masina oras max 10k +, Voi ce ati alege ?
![]() ![]() ![]() |
masina oras max 10k +, Voi ce ati alege ?
johnsws |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|||
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
de fiesta am auzit ca e plin in service. made in turkey
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
eu zic sa te uiti si forumurile marcilor de le vrei. fa o comparatie si un test cu masinile respective!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(mariuscomx @ 11 Feb 2008, 12:05) Repet: exista reprezentanta si la Iasi! This post has been edited by BlaueCorsa: 11 Feb 2008, 13:01 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca esti dispus sa mai plusezi putin poti lua:
Colt 1.3 M/T 95 CP 1,3 Invite € 9700(fara tva) http://www.mitsubishi-motors.ro/Versiuni-si-Preturi_38.html daca nu, poti incerca: Colt 1.1 75 CP 1,1 Inform € 8800(fara tva) Eu cred ca e peste fiesta(final de generatie), polo, corsa, grande punto din punct de vedere al fiabilitatii si executiei. Am impresia ca e facuta in Olanda, dar nu sunt 100% sigur. Daca mai aveti o masina mai mare, poti lua pentru sotie varianta in 3 usi, care e foarte draguta. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Pentru initiatorul topicului (cel care doreste sa achizitioneze masina) :
Intradevar, toate masinile prezentate au puncte pozitive si negative. Daca am inteles bine, durata de utilizare nu este foarte mare. Consider astfel ca un criteriu important este cel legat de vanzarea ulterioara. Daca te documentezi atent vei observa ca vanzarea unei masini, care nu etse foarte "raspandita" in Romania, devine o adevarata problema. Incearca sa o cumperi pe cea care se va vinde cel mai bine dupa cei 4 ani de zile (daca am retinut bine). Mult succes ! |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@Andy_ACS am prezentat si eu pe pagina anterioara coltul de 1.1 la 8800 euro fara tva. ajunge la 10.600 DDP cu roata de rezerva si vopsea(alb pt care nu se plateste nimic).
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ești culmea cu roata aia... Unde o pui? La ce îi va folosi, din moment ce merge preponderent în oraș, și mă îndoiesc că se pune să o schimbe?
Sunt atâtea vulcanizări prin orașe, încât nu vâd sensul, și oricum, prezoanele nu se desfac așa ușor. Deci oricum e nevoie de altcineva care să ajute, și care poate foarte bine să meargă doar cu roata la vulcanizare, nu cu toată mașina. Dar cel mai bine comanzi 4, să fii sigur... This post has been edited by MAERSK: 11 Feb 2008, 14:32 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
LA 10.500 euro cu motor de 1.6 105CP (Logan Prestige): airbag-uri frontale si lat ,ABS , AC ,servodirectie , geamuri el(fata spate), CD,volan si schimbator imbracat in piele, oglinzi electrice, computer de bord, inchidere centralizata, antidemaraj electronic, directie asistata.
Eu cred ca ii cea mai buna oferta parerea mea avand in vedere raportul pret - optiuni/motor. Totusi dupa cum vad la restul marcilor de 11.000 euro iei motor de 1.2 , 1.3 si asta se cam simte. Consum (nu din cartea masini nici de la producator) de la un utilizator : in oras cand ii cald cam 7.5 iar iarna in jur de 8.4 - 8.6 iar extra urban in jur de 5.2 - 5.3 |
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Orice ati face, tot logan iese.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
sorin_tcm, mai citește odată primul post, vezi ce caută omul, și apoi poate ne spui care sunt avantajele acelui motor lăudat de tine, la un mers preponderent în oraș. Că ce ai enumerat tu sunt dotări ce se află și pe multe alte mașini despre care vorbim aici...
Dar să revenim la subiect, că pentru o mașină mică, de oraș, în care merg cel mult 2 persoane, numai geamurile electrice spate sunt importante... ![]() This post has been edited by MAERSK: 11 Feb 2008, 14:56 |
--------------------
-
-
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
merci mult MAERSK.
Deci nu ma intereseaza o masina care sa fac exteriorul. Am una .. care este destul de mare si consuma foarte putin. Ma intereseaza una de maxim 4.10 metri care sa consune cat mai putin si sa aibe aer conditionat , geamuri electrice , abs , siguranta . Oricum in cursa a intrat si suzuki vad ca este un fel de dealer care aduce de la bucuresti masinile .. acum sa vedem si scorurile. merci BlaueCorsa. la suzuki m-am gandit la Swift 1,3 GS 3 usi care in bucuresti costa 11300 cu tot cu culoare. si are cele mai multe chesti "ABS,EBD,servodirectie,6 x airbag,keyless-go,mp3 cu comenzi pe volan,computer de bord,inchidere centralizata,incalzire in scaune,jante din aliaj..." |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
sorin_tcm |
![]()
|
Pai iti spun eu care sunt : la aceasi bani iei un motor mai bun nu un "besinos", si plus vezi ca pe om il intereseaza : geamuri electrice. da ma rog eu am spus ca raport pret - dotari/motorizare nu o sa gasesti mai bun decat la logan (la 10.500 euro ).
