Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
![]() ![]() ![]() |
Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Grozav!
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
Doar ca elemente de rupere.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Poti sa fii mai explicit? Rupere vibratii? In ce masura e important efectul asta in stalpi si zonele laterale-praguri, avand in vedere ca astea sunt oricum destul de inguste si ranforsate prin suduri? Probabil ca face diferenta un stalp plin fata de unul gol, am vazut ca la masinile la care nu s-a facut economie asa drastic, stalpii sunt plini cu o spuma expandata. Oare EPDM-ul se apropie macar de efectele spumei aleia?
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
Imagineaza-ti ca pragul este o teava. Si la un capat strigi eco, eco ... la celalalt capat ce se intampla? Dar daca la jumatate bagi un material absorbant? Dar daca teava este plina cu spuma?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victorine |
![]()
|
In regula
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Material ca in poza 2 am vazut de curand(joi in service tenichigerie dacia) la masinile renault era luata aripa jos si o cazut buretele... bineinteles era frumos taiat in forma spatiului de umplere.
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Unde se poate gasi burete ca acela din poza 2?
Multumesc! |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Stie cineva daca se gasesc in Vitan urmatoarele?
1. "Blana" insonorizanta de sub capota de la Prestige? 2. Tot un fel de blana insonorizanta care acopera ABS-ul si partea stanga de la motor dinspre parbriz 3. Prinderile respective 4. Oarece preturi sau un numar de telefon al lui Ovidiu din Vitan sau al lui Emil (ca le-am pierdut...) Multumesc |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
si eu as vrea asa ceva ,niste preturi informative.
|
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
se gasesc la dealeri dacia...si costa multisor fapt care a determinat pe multi sa bricoleze.
insono de langa peretele antifoc si tablier costa vreo 450 de lei iar cel de la capota 150 aproximativ.... |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
ionut.C |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
un pic off topic... nimeni nu a specificat ce fel de braduti se pot folosi la prinderea mochetei pe capacul de la portbagaj !
...dupa lungi cautari...am descoperit ![]() incerc sa pun si o poza... scuze de calitatea pozelor ![]() <span class='edit'>25 Feb 2008, 20:22:</span> si sa nu uit... urmeaza sa imi iau boxe pe fata, tip sistem component...-ca idee modelul asta, http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...me/Classic_B6A/, (nu e reclama!!!), ce materiale recomandati pt izolarea usilor?, astfel incat sa se auda si mai bine boxele, cat si fonic si termic ? PS: rog moderatorii sa scoate shortcut-ul daca se considera reclama ! This post has been edited by ionut.C: 25 Feb 2008, 19:26 Attached thumbnail(s) 09240001.JPG ( Size: 108.03k ) Number of downloads: 1187 09240002.JPG ( Size: 130.44k ) Number of downloads: 1181 09240003.JPG ( Size: 118.3k ) Number of downloads: 1096 |
--------------------
dacia
logan kiss fm 1.4
22.12.2007 - rouge de feu
- B 76 HXJ fara semnatura!
|
|
Victorine |
![]()
|
Spaland masina am constatat prezenta unor suruburi in interiorul oalelor spate, in partea din fata. Pun niste poze, ca poate descrierea nu e suficient de expresivaDSCF0020_1.JPG ( Size: 373k )
Number of downloads: 1233
DSCF0021_1.JPG ( Size: 335.14k ) Number of downloads: 1292 [attachmentid=1627435 435]. Ma gandesc ca rolul acestora este de a fixa o protectie, eventual si cu un oarecare rol insonorizant. Poate chiar o mocheta, ceva. Suruburile sunt exact ca acelea din compartimentul motor cu ajutorul carora se fixeaza insonorizantul pe peretele anti-foc utilizand accesoriile acelea de plastic sub forma de ciuperca. Sau ca acele suruburi cu care se fixeaza mocheta in interior sub bancheta spate DSCF0026_1.JPG ( Size: 474.52k ) Number of downloads: 633 . Ma gandeam ca se poate adapta o mocheta acolo, ca la masinile mai destepte. Poate stie cineva sa ma lamureasca asupra destinatiei initiale a acestor suruburi. IRONIK? Uitandu-ma la Ambitionul tatalui meu am constatat ca masina lui nu are acele suruburi... diferenta de varsta intre masini fiind de cca 6 luni. ianuarie 2005, iulie 2005. A mea e mai noua. Cum tata urmeaza sa-si cumpere alta masina, eu vand Preferance-ul meu si raman cu Ambitionul lui (+ diferenta la el in buzunar, desigur ![]() Deci intrebarea sunt 2: - Stie cineva care e rolul acelor suruburi si cum de nu se regasesc pe toate masinile? - Macar suruburile pentru fixarea insonorizantului din compartimentul motor sunt pe toate versiunile, indiferent de anul de fabricatie? This post has been edited by Victorine: 26 Feb 2008, 11:05 Attached thumbnail(s) DSCF0022_1.JPG ( Size: 378.44k ) Number of downloads: 692 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Victorine @ 26 Feb 2008, 11:04) - Macar suruburile pentru fixarea insonorizantului din compartimentul motor sunt pe toate versiunile, indiferent de anul de fabricatie? Nu sunt pe toate versiunile. Sunt pe acelea fabricate începând cu apariția diesel-ului. This post has been edited by Lostboy: 26 Feb 2008, 11:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
Victorine |
![]()
|
Hmm..., nu stiu ce sa cred... conform sitului Dacia, primul diesel pe Logan s-a lansat in 9 septembrie 2005, iar masina mea e produsa in iunie 2005. Tu ce intelegi prin versiune, daca zici ca nu sunt pe toate? Eu inteleg diferitele grade de dotare.
