Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
ursamajor |
![]()
|
||
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|||
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Despre data de lansare, azi in Cj la dealer, au zis ca s-ar putea si mai repede de toamna.
Am fost sa-l vad pe Sandel sa imi fac o idee despre interiorul noului Logan, si dupa parerea mea nu merita sa astept. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 20 Jun 2008, 15:43) Ala este pus cu scop acolo. Din pacate nici unul dintre noi nu am fost atins de ala care l-a gandit ... Eu unul nu îi văd rostul acolo… chiar în zona unde va fi mereu sub atingerea degetelor… doar să ia mai ușor urma hoților de portbagaje cei de la furturi auto. Dacă este cromat, în timp se va duce stratul de crom și probabil în service prețul ornamentului nu va fi deloc redus. Pe de altă parte o fi fost pus cu scopul de a proteja vopseaua de pe capacul portbagajului sau muchia acestuia (dacă este aplicat și peste muchie spre interior). Hai că nu mai este mult și vom vedea. Sigur vor începe să apară mapele de prezentare în care fiecare artificiu își va prezenta minunatele avantaje față de vechea versiune. Dacă urmează aceeași regulă ca la Sandero (apar în probe prin oraș și apoi în cel mult două luni în showroom-uri), nu e departe. Poate le scot pe 23 august la defilare. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Pe 1 iulie: http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-3333...-restilizat.htm
Saptamana viitoare, cum era si in articolul pus de tine. This post has been edited by liviu2004: 23 Jun 2008, 12:58 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Astia de pe zf isi dadeau cu presupusul ca pretul ramne la fel. Credeti ca Dacia nu va profita sa creasca putin preturile ? Eu ma asteptam la o reasezare pe versiuni mai ales ca se zvonea ca se baga ABS+AFU standard ca la sandero. Dar daca fac miscarea acum nu stiu ce sa zic ... se calca pe bataturi cu programul rabla unde e posibil sa fie comandate multe masini in variante vechi fara ABS standard. Deci stau sa ma intreb daca zvonurile acelea referitor la ABS standard au o baza.
|
--------------------
------
------
------
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
La programul rabla se putea lua numai din masinile ce le aveau pe stoc. Si oricum ei si-o epuizat ratia.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Asa e. Foarte mare. Sa ajunga sa fie prezentata in Top Gear, din primul episod al noului sezon e mare lucru. Abia astept sa ajunga pe la ei la test
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
In poza asta de pe loganclub nu apare cromul de pe capota portbagajului. (probabil va fi doar de la Laureate in sus):
image_2008_06_23_3333794_46_noul_logan_sedan_lansat_saptamana_viitoare.jpg ( Size: 8.32k ) Number of downloads: 548 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
pare ca fundul a fost schimbat de la ceva 'gen megane' la ceva 'gen clio', ca sa iasa mai putin in evidenta.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Oare vor fi pastrate aceleasi variante de echipare, pentru logan face lift?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Logic ar fi sa fie alea care sunt si la Sandero.
Adica : Logan, Ambiance, Preferance, Laureate si Prestige. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cu garantia cum ramane, o fac si ei 3 ani sau pt noi ramane la 1,5 ani
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
@ catala2k: deja este de 3 ani limita la 100.000 km pt toate modelele Dacia!
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai deja e de 36 luni sau 100.000 km standard de la lansarea sandero-ului, la toata gama dacia
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Și se mai pot adăuga 12/24 luni însă în limita a 12o.ooo km pentru cei care se îndrăgostesc până peste cap de Dacia.
Se poate ajunge la o garanție extinsă de 5 ani … probabil strategia de apropiere de cei 6 ani garanție oferiți de Hyundai Accent sau 7 ani garanție de la Kia C'eed. This post has been edited by Squirrel: 24 Jun 2008, 06:48 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Renault: Vom revolutiona designul viitorului Logan
Joi, 26.06.2008 Patrick Le Quement, designerul sef Renault, a declarat ca viitorul Logan va fi simplu, dar mult mai atragator. Inaugurarea noului Centru de Design Renault la Bucuresti a fost un eveniment care a starnit interesul intregii prese auto din Europa. Jurnalistii de la Automotive News s-au grabit atunci sa il traga de limba pe insusi Patrick Le Quement, seful de design Renault, despre viitoarea filosofie pe care o va adopta Dacia. In prezent, Renault are sase centre de design in Europa, unul la Barcelona, unul la Sao Paolo, unul in Mumbai, inca unul in Korea si bineinteles in Paris. Designerul sef a declarat ca inaugurarea unor asemenea centre este necesara pentru a intelege modul de viata al oamenilor si culturile atat de diferite. Centrele sunt responsabile si pentru o munca de cercetare a pietei, designerii urmand sa ia aminte la curentele din moda, la muzica pe care o asculta tinerii si la ce parere au despre masini. Intr-un cuvant vrem sa stim "ce li se pare cool tinerilor din toate zonele in care activam. Si in acest moment primim raspunsuri foarte diferite din Brazilia, India sau Franta" a declarat Le Quement. In acest moment Renault lucreaza la noua generatie a modelului Logan, un model global, care se va vinde pe majoritatea pietelor mondiale. De aceea este foarte important ca designerii francezi sa inteleaga