[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
Gill_ro |
![]()
|
||
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|||
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
Gill_ro - Din pacate, presuri de interior pt. Jumper nu-s in catalog. Continui discutiile si cu alt producator de presuri. Sper ca acela sa aiba. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Okay Mircea, da-mi un pm daca apar!
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
adycez_1410_Sport |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 18 July 05 ![]() |
Presuri si tavitza portabagaj pentru Logan MCV cu 5 locuri?
La dealer am gasit presuri stil tavita originale la 140 RON, iar tavita de portbagaj la 200 RON? Presurile chiar eram tentat sa le iau, dar nu le-a functionat POS-ul si cash nu mai aveam. |
--------------------
LOGAN / FORD
MCV / FIESTA
2008 / 1996
- BC-??-SEP / B-??-JUM
|
|
lotus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 20 May 08 ![]() |
a aparut tavita pentru renault symbol 2008? ziceai ca in iunie va fi in productie.
|
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
Scuzati-ma pentru intarzierea in raspuns, dar am fost plecat din tara 3 zile si abia azi dupa-amiaza am ajuns! Gill_ro - aye-aye Sir! S-a marcat comanda! Te voi anunta, dar stii ca nu va fi prea curand, nu? ![]() adycez- Intai sa "disecam" putin termenul "original". Daca prin "original" se intelege "de la firma mama" - nu-i asa! Dacia-Renault nu produce presuri si tavite pentru portbagaj. Toate reprezentantele vand accesoriile pe care trebuie sa le vanda (intelegeti voi, nu?) Nu ma refer doar la Dacia. Sa vedeti ce tavite pentru portbagaj "originale" au reprezentantele unor marci de masini vestite. Sunt originale prin lipsa de finisare, prin calitatea slaba a materialului si prin pretul de-a dreptul "original"... Bun, exista si unele marci de masini care chiar au accesorii destepte, dar si preturile sunt la fel... Daca prin "original" se intelege, insa, "care se potriveste perfect" sau "facut special pentru", atunci sunt mandru sa va spun ca am tavite de portbagaj originale pentru 730 de modele de masini, produse de 38 de marci auto. ![]() Sper ca nu te-ai suparat... Pax! ![]() ![]() Tavita de portbagaj pentru Logan MCV este ~136 RON minus 10% sau transport gratuit. Poze cu ea, si impresii ale cumparatorilor gasesti pe paginile anterioare. Presurile de interior sunt tot ~136, dar n-am pe stoc si tot comand si nu primesc...si iar comand si nu primesc ![]() Tavitele pentru portbagaj care sunt vandute la Dacia sunt dintr-un plastic mai dur si, din "recenziile" cumparatorilor, fenomenele sunt urmatoarele: 1. daca nu este incarcata toata suprafata tavitei, colturile libere zornaie, vibreaza, tropaie... 2. fereasca Sfantu' s-o indoi, ca vei avea dintr-o data doua tavite mai mici... Propunerea mea: tavita de la mine, presurile de unde vrei tu... A! By the way: vezi ca nici la Dacia, nici la mine, tavita nu acopera "santul" despre care s-a discutat atat pe acest topic, adica valea din spatele banchetei. Produsul se refera strict la portbagaj. Cireasa de pe tort: fabrica mi-a confirmat, insa, ca este in lucru matrita pentru tavita ce va fi montata in "groapa" aia. lotus - astept si eu... Stai ca nu-i gata luna iunie, iar oamenii astia inca nu si-au calcat nici o data cuvantul! Stii ca nu-i simplu in productie... Te rog, mai ai un pic de rabdare... ![]() Multumesc, Mircea 0722.259258 This post has been edited by themircea: 20 Jun 2008, 19:43 |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
TheBreaker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 20 June 08 ![]() |
solenza?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- MH-03-B*V
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
am primit si eu o tava de portbagaj ptr. RX4 de la Mircea.
se potriveste perfect tava de scenic 1. multumesc mult. iata si poze: This post has been edited by "BandiT": 23 Jun 2008, 21:20 Attached thumbnail(s) tava1.jpg ( Size: 48.54k ) Number of downloads: 640 tava2.jpg ( Size: 50.73k ) Number of downloads: 641 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
orwo |
![]()
|
![]() taxidriver Group: Members Posts: 58 Joined: 3 July 06 From: timisoara ![]() |
daca sunt din timisoara unde te gasesc?
|
--------------------
dacia
logan
2006,1.4 YELLOW CAB
- TM-50-RWO [/B]taxi for ever
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am primit ieri tavitele. Cea de Focus vine perfect. Si cea de Laguna vine bine pe Solenza. Nu am putut sa telefonez ieri.