This post has been edited by Victorine: 26 Feb 2008, 12:07 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
Acolo se prind niste plastice care protejeaza firele de la senzorii abs-ului ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
Dechise capota și uită-te!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Victorine |
![]()
|
Merci IRONIK ca ai facut lumina... asa se explica de ce la Ambitionul tatalui meu nu se vad... pentru ca sunt folosite.
Lostboy, crede-ma ca stiu foarte bine ce se afla sub capota (macar vizual, daca nu inteleg tot ce face fiecare din chestiile alea) ![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(Victorine @ 26 Feb 2008, 12:04) Hmm..., nu stiu ce sa cred... conform sitului Dacia, primul diesel pe Logan s-a lansat in 9 septembrie 2005, iar masina mea e produsa in iunie 2005. Tu ce intelegi prin versiune, daca zici ca nu sunt pe toate? Eu inteleg diferitele grade de dotare. Caroseriile au fost folosite cu mult înaintea lansării oficiale. Caroseriile sunt aceleași pt toate versiunile. N-au trebă cu dotările. This post has been edited by Lostboy: 26 Feb 2008, 13:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Victorine |
![]()
|
Ala este de fapt un cauciuc expandat si e destul de scump. In Timisoara la o fabrica am gasit cu peste 35 EUR salteaua de 1x2m, 40 mm grosime.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Victorine |
![]()
|
Am reusit sa pun AluBand pe polita difuzoarelor din spate si pe stalpii spate. Am astupat din greseala orificiile acelea care permit trecerea aerului din habitaclu spre spatiul dintre aripa si contraaripa, unde sunt clapetele acelea. Mi-am dat seama doar cand am pus mastile din plastic la loc... ba am mai si lipit toate micile resturi de AluBand rezultate din decupaje, peste ceea ce aplicasem deja deasupra orificiilor, cu gandul sa le intaresc si mai mult. Insa pana acum n-am simtit vreun efect negativ, in sensul ca oricum masina e departe de a fi etansa, nu ma dor timpanele cand dau drumul la ventilator...
Constatari: - bradutii aia care prind ornamentul gri chiar la baza lunetei sunt tare pacatos de scos... pana la urma i-am taiat. - la remontare, trebuie puse intai protectile laterale din plastic (acelea cu fante care permit trecerea aerului) si abia pe urma fixate suporturile centurilor de siguranta. - am in masina o putoare dulceaga care suspectez ca vine de la bitumul cauciucat incalzit de soare... se estompeaza cand dau drumul la ventilatie, dar oricum e destul de enervant cand ma urc in masina. Ma intreb cum o sa miroasa dupa ce aplic si pe fetele de la usi si podea... - consumul a fost de o rola 10 cm (1 mp) + o fasie de cca. 1m de 15 cm latime. Revin cu imagini. |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
poze poze poze:)
|
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
Victorine |
![]()
|
Nu-s cine stie ce...DSCF0005_3.jpg ( Size: 104.04k )
Number of downloads: 1186
DSCF0004_3.jpg ( Size: 109.96k ) Number of downloads: 1030 DSCF0006_3.jpg ( Size: 98.34k ) Number of downloads: 1030 Era o zi cam ploioasa si am lucrat in masina cu usile inchise... cam incomod, dar totusi suficient spatiu. Credeam ca o sa am probleme cu intinderea materialului din cauza temperaturii cam scazute (nu stiu daca erau 10 grade), insa s-a mulat bine, si cu rola de tapet, si cu mana. Se poate lucra si mai ingrijit, cu suprapuneri pe portiuni mai mici s.a.m.d. This post has been edited by Victorine: 12 Mar 2008, 22:52 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
sebi4fc |
![]()
|
Astept finalizarea lucrari si impresia:D
|
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
solano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 March 08 From: MIOVENI ![]() |
QUOTE(Dsign @ 9 Dec 2004, 17:49) am promis poze cu finalizarea lucrarii si iata-le. scuze de intirziere dar abia acum mi-am recuperat digitalul. zicea cineva ceva de CIRPITURA? Dar ce stii dumneata domnule Satori in afara de a te plinge ca garantia in sus, garantia in jos... daca o dai si dumneata p-aia cu incalzitu motorului, eu nu mai am ce discuta cu amatori de-astia. eu crec ca nu ti-ai schimba nici roata de frica garantiei. Rezultatul este foarte bun. Cu putin ajutor din partea mesterului Klaus, poate fac si peretele dintre motor si habitaclu. E o invitatie sa facem impreuna domnule Klaus. ce zici, te bagi? PS. daca va uitati cu atentie, veti vedea si chederul... salut!! din cate stiu eu, pt logan se gaseste insonorizant capota.de ex, loganul diesel si cel 1,6 16V are.eu din ala am si se simte o mica diferenta |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007/ABS PLUS
- AG-19-VAN
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai citat un mesaj de aproape 3 ani si jumatate...Era mai greu cu dci si 16v pe vremea aia.
@ Victorine Muzica cum suna acum, dupa aluband? This post has been edited by adiya: 17 Mar 2008, 12:44 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Lostboy |
![]()
|
și s-au clarificat multe de atunci......
17 Mar 2008, 12:54: QUOTE(Victorine @ 12 Mar 2008, 21:55) Nu-s cine stie ce...DSCF0005_3.jpg ( Size: 104.04k )
Number of downloads: 1186 DSCF0004_3.jpg ( Size: 109.96k ) Number of downloads: 1030 DSCF0006_3.jpg ( Size: 98.34k ) Number of downloads: 1030 Era o zi cam ploioasa si am lucrat in masina cu usile inchise... cam incomod, dar totusi suficient spatiu. Credeam ca o sa am probleme cu intinderea materialului din cