Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Daca vreti sa vedeti noul logan in realitate, faceti o excursie la Mioveni si Pitesti.
Eu l-am vazut de 2 ori pana acum pe strada in Pitesti . De fiecare data din spate. Ca si bonus mai puteti vedea si Sandero pe viu. De asemenea, am vazut si o camioneta cu garda la sol foarte mica l, cu numere de probe (probabil era incarcata cu ceva foarte greu). |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acum daca userul giullia24 nu ne-a ajutat prea mult cu pozele, asta e. Oricum cred ca ne-am facut cu totii o imagine destul de apropiata de realitate despre exterior.
Acum Giullia, sau Giulliu, daca ne poti spune ceva despre interior si dotari, ar fi foarte dragut(Climatizare automata, ESP, maruntisuri de-astea). |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
De ce as glumi, faza cu climatizarea automata e probabila din cate am inteles, si exista si in planurile Dacia cu semnul intrebarii.
Cat despre ESP, hmm... as vrea eu... chiar as vrea Si ar mai fi o incertitudine: cutie automata/robotizata, dar nu ma prea intereseaza, ca mie imi place sa amestec in benzina si sa fac exercitii la picior cu ambreiajul. This post has been edited by Bulldog: 23 Apr 2008, 22:52 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Daca vrei ESP, climatizare automata si alte fineturi ia-ti un Renault. Logan-ul e pentru segmentul "buget" (sau "low cost").
Sa inteleg ca astepti o masina noua cu ESP si cutie automata vanduta la >10.000 euro?! |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Bulldog |
![]()
|
Renault-ul e cam scump(ma rog pe langa Logan). Nu as vrea cutie automata, am intrebat de existenta ei, ca se zvonea.
Pentru climatizare automata si ESP as da 1000 de Epuroi, chiar daca e Dacie. Dar nu multa lume gandeste ca mine si de aceea nu prea cred ca vor fi implementate. Dar inca mai sper (speranta moare ultima). |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru dotari mai scumpe si confort mai mare (ESP, climatizare etc) Renault are in oferta alte masini, ceva mai scumpe (de ex. Megane sedan)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Și totuși niște poze … se tot spune că o imagine face cât o mie de cuvinte…
Din ce am citit/văzut pe acest topic, cred că sunt mai mult de o mie de cuvinte pentru fiecare imagine edificatoare și la obiect. :waiting: |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
dum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 27 July 05 ![]() |
|
--------------------
logan
laureate
- AG-xx-DUM
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
vrem sa vedem si partea frontala
![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
giullia24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
Directorul comercial al Dacia, Renault și Nissan, în România, Jacques Daniel, a anunțat că Dacia va lansa pe piață o variantă restilizată a Logan Sedan. Prin această decizie se dorește creșterea vânzărilor modelului și aducerea la noua linie de design a Dacia, prezentă la modelul Sandero, ce va fi lansat în luna iunie. „Logan a dovedit că este o mașină fiabilă, însă, ca pentru oricare alt model care nu suferă nicio modificare substanțială timp de mai mulți ani, o variantă restilizată este necesară”, a declarat Jacques Daniel.
El nu a precizat luna în care va fi lansat noul model și nici dacă Logan facelift va fi mai scump sau mai ieftin decât actualul model. „Costurile cu furnizorii de piese și accesorii au crescut, iar recent și cele cu forța de muncă. Cu toate acestea, nu aș putea să spun, încă, dacă va fi mai ieftin sau mai scump”, a declarat oficialul Dacia. Sursa: http://www.antena3.ro/Facelift-pentru-Loga..._48462_ext.html This post has been edited by giullia24: 24 Apr 2008, 20:55 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu-mi sariti in cap, imi spun doar o parere: ma uit la poza aia si.. ma gandesc la manele. I se mai intampla cuiva?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si mie. Bandoul ala cromat de la baza portabagajului mi se pare tiganie curata. Dar pe de alta parte se poarta si pe la altii:
astra_sedan_back.jpg giullia24 ca de obicei, doar cu gura, insa cand e vorba de ceva folositor ioc. This post has been edited by ssilviu: 24 Apr 2008, 21:44 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
e reusit backlift-ul
o liniuta cromata e si sub stopuri din cate vad eu |
--------------------
/
/
/
|
|
giullia24 |
![]()
|
ssilviu, ia vezi mai sus!...............oricum, de acum inainte o sa stau de veghe asa cum fac altii, vad ca am suparat lumea de pe forum......gata, n-o sa mai zic nimic
![]() This post has been edited by giullia24: 24 Apr 2008, 22:05 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai ii scuteste pe unii de a mai da bani pe briz brizuri din targ. O potcoava mai lipseste pe grila fata si un ou kinder pe antena.
giullia24 cu imaginea din avatar vrei sa te dai mare ca ai vazut maisna si ca ai poze cu ea ? Stim ca ai ![]() This post has been edited by CuTzU: 24 Apr 2008, 22:09 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
|
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(giullia24 @ 24 Apr 2008, 23:02) ssilviu, ia vezi mai sus!............... Ce sa vad mai sus? O poza cu un far care e pusa pe forum de luni bune? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
giullia24 |
![]()
|
ma refer la acel comunicat de presa.......
