masina oras max 10k +, Voi ce ati alege ?
![]() ![]() ![]() |
masina oras max 10k +, Voi ce ati alege ?
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
aikon02 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 February 08 ![]() |
Pacat ca altii nu accepta si ideile altora..... vad ca pe aici nici cu parea nu poti sa iti dai ca iti sar in cap toti.NU stiu care sunt mai "in cunostinta" de cauza cu problemele auto.
This post has been edited by aikon02: 13 Feb 2008, 11:00 |
--------------------
avion
de hartie
2510
- uganda-2500-XXL
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar tre luat in calcul, in momentul cand alegi sa cumperi o masina, si pretul de revanzare.....la Suzuki, desi si eu optez pentru ea, nu este un pret tocmai fericit de revanzare, asa-i? Lumea este reticienta la non-VW, SKODA, OPEL, etc.
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Cand e vorba de masina nevestii, cred ca mai importanta este linistea in casa decat valoarea de revanzare.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu uita sa te uiti si la Mitsubishi Colt, macar asa, sa vezi toate variantele
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
fluturas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 LaureatPlus
- TMxxNSZ
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
In traducere:" 'tu's m-tii soacra-mii, isi mai importanti banii decat bubulina mea?"
S-ar putea ca sa ai valoare la revanzare mai mare, dar sa mananci mai mult conserve in perioada cat ai masina. Merita? ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 13 Feb 2008, 22:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 13 Feb 2008, 22:33) S-ar putea ca sa ai valoare la revanzare mai mare, dar sa mananci mai mult conserve in perioada cat ai masina. Merita? Depinde, poate ca da, daca:![]() 1. conservele sunt in garantie 2. poti adauga paine la discretie pentru conserve 3. imaginea pe care ti-o confera masina in fata vecinilor de scara sau a celor care asteapta tramvaiul pe refugiu e suficienta 4. [insert your own HERE] Ce misto sa traiesti in tara passat ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Cu conditia ca nevasta sa accepte, eu as lua una SH dintr-o tara cu drumuri bune si trafic civilizat (de la Ungaria spre Vest), oricare dintre modelele mici amintite, cu motor mic benzinar (1.0-1.2l), de 2-5 ani vechime, gasesti una curatica necalarita prea mult.
Cu banii economisiti as face: - o excursie de 2 saptamani in Europa sau - instalatie GPL. P.S.: cred ca intra ambele in economia realizata! This post has been edited by IsNa: 14 Feb 2008, 10:30 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Problema e ca masinutele alea sunt calarite in oras cel mai mult, iar in afara lui daca pleaca cu ele pe autostrada, le rup. Gandeste-te cum e sa mergi cu 130km/h sau mai mult cu un motor de 1.0l ..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 13 Feb 2008, 22:33) S-ar putea ca sa ai valoare la revanzare mai mare, dar sa mananci mai mult conserve in perioada cat ai masina. Merita? ![]() Terminati cu placa asta ca lumea moare de foame si isi cumpara masini scumpe. Aia care au Passat sh nu mananca din conserve sa fie clar. Ce sa zicem si noi ca nu avem bani sa cumparam ceva marfa. Ne luam o masina noua in jur de 10.000 euro care nu se poate compara la nici un capitol cu Passat-ul ala sh si care are garantie mai mica de noua decat Passat sh asa cum e. Pai Skoda are 12 ani garantie la caroserie. Daca iei o Skoda sh de 4 ani, tot mai ai 8 ani garantie la caroserie si sunt masini noi (nu dau nume ca imi sare lumea in cap) care nu au de noi 8 ani garantie la caroserie nu mai pun la socoteala dotarile si finisaje si calitatea materialelor. Si ca sa terminam odata ca masina sh e uzata si terminta pe afara, asta e iar o placa in toata regula. Daca te hotarastii ntr-adevar la o anumita masina, te duci si o bagi pe tester si iti spun aia tot: cate aibaguri sarite, compresie motor etc. Numarul de km parcursi se poate afla prin masurarea compresiei in motor cu o anumita aproximatie. Oricum iti poate determina ordinul de marime. Iti spune: are intre 100.000 si 150.000 km nu ca iti spune ala care vinde cat are. Asa ca metode de a verifica o masina exista numai ca trebuie sa si vrei si sa fii si convins sa faci asta. This post has been edited by ionutctn: 14 Feb 2008, 11:43 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da, mai bine un Passat SH care zdrangane din toate incheieturile pentru ca nu avem bani sa inlocuim piesele defecte. Am mai vazut eu viteji din astia...
Dar, ce-i drept, au caroseria impecabila... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 14 Feb 2008, 12:46) Cum e? Merge cu motorul la 4000rpm. Si? OK, daca masina are 200.000Km, e gata, dar daca are pana in 100.000Km, mai are suficienta viata in ea pt. cat ai nevoie ca si masina de oras. Si in jur de 6K-7KE gasesti destule bune (nu-i vorba sa cauti cazaturi de 1000E). O economie de 3000E nu-i de aruncat! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu pricep de ce orice discutie despre orice masina degenereaza in vs Logan / vs Passat...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu voiam sa zic ca, daca iei masina cu valoare la revanzare buna, dar nu-i place nevestei, sa nu te puna nevasta la regim de conserve in loc de mancare calda
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Da' ce ma conserva n-o poti incalzi sau ce vrei sa spui?..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Conserve pe dracu' ... ciorba de picioare in gura ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
ATENTIE ! INCA NU AU APARUT POZELE CU NEVASTA !!! Eu cred ca nevasta nu exista si ca initiatorul topicului ia masina pentru el, dar ii e rusine sa recunoasca !
This post has been edited by SiloS: 14 Feb 2008, 19:29 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Care-a fost curajosul care mi-a dat reputatie si nu s-a semnat? Oricum la cafenea nu se contorizeaza...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Kia Picanto dar sa nu-ti inseli nevasta ca dupa aia patesti ca asta din videoclipul asta:
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
prea jmekera femeia
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
@cristyyy2003 - am o banuiala asupra autorului, dar, pe motiv de ban temporar, nu-mi poate raspunde
![]() Edit: Tin pe aceasta cale sa-i multumesc celui de-al doilea frustrat las care mi-a dat cu negativ. Anonim, desigur. This post has been edited by BlaueCorsa: 15 Feb 2008, 11:25 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
|
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Eh, mi-am facut prieteni pe topicul asta...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
Am ales.
Din pacate pentru uni de aici .. masina este un sh (fiind a doua masina in casa am zis ca putem risca) un Golf 4 din 2002 1.6 benzina cu 90 mii km si carnet de intretinere la zi la service vw. Masina costa ~5500 euro. Ne mai costa maxim 1000 euro avion acte inmatriculare in tara si transport ajunge undeva pe la 6500 maxim. Unde mai includem ca facem si o vacanta in belgia (Sora sotiei e stabilita acolo) Deci cu 4000 euro mai putin. Eu zic ca pana la urma e o afacere buna. Totusi imi pare rau de suzuki swift .... dar daca ceva ne dezamageste la golf il vindem (ca nu cred ca putem pierde prea mult) si numai bine de avans ![]() |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Felicitari, la multi km fara incidente!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
ªi cu dimensiunile cum rãmâne? Mãcar de era tedei, dar aºa chiar nu înþeleg. În fine, baftã la loteria SH.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Pai...poate a fost alegerea ei. Plus ca s-au ales si cu o excursie in VEST.
Pacat de micuta (Swift)...dar factorul financiar este foarte important. Spor la cumparat.... |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:58 |