); nu stiu ce calcule mi-a facut, ca am vorbit la tel.; a inmulti, a impartit si i-a dat atat; nu ma intreba care e modalitatea de calcul; 0740/211222 and feel free to call me...fara suprataxa, hehe... |
-------------------- |
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Q: Cum se verifica etanseitatea masinilor japoneze
A: se pune o pisica in interiorul masinii, apoi se inchid usile si geamurile si se astupa sistemul de ventilatie, iar daca pisica moare in 24 de ore inseamna ca masina e etansa. Q: Cum se verifica etanseitatea masinilor Dacia Solenza A: se pune o pisica in interiorul masinii, se inchid usile si geamurile si se astupa sistemul de ventilatie, iar daca pisica nu iese din masina in 24 de ore inseamna ca masina e etansa ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
Florinliviu |
![]()
|
Bobo, mersi pt. info. Daca nu ma descurc, te sun. Oricum, cred ca dupa Paste vine a mea ca azi iar am avut un meci cu cei de la VC si n-am putut obtine vreo info legata de unde mi-e masina. 20 min si tot nimic la telefon. Oricum, am exasperat-o (si) pe aia.
Pana una alta, cre' ca-mi iau belete de tren 8) Ca doar nu degeaba traim in Ro, macar sa simtim gustul de kkt. |
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
da', dar daca mergi cu 'sageata albastra', o sa-l simti prin aerul conditionat ... care nu prea mai merge...
![]() asta ca in noul metrou din Bucuresti: iarna dadeau astia aer conditionat la greu, acum, cand s-a incalzit, nu mai dau nimik, si azi era sa ma sufoc (noile garnituri nu mai au geamuri care sa se deschida). mai intra si un aurolac, doi... de-aia sunt eu montat sa-mi dau banii, fie si pe o Solenza... ps. question: what do you do when the s.hit hits the fan? :wink: |
--------------------
Renault
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
felix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 11 January 03 ![]() |
Ptr. Bobo
Eu mi-am facut Casco la Asirom si am platit 3.1 milioane/an la o valoare de 4300 Euro asigurata. In plus nici nu am fransiza nici la furt total nici la partial. Am vrut si eu sa-mi fac Alliantz (matusa-mea e broker la ei) dar mi s-a parut nashpa faza cu fransiza: daca iti fura un casetofon de 100 de Eur iti da inapoi numai 100-2%x4000euro=20EUR!!!! Pai de ce draq mai ai asigurare la furt??? :roll: Ce naiba sa-ti fure mai scump de 100EUR la masina? Daca ti-o ia cu totul ai fransiza si mai mare (20%) In ceea ce priveste seriozitatea, eu zic ca la Alliantz platesti mult prea mult renumele - "marca" Allianz. Chiar aseara am vorbit cu Alex, a avut masina bushita, iar cu asigurarea casco de la Asirom a facut actele in 2 ore - la 2 ziua s-a dus la Asirom, la 4 era in service. mai departe tine de cat de mult "ungi" mecanicii - 100 000/zi ziceai Alex? ![]() ![]() Nu vreau sa fac reclama la Asirom, vreau doar sa sugerez ca e bine sa cascati ochii (si urechile ![]() |
-------------------- |
|
felix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 11 January 03 ![]() |
....si inca ceva: nu am alarma pe masina, deci in cele 3.1 milioane a fost si "suplimentul" respectiv. Cu toate acestea nu stau cu frica de furt pentru ca eu am dat pe masina 3200 euro, iar daca mi-o fura imi dau 4300. Eu zic ca merita
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:44 |