principalele valori ale oamenilor care vor intra in contact cu noua generatie. Le Quement a recunoscut ca designul actualului Logan a fost o incercare nereusita din care Renault si Dacia trebuie sa invete. "Designul lui Logan este foarte simplu si eficient. A fost prima noastra experienta pe o piata low-cost si am invatat multe de atunci." Seful de design a declarat ca a primit o mare cantitate de informatii despre cum a fost perceput Logan-ul pe toate continentele si acum centrele de design lucreaza la forme care sa faca din modelul romanesc o masina atragatoare, care sa arate complet diferit fata de cea care exista in prezent. Le Quement a recunoscut ca designul modelelor low-cost este foarte restrictiv dar ca asta nu ii va impiedica pe designerii francezi sa gandeasca un design radical pentru o masina care sa placa publicului si sa fie si ieftina. "Vom pastra ceea ce am invatat pana in prezent: simplitatea si usurinta asamblarii. Nu ne vom rezuma insa la atat si vom incerca sa exploatam la maxim designul blocurilor optice fata si spate pentru a contura un aspect mult mai placut si mai atragator. Vom merge pe simplitate expresiva!", a concluzionat Le Quement. via | Automotive News SursaSursa |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Serje |
![]()
|
Acuma ce vrei si tu? "Ziaristii" de la automarket ... Europa se intinde pe tot globul pamantesc, poate de cand am terminat noi scoala s-o fi schimbat oleaca geografia si noi n-am aflat inca.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(CuTzU @ 27 Jun 2008, 10:01) Renault: Vom revolutiona designul viitorului Logan O daa.... sigur, sigur. Mie deja mi s-a umplut curul de lacrimi. Dupa cum au inceput cu pickup-ul ala, nu prea cred. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 23 Jun 2008, 18:50) Asa e. Foarte mare. Sa ajunga sa fie prezentata in Top Gear, din primul episod al noului sezon e mare lucru. Abia astept sa ajunga pe la ei la test ![]() da, conteaza si cum o prezinta, din ce am vazut eu erau defapt neintersati, de sandero de logan au zis ca ar vrea sa aiba in anglia o masina cu care sa mergi de la a la b si nimic altceva, s-au facut un pic misto de ea |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu astept cu interes sa puna sandelu' "Our resonably priced track car"
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Eu sper sa nu ajunga vreo Dacie in mana celor de la Top Gear pentru ca multi romani nu se vor mai uita la emisiunea aia si e pacat ca ghibitii de acolo is oamenii distractivi.
P.S. Daca nu intelegeti la ce ma refer va aduc aminte de No Reservations al lui Antony Bourdain... This post has been edited by minny: 27 Jun 2008, 13:57 |
--------------------
------
------
------
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
design revolutionar hai lasa ca la cum arata pozele spion care sunt pe forum inafara de grila,spoileru fata, si oleaca spatele nu e deloc revolutionar dar e totusi un pas mare de la 1310 la logan sa recunoastem
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
nick58 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 2 February 07 From: BUCURESTI ![]() |
Dar cum va arata Loganul 4x4?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
smart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 September 06 From: Vaslui ![]() |
|
--------------------
logan
laureate plus 2006
gri platine
- vs xx dor
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Desi suntem off-topic sunt oameni care fac naveta cate 300 km/zi ... asa ca nu e imposibil
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Apropos, n-am mai urmarit topicu' asta in ultima perioada, dar exemplare de "faza doi" am mai vazut, am avut unu chiar parcat langa rabla mea.
In schimb de vreo doua zile vad MCV cu facelift. Si asta e cel mai penal, ca exclusiv fata e modificata, restul e identic. Si sincer fata de "faza doi" pe MCV nu arata deloc ok... Eu sunt curios in cati ani vor aparea Logan-uri "recarosate" cu elemente de d-asta nou, cum au facut o gramada de persoane cu Daciile 1300, cand au aparut urmatoarele modele "faceliftate". ![]() "Cromul" ala pe portbagaj ar trebui sa-l faca cineva pentru modelu' vechi, piesa aftermarket, cred ca s-ar umple de bani o fabrica, ca-i la mare cautare de catre cocalari. Apropos, am vazut una si cu crom, si cu I rosu. Pusesem o poza prin topicu' lui driverx. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Hai sa revenim la topic... poze facute azi pe la 18:30 la 20 de km de Bacau, spre Roman... din pacate, toate trei tirurile aveau numere de Ucraina. Primul avea numai modele de baza(cu barele negre), celelalte doua probabil variante superioare, desi nu am vazut la spate bandouri cromate.
P.S. desi nu se vede clar, albastrul care e in poze nu este albastru mineral P.P.S. spatele mi se pare "muuult mai ok" decat inainte, in schimb in fata, cele doua goluri(dintre faruri si de sub numar), sunt foarte asemanatoare, deci poate trebuia cel de jos pus in oglinda.. pererea mea This post has been edited by axx: 28 Jun 2008, 21:09 Attached thumbnail(s) 28062008180.jpg ( Size: 765.36k ) Number of downloads: 503 28062008181.jpg ( Size: 791.47k ) Number of downloads: 440 28062008182.jpg ( Size: 734.76k ) Number of downloads: 457 28062008183.jpg ( Size: 691.34k ) Number of downloads: 392 28062008184.jpg ( Size: 681.45k ) Number of downloads: 380 28062008185.jpg ( Size: 898.99k ) Number of downloads: 444 |
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
imi place maroul
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 04:54 |