Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poate va place spatele de Cordoba in locul Leonului ...
cordoba_fotomare3.jpg ( Size: 63.69k ) Number of downloads: 355 This post has been edited by IRONICK: 25 Apr 2008, 14:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Dupa ce ca mi-a fost sters post-ul am mai primit si "reputatie" negativa.
E mai mult decat normal sa nu fie cineva de acord cu post-ul meu dar sa mai fie si sters fara nici un motiv....... repet...bandoul ala argintiu e genul de detaliu care te face sa iti iei alta masina ![]() This post has been edited by Arhimede: 25 Apr 2008, 15:40 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
...Io stau si ma intreb, daca nu ar fi daciaclub si cu reno, cum si-ar mai castiga pita unii din amaratii de ziaristi din presa auto, ia uitati aici ce rapid au reactionat bajetii...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Super tare, ma rog nu e prima data, a mai luat si ProMotor de pe forum tot legat de acest subiect. Interesant e ca nici macar nu s-au inspirat bine. Stirea zice ca noi zicem de aparitia climatizarii automate, cand de fapt nu a confirmat nimeni asta, am pus eu o intrebare legat de clima automata si ESP.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Au luat manz,nu exista climatizare automata!.Vorba lui nea Gigi, "niste hahalere"!.
This post has been edited by doctorasul: 25 Apr 2008, 18:44 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Dar chiar asa o sa aibe bușoanele de la geamurile electrice pe portiere? Eu ma indoiesc avand in vedere ca nici sandero nu le are asa. Cred mai degraba ca o sa aibe bușoanele de sandero dar tot in bord iar despre plastice de calitate mai buna...
![]() This post has been edited by hornedfiend: 25 Apr 2008, 18:51 |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu zic sa nu mai fiti asa rai cu cei care dau stiri pe alte site-uri inspirati de pe daciaclub pentru ca multi sunt chiar colegi cu noi:P.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Nu-i asa?...
![]() Doar se face in tara asta cercetare stiintifica prin copiere de materiale de pe Wikipedia, de ce sa nu se faca si documentare ziaristica exclusiv pe teren ... virtual?... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Arhimede |
![]()
|
Pai lucrurile nu-s asa dezvoltate cum crede publicul. Pe site-uri lucreaza in general pasionati ca si noi, si toata echipa e formata uneori din 2 sau chiar un editor.
Multi s-ar duce cu mare drag sa stea cu camera pe portile de la Mioveni.Dar sunt platiti sa stea 8 ore la birou si sa umple un site. Daca vrei un articol de ziarist profesionist asta trebuie sa mearga 2-3 zile pe un subiect, si sefu' nu are chef sa-i plateasca aluia costurile..si nici sa mai angajeze alti editori care sa umple site-ul cat timp colegu e pe teren pentru un articol profesionist. La noi se face totul cu bani putini pe spatele unor neprofesionisti platiti prost, si nu sunt ei de criticat. This post has been edited by Arhimede: 25 Apr 2008, 22:07 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
lasa-i naibii de ziaristi, bine macar ca au pus si sursa "daciaclub", sunt altii si mai nesimtiti care si-au insusit pe deplin pozele ciordite de p-acilea.
poze, poze, more poze, din fata eventual ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
relu.ralu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 December 07 From: cluj ![]() |
ce fraieri suntem toti, ca tot asteptam niste poze ce pana la urma sunt "scapate" intentionat de cei de la Dacia, si unii ca giulia nu fac altceva decat sa ii ajute.
totul e doar o politica de marketing... de ce daca acele ph2 se plimba asa lejer prin pitesti numai un user sau 2 reusesc sa le faca poze, si inca vreo 2 sa le viseze? Opare nu sunt mai multi membrii din pitesti sau Mioveni? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- xx 81 ARG
|
|
Arhimede |
![]()
|
Asa-i!!!
Si Bush a ordonat ca avioanele cu pasageri sa intre inarmate cu rachete in turnurile gemene!!!!Si economia mondiala e condusa de extraterestrii ascunsi sub pamant, in cardasie cu masonii. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai si daca e platit pentru asta, ce scrie in fisa postului ca functie? Avem in cor ceva de genul "dezinformare pe forumuri?"
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca da... Ca de exemplu intoxica spunand: faruri de logan fase 2 si de fapt pune de logan india :
QUOTE(giullia24 @ 23 Apr 2008, 18:30) Ca ala de fase 2 arata oarecum usor diferit: Attached thumbnail(s) Untitled_1_crop.jpg ( Size: 84.97k ) Number of downloads: 531 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Arhimede |
![]()
|
Dar de ce spuneti ca dezinformeaza?Poate el este angajat sa ne informeze.Dar cum Dacia are produse design to cost, cred ca are si infromatori employed to cost.
![]() Sau nici nu a negat ca e dezinformator? |
--------------------
dacia
lgn
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(klaus @ 25 Apr 2008, 22:58) Cred ca da... Ca de exemplu intoxica spunand: faruri de logan fase 2 si de fapt pune de logan india : Ca ala de fase 2 arata oarecum usor diferit: Sunt de acord cu klaus! Dar nu stiu daca sunt pusi sa faca asta, sau o fac "voluntar", ca sa dea bine la stapan! Mai exista si varianta <atata pot, atata fac>! Deci intoxicare "din culpa".Din ce stiu eu, la Renault si la Dacia exista multi oameni care nu au ce cauta acolo si produc numeroase probleme (no offense giullia, nothing personal). Nu intru in detalii, dar "prietenii stiu de ce"! Cunosc oameni care au vazut masina si care au spus ca farul nu arata ca cel din poza de India, acela avand aceeasi forma cu cel actual, diferenta fiind ornamentele din interior. Oricum, luna viitoare incep formarile produs Sandero/Ph2 si sunt sigur ca vor aparea poze facute de cei din retea care vor participa. Deci daca nu vom avea ceva mai bun pana atunci ar trebui sa mai avem putina rabdare! Secretomania practicata, ca si confuzia creata de cei de la Dacia e de inteles, deoarece daca produsul va fi cunoscut bine, vanzarile la Ph1 din aceasta perioada vor scadea, iar stocurile sunt si asa destul de mari. Destul ca Sandel a starit interesul si multi potentiai clienti il asteapta "cu drag", amanand o cumparare mai recenta! P.S. Dacia a inceput deja sa trimita Sandero la export in Ucraina(pt omologare sau pt prezentare). Am vazut silele un trailer pe E85 care ducea doi Sandei acoperiti cu prelata! Sigur urmeaza si Ph2, asa ca... @Klaus: Mersi pt informatia legata de garantia de 3 ani. Poti, te rog, sa imi confirmi si montarea climatizarii automate? |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
klaus |
![]()
|
Climatizarea automata este pentru iran si din cate stiu eu se monteaza si acum pe logan (tondar)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Mersi mult Klaus!
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
ma intreb cu ce va fi mai bun logan faza 2 fata de logan faza 1?
modificarile exterioare nu m-au convins |
--------------------
/
/
/
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Interior mai primitor?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da cu sigla aia ce ii ?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Imaginea aia a facut-o DBCooper folosind poza pusa de Klaus
![]() A facut cu mirror ![]() This post has been edited by Shush: 26 Apr 2008, 15:18 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Stefan |
![]()
|
![]() LE: ms Shush, ai fost mai prompt. This post has been edited by DBCooper: 26 Apr 2008, 15:21 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Arhimede |
![]()
|
Arata foarte bine.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Un Paste fericit tuturor!
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Ger Nijkamp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 28 March 07 ![]() |
nieuwelogannieuw.jpg
The original image(s) to compare... This post has been edited by Ger Nijkamp: 26 Apr 2008, 19:44 |
--------------------
Dacia
Logan
MCV
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
uuuuuu
![]() nice job mate ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:46 |