Electorale : Turul al II-lea, (finala)
![]() ![]() ![]() |
Electorale : Turul al II-lea, (finala)
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(st2005 @ 3 Dec 2004, 19:02) Un motiv pentru care sa nu il votrz pe Basescu este ca a facut mare scandal cu fraudarea alegerilor, inaite sa se dea rezultatele oficiale de catre BEC. Cititi si voi presa internationala si vedeti ce scrie, in toate ziarele din Vest. Basescu e constient ca piuerde alegerile si pentru asta a zis ca de cesa nu le faca rau la "comunisti". Imaginmea noastra politica internationala e La panant. Poate BAsescu vrea sa faca de kk PSD-ul si sa se amane semna rea tratatului de intrare in UE, de pe 17 Septembrie. Eu zic ca a facut asta numai pentru o presupusa razbunare. Ca unul ce a cunoscut fenomenul inca din ziua alegerilor, ca unul care stie ca alegerile pot fi contestate in max 48 de ore de la inchiderea urnelor, eu cred ca te inseli. Daca marsezi pe ideea lu' CTP cum ca Basescu ar fi trebuit sa mai astepte (cu alte cuvinte pina cand era prea tarziu ca sa mai poata face ceva), eu zic ca avem un problem. Problemul nu e cand a facut scandal, ci cum (dovezile adica). Da si tu niste linkuri din presa vestica, eu parca citisem altceva pe acolo...gen organizare defectuoasa a alegerilor, opozitia a contestat rezultatele, alegerile trebuie analizate si cam atit. Ma cam indoiesc ca vreun ziar ar fi scris ca "Basescu ce s-a gandit el, ca de ce sa nu dea in comunisti daca tot a pierdut". Da' de Nastase bucuros inainte de exit-polluri nu zice nimica in presa de afara? O fi cam ca in Romania si prin vest, naiba stie... |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
st2005, tu ai citit dovezile? Ai vazut ca acolo unde s-a votat mult pe liste speciale a iesit Nastase? Dar bineinteles ca de fapt aia il votasera pe Basescu, nu?
A facut mare scandal? Doamne fereste sa nu spunem ceva ca nu intram in mUE, nu-i asa? Pai hai sa-ti spun ceva: toti ticalosii aia de ziaristi care au scris prostii despre Oprisan, Iacubov, Mischie s.a.m.d. ar trebui inchisi. De ce? 1. Au atentat la bunastarea tarii. Unul dintre cele mai criticate lucruri la Romania este coruptia - si doar din cauza lor. Daca taceau, nimeni din UE nu ar fi aflat nimic. 2. S-au grabit sa spuna prostii inainte de a avea dovezi solide. Ca daca ar fi avut dovezi solide, probabil ca institutiile statului ar fi reactionat si respectivii erau deja la inchisoare - asa ar fi fost normal nu? Si doar noi traim intr-o tara normala. Dumnezeule cum pot fi fraieriti unii de propaganda PSD.... |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(st2005 @ 3 Dec 2004, 20:02) Imaginmea noastra politica internationala e La panant. Poate BAsescu vrea sa faca de kk PSD-ul si sa se amane semna rea tratatului de intrare in UE, de pe 17 Septembrie. Eu zic ca a facut asta numai pentru o presupusa razbunare. SA nu mai spun ca au fost unii care au votat de 5(cinci) ori...pentru BAsescu. Chiar cunosc o asemenea persoana. Cred ca daca e cineva la pamant, nu poate fi decat o singura persoana aici. Rog moderatorii sa NU editeze postul acestui individ pentru a vedea exact ce inseamna un votant al lui Nastase si cum se exprima acesta ![]() This post has been edited by Valentine: 3 Dec 2004, 19:24 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Valentine ... esti penibil, zau daca nu. Si exprimarea chiar reprezinta o jignire, oricum ai da-o. Daca un agramat voteaza Nastase ... asta inseamna ca toti care voteaza la fel sunt vai de mama lor? Sau ce sa inteleg din "ce inseamna un votant al lui Nastase"?
