motto-uri si citate celebre, care va plac voua....
motto-uri si citate celebre, care va plac voua....
Filip |
14 Aug 2013, 14:27
|
||
Forumist Group: Members Posts: 2.984 Joined: 23 July 09 |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
Andy_ACS |
14 Aug 2013, 14:40
|
Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.295 Joined: 19 July 04 From: Craiova |
"Bad decisions make good stories"
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
maho |
15 Aug 2013, 11:21
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.162 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic |
1. Cu dragostea omori timpul, cu timpul omori dragostea.
2. Răzbunarea e dulce și nu are calorii. 3. Dacă n-ai ce face, fă-o în altă parte. 4.Când bărbatul are o situație proastă, caută o femeie. Când situația se îmbunătățește, mai caută una. 5. În dictatură, cineva te folosește cum vrea. În democrație, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească așa cum vrea el. 6. Mai rău decât un prost leneș e un prost cu inițiativă. 7. M-au urmărit multe gânduri profunde, dar am fost întotdeauna mai iute decât ele. 8. Dacă șeful e un idiot, lasă-l s-o afle de la altul. 9. În orice căsnicie, cineva are întotdeauna dreptate, iar bărbatul niciodată. 10. Nu-i greu să te lași de băut, greu e să înțelegi de ce trebuie să te lași de băut. 11. Oamenii cu bani sunt de două feluri: apărați de poliție ori căutați de poliție. 12. Și în casa de nebuni există vecini. 13. Oricât te-ai strădui, cineva va munci mai puțin decât tine și va câștiga mult mai mult. 14. Nu salariile-s mici, lunile sunt prea lungi. 15. Când iubești cu adevărat, nici măcar bigudiurile nu te mai sperie. 16. Principala problemă a omului e că el singur își creează probleme. 17. Dacă nu ai griji și dușmani, e posibil să nu te fi născut. 18. Cine muncește toată ziua nu mai are timp să câștige. 19. Sărăcia nu se vindecă. A dovedit-o medicina fără plată. 20. Dacă într-un cuvânt de cinci litere ai comis șase greșeli, una e de prisos. 21. Prietenii pot fi și falși, dușmanii sunt întotdeauna autentici. 22. Nu-ți băga în cap toate fleacurile, fiindcă nu-ți mai rămâne loc pentru prostie. 23. Un optimist este un om insuficient de bine informat. 24. Femeile fac din nimic trei lucruri: salate, coafuri și drame. 25. Uneori, când începi să frânezi, nu te mai poți opri din frânat. 26. Dacă la o întrebare îți răspunde un filozof, nu-ti mai aduci aminte nici ce ai intrebat. 27. A doua căsnicie e victoria speranței asupra experienței. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
8 Jul 2022, 14:56
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
QUOTE Nothing discloses real character like the use of power. It is easy for the weak to be gentle. Most people can bear adversity. But if you wish to know what a man really is, give him power. Robert G Ingersoll cu referire la Abe Lincoln. Sau fa-l moderator (fie si la jurnal de bord). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
10 May 2023, 20:54
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM |
În 1956, filozoful evreu german Günther Anders a scris această reflecție, nu știm dacă a fost premonitorie sau programatică:
„Pentru a înăbuși orice revoltă în avans, este important să nu o faceți violent. Metodele arhaice precum cea a lui Hitler sunt în mod clar depășite. Este suficient să creați o condiționare colectivă atât de puternică încât însăși ideea de revoltă să nu existe. Vor veni și mai multe. Pentru mintea oamenilor. Ideal ar fi formarea indivizilor de la naștere prin limitarea aptitudinilor lor biologice înnăscute… Apoi, am continua să condiționăm prin reducerea drastică a nivelului și calității educației, pentru a o readuce la o formă de integrare profesională. Un individ needucat are doar un orizont de gândire limitat și cu cât gândul lui se limitează mai mult la preocupări materiale, mediocre, cu atât se poate revolta mai puțin. Trebuie să ne asigurăm că accesul la cunoaștere devine din ce în ce mai dificil și mai elitist… …că decalajul se mărește între oameni și știință, că informațiile destinate publicului larg sunt anesteziate de orice conținut subversiv. Mai ales fără filozofie. Din nou, este necesar să folosim persuasiunea și nu violența directă: vom difuza masiv, prin intermediul televiziunii, divertisment uluitor, mereu măgulind emoționalul, instinctivul. Vom ocupa spiritele cu ceea ce este zadarnic și jucăuș. Este bine cu vorbărie neîncetată și muzică, pentru a împiedica mintea să se întrebe, să gândească, să reflecteze. Vom pune sexualitatea pe primul plan al intereselor umane. Ca anestezic social, nu există nimic mai bun. În general, vom avea grijă să alungăm seriozitatea din existență, să ne batem joc de tot ce are o valoare ridicată, să menținem o apologie constantă pentru lejeritate; astfel încât euforia reclamei, a consumului să devină standardul fericirii umane și modelul libertății. Condiționarea va produce astfel o astfel de integrare a sinelui, încât singura teamă (care va trebui menținută) va fi aceea de a fi exclus din sistem și deci de a nu mai putea accesa condițiile materiale necesare fericirii. Omul de masă, astfel produs, trebuie tratat ca ceea ce este: un produs, un vițel și trebuie să fie supravegheat așa cum ar trebui să fie o turmă. Orice lucru care îi permite lucidității să adoarmă, mintea lui critică este bună din punct de vedere social, ceea ce ar risca să-l trezească trebuie combătut, ridiculizat, înăbușit… Orice doctrină care contestă sistemul trebuie mai întâi catalogată drept subversivă și teroristă, iar cei care o susțin trebuie apoi tratați ca atare”. Günther Anders – Învechirea omului, 1956 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
