Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
Alfred |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
frate daca sa ajuns sa se compare logan si cu CC acuma e clar
![]() pai cat costa loganu si cat cposta pasatu ? zic eu logan 10000 euro passat cc 34000 euro plus ca passatu cc a aparut acuma . De la o vreme loganu e comparat cu tot ce iese pe piata. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Pe mine nu ma deranjeaza ca n-are ESP, nu ma deranjeaza nici ca n-avea ABS, nu ma deranjeaza nici butonul porbagajului, nici oglinzile vechi sau noi, ci ma deranjeaza ca rugineste tabla, ma deranjeaza zgomotul de DIZEL (la masinile pe benzina), insonorizarea "care este", probleme care n-ar trebui sa existe la o masina model 2005 sau 2008. Si problemele astea pun pariu ca nu le-au rezolvat...
This post has been edited by raqzvan: 2 Aug 2008, 11:29 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 2 Aug 2008, 12:27) probleme care n-ar trebui sa existe la o masina model 2008 No bine, si cine e ala care da ora exacta in domeniul asta? "Probleme care n-ar trebui sa existe la o masina model 2008" Cine hotaraste ce probleme ar trebui sa existe si care nu? This post has been edited by ssilviu: 2 Aug 2008, 15:08 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 2 Aug 2008, 12:27) Pe mine nu ma deranjeaza ca n-are ESP, nu ma deranjeaza nici ca n-avea ABS, nu ma deranjeaza nici butonul porbagajului, nici oglinzile vechi sau noi, ci ma deranjeaza ca rugineste tabla, ma deranjeaza zgomotul de DIZEL (la masinile pe benzina), insonorizarea "care este", probleme care n-ar trebui sa existe la o masina model 2005 sau 2008. Si problemele astea pun pariu ca nu le-au rezolvat... izolata fonic mai bine este modelul nou de logan.nustu de vopsea ![]() si sa mai discutat destul zgomotu de diesel e si la clio de la ambreiaj vine.la noul model nu am auzit zgomotu dar ... cine stie |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Vere pentru fiecare model exista 6 miliarde de opinii.De la excelent la oribil.Pentru fiecare din componentele unui model un individ din astia 6 miliarde, are cel putin 10 opinii.Mai bine discutati despre femei ca-s lucruri mai obiective.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
^ Foarte adevarat.
Sa nu mai vorbim ca la Logan prima problema care ti-o pui e cat de practic e, si cat de ieftin, asta cu "Suntem in 2008, nu ar trebui sa existe x sau y" e cam aiurea. E totusi Logan, nu Maybach. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Ce bine a-r fi daca cei de la dacia sau chiar renault citesc aici pe forum si a-r tine cont de opinile noastre "poate sa-r schimba ceva la dacia noastra "
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Esti sigur ca vrei?
Sa va vad cand o creste calitatea, deci inclusiv pretul asa numa cu vreo 1000-2000, cum urlati ca ce preturi are, si ce bine era inainte. Vreti toate acele chestii in plus? Cine va opreste, va obliga cineva sa luati Dacia? Mai sunt alte firme garla pe piata, care ofera acele lucruri in plus. Vrei masina ieftina, si cat decat ok, iti iei Dacia, vrei ceva calitate mai multa, alte chestii ... cauti firma care le are. Ii foarte simplu, nu-i greu deloc. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
sunt siguri ca exista "priviri" de orientare pe acestsite si pe altele de profil, nu se construieste nicaieri nuimic pana nu se face un studiu de piata pe un nr cat mai amre de potentiali clineti.