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 3 Dec 2004, 19:19) Cred ca daca e cineva la pamant, nu poate fi decat o singura persoana aici. Rog moderatorii sa NU editeze postul acestui individ pentru a vedea exact ce inseamna un votant al lui Nastase si cum se exprima acesta ![]() DA-mi tu mie 3(trei) motive sa il votez pe Basescu in defavoarea lui NAstase in turul II. Oricum eu in turul I nu l-am votat pe Nastase si nu cred ca nu o sa-o fac nici in turul II pentru ca nu o sa am cum vota. Asta asa numai ca sa il contrazic pe Valentin cu "votant al lui Nastase" This post has been edited by st2005: 3 Dec 2004, 19:37 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Valentine, cred ca pustiul are 13-14 ani (daca nu cumva mai e altul cu semnatura asemanatoare) . Sigur nu e votant de-al lui Nastase. Cred ca spune si el ce-a auzit prin casa.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Valentine, mai patineaza ambreiajul, omule ... dezbatem idei, nu persoane ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
St2005, 5 motive deocamdata:
1. Alternanta la putere e ceva benefic, in special in democratiile 'tinere' 2. Chiar vrei sa iasa Nastase? Ce dovezi mai vrei ca Nastase e comunist, corupt, etc? Uita-te in suplimentul 'Scanteia'. Ei, ce ai vazut acolo despre Basescu? Sa-ti spun ce zicea ilustrul Nastase (ca drepturile omului sunt un concept invechit)? 3. Tom Gallagher. Uita-te ce zic strainii despre Basescu. Uita-te ce zic agentiile internationale de stiri despre PSD si ce zic despre D.A. 4. Minciunile desantate ale PSD-ului la TV, faptul ca aproape nu mai exista presa libera in Romania. 5. Ghergut. Ala de PSD a fost promovat. L-ai vazut? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(vv @ 3 Dec 2004, 19:41) St2005, 5 motive deocamdata: 1. Alternanta la putere e ceva benefic, in special in democratiile 'tinere' 2. Chiar vrei sa iasa Nastase? Ce dovezi mai vrei ca Nastase e comunist, corupt, etc? Uita-te in suplimentul 'Scanteia'. Ei, ce ai vazut acolo despre Basescu? Sa-ti spun ce zicea ilustrul Nastase (ca drepturile omului sunt un concept invechit)? 3. Tom Gallagher. Uita-te ce zic strainii despre Basescu. Uita-te ce zic agentiile internationale de stiri despre PSD si ce zic despre D.A. 4. Minciunile desantate ale PSD-ului la TV, faptul ca aproape nu mai exista presa libera in Romania. 5. Ghergut. Ala de PSD a fost promovat. L-ai vazut? 1. De acord. 2.Eu nu vreau sa iasa nimeni, consider ca niciunul dintre candidati nu merita sa fie presedinte. 3. Esti sigur ca toti au parere mai bune despre Basescu decat despre Nastase? 5. Pe Ghergut nu l-am vazut. Uita-te si tu ce zice Asarban(spert ca nu gresesc) despre Basescu. Daca iese BAsescu, o sa zica ca nu poate face nimic bun pentru tara asta pentru ca PSD a lasat-o pe marginea prapastiei. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
vv |
![]()
