Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
mijlocie eu cred ca este noul logan, ma indoiesc de ceva sport...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Aia "mica" sper sa fie asta.
Attached thumbnail(s) daciacoupe11.jpg ( Size: 45.48k ) Number of downloads: 1377 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
prea futurist pentru dacia...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Squirrel @ 3 Jun 2010, 07:36) te referi la ala mic cu parpalac negru'?..... ![]() QUOTE(IRONICK @ 3 Jun 2010, 08:13) pacat insa ca doar una dintre cele 3 se va fabrica la Mioveni... da' de, tre' sa manânce si marocanu' o pâine ![]() IRONICK, ti-a aparut cumva si un 46? ![]() aphophis, daca te uiti mai atent pe planeta o sa gasesti tot ce vrei cu lux de amanunte ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Lui Ironick ar fi trebuit sa ii apara macar J92.
46 ce ar fi trebuit sa fie membru_DC? Tot un B? Ultima oara il gasisem cu X... Ironick, cand iti va aparea U68, da-mi de veste, te rog! Ala ar trebui sa fie un model interesant. LE: Noaptea imi mai vin idei: 46 ar putea fi un L. Conform unei planificari interne mai vechi X46 ar fi trebuit sa intre in fabricatie anul asta, prin vara, iar o berlina mai mare decat Logan a fost destul de oficial recunoscuta pana acum. Cu B89 dormeam si vorbeam prostii. L-am sters. Asta nu inseamna ca atunci cand sunt treaz le nimeresc intotdeauna. @al3x3: e secretul apei calde. Vei gasi pe forum explicatiile. This post has been edited by Alfred: 4 Jun 2010, 08:04 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
al3x3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 4 June 08 ![]() |
de unde scoateti toate codurile astea si ce semnifica?
|
--------------------
Ford
Focus
Mk 2.5 (2008) ----
Ex Renault 19 1.8 RT (1993) .. .- -- - .... . ... - .. --. |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Codurile de prototip/pre-producție. Astea sunt, cu astea defilăm.
Despre X52/X55? This post has been edited by Squirrel: 4 Jun 2010, 08:24 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Deci o berlina mare un monovolum si un pick-up ....? Nimic distractiv?
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Nu, o berlina mai mare (L46), un monovolum (J92) si un pick-up (U68). Dar din ce am inteles U68 e mai mult o dorinta de a lui Alfred. Eu as paria ca al 3 lea cod din lista lui Ironick e citadina si atunci incepe cu un B. Pe noi ne intereseaza oricum doar inlocuitorul Loganului, L46. Sunt destul de sigur ca o data cu aparitia lui Loganul nu se va mai produce in RO, iar cand Dacia citadina va intra in productie in Maroc se va opri si acolo productia de Logan probabil, asta daca nu se va pastra masina in productie pentru alte piete. La noi si in Europa insa Loganu si-a cam mancat painea, dupa ce trece criza chiar nu il mai cumpara nimeni.
This post has been edited by minny: 4 Jun 2010, 13:52 |
--------------------
------
------
------
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(minny @ 4 Jun 2010, 13:45) La noi ... , dupa ce trece criza chiar nu il mai cumpara nimeni. La noi la Romania criza e vesnica. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
aphophis |
![]()
|
eu cred ca ar avea cumparatori daca ar fi face un logan classic la un pret mai mic decat cel actual..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
Se cam contrazic, si cam fac un pas gresit in conditiile de acum cu berlina mai mare.
Parca ziceau ca Dacia nu o sa ia reteta Skoda. Si ca noul logan o sa inceapa tot de la pretul actual. Asta din declaratiile oficialilor. This post has been edited by Arhimede: 4 Jun 2010, 15:10 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 4 Jun 2010, 15:06) ... fac un pas gresit in conditiile de acum cu berlina mai mare. Parca ziceau ca Dacia nu o sa ia reteta Skoda. Si ca noul logan o sa inceapa tot de la pretul actual. Asta din declaratiile oficialilor. greseala asta o sa-i coste totul au cladit ceva interesant si acum cu o politica totalmente gresita vor ramane in fundul gol |
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cheia succesului? Sa scada din profitul ala imens si sa faca o masina mult mai buna.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
care profit imens?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 4 Jun 2010, 17:17 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Actele sunt ca si hartia igienica. Stiu mai bine sa faca afaceri decat noi, profitul se duce unde trebuie.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
haide ironick ca nu degeaba am pus zambaretii aia.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(daciafan @ 4 Jun 2010, 17:06) greseala asta o sa-i coste totul au cladit ceva interesant si acum cu o politica totalmente gresita vor ramane in fundul gol mie nu mi se pare o politica deloc gresita ceea ce vor ei sa faca. pana la urma loganul nu e masina de oras, dar asa suntem noi romanii invatati, ne luam masina sa caram si casa cu ea... mi se pare foarte logic ca noul logan sa fie o idee mai maricel (pe lateral in special, poate asa mai scade din inaltimea fizica), mai bine realizat, si un pic mai scump. iar locul ramas liber sa fie acoperit de viitoarea dacie de oras... This post has been edited by slider2: 4 Jun 2010, 19:19 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
slider2 sper sa ai tu dreptate iar eu sa gresesc
|
--------------------
/
/
/
|
|