In general numai de bine despre faza 2 logan, au umblat la aspect si restul e identic, poate ca nici nu trebua sa umble la piese/sisteme care si-au dovedit fiabilitatea pana acum.Cel mai mult apreciez faptul ca e prima masina pe care o stiu care are acelasi pret chiar daca a suferit imbunatatiri.E o bila alba foarte mare pt producator faptul ca pastrat pretul desi se vede ca a facut investitii in piese, proiectare,etc.Ce model mai are faza1,2,3,....la acelasi pret? |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
radoo.ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 07 ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 21 Jul 2008, 08:59) Daca are cineva informatii cu data de incepere a comercializarii modelului Prestige (faza 2) il rog sa posteze aici sau sa-mi dea un PM. Multumesc anticipat. ![]() si eu sunt interesat! tot de prestige. azi m-a sunat tata (din Pitesti) ca cica a vazut un prestige la el la bloc. l-a intrebat p-ala daca e dealer sau l-a cumparat si a zis ca l-a cumparat... inteleg ca se vinde deja? mie dealer-ul din bucuresti mi-a zis ca inca nu... trebuie sa stau in Pitesti sau Mioveni ca sa fie "De vanzare"? |
--------------------
Nu
am
masina
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
A intrebat colegul interesat la "vocea clientului" si i-au spus ca din octombrie se va putea comanda Prestige (faza 2).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
radoo.ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 07 ![]() |
asa stiam si eu... de la un dealer din bucuresti... dar tata inca nu e senil... nu stiu ce sa mai cred
|
--------------------
Nu
am
masina
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
faza 2 imi place
o bagheta de protectie noua mai lata si mai plata mi-ar fi incantat ochiul jumatatea superioara a partii frontale (grila + faruri) imi place mult, spoilerul deloc habar nu am daca s-a facut un salt calitativ insa masina la capitolul desing a mai recuperat din handicap de sandero nu vreau sa discut deoarece cu exceptia partii frontale restul e penibil succes daciei in demersurile sale |
--------------------
/
/
/
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu nu le doresc neaparat succes.Eu le urez multi rivali.Sa existe competitie si sa castigam noi.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radoo.ro @ 2 Aug 2008, 20:29) si eu sunt interesat! tot de prestige. azi m-a sunat tata (din Pitesti) ca cica a vazut un prestige la el la bloc. l-a intrebat p-ala daca e dealer sau l-a cumparat si a zis ca l-a cumparat... QUOTE(Amedeus @ 2 Aug 2008, 20:58) A intrebat colegul interesat la "vocea clientului" si i-au spus ca din octombrie se va putea comanda Prestige (faza 2). Am vazut si eu unu' parcat acu' vreo 2 zile, da' NU e prestij, e laureate 16v. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
De MCV cu "fata ridicata" (face lift)
![]() Ma gandesc ca daca mai transpira cate o informatie, poza... Sa se puna si aci, sa vada si ochiu' nostru... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
e o poza in ultimul numar al ams-ului
|
--------------------
/
/
/
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai ce am vorbit la Vocea Clientului la Dacia. Dat comanda logan laureat 1,4 gri platine pe data de 18 iulie ....data ridicare masina 16 sept.....dacia incepe productia in ultima saptamana din august
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
ingerulol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 August 06 ![]() |
a avut dreptate DieselFUn cand a postat mai devreme cu 2 pagini
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6MPi
- AG 05 EMR
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Intradevar, nu-s decat vreo 5 luni trecute de cand s-a pomenit prima data de Vectra ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Buun, de-abia s-a liniștit lumea cu Phase Deux și pe la știri se vehiculează deja că Loganul va fi înlocuit în decursul anului 2009.
Din ce am mai scormonit până acum, se pare că la începutul anului 2009 Dacia și RTR vor lua o decizie cu privire la linia pe care va continua gama Logan (sau gama înlocuitoare). Sau doar vor lansa coupe-ul și SUV-ul? Eu am postat aici, se pare că mai există un topic dedicat noii generații Logan. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Anul viitor se va alege varianta care va inlocui Loganul actual, dar pe piata va aparea in vreo 3 ani, o mica diferenta totusi.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Alfred |
![]()
|
Daca au mai fost, scuze, daca nu: nice!
Ph2_BodyKit.jpg ( Size: 60.15k ) Number of downloads: 1313 Ph2_BodyKit2.jpg ( Size: 63.46k ) Number of downloads: 1368 De la prietenii belgieni Ecoplast: http://www.carstyling.be/ This post has been edited by Alfred: 25 Apr 2009, 14:22 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
n-arata rau de loc. e un kit care se poate cumpara, sau e un simplu "prototip"?? daca e kit poate va fi oferit si la romanica, ca pe logan ph1 exista un kit sport oferit din fabrica. e drept ca nu a avut mult succes, dar cred ca asta s-a intamplat mai mult din cauza pretului, care era in jur de 2000ron.
This post has been edited by slider2: 25 Apr 2009, 14:43 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Alfred |
![]()
|
Kit. Da, ai dreptate, cum a fost pe Ph1.
Coduri: - praguri 77 11 426 519 + 77 11 426 520 - ornament proiector 77 11 426 052 - ornament inferior bara fata 77 11 426 034 - eleron 77 11 426 038 - ornament inferior bara spate 77 11 426 035 Nu am preturi. Dar poate le are altcineva mai apropiat de evenimente. This post has been edited by Alfred: 25 Apr 2009, 15:02 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Alfred @ 25 Apr 2009, 14:13) Daca au mai fost, scuze, daca nu: nice! Ph2_BodyKit.jpg ( Size: 60.15k ) Number of downloads: 1313 Ph2_BodyKit2.jpg ( Size: 63.46k ) Number of downloads: 1368 De la prietenii belgieni Ecoplast: http://www.carstyling.be/ totul e k, mai putin argintiul ala din jurul farurilor de ceata.. chiar arata binishor, mai ales bara fata |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:33 |