|
2. Nu se poate, unul tot va iesi.
3. Eu asta am vazut. Sunt sigur insa ca Berlusconi il place mai mult pe Nastase ![]() 5. Pai uita-te ce mos ramolit e. E un judecator comunist, care a dat decizii revoltatoare la viata lui (un om nevinovat a stat 17 ani in inchisoare daca nu ma insel). Constantinescu l-a mazilit, PSD l-a reinfiintat. Si acum e presedintele BEC.... sigur ca da, aia sunt impartiali. Cat despre asarban - spune-mi doar cate chestii mai rele ai auzit despre Nastase decat despre Basescu. Si nu ma lua cu flota, ca aia e o porcarie. Da' am auzit si chestii nasole despre Basescu, dar am auzit (si OBSERVAT!) si lucruri bune. Poti zice acelasi lucru despre Nastase? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 3 Dec 2004, 20:08) valentine , eu nu am implinit inca 18 ani si nu am dreptul sa votez . nu am vrut initial sa intru in discutiile pe teme electorale dar mi-am exprimat parerea ca bombonel ar fi mai potrivit decat basescu pentru presedentie ( vezi cum sunt priviti cei doi d'afara si nu poti sa zici ca ziarele acelea nu sunt echidistante ) iar apoi am intrat in hora posturilor . in al 2-lea rand eu nu stiu ce mari realizari are basescu in 15 ani de politica. 3. cred ca basescu a pierdut mult prin taraboiul facut pe baza fraudarilor alegerilor . daca avea asa mare dreptate iesea lumea in strada , ne sarea vestul in cap si pana la urma se relua procesul de votare . probabil am fi urmat acelasi curs ca ucraina . nu zic ca nu au existat nereguli ....dar nu poti sti pentru cine au fost voturile in plus. mai nou am vazut la A1 ca in vulcan (parca ) primarul pedist refuza sa dea nu stiu ce ajutoare daca cei care sunt indreptatiti sa le primeasca nu voteaza cu basescu |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Valentine |
![]()
|
@ vv ghergut a fost ala care l-a condamnat pe saracul ala la 17 ani de inchisoare desi era complet nevinovat? (stiu ca au fost reportaje cu el acu' 1 an sau ceva). incredibil ... asta a ajuns sa fie presedintele BEC ... ar merita sa stea si el un pic la racoare sa vada cum e
![]() Un pic deviat de la topicul asta, dar legat totusi, tocmai ma uitam si eu la o bucata de film la pro-tv si deodata apare o mare somatie neagra de la CNA pentru nu stiu ce chestie difuzata de pro-tv la ora 17,00 pe 28 noiembrie, cu un candidat la camera deputatilor care a amenintat alegatorii cu pistolul ... ce stiti de asta? post edit @ bogdan: si eu la 17 ani aveam impresia ca Vadim ar fi cel mai bun presedinte ... din fericire am crescut ![]() This post has been edited by Valentine: 3 Dec 2004, 20:54 |
--------------------
Ford
Focus
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E o timpenie. Un tigan (candidatul) era in campanie intr-o comunitate de-a lui si indivizii au sarit pe el sa le dea "supliemente" electorale sa-l voteze. Tipul s-a panicat si a tras in aer cu pistolul din dotare (detinut legal ca-i deputat nu ?)