Arhimede |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 4 Jun 2010, 19:18) mie nu mi se pare o politica deloc gresita ceea ce vor ei sa faca. pana la urma loganul nu e masina de oras, dar asa suntem noi romanii invatati, ne luam masina sa caram si casa cu ea... mi se pare foarte logic ca noul logan sa fie o idee mai maricel (pe lateral in special, poate asa mai scade din inaltimea fizica), mai bine realizat, si un pic mai scump. iar locul ramas liber sa fie acoperit de viitoarea dacie de oras... Pai cine a zis ca e de oras, sau sa caram si casa cu ea?Si daca e asa cu ce motiveaza asta un model mai mare? Ca sa scada din inaltimea fizica trebuie sa-l faca mai lung nu mai lat. Inaltimea aia exagerata e facuta ca sa poata adopta o poztiei mai dreapta a pasagerilor "ca sa intre" in platforma aia care era limitata ca dimensiuni. Deci ca sa reduca inaltimea trebuie sa ofere pasagerilor pozitii mai "culcate" si asta costa spatiu ca ampatament deci platforma mai mare...mai scump... Treaba e ca ei promoveaza ideea ca de ce sa-ti iei masina la 11 cand poti sa iei una la 8....stiti si voi reclamele, ca nu ai nevie de nu stiu ce figuri in masina ca logan e o masina care iti ofera tot ce iti trebuie si ca o masina mai scumpa e doar un moft, bani aruncati pe geam, si apoi sa vina cu o masina mai scumpa mai cu mofturi si sa-ti zica "am facut pentru tine una mai buna dar un pic mai scumpa" adica exact contrar principiului. Dar adevarul e ca nu o sa-i coste prea mult "gresala" pentru ca ei de mult nu se mai orienteaza catre piata Romana ci catre pietele externe unde inca mai e mult de halit. Deci principiul si-l incalca din perspectiva romanului, dar din perspectiva strainului care in loc sa dea 16.000 pe un fluence renault da 13 pe un fluence dacia... e perfect. This post has been edited by Arhimede: 4 Jun 2010, 21:15 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
aphophis |
![]()
|
ideea e ca vrei nu vrei trebuie sa avansezi. Pentru a pastra clientii deja avuti. Ca ma indoiesc ca poti creste apeland la clienti noi din aceeasi clasa de clienti avuta pana atunci. Secretul e sa iti retii clientii avuti si sa atragi unii noi. Si de deasupra modelului curent dar si de sub modelul curent. Cam greu de facut zic eu. De aia insist pe logan clasic, sandero clasic.. sa faca ce vor in sus, un logan 2 mai bun, dar sa pastreze si actualul logan
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Da, dar chiar citeam prin ziare zilele astea ca au zis sefii clar ca in RO nu se vor face decat 6 modele si in plus fabrica e deja la capacitate. Ca acum nu se produce chiar la maxim e alta mancare de peste, dar loc de un model nou de volum nu prea mai e, decat daca e un model de nisa cum e pick-up-ul acela sa zicem dar atunci le da cu zecimala la logistica. Asa ca daca vor sa faca un model de volum in RO e obligatoriu sa scoata unul din productie mai intai, iar cel mai plauzibil va fi Logan-ul.
Logica lor e ca noi daca tot ne dam europeni sa facem bine sa facem rost de bani si sa cumparam noul Logan, restul europenilor nu le prea au cu sedanul, deci nici o paguba pentru ei. Va ramane probabil Loganul vechi in Rusia si Maroc, cat timp insa numai ei stiu... This post has been edited by minny: 4 Jun 2010, 23:06 |
--------------------
------
------
------
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(aphophis @ 4 Jun 2010, 22:12) ...De aia insist pe logan clasic, sandero clasic.. sa faca ce vor in sus, un logan 2 mai bun, dar sa pastreze si actualul logan Sandero va ramane in productie si dupa aparitia modelului nou de berlina; fiind planificat si un face-lift...Despre Logan stiu ca cel putin in Romania nu va supravietui mult timp de acum incolo; poate un an maxim doi. Din cate am auzit, celelalte modele sunt citadina si monovolumul (cu o versiune ulterioara de utilitara furgon inchis, in genul lui Peugeot Expert & co.). Alfred e posibil sa stie ceva despre un alt model de pick-up, care era in proiect de ceva vreme, dar care momentan se pare ca e pe "on-hold"... |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
DE motorasul ala "potent", nu se mai aude nimic? Ala merita sa il iei, sa vezi ce fete fac toate"germanele" pana in 170 de cai, cand trece Loganul.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Furgoneta asta va place?
![]() ![]() @slider2: Nici n-am spus altceva! ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 5 Jun 2010, 19:08 Attached thumbnail(s) furgoneta.jpg ( Size: 27.25k ) Number of downloads: 591 interior.jpg ( Size: 42.18k ) Number of downloads: 582 nissan.jpg ( Size: 34k ) Number of downloads: 557 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
slider2 |
![]()
|
ala este un nissan nv200. si cum loganul se vinde sub numele de nissan aprio exista posibilitatea ca si furgoneta in cauza sa se vanda sub sigla dacia, evident cu mici modificari estetice si poate o idee de cost - reduction aplicata...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
mmxii |
![]()
|
Membru Daco-Roman Group: Members Posts: 51 Joined: 2 July 09 From: Bruxelles ![]() |
QUOTE(TAW @ 5 Jun 2010, 09:54) Alfred e posibil sa stie ceva despre un alt model de pick-up, care era in proiect de ceva vreme, dar care momentan se pare ca e pe "on-hold"... Personal mi s-ar parea logic sa scoata un Duster Pickup. Ar da mult mai bine decat Logan pickup. Si nu ar avea prea mult de lucru |
--------------------
ACME
Categoria B
MMVIII
- fara numar
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:38 |