Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
Fan3 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
- *
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
sanatate nene ironick
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
![]() ![]() ![]() Sunt si astea simpatice, cu pozitia inclusa in far. Nu-mi dau seama dar parca forma si gabaritul au ramas aceleasi. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dap... nasol ca nu le-au pus pe cele de Sandero... tot Logan ramane deci, pana apare cel nou peste 4 ani. Cu fata de Sandero s-ar fi schimbat destul de radical... asa... aceeasi Marie cu alta palarie (si ceva Botox).
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Unii isi doreau atat de mult, incat au substituit realitatea cu a lor, si mi-au sters postul in care ziceam ca n-o sa aibe moaca de sandero
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Cypher4laguna @ 13 Mar 2008, 10:57) Dap... nasol ca nu le-au pus pe cele de Sandero... tot Logan ramane deci, pana apare cel nou peste 4 ani. Cu fata de Sandero s-ar fi schimbat destul de radical... asa... aceeasi Marie cu alta palarie (si ceva Botox). Unii ar trebui sa intelega ca Logan si Sandero sunt doua produse diferite si pe urma sa isi dea cu parerea.![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
e, lasa, ca nu-s chiar asa de diferite.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ironick... cat de diferita e Fabia Hatch de Fabia Sedan, Golf de Jetta, Megande de Megane Sedan??? Pe aceeasi idee nu vad de ce ar fi trebuit sa fie diferit Loganul de Sanderu. Interiorul seamana 99%.
Daca ar fi fost al doilea volum al caroseriei diferit as mai fi inteles. In afara de curbura din spate e la fel de patratos ca la Logan. Asa ca nu vad ce e asa de condamnat la o posibila fata de Sandero pe Logan. De asta e ceva dezamagire. Fata de Sandero mi se pare un pas mare inainte... iar faceliftul de la Logan NU... sa vedem. Poate cu o bara fata noua mai schimba aspectul patratos... desi ma indoiesc ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 13 Mar 2008, 11:14 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar va pripiti!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
dezamagit 100%
asteptam implementarea partiii frontale de la sandero (care este o reusita) pe logan faza 2 puteau ramane vechile faruri fara nicio problema, pentru ca astea, asa zise noi, din punct de vedere al designului nu reprezinta un pas in plus <span class='edit'>13 Mar 2008, 11:24:</span> QUOTE(IRONICK @ 13 Mar 2008, 11:00) Unii ar trebui sa intelega ca Logan si Sandero sunt doua produse diferite si pe urma sa isi dea cu parerea. asta chiar e de domeniul stiintifico-fantasticului sunt produse diferite? astia de la dacia minimalizeaza costurile intr-un mod foarte original, si anume: economie la vopsea, utilizarea unor materiale de toata jena la interior etc dar investesc in 10 mii de tipuri de faruri si spoilere si alte tampenii vai de capul lor, vai si de al nostru This post has been edited by daciafan: 13 Mar 2008, 11:26 |
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
Bine ca nu ne aude lumea ...
This post has been edited by IRONICK: 13 Mar 2008, 23:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mmm, interesant, e ROTUNJIT! Incredibil!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
S-a facut putina lumina. Aveam o nedumerire, oare cum vor implementa noua sigla pe actuala grila fata, dar s-a lamurit problema. Se pare ca aceasta va fi imprumutata totusi de la sandero, diferind numai farurile. Interesant ar fi cum va arata spoilerul fata, seamana oare cu cel de la sandero?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Cat te costa sa produci un far nou si un spoiler si cat te costa sa schimbi cu totul matritele pentru capota si aripi?
Farul lui Ironick pastreaza in mare forma actuala la nivelul laturilor de ”contact” cu panourile metalice. Chiar credeti ca s-ar fi potrivit farurile lui Sandero cu restul caroseriei Loganelului? Referitor la partea cu cat de diferit este Loganul de Sandero, raspunsul il gasiti in strategia de marketing. Poate ca cei de la Dacia vor sa sublinieze faptul ca Sandero e altceva, nu doar Loganul hatch. Plus ca se mai pot gasi doua-trei diferente care sa justifice distinctia dintre cele doua modele. Iar chestia asta ma termina: ”In afara de curbura din spate e la fel de patratos ca la Logan”. Ma intreb care ar fi fost reactia daca Dacia chiar ar fi scos pe piata Sandero-ul ala de teste ascuns sub caroseria alba a unui Logan taiat cu drujba... Ah, sa nu uit: sanatate, Ironick! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
1.Eu cred ca farurile si celelalte plastice le fac furnizorii, nu Dacia. Farurile viitoare seamana mult cu modelul indian.
2. Imaginati-va un Sandero cu porbagaj de Logan... ar iesi o hidosenie gen Clio Symbol. E doar un facelift, si e inca o masina low-cost. Nu stiu de ce se asteptau unii sa semene cu Passat sau Laguna. Se vor modifica bara fata si spate, blocurile optice, porbagajul, bordul, fetele de usi si scaunele fata vor fi probabil de la Sandero si cam atat. This post has been edited by raqzvan: 13 Mar 2008, 12:51 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
Alfred, Ironik... nu va ambalati ca n-am nimic cu Loganul... fac doar nist observatii de outsider (fost insider). Si da... putea fi mai rotund in zona de caroserie a habitaclului Sandero, dar mai scump de facut, nu?
