Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
![]() ![]() ![]() |
Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa cum spuneam mai sus, ma bate gindul sa fac unele masuratori legate de eficienta insonorizarii. am facut rost de o promisiune ca o sa am citeva zile un sonometru/decibelmetru. Are chef cineva, care si-a pus deja blanita originala, sa jertfesca niste timp si braduti ca sa facem aceste masuratori? eu am de gind sa bricolez una si am putea sa facem unele masuratori legate de care izoleaza mai bine. Asta prin aprilie-mai.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
molorules |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 April 06 ![]() |
Salutare
Vreau sa ami spuna si mie cineva care a mai lucrat cu PEE daca i-a transpirat tabla de pe podea? ce grosime avea stratul de PEE si ce a pus pe tabla in prealabil dak a pus ceva(aluband ,antifon,etc.) Eu m-am hotarat sa dau cu un antifon cauciucat vreo 3 straturi mai consistente si apoi PEE de 10 - 20 mm peste tot:podea,tavan,usi,portbagaj,aripi samd. Numai bine. |
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
de ce nu pui pasla in loc de pee? pasla are calitati fonoabsorbante mult mai eficiente decat folia pee care are efect mai mult de reflexie decat de absorbtie.
nu e rau ca vrei sa dai cu antifon. ideea este ca trebuie un strat foarte gros ( 2-3 mm) |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
molorules |
![]()
|
Tocmai am fost la fabrica la Guzuchim si au un pret de toata jena la antifon
9ron/cutia de 3.5Kg si vreau sa cumpar vreo 5 cutii sa iasa treaba k lumea iar cu pee urmeaza sa fac un experiment de care daca voi fi multumit am sa fac lucrarea cu pee(min 10mm) care pina la urma nu ma costa nici un ban si daca nu o sa-mi iasa pasenta o sa incerc cu altceva. Numai bine This post has been edited by molorules: 2 Mar 2007, 14:05 |
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa-ti cumperi si niste odorizante de interior extrem de puternice.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si sa nu cumva sa mergi cu masina cel putin o saptamana
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
molorules |
![]()
|
Intrucat locuiesc la curte nu cred ca va fi o problema cu mirosul si pina la urma cat o sa miroasa, o saptamina ,o luna, dar mai mult nu cred si ma batea gandul sa pun un strat de staniol dinala de care se pune pe aragaz sa nu-l murdaresti cand coci vinete astfel ma gandesc ca poate se mai inhiba mirosul.
De antifon nu mi-e frica, important e sa-si faca treaba sa nu muncesc de pomana,cat despre PEE as vrea sa fac un soi de cutie cu peretii de 10 si 20 mm in care sa bag o boxa de la calc sa vedem ce efect are inainte sa-l bag in masina. Voi ce spuneti? This post has been edited by molorules: 2 Mar 2007, 15:01 |
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
@ bassfrek: de ce sa nu mearga cu masina cel putin o saptamana? sigur ca ar fi indicat sa o lase la uscat bine , dar eu am mers de a 3 a zi cu masina.mirosul a disparut cam dupa o luna.dar de uscat antifonul se usuca in 12 ore-complet. ideea e ca masina sa nu stea la uscat in soare.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
molorules |
![]()
|
Exista pericolul ca in timp sa se crape stratul de antifon?
|
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Doresc sa achizitionez Aluband sa fac usile ... Am gasit la Practiker 10 cm x 10 m. E buna dimensiunea asta sau ar trebui sa caut mai lata?
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
daca vei cumpara aluband de 10 cm vei pune mai des.asta e singura treaba.de ce nu ar merge ?
