Frana de motor la scoala de soferi, v-a explicat instructorul de asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Frana de motor la scoala de soferi, v-a explicat instructorul de asa ceva?
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nici eu...
Da' nu-i problem' ![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, asta am invatat de unul singur. Dar macar am invatat sa nu strau cu ambreiajul calcat la stop, ceea ce nus e intampla la toate scolile.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu nu am facut scoala de soferi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Evident, din moment ce nici permis nu ai!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, am învățat.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dom'le, eu sunt siderat.
Nu numai de istoria cu frina de motor, ci si de alte lucruri care ori nu se invata de loc, ori se invata pe dos - spre exemplu asigurarea (mai precis: lipsa ei). Inainte! |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 23 Jan 2008, 08:31) Explica-mi de ce sa consum la momentul acela timpul si gazul de pomana cu instructorul, din moment ce nu avea ce sa ma invete? am facut cateva ore teoretice, si la examen 26/26, la oras a fost doar o formalitate, vreo 3 km cu un politai ce completa niste hartii langa mine . Daca ai de gand sa sugerezi ca am luat ceva pe pile, te inseli, in 8 ani si peste 100 kkm am luat doar amenzi pentru viteza si una pentru centura, nici un accident cat de mic, sau amenda din alte motive decat cele mentionate. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu
in schimb a insistat sa apas intodeaun abreiajul inaintea franei noroc ca prin copilarie am facut carturi .... ![]() This post has been edited by tarzy: 23 Jan 2008, 15:35 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
NU
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Da! Si la ,,B,, si la ,,C, C+E,, Difera functionarea franei de motor la cele doua tipuri ( autocamioane/masina mica)
This post has been edited by autom: 23 Jan 2008, 11:05 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Bineinteles. Un instructor de nota 1000+. Mai rar asa ceva.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu da, sotia da. Instructori diferiti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Nu, din pacate...dar am invatat pe parcurs, sincer la inceput nu stiam cu ce se mananca frana de motor, imi treceau tot felu de idei prin cap..votat NU.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din pacate pe mine DA cu toate ca am facut vara scoala
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Nu ,nici nu apomenit vreodata de ea
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Same here.
![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mie da, desi a trecut ceva vreme de atunci...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
pe mine unu instructorul ma plimba numai pe langa saormarii si imi zicea ce mancam azi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nu
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Instructorul nu ... Altcineva m-a invatat de asa ceva.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
hmm instructorul la C a pomenit ceva de ea...dar stiam deja ce este frana de motor de la altcineva.Instructorul de la B nici vorba sa-mi fi zis de asa ceva
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Cateva vorbe a zis instructorul (o explicatie laconica a fenomenului, si nu foarte coerenta); mai mult am aflat dupa ce am terminat scoala. In legatura cu statul cu piciorul pe ambreiaj la stop, m-a sfatuit ca pana invat sa conduc (3-4000 km), e bine sa stau asa. Chiar daca se duce placa de presiune sau rulmentul (el a precizat ce se strica
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
o mare tampenie. pentru ca asa cum te inveti asa conduci tot timpul.
am eu o prietena pe care a invatat-o la scoala ca sa tina ambreiajul calcat la semafor ca e mai comod. ca la logan nu se strica. ce cretin ! un prieten care da acum examen si care a facut pe nova scoala a invatat sa schimbe vitezele pe la 1800-2000 rpm ca altfel se strica motorul (motor otto) si consuma mult.....mare-i gradina lui dumnezeu ![]() eu am facut scoala mai demult cu un instructor mai mult decat bun.frana de motor am invatat la scoala se soferi cum se foloseste.si parcari si multe lucruri elementare pe care unii nici nu le-au auzit: sa zicem semnalizarea.... This post has been edited by han_1.6 mpi: 30 Jan 2008, 17:12 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Nu.
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Instructorul de la cat. B nu mi-a pomenit de asa ceva, dar la cat. C, C+E da.
Oricum frana de motor am inceput s-o folosesc singur pe parcurs, a devenit un reflex, indiferent de viteza si mai ales cand franez. Am vazut ca unii soferi de 40- 50 de ani, nu conteaza cine/ce sunt ( nu e tata ![]() Dar sa revin, am votat NU, pentru ca mi-a pomenit de frana de motor nu mi-a aratat ce si cum. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
av_bbq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 16 September 07 From: Timisoara / Resita ![]() |
da , si frana de motor mi-a explicat si lectii practice(pe zgura) despre comportamentul supravirator si subvirator al masinii (in timpul liber instructorul era copilot de rally)
|
--------------------
Dacia
Logan II
2008 Laureate
- CS -- -------
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Imi aduc aminte cu placere de asta... La mine, scoala s-a limitat la 10 minute.Mergeam de mult pe drumul public, beneficiind de un tata foarte ingaduitor,dar niciodata nu i-am inselat increderea.
Am aranjat scoala, nu neg, singura pretentie a instructorului a fost sa ma vada la volan o data. Politistul m-a intrebat la oras cu cine am facut scoala..., nu avea cum sa il cunoasca pe instructor, am dat examen la Pitesti si scoala am facut-o la Craiova... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:00 |