In plus faza sa nu depaseasca 4.1 m ii BESTIALA. Ti-ai facut cumva garaj si apoi iti cauti masina? "CAut si eu o masina cu AC ABS si distanta intre farul stang si oglinda din dreapta sa fie mai mica de 2.411 m " |
--------------------
dacia
2007
- cj55DFG
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
sorin_tcm |
![]()
|
Recunosc am optat pentru Prestige desi la fel de bine puteam sa imi iau si un Opel , dar am considerat ca raportul pret - motorizare si intretinere ii bun si plus de asta ii o masina are 4 roti si peste 4 ani imi iau altceva ...tot nou din gama Daci-Renault.
|
--------------------
dacia
2007
- cj55DFG
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pe om îl interesează geamuri electrice FAȚĂ! În mediul plin de praf în care trăim, rar folosim geamurile față, cele din spate fiind inutile de cele mai multe ori, într-o mașină cu A/C.
Și pentru informarea ta corectă, orice motor de la 1.1 litri în sus, pe o mașină mică, de oraș, este destul de sprinten în treptele de viteză folosite în oraș (I, II, III). This post has been edited by MAERSK: 11 Feb 2008, 16:06 |
--------------------
-
-
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
QUOTE(sorin_tcm @ 11 Feb 2008, 16:55) Recunosc am optat pentru Prestige desi la fel de bine puteam sa imi iau si un Opel , dar am considerat ca raportul pret - motorizare si intretinere ii bun si plus de asta ii o masina are 4 roti si peste 4 ani imi iau altceva ...tot nou din gama Daci-Renault. Si tu cumva esti dealer dacia de ii faci atata reclama? Omul are nevoie de o masina EXCLUSIV pentru oras. Ce nu intelegi din asta? La ce ii foloseste un motor de 1.6 cu 105 cai in oras? Sa faca sotia liniute la semafor? ![]() On-topic: Suzuki swift e o masina chiar ok, imi pare rau ca nu iti pot da detalii multe, dar pot sa iti zic despre corsa ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai buna pentru oras e Solenza...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
Peste drum facem pariu ca tot LOGANUL este?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
10 lu' vis-a-vis pentru faza cu solenta
![]() Pacat ca e scump si in RO nu se aduce. Daca nevasta-ta ar fi vazut Fiat 500 nu ii mai trebuia altceva ![]() LE Ar mai fi si de Chevrolet Spark in lista aia. Unii zic ca nu e rea This post has been edited by minny: 11 Feb 2008, 17:51 |
--------------------
------
------
------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Căruia îi spune Spark, și e vai de el...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Poate fi inclus foarte bine in lista, care-i problema? Important e sa-i placa doamnei, nu voua.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Prima revizie la Corsa (Diesel, deci cea mai scumpa) e 700-800 RON, nu 900. La una pe benzina e 500-600. Doar cu titlu informativ.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
As zice Opel Corsa Rosu Magma (150E) sau Lancelot (300e) ..C'Mon!
![]() O vopsea metalizata e utila pentru o masina care sta in praful orasului. Oricum cel mai bine faci o lista redusa de masini pe care ti le poti permite si care iti plac, faci programare la drive test si iei nevasta de mana si o sui in ele. Vezi cum se descurca, cu fiecare tiribomba in parte si la sfarsit o intrebi care ii place. Simplu!..mai rau e cand nu se poate hotara si aici intervii tu.. ![]() P.S: Daca merg maxim 2 persoane cu ea cea mai mare parte a timpului, preferabil o masina cu caroserie in 3 usi. (accesul mai usor in ea). This post has been edited by nh1980ro: 11 Feb 2008, 20:24 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Un plus important pentru Swift, cred eu, ar fi cutia secvențială, la unele echipări...
