Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
Twister |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
On Topic: Eu cred ca cei de la Dacia tin Loganul 2009 ascuns pentru ca e mult mai frumos decat asta actual, iar daca cineva ar da fotografiile in presa nu l-ar mai cumpara nimeni pe actualul, l-ar astepta pe asta nou. Poate nu ar mai cumpara nici Symbol sau Megane... cine steie
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
logan 2009 se anunta o capodopera de design, cred ca ii va forta pe unii (alfa romeo spre ex) sa-si redefineasca stilul
|
--------------------
/
/
/
|
|
iuly82 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 17 July 07 From: Pitesti ![]() |
asa se pare ca va fi......
|
--------------------
Dacia
1300
1982
- AG
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Twister @ 13 Apr 2008, 09:29) Nu va faceti iluzii. Eu, unul, nu vad de ce astia de la Dacia camufleaza "prototipul", chiar isi inchipuie ca vreun alt constructor e interesat de "Aerodinamica" Loganului? Sau ca vanzarile s-au datorat formei de caramida? Logan 2009 nu trebuie camuflat, toata lumea stie cum va arata: ca un dulap. M-ai facut sa ![]() ![]() This post has been edited by dack: 14 Apr 2008, 16:49 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
da, cu siguranta o sa arate mai bine
![]() This post has been edited by novio: 14 Apr 2008, 16:59 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
mai urat nu putea iesi...modelu actual detine recordu...e imbatabil
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Asta depinde de gusturi. Iti zic asa repede doua mult mai urate: Fabia 2 (atat la interior cat si la exterior), Roomster (doar la exterior, interiorul e intr-adevar ok). Mai am daca mai vrei...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai ales interiorul la pana la montantul central este extraordinar de diferit la fabia fata de roomster.
Iti mai zic eu doua legate de gusturi. O fi fabia urata, dar nu se compara la design nici de departe cu logan, nici la exterior, nici la interior. This post has been edited by DiMaggio: 14 Apr 2008, 22:55 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
grila e de Sandero ?
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Mai din 'sifonier', 'caramida', 'cazan', 'frigider' si-alte mobile nu-l scoateti. De ce pierdeti din vedere ca pe badea Gheo / olandezul Nils nu-l intereseaza cum arata, atata timp cat isi poate cara tot familionul plus damigeana la gratar ?! Cat timp e usor de demontat, nepretentios, simplu si robust, pentru mine e perfect, inseamna bani mult mai putini pe reparatii, poa' sa arate si ca Muma Padurii. Uite de exemplu: daca logan e 'caramida', range rover-ul ce e ? cubul borg ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
DiMaggio, nu intru in flame cu tine, dar totusi, o masina e masina doar pana la montantul central? Tocmai spatele modular salveaza Roomsterul. In rest, parerile sunt subiective. Tu esti fan Skoda, eu nu. Mie liniile Loganului imi par mai ok decat cele a Fabiei. E o masina prea..."mirata".
Parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
@chris_t pana la montantul central fabia si roomster sunt aceeasi masina. plansa de bord e aceeasi. tu ai zis in postul anterior ca una e mai frumoasa ca alta la interior, ceea ce e ilogic avand in vedere ca sunt la fel.
Bafta! |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Lasati Skoda. Cea mai urata masina ever e Fiat Multipla. Cat despre Logan nu vad ce ar putea fi schimbat sa arate asa bine. fata o stim, lateralul ramane la fel, stopul il stim si forma portbagajului o banuim. Interior de sandero, bara fata de mcv si spate redesenata dar se stie deja ca s-a vazut deja una montata. Concluzia mea e ca privind toate aceste aspecte ne putem deja imagina masina si nu vad a fi nimic deosebit la ea ci doar o normalitate care trebuia sa fie de la inceput. Noutatea ar putea fi introducerea climei si a cutiei robotizate.
|
--------------------
------
------
------
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cris_t, vorbeam de interior, unde masinile sunt la fel.
In rest mi-e fix pix de Skoda, nu sunt fan. Astea (Skoda, Dacia) sunt masini sa iti faci treaba, nu au pretentii estetice. Daca iti faci treaba si nu iti dau probleme, inseamna ca si-au scos banii. Gata cu offtopic-ul ![]() This post has been edited by DiMaggio: 15 Apr 2008, 22:18 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
mai baieti, mai puneti de un somnic poate mai visati cate ceva... ca de ceva vreme cam multe discutii pe langa...
|
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Dar "noul Logan 2009" cum spune topicul nu cumva apare in vara sau toamna asta? Ca am citit pe un alt topic... baietii visatori nimic nimic ?
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Cu greva asta cine mai stie ...se zvonea ca va fi prezentat in iunie si sa poata fi cumparat din toamna ...acum poate s-au mai schimbat planningurile ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Am visat eu ca Logan II va avea si interior bej-negru cam ca la Sandero...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Si cand ai visat ca vor fi disponibile spre vanzare noile Loganuri?
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
giullia24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
si eu "am visat" vreo patru Loganuri d'astea faza 2, parca asa le stie lumea de p'aci, da' "n-am apucat" sa le fac poze
![]() This post has been edited by giullia24: 21 Apr 2008, 17:19 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Vise placute baieti, don't forget to share
![]() orice informatie despre modificari tehnice (nu numai estetice), de dotari, de preturi sau data la care va fi lansat sunt binevenite. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mie spatele ala imi seamana cu nissan primera... e destul de eleganta la cat de mare o sa fie
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Giullia hai cu pozele alea ..
![]() Motorul de 1.6 16v e pe astea noi? AC e acelasi de pe loganul vechi ? |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
Giulliaaaa !!! ne-ai facut curiosi !
|
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Stati cuminti...giulia va posta pozele alea cand i se va da voie
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Sper din toată inima să fie poze reale și nu plimbate prin fereastra Photoshop-ului.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu il sustin. Iulian, Iulian, Iulian !!! Sau preferi Emilian, Emilian, Emilian?
This post has been edited by IRONICK: 23 Apr 2008, 12:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
giullia24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
|
--------------------
x
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:52 |