Din pacate nu posed telefon cu camera foto...... ![]() Sarbatori fericite baieti, ne ''revedem'' dupa 6 mai......daca o sa mai fie userul activ ![]() This post has been edited by giullia24: 24 Apr 2008, 22:36 |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu m-as simti mai bine daca mi-ai zice, bravo tie daca ii adevarat si poate mai scapi ceva paci pe undeva, eventual o poza cu sandero cross .
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 27 July 05 ![]() |
Pozele sunt facute cu telefonul de la o distanta destul de mare ... iar masina
a fost decupata din acele poze de aici si rezolutia mica. Oricum masinile au inceput sa apara pe drumurile din jurul Pitestului. Si curand vor fi pozografii mai pe faza ![]() In opinia mea, ca posesor de Logan, nu mi s-a parut o mare revolutie (la exterior) acel logan fata de cel vechi ... adica, nu as schimba vechiul logan pt unul nou. Cat despre interior ... din ce am vb cu persoane care "deja l-au cunoscut" ... se pare ca va fi interior de sandero ... si mai nimic shimbat sub capota ... nici macar n-au adugat acel filtru de praf/polen Attached thumbnail(s) nl2.JPG ( Size: 4.12k ) Number of downloads: 784 |
--------------------
logan
laureate
- AG-xx-DUM
|
|
aphophis |
![]()
|
mie imi place. arata chiar foarte bine.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
urat in poza mica. sper ca e mai frumos in realitate
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(DBCooper @ 24 Apr 2008, 22:57) de obicei spun cea ce nu-mi place. si mie unuia imi place. oricum pe mine ma distreaza ca la unele masini chestia aia (bara aia nichelata) e considerata k si la logan nu ca vezi doamne tiganeste masina. pai ori tiganeste toate masinile pe care e pusa bagheta aia ori nu. caci la toate e un artificiu prin care se incearca "completarea" partii din spate. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
Da conteaza si daca se potriveste acolo sau nu. Nu orice solutie merge la toate masinile, pe unele le avantajeaza pe altele nu. Dar oricum inca nu ne putem da seama exact, pentru ca poza aceea este prea mica ca sa ne dam seama exact cum arata, dupa ce vom vedea o poza la niste dimensiuni normale ar fi mai bine sa ne dam cu parerea si cel mai bine cand o sa o vedem in realitate, ca difera si in realitate decat intr-o imagine.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
astra sedan.jpg
los_angeles_2007_chevrolet_aveo_sedan_passenger_side_rear_02x.jpg Ornamentul cromat are la Opel Astra Sedan și la Chevrolet Aveo Sedan rol estetic: vine să unească cele două grupuri optice spate pe segmentele deschise la culoare, la Dacia Logan Facelift parcă se creează o breșă în portbagaj (efectul mi se pare similar cu ușa de la frigider deschisă noaptea - scuze, nu a fost nici o intenție referitoare la alte asemănări de design). Amplasarea sa în partea marginală a capacului s-ar putea să genereze și efecte secundare: mici șocuri electrostatice (acesta fiind și unul din motivele pentru care s-au amplasat și stripping-urile pe portiere la KissFM și Prestige). Per ansamblu, este în regulă. Un facelift doar estetic, exterior și interior menit să atragă pe cei nemulțumiți parțial de vechea prezentare. Poate următoarea generație să ne ofere ceva mai mult peste încă patru ani. Sincer, din punct de vedere al design-ului Opel Astra Sedan și Fiat Linea arată mult mai bine, însă cu o cotație de preț substanțial mărită. Răbdare să avem și să conducem fără griji. This post has been edited by Squirrel: 25 Apr 2008, 08:13 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Ce nu imi place la back-lift e faptul ca mi se pare incarcat ca un brad de Craciun (brand-ul, sigla, motorizarea, butonul si ornamentul). Era frumos daca faceau macar sigla buton.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
O fi musai sa il luam cu bandou sau va fi doar pe versiunile "de top"?
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:46 |