![]() ![]() Suzuki Swift 1.3 GS 92CP Caracteristici generale Nr. usi : 3 Nr. locuri : 5 Motor : 1.3 L Tractiune : 2WD Caracteristici motorizare Cilindree : 1.328 cc Nr. cilindri. configuratie : 4 in linie Nr. valve : 16 Admisie aer : aspiratie normala Putere maxima : 68(92) / 5.800 rpm kw(CP)/min-1 Cuplu maxim : 116 / 4000 Nm/min-1 Tip carburant : benzina Tip injectie : Injectie multipunct VVT Tren de rulare Tip de ambreiaj (A/T) : Monodisc cu actionare mecanica Transmisie : secventiala 5tr Tractiune : fata Suspensie fata : Mac Pherson cu arc elicoidal Suspensie spate : Bara de torsiune si arc elicoidal Directie : pinion si cremaliera Sistem de franare : Servoasistat, discuri ventilate fata - tamburi spate Pneuri : 185/60 R15 Dimensiuni & mase L x l x h : 3695 x 1695 x 1500 mm Masa proprie : 970(980/MTA) kg Sarcina utila maxima : 515 kg Ampatament : 2380 mm Ecartament fata / spate : 1470 / 1480 mm Capacitate portbagaj (bancheta rabatata) : 213 (562) L Capacitate rezervor : 45 L Performante Consum urban (A/T) : 8(8,2) L/100km Consum extraurban (A/T) : 5(5.1) L/100km Consum mixt (A/T) : 6.1(6.6) L/100km Viteza maxima (A/T) : 175 km/h Acceleratie 0-100km (A/T) : 11 sec Emisii CO2 (A/T) : 143 g/km Dotari Confort Servodirectie Volan reglabil pe inaltime Climatronic Aer conditionat Filtru de polen Preechipare audio (cablare+antena) Geamuri electrice fata Inchidere centralizata cu telecomanda Oglinzi electrice incalzite Cutie de viteze semiautomata Keyless-go Scaune incalzite Radio MP3+6 boxe cu comenzi pe volan Dotari bord Volan in trei spite Kilometraj Turometru Ceas digital Afisaj electronic (ceas,temperatura,consum instant) Indicator nivel conbustibil Avertizare sonora,centura de siguranta,sofer Avertizare sonora(cheie+lumini) Dotari interior Parasolar sofer+pasager Oglinzi in parasolare Iluminare interioara in trei poziti Oglinda retrovizoare zi/noapte Priza 12V Deschidere buson conbustibil din interior Placa acoperire spatiu portbagaj Scaune Scaun sofer reglabil pe inaltime Centuri de siguranta in 3 pct cu reglaj pe inaltime(fata) Scaune incalzite fata Centuri de siguranta in trei puncte (3 buc.in spate) Tetiere fata+spate Sistem ISO-FIX de prindere a scaunului pt copil Bancheta spate rabatabila+tetiere : s(60/40) Spatii de depozitare Buzunar pe spatarul scaunului din dreapta Buzunare in usile din fata Support de pahare in usile din fata Loc de depozitare sub plansa de bord Suport de pahare (2 in fata, 1 in spate ) Suport palarie Sertar sub scaunul soferului Suport harta A4 Agatator haina (2) 3 manere plafon Suport ochelarii Dotari exterioare Faruri cu halogen reglabile Faruri ceata Geamuri cu tenta verde Oglinzi electrice si incalzite Stergatoare parbriz fata+spate cu mai multe viteze Dezaburitor luneta Spoilere vopsite in culoarea masinii Sine pt montare portbagaj pe acoperis Oglinzi+clante in culoarea masinii Maner vopsit Jante de tabla cu capace Jante din aluminiu Siguranta (activa & pasiva) ABS+EBD Airbag sofer+pasager Airbaguri laterale cu protectie cap Airbaguri cortina A treia lampa stop Inchidere siguranta usi spate, pt copii Bari de protectie in usi Iala cu protectie de spargere Cheie cu cip rotativ Imobilaizer Asistenta la franare Blocaj pt copii pe usa Antifurt usi PRET DDU: 9811 € | PRET DDP: 11759 € CULOARE METALIZATA: + 233 € (pret DDU) Cam piperat, dar o gramadă de dotări... This post has been edited by MAERSK: 11 Feb 2008, 20:39 |
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cred ca daca o duci pe doamna la un drive-test cu masina hidramata, s-ar putea sa n-o mai intereseze alea manuale.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
din pacate la amandoi nu ne place cutia automata.
Se pare ca aproape suntem hotarati. Suzuki Swift 1.3 GS 92CP in 3 portiere. cutie normala. Asta numai daca o sa vedem cum vom discuta si negocia cu dealerul. Este unul la Oradea care ofera pret bun iar ala de la bucuresti are un asa zis service in iasi. Daca asta de la bucuresti ofera pretul de la oradea .. ne luam "stift" daca nu ... cred ca o sa luam fiat grande punto. Ramane de vazut zilele astea sa vedem ce zice dealerul. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mie mi s-ar pare ideală pentru oraș acea cutie... Nu am invocat niciun moment nepriceperea cuiva în a stăpâni un ambreiaj.
Doar că la traficul din ce în ce mai lent, mi se pare varianta mai bună. Oricum sper să luați cea mai bună decizie! Vorbim la Jurnal de Bord. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(mariuscomx @ 11 Feb 2008, 23:36) din pacate la amandoi nu ne place cutia automata. Se pare ca aproape suntem hotarati. Suzuki Swift 1.3 GS 92CP in 3 portiere. cutie normala. Asta numai daca o sa vedem cum vom discuta si negocia cu dealerul. Este unul la Oradea care ofera pret bun iar ala de la bucuresti are un asa zis service in iasi. Daca asta de la bucuresti ofera pretul de la oradea .. ne luam "stift" daca nu ... cred ca o sa luam fiat grande punto. Ramane de vazut zilele astea sa vedem ce zice dealerul. cauta pe google dupa dealerul din iasi, suzuki. vei vedea ca nu prea vei gasi cuvinte de lauda in general |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:46 |