1 Apr 2024, 14:05
|
In an address he gave in 1936, for example, Einstein declared:
QUOTE “I want to oppose the idea that the school has to teach directly that special knowledge and those accomplishments which one has to use later directly in life. The demands of life are much too manifold to let such a specialized training in school appear possible […] The development of general ability for independent thinking and judgement should always be placed foremost.” |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
1 Apr 2024, 16:42
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.538 Joined: 1 November 04 From: sat |
QUOTE(timesnewroman) “Dă-vă-n p..a mea” - ‘nea Costel, drojdier |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot
|
|
axabrt |
26 Apr 2024, 06:57
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.426 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti |
Macron: „UE a delegat energia Rusiei, industria Chinei și apărarea SUA
A zis și ăsta ceva adevărat, da sa vedem cu făcutul cum e This post has been edited by axabrt: 26 Apr 2024, 07:01 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
axabrt |
15 Aug 2024, 18:51
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.426 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti |
Un citat din generalul ciuc, fiindcă merita
Nicolae Ciucă, de Ziua Marinei: „Dacă mă nășteam 100 km „mai încolo”, acum aș fi fost pe front” Eu daca mă nășteam 100 km mai încolo acum as fi fost la Brașov. Nu era deloc rău, fata de porcăria industriala poluata de Ploiesti |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
tatabobu |
16 Aug 2024, 00:04
|
membru Group: Members Posts: 4.640 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti |
Pentru cine-i nascut la maternitatea Giulesti, asa arata cercul cu raza de o suta de kilometri centrat pe maternitate:
giulesti.jpg ( Size: 543.73k ) Number of downloads: 142 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
sorin1983 |
16 Aug 2024, 07:11
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.615 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova |
la cat de idiot e sigur era pe front... daca era razboi in bulgaria.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bgdrenault |
16 Aug 2024, 07:19
|
bgd Group: Members Posts: 3.385 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt |
Doar ca domnul Ciuca vorbea de la Constanta. Ipotetic
Deci 100 km ar cam fi pe undeva......altundeva |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
sorin1983 |
16 Aug 2024, 07:29
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.615 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova |
ipotetic asta ne lipsea. in rest aveam de toate.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
axabrt |
16 Aug 2024, 08:23
|
Eu cred că cei mai supărați sunt ungurii de la granița cu Romania. Vă dați seama ce era daca se nășteau 100 km mai încolo. Toată lumea era fericită
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
tatabobu |
16 Aug 2024, 09:35
|
membru Group: Members Posts: 4.640 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
16 Aug 2024, 10:00
|
QUOTE(axabrt @ 15 Aug 2024, 18:51) Un citat din generalul ciuc, fiindcă merita Nicolae Ciucă, de Ziua Marinei: „Dacă mă nășteam 100 km „mai încolo”, acum aș fi fost pe front” Eu daca mă nășteam 100 km mai încolo acum as fi fost la Brașov. Nu era deloc rău, fata de porcăria industriala poluata de Ploiesti nush cum sa-ti zic da si brasovu e industrial si poluat... doar ca e mai frig. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
16 Aug 2024, 11:46
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.162 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic |
|
--------------------
Dacia
1310
|
axabrt |
16 Aug 2024, 16:28
|
Ia uite aicea. Deacuma o sa tot fie de scris pe topicul asta.
Marcel Ciolacu: Este o vorbă, dacă într-o zi nu înveți nimic, este o zi pierdută Eu însa i aș răspunde domnului ciorapu că este o vorbă, Daca taceai filozof rămâneai. Acuma daca a vorbit, aia e. Ghinion This post has been edited by axabrt: 16 Aug 2024, 16:29 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
19 Aug 2024, 07:21
|
QUOTE(maho @ 16 Aug 2024, 11:46) https://bzb.ro/stire/brasovul-cel-mai-polua...-brasov-a164111 stai sa vezi iarna. De cand cu autobuzele electrice s-au mai dres cica, nici eu nu am mai fost de cand cu pandemia iarna pe acolo, oi fi ramas in urma. This post has been edited by einstein1984: 19 Aug 2024, 07:32 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
19 Aug 2024, 13:36
|
Bzb e unul din oficioasele psd-ului, e de inteles. Stai sa vezi cum dispare poluarea peste cateva zile, dupa ce (re)vine bisnitarul semianalfabet la primarie.
|
--------------------
Dacia
1310
|
GIC |
19 Aug 2024, 13:56
|
Doar membru Group: Members Posts: 926 Joined: 13 January 04 From: Oradea |
QUOTE(axabrt @ 16 Aug 2024, 09:23) Eu cred că cei mai supărați sunt ungurii de la granița cu Romania. Vă dați seama ce era daca se nășteau 100 km mai încolo. Toată lumea era fericită Nu cred ca-s suparati la cat de bine e in HU acuma. Atat de roz e acolo ca vin la noi la supermarket-uri si nu uita sa intre si la benzinarii, la intoarcere. |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 02:07 |