Multumesc pentru viteza de reactie! Bafta la vinzare in continuare! |
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
TheBreaker - Din pacate, nu exista in catalog tavita special facuta pentru Solenza. Ceea ce pot sa-ti ofer este o tavita care se potriveste foarte bine, dar nu perfect (intamplator este cea de Laguna II HB...). Am dat destul de multe si chiar zilele astea i-am trimis si lui Tomcat. Vezi mai sus mesajul lui, iar pe pagina 5 din acest topic, postul #132 / 30.03 - vezi si poze. Evident, nefiind personalizata pentru Solenza, nici pretul nu este cel normal... BandiT - Ma bucur ca-ti place tavita si iti multumesc ca ai apelat la mine! Asa dupa cum ti-am spus la telefon, ma gandeam eu ca n-au modificat portbagajul lui RX4 fata de Scenic-ul normal. Sanatate, inca o data! orwo - Don't worry... Te gasesc eu! Acum serios: noi livram oriunde in TM. Avem depozit, nu magazin, si n-am cum sa chem aici clientii... este suficient sa-mi spui ce model doresti si vin, il montam in portbagaj, vezi cum sta si daca-ti place. Tomcat - Eu iti multumesc ca ai cumparat de la mine si multumesc pentru mesaj! Iti stau la dispozitie si mai departe si, daca vrei, poate ne recomanzi si prietenilor tai... ![]() Multumesc, Mircea 0722.259258 This post has been edited by themircea: 25 Jun 2008, 07:08 |
--------------------
Renault
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Zi-mi te rog preturile pentru tava pentru portbagaj, bandouri si presuri de interior pe cee'd
Mersi |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
Presuri de interior pentru Megane 2.II Sedan ce se mai aude, vreo sansa ? Sunt primu pe lista cand apar
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Scuze pentru intarzierea in raspuns, dar abia ieri am ajuns in tara. ady85btz - covorasul pentru portbagaj ~147 RON (trebuie sa identificam modelul exact de c'eed); bandourile laterale ~ 122 RON (set 4 buc - sunt doua modele pt. C'eed - alege-l pe cel care-ti place - sunt poze pe link-ul urmator : http://www.flickr.com/photos/25835939@N02/ ) ; bandouri pentru coltul barilor ~63 RON (set de 2 buc - gasesti poze tot pe Flickr) ; presurile de interior ~164 RON (deocamdata n-am pe stoc - s-ar putea sa-mi schimb furnizorul de presuri de interior ca astia-s cam neseriosi cu livrarile). Tavita pentru portbagaj si bandouri am pe stoc. Din preturile de mai sus, scazi 10% sau ai transportul gratuit prin curier. Daca doresti, te rog anunta-ma. Fr33lancer - Multumesc ca apelezi din nou la mine! Am pe stoc presuri de Megane II : ~137 RON. Evident, ca si la tavita, ai transportul gratuit. Daca doresti, te rog anunta-ma si luni pleaca spre tine. Multumesc, Mircea 0722.259258 This post has been edited by themircea: 29 Jun 2008, 12:27 |
--------------------
Renault
|
lotus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 20 May 08 ![]() |
... symbol 2008
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
vid313 |
![]()
|
![]() Fotograf Group: Members Posts: 215 Joined: 16 June 06 From: Calarasi ![]() |
Mircea ai presuri si tavita pentru Opel Corsa D (2008)? Care sunt preturile?
Stiu ca presurile la Corsa au un mod de prindere de podeaua masinii pentru a nu aluneca. Presurile comercializate de tine dispun de acest sistem de prindere? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
lotus - ![]() vid313 - am si / si pentru Corsa D : covoras portbagaj ~130 RON; presuri interior ~128 RON. Presurile au niste locuri circulare unde cred ca intra sistemul de prindere. Acest sistem nu vine cu tot cu presurile. Fabricantul spune ca acelea sunt "ale masinii". Nu a gasit raspuns cand am intrebat ce se intampla daca se pierd / rup prinderile originale. Pe spatele presurilor sunt niste "cuisoare"mici impotriva alunecarii (vezi poza). Daca doresti, te rog anunta-ma. Multumesc, Mircea 0722.259258 Attached thumbnail(s) Picioruse_1.JPG ( Size: 380.72k ) Number of downloads: 646 |
--------------------
Renault
|
Fre33lancer |
![]()
|
au venit presurile de Megane 2 , per total sunt multumit , cele de pe fata acopera exact cat cele de material textil , nici mai mari nici mai mici , puse unu peste altul , identice , dar cele de pe spate sunt minuscule , acopera maxim jumatate din podea
![]() ![]() ![]() thx din nou. |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Fre33lancer - Imi pare rau pentru presurile de la locurile din spate. Daca crezi ca-i problema, te rog trimite-mi-le inapoi si-ti trimit banii. Vezi, ce chestie ciudata: multi care au cumparat pentru masini nemtesti zic sa cele din spate sunt un pic prea late! La tine sunt prea mici. Scuze, inca o data! Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Tavita portbagaj pentru renault megane sedan manager 2008 se poate comanda? Si la ce pret?O poza daca se poate.Multumesc
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
salut, am citi cu cateva posturi mai sus ca matrita tavitei de portbagaj pt symbol 2008 e trimisa la reno. exista si presuri de interior speciale pt symbol , sau se vor face?
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
@themircea
No problem, nu sunt chiar minuscule ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
tavita ptr MCV cu 7locuri se aude ceva???
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
themircea |
![]()
|
Salut!
soryn - Am pe stoc covoras pentru Megane II S. ~147 RON minus 10% sau transport gratuit. Poze (primite de la cumparatori - Multumesc!) si impresii gasesti multe pe topic, in paginile anterioare. Am descarcat doar una si o postez din nou acum. Cauta mai sus, daca vrei, ca-s multe cu Megane II S. catalin80 - Da, tavitele in general se trimit la firma mama pentru "binecuvantare"... ![]() Presurile de interior pentru Symbol nu difera de cele pentru Clio III bicorp. Din pacate, producatorul de presuri de interior cu care am inceput o colaborare s-a dovedit a fi neserios in livrari. Lichidez stocurile ce le am de la el si caut alta fabrica. Din pacate - personalizate pentru Clio III, n-am. Voi aduce probabil, de la cei cu care voi incheia urmatorul contract. Am pe stoc niste presuri "personalizabile", care se potrivesc si la Symbol - vezi poze in link-ul urmator. http://www.flickr.com/photos/25835939@N02/ Le cheama "Megafit" si pot sa ti le dau la 102 RON daca-ti platesti tu transportul. Daca iei si o tavita, le pun in acelasi colet si platesc eu si transportul. Calitatea presurilor este foarte buna, nu au miros, materialul este de calitate, dar dupa cum ziceam - nu pot astepta la nesfarsit sa mi le livreze un neamt neserios! Este vorba despre credibilitatea mea in fata voastra. L-am trimis sa invete meserie de la astia cu tavitele si l-am trimis si de unde a iesit... ![]() Multumesc, Mircea 0722.259258 Attached thumbnail(s) Tavita3.jpg ( Size: 223.56k ) Number of downloads: 691 |
--------------------
Renault
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
tava portbagaj pt un ford fiesta st?
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
vid313 |
![]()
|
![]() Fotograf Group: Members Posts: 215 Joined: 16 June 06 From: Calarasi ![]() |
@themircea
Si eu multumesc pentru promtitudinea raspunsului! Sunt super-mega interesat de presuri pentru ca a venit jucaria si merg cu plastice la picioare ![]() Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Fre33lancer - OK! Multumesc inca o data! sonykel - Da, tavita pentru MCV / 7 locuri este gata. Astept sa primesc codul ca sa fac comanda la fabrica. Sper sa fie gata cu tura asta si extensia pentru "santul" din spatele banchetei 2. catala2k - este o onoare pentru mine sa livrez (poate) pentru un ST ! ![]() Da, am tavita pentru tine. Portbagajul este identic cu al variantelor "cuminti" in 3-5 usi. Pret: ~130 RON minus 10 % sau transport gratuit. vid313 - iti spun numai tie, ca suntem intre patru ochi si nu ne aude nimeni ![]() ![]() Sa folosesti sanatos masinuta! - si sora-mea are Corsa D si tare-i multumita de ea. Acum pe rand: tavita pentru portbagaj - se potriveste la fix pe toata circumferinta portbagajului, margine de protectie 5.5 cm, etc etc - vezi impresii si poze in tot acest topic. Presuri de interior - calitatea produselor este neindoielnica. Calitatea managementului firmei producatoare este groaznica! Am dat eu peste nemtii neseriosi... Dupa cum scriam mai sus, am probleme grave cu ei in ceea ce priveste modul de onorare a comenzilor mele. Se tot vaicaresc ca au prea multe comenzi si de-aia nu pot livra la timp. Ei bine, eu nu mai stau dupa ei. Lichidez stocurile si caut alt producator de presuri de interior. Presurile sunt din cauciuc, fara miros, rezistent, cu dublura la calcaiul soferului, cu margine / bordura de 1 cm. Pe link-ul de mai jos vezi poze cu mai multe modele. http://www.flickr.com/photos/25835939@N02/ Vezi mai jos poze cu presurile de Corsa D. Au si acoperitoare pentru "restpied". Pret de lichidare de stoc (Corsa D)- 102 RON, dar iti platesti tu transportul. Daca, insa, comanzi si tavita le pun ambele in acelasi colet si platesc eu si transportul. Multumesc, Mircea 0722.259258 This post has been edited by themircea: 4 Jul 2008, 08:28 Attached thumbnail(s) Corsa_D_1.JPG ( Size: 369k ) Number of downloads: 637 Corsa_D_2.JPG ( Size: 332.67k ) Number of downloads: 200 Corsa_D_3.JPG ( Size: 447.52k ) Number of downloads: 181 |
--------------------
Renault
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut Mircea,
Presuri de Symbol pt masina din semnatura mai ai pe stoc? Merci. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
EdyB - presuri de interior nu am si nu stiu cand voi putea aduce - dupa ce-mi schimb furnizorul. Covoras pentru portbagaj (tavita) am. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare intrebatoare: cum se aseaza tavita peste acea groapa specifica symbolului? Ma gandesc sa nu se deformeze, cu timpul, in acel loc, eventual sa inceapa sa se ridice marginile.
Am vazut ca cei care au luat de la tine sunt satisfacuti si chiar m-ar interesa. Multumesc. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 03:14 |