Acum nu stiu de ce a fost Pro TV-ul amendat dar asta-i povestea |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan3l @ 3 Dec 2004, 20:48) Imi spui te rog ce ziare anume si din ce data? Nu de alta da tare am impresia ca pesedeul a reusit prin puternicul sau aparat de propaganda folosindu-se de zvonistica sa inoculeze parerea asta generala. Ai citit tu in vreun ziar strain ca Nastase e vazut mai bine sau asa ai auzit tu de la un prieten? QUOTE(bogdan3l @ 3 Dec 2004, 20:48) mai nou am vazut la A1 ca in vulcan (parca ) primarul pedist refuza sa dea nu stiu ce ajutoare daca cei care sunt indreptatiti sa le primeasca nu voteaza cu basescu Antena 1 este un post echilibrat si distant, ale carui stiri si reportaje obiective nu pot fi de tagaduit? Hai ma ce naiba. Sunt convins ca exista un primar pedist care face asta, insa la paritate 10 alti primari pesedisti fac la fel. Numa ca A1 a cautat sa gaseasca un primar pedist. Daca Voiculescu nu era in hora cu pesedeul, ci cu DA, ia sa vezi tu cum aceeasi realitate pe care o traim zilele astea era prezentata complet pe dos. Mi-e o lehamite de "profesionalismul" jurnalistilor romani de n-ai idee... Tot ce putem face noi este sa gandim un pic, sa nu-i lasam sa ne manipuleze si sa-si bata joc de noi. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
St |
![]()
|
Gata, eu nu mai comentez nimic pe tema asta pana la rezultatele turului II
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ashu , dimineata inainte sa plec la scoala ma uit la revista presei de pe realitatea . luni dimineata nenea care face revista presei a citat unele ziare d'afara . daca el a mintit ( desi nu cred , pentru ca realitatea nu e A1 ) mint si eu la randul meu ....dar daca si mass-media a ajuns sa minta in tara asta nu mai are nici un rost sa ne pierdem tineretile p'acia.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Realitatea este iedul cu doua mame: in functie de ce are de castigat, e pro sau contra PSD. De exemplu: aseara era prima stire in juirnale faptul ca Romania s-a blocat in procesul de integrare europeana. a doua stire era dezmintirea lui Puscas. Corect pana acum.
Intru pe site-ul lor pentru a o trimite si pe topicul legat de UE de pe dacia, deschis de mil. Ce gasesc ca prima stire: ceva dlegat de un pisoi. Caut in arhiva, in toate stirile, nimic. Nici-o vorba. Iar in urma cu 30 de minute gasisem stirea copleta pe site-ul lor. Ah, si apropo de gradul de cultura a votantilor lui Nastase: era ieri in Cotidianul, mi se pare, stire: 53% din votantii lui Nastase nu au nici liceul. This post has been edited by madalina: 3 Dec 2004, 23:04 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
bogdan3l |
![]()
|
QUOTE(madalina @ 3 Dec 2004, 23:36) Ah, si apropo de gradul de cultura a votantilor lui Nastase: era ieri in Cotidianul, mi se pare, stire: 535 din votantii lui Nastase nu au nici liceul. asta nu am inteles-o ! cum adica 535 ? adik 535 din 3 sau 4 miloane? sau te-ai exprimat gresit ? si daca e sa o luam dupa gradul de cultura care credeti voi ca are unul mai mare ? basescu sau nastase ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Era 53% (am luat pre repede degetul de pe shift si a aparut 5 in loc de %).
De gradul de cultura, ce sa spunem cand ai in casa tablouri suficient de valoroase pentru a deschide un muzeu, primite cadou sau deschizi un muzeu cu hartile tale vechi, nu cred ca mai trebuie sa ne intrebam cine este mai cult...). Dar imi amintesc si de faza cu Adi-baietas de cartier cand in Parlamentul Romaniei i-a invitat pe parlamentarii opozitiei sa ii numere ouale, sau faa cand a numit-o in acelasi Parlament al Romaniei pe Norica Niculai "relicva" (desi amandoi aveau pozitii oficiale, intr-o institutie de prim-rang a statului roman). Si tot atatea iesiri ale diplomatului si educatului domn Nastase. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 3 Dec 2004, 21:52) post edit @ bogdan: si eu la 17 ani aveam impresia ca Vadim ar fi cel mai bun presedinte ... din fericire am crescut ![]() Pai daca e s-o luam asa, atunci peste vreo 5 ani o sa zici la fel: Acum 5 ani credeam si eu ca Basescu e cel mai bun presedinte ... dar din fericire am mai crescut? ![]() QUOTE(ashu @ 3 Dec 2004, 21:58) Mi-e o lehamite de "profesionalismul" jurnalistilor romani de n-ai idee... Tot ce putem face noi este sa gandim un pic, sa nu-i lasam sa ne manipuleze si sa-si bata joc de noi. Ashule, de acord cu "profesionalismul" jurnalistilor. Dar cum imi explici si mie ca strigati toti "HOTII, S-AU FURAT ALEGERILE", insa pana acum n-au aparut nici un fel de dovezi clare? Daca ar aparea asa ceva, iti dai seama ce si-ar lua-o in bot PSD-isti si Basescu ar castiga cu 70% lejer (as vota si eu de 7 ori pt. el ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
bogdan3l |
![]()
|
madalina iesirile nervoase ale lui nastase le poti numara pe degetele de la o mana dar basescu s-a balacarit 4 ani cu consilierii municipali .