@ molorules: cum sa crape stratul de antifon ? in ce conditii ? pe podelele masinii nu prea crapa, nu cred ca ar trebui sa iti faci griji . |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
molorules |
![]()
|
nu stiu ,ma gandeam si eu sa nu crape de la temperaturi prea scazute
@sharkky incearca si dute la targ la obor in spatele pietei,unde se vand tot felul de scule.Am gasit acolo pe o taraba la un nene aluband de la den braven 20cm x 10m cu 50ron.omul nici nu stia la ce se foloseste si nici cat era pretul lui real. Acolo merg tot felul de mesteri carora le raman materiale si altele de pe la lucrari si mai fac si ei un ban cinstit.Asa ca nu se stie dute si incearca. This post has been edited by molorules: 6 Mar 2007, 10:19 |
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
In Practiker era 45 RON rola de 10cm x 1m ...
Trebuie sa ai noroc sa gasesti acolo in piata ... |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
molorules |
![]()
|
tre sa te uiti atent pe tarabe ca aia nici nu stiu ce vand,io am vazut rola si omu habar nu avea la ce se foloseste ,in schimb vroia 50 ron.Deci cred ca mai e loc de negocieri.Succes.
|
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
pe mine ma bate gindul sa dau un telefon la reprezentanta, poate au magazin de prezentare, sau poate imi spun ce dealer a cerut role mai late.
This post has been edited by gomez99: 7 Mar 2007, 10:36 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
alo, trezirea, se poate??? aluband se gaseste la reprezentanta Den Braven de pe sos Chitilei, www.denbraven.ro !!!!
s-a spus de foarte multe ori pe aci... se gasesc culatime de 10, 20 sau 30 cm |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Și de 60. Și se utilizeaza pentru HIDRO - izolare.
Asta nu înseamnă că eu nu l-am folosit. Ba dimpotrivă și sunt mulțumit. This post has been edited by mirceateodorescu683: 7 Mar 2007, 11:25 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
se mai poate folosi cu incredere Bitumina, material ce poate fi instalat doar cu ajutorul unui pistol cu aer cald. Eu am folosit-o la intarirea aripilor din spate, deoarece se deformau din cauza basului...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE deoarece se deformau din cauza basului... frateeeeeeeee, doar imi pot imagina ce ai acolo! ![]() Sau nu!?!?! Respecte .......niceeeeeeeeee! This post has been edited by Lostboy: 7 Mar 2007, 12:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
eu am lipit la tablier bitumina cu antifon cauciucat. am lipit 3 straturi succesive si rezultatul este foarte bun. mai ales ca bitumina este mai rigida decat aluband si costa mult mai putin.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
florinkx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 12 October 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare! am inteles ( multumita voua) ca se poate folosii si bitumina. as vrea sa va intreb de unde se poate procura mai exact si cam la ce pret?
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureat 1.5 DCI
2006
|
|
alexica2u |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 March 07 ![]() |
incearca si tu pe la materiale de constructii
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 / LAUREAT
- B xx xxx
|
|
florinkx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 12 October 05 From: Bucuresti ![]() |
mai exact daca se poate; mentionez ca sunt din Bucuresti.
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureat 1.5 DCI
2006
|
|
gomez99 |
![]()
|
gasesti la depozitele de materiale de costructii de pe soseaua chitilei, sos. fundeni, sos. alexandriei, sos. colentina (si alte sosele) si la piata Traian, pe Calarasi. cit costa nu stiu.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
|
alexica2u |
![]()
|
salutare ! am si eu o intrebare ,cine se baga si cu mine la un balot de fonomin ,costa 265 ron si are 84 de m\p eu vreau 20 de m\p din el .Astept raspunsuri sau poate cineva mai are 20 de m\p si ma poate ajuta.BAFTA si sa auzim numai de bine .
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 / LAUREAT
- B xx xxx
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma bag, tot cu 20mp.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
alexica2u |
![]()
|
k! misto , deci suntem doi pana acum hadeti fratilor sa punem mana de la mana sa luam un sul dinasta .multumesc
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 / LAUREAT
- B xx xxx
|
|
george_moga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
ma bag si eu...suntem deja 3..dar asta saptamana ce vine...sunt din Ploiesti dar nu e problema...
|
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:12 |