motto-uri si citate celebre, care va plac voua....
![]() ![]() ![]() |
motto-uri si citate celebre, care va plac voua....
rodi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fato, vezi ca ai deschis topic de proverbe si zicatori, presteaza acolo cu "omul bun..."
Aici e de citate celebre. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Grecule, tu nu intelegi ca el e "omul bun"?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
" Dormi in pace, tara inginer te face " aveam un poster mare cand eram la TCM (aka Tampiti, Cretini, da' Muncitori
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Traseiste Claxoniste M.......
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Mie mi-a luat 5 sa ajung in anul trei. acolo m-am blocat...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
La betie am "coraj" sa scriu ce gandesc, deci:
Din putul gandirii: (pacat ca n-am diacritice la rabla asta de PC) Nu e nimic in neregula in a fi EGOIST si LACOM. Asa functioneaza viata: pe baza de egoism si lacomie. Diferenta intre a distruge si a crea tine de inteligenta si de viziunea pe termen lung, sau lipsa ei. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
pilife ai beut cam mult, ca nu-i nimic celebru in ce ai scris tu acolo.
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu inca ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cum nu? sa fii beut nu-i celebru? nu stii betivi celebri??
Ti-as putea da niste exemple de pe la noi... Suma respectelor. Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nichita Stanescu?
George Bacovia? |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pe langa pilif? Niste amatori.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Filip |
![]()
|
Pai... nu e "citat" celebru fiindca e scris de MINE la betie.
![]() ![]() Daca era citat din cineva, aveam decenta sa-l trec acolo. |
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai puteai sa treci si tu:
Tuborg ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Eh... te rog! Holstein, am pretentii!
![]() Dar cu toata seriozitatea... asta sunt eu: EGOIST si LACOM. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si in relatia ta cu Doamne Doamne cum justifici nevoile astea ale tale de a fi egoist si lacom?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Acum nu mai e cu Doamne-Doamne, acum e cu
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Eu nu cred in Doamne Doamne. Sunt onest. A vedea lucrurile asa cum sunt este singurul mod in care merita consumata viata.
![]() EDIT: ady - nu exista Doamne Doamne si nici Dracu`. Ar fi bine daca ar exista chiar si Dracu`. In caz de catastrofa sau ceva ai avea privilegiul de a-l sluji si a mai castiga ceva timp. A se vedea "legendele". Dar in realitate cand e sa mori, mori. Este exclus pentru o persoana sa creada in supranatural, si sa se considere intelectual. Ori una, ori alta. ![]() This post has been edited by Filip: 29 Mar 2012, 21:33 |
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
De baut cand te-ai apucat? Ca acu' cativa ani te laudai ca nu bei deloc.
|
--------------------
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
"If you always do what you've always done, you'll always get what you've always got."
-- Susan Jeffries |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Andy_acs - BIG
![]() ![]() Ady - cu toata seriozitatea, te inteleg, crede-ma te inteleg. Ca si eu am avut la cine sa tin de-a lungul vietii. Si cum am mai zis-o si pe alte topic-uri: daca credinta te ajuta sa mergi mai departe, mergi pe mana CREDINTEI. Tot ce conteaza este sa mergi mai departe. A nu se intelege ca vreau sa demolez credinta oamenilor, sau sa fac misto de ea. Credinta are rolul ei, asta mai ales "cand mai ai pentru ce lupta". 29 Mar 2012, 21:43: Nu ma confundati pe mine cu Remus Cernea... sa fim seriosi, nu-s atat de simplist in gandire. ![]() This post has been edited by Filip: 29 Mar 2012, 21:43 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ăsta micu-i beat muci
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
praf... Si mai si bea singur porcu'... pe noi nu ne-ar chema...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
O fi montat și ăla AC-uri
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(rodi @ 2 Jan 2011, 13:54) A friend in need is a friend indeed A friend with weed is better - Placebo Fără turbo, viața e pustiu... - anonim |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:42 |