![]() In fine. Astept sa vad produsul final si o sa comentez apoi cat de "facelift" are Loganul facelift. Ironick... Mersi de poze man. Good job! ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Oricum nu poti face din baba fata mare. E facelift totusi nu model nou, deci modificarile trebuie sa fie minime dar schimbarea sa para majora. E bun asa, nu ma asteptam la mai mult, e suficient daca se pun toate astea si apare climatronicul. Pana la urma orice modificare majora se va resimti si in pret. Si asa sunt convins ca va sari pretul de baza macar cu vreo 2-3 sute ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Alfred @ 13 Mar 2008, 11:40) Referitor la partea cu cat de diferit este Loganul de Sandero, raspunsul il gasiti in strategia de marketing ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(Alfred @ 13 Mar 2008, 11:40) Cat te costa sa produci un far nou si un spoiler si cat te costa sa schimbi cu totul matritele pentru capota si aripi? stimabile, sandero se va produce in aceeasi fabrica pe aceleasi linii de fabricatie cu loganul care matrite sa le schimbe? ca doar le-au schimbat deja pentru sandero... sau ce vrei sa insinuezi, ca elementele de caroserie specifice sandero sunt aduse din alta parte? |
--------------------
/
/
/
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E bine, pe aici lumea vorbeste "impreuna" dar se intelege separat
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
obsedat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 August 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310 berlina
- vn 02 emj
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
QUOTE(daciafan @ 13 Mar 2008, 12:26) stimabile, sandero se va produce in aceeasi fabrica pe aceleasi linii de fabricatie cu loganul care matrite sa le schimbe? ca doar le-au schimbat deja pentru sandero... sau ce vrei sa insinuezi, ca elementele de caroserie specifice sandero sunt aduse din alta parte? Nu, scumpule, altceva vreau sa insinuez. Desi nu am avut timp sa ma joc prea mult, vei vedea in imaginea atasata ca diferentele intre cele doua boturi sunt suficient de importante si ca nu e asa usor sa pupi farurile lui Sandero cu elementele de caroserie ale Loganului. De asemenea, ar trebui sa ajung la masina ca sa verific, dar nu sunt sigur ca exista loc prea mult la compartimentul motor la Logan, ca sa primeasca un far mai lung. In ceea ce priveste matritele pentru Sandero si cele pentru Logan, tu vrei sa spui ca aripile de Sandero s-ar potrivi fara probleme la Logan? Nu de alta, dar ma intreb cu ce s-ar putea pupa la Logan nervurile care la Sandero se prelungesc din dreptul oglinzii retrovizoare pe aripa. Altfel, pace si prietenie, fratele meu alb! Attached thumbnail(s) SanderoLoganFront.jpg ( Size: 76.51k ) Number of downloads: 792 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
laser frate.... cat de mult imi place forumu asta
![]() hai ca poate pana la sf lunii strangem macar 40-50% din masina noua |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
o da, poate lucreaza careva si la furnizorul spoilerelor sa ne delectam si noi ochisorii.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Squirrel |
![]() ![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Din ce am văzut până acum, singura „preluare” de pe Sandero va fi grila superioară radiatorului (din imaginea cu farul montat).
[LE:]Să fii sănătos, d-le IroNick! Și vise plăcute în continuare...[/LE] Eu aștept ... încă un noapte, încă un vis ... Nice stripping, though ![]() This post has been edited by Squirrel: 13 Mar 2008, 15:46 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa avem grija la ce postam,ca toata presa auto sta cu ochii pe forum ca pe butelie pentru a afla noutati in premiera
![]() QUOTE Membrii daciaclub.ro au postat imagini cu facelift-ul pe care contructorul autohton urmeaza sa-l aduca sedan-ului Logan. Astfel putem vede in premiera cum vor arata blocurile optice fata si spate precum si o parte din designul frontal. lampa0.jpgDesi parea mai probabil ca Dacia sa imprumute elementele frontale de pe nou lansatul hatchback Sandero, Logan Phase2 asa cum este cunoscut facelift-ul ne aduce unele surprize sursa |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Squirrel |
![]() ![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Oare câți nu stau?
Mie personal mi-a luat o grămadă de timp să citesc topic-urile despre Logan, însă Logan facelift (sau Logan II) de-abia m-au făcut să mă înrolez în legiunea DaciaClub. Și când mă gândesc la ce visez eu și ce visează alții, parcă mi se rupe inima! Grea este așteptarea ... dar dulce reîntâlnirea. This post has been edited by Squirrel: 13 Mar 2008, 15:51 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
mariusbatrinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 9 September 06 ![]() |
QUOTE(74r12 @ 13 Mar 2008, 08:58) Pe http://daciaclub.tehnoplus.net/DaciaClub/L...cia%20Logan.txt am gasit un document unde se prezinta toata evolutia Loganului, inclusiv amanunte despre viitoarele versiuni - sunt referiri si la Logan Phase2. Cat despre data aparitiei, sper si eu din tot sufletul sa apara cel tarziu la toamna, cand am de gand sa fac upgrade... ![]() In document se specifica incetarea productiei Logan la Mioveni. "2014-2016 Productia de Logan va inceta la Mioveni, in alte locatii (Asia/America) va mai dura 2-4 ani" Deci Loganul trece prind trei faze de dezvoltare, prima cea initiala, a 2-a cea din anul acesta si a 3-a in 2012 ... si gata ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
O faza in 2008,o faza in 2009(ambele facelift) si din 2013 un model nou...dar produs in alta parte nu in ro...si care o sa urce, si nu o sa mai fie low-cost
This post has been edited by Arhimede: 13 Mar 2008, 19:27 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:19 |