as fi curios sa vad un profil psihologic al lui basescu ( adica sa vad daca este avid de putere ) . sincer as vrea sa vad daca el decat s-a folosit de bucuresti ca o trambulina pentru presedentie sau a ajuns in mod fortuit in postura in care se afla acum . mi se pare lipsa de respect pentru bucuresteni din partea lui ca in vara sa ceara si sectoarele iar in iarna sa plece . |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Wolfmark @ 4 Dec 2004, 00:17) Ashule, de acord cu "profesionalismul" jurnalistilor. Dar cum imi explici si mie ca strigati toti "HOTII, S-AU FURAT ALEGERILE", insa pana acum n-au aparut nici un fel de dovezi clare? Daca ar aparea asa ceva, iti dai seama ce si-ar lua-o in bot PSD-isti si Basescu ar castiga cu 70% lejer (as vota si eu de 7 ori pt. el ![]() Explicatia este foarte simpla draga Wolfmark. Pentru cei care stiu legea electorala, aceasta prevede contestatii facute in maxim 48 de ore de la inchiderea urnelor (deci nu de la afisarea rezultatelor). Afirmatiile cum ca Basescu ar fi trebuit sa astepte afisarea rezultatelor si apoi sa faca contestatie (gen CTP) nu fac dovada decat de necunoasterea legii sau pura prostie. Dovezile au fost foarte clare, explicatiile oferite de BEC in schimb nu au fost. In plus nu mi se pare normal atunci cand depui o contestatie sa vii tu cu toate dovezile. Este ca si cum daca eu as fi jefuit pe strada, aia de la politie cand m-as duce la ei mi-ar zice "pai ce faci nene la noi, adune dovezi solide ca sa te credem", in loc sa se apuce ei sa ancheteze ... Problema e ca s-a lucrat pe toate fronturile si din 1% aici, 1% acolo, s-au nascut 3-4% care au pus PSDul intr-o pozitie mai favorita. Iar la voturile suplimentare, desi un intreg sat de exemplu apare de 2 ori pe liste, ei toti zic ca nu sunt semnaturile lor, ca nu au votat de 2 ori, ca au votat cu Alianta, etc. Evident ca si eu daca as fi furat pentru PSD, si daca as fi prins cu mata in sac, as zice ca de fapt eu am votat cu Alianta DA! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
madalina |
![]()
|
Nastase era primul-ministru al tarii, chemat dea explicatii Parlamentului. In alte tari, dupa acele iesiri nervoase, ar fi fost schimbat din functie. Sa nu uitam ca l-a jignit si pe ambasadorul Guest.
Diferenta este ca Nastase ajunsese in functia respectiva prin votul Parlamentului, iar Basescu prin votul cetatenilor. Basescu avea legitimitatea populara de a se certa cu Consiliul, Nastase, nu. Iar majoritatea "gafelor" lui Nastase au fost reactii la criticile primite. Mi-e teama ca replica celebra a domnului Iliescu "Nu va priveste" va deveni mic copil pe langa ce ar putea spune Nastase in calitate de Presedinte al tarii. Hai sa ne amintim cum a reactionat Basescu cand a fost criticat pentru starea drumurilor iarna, celebra "iarna nu-i ca vara". Nu a jignit pe nimeni, nu a dat nici un raspuns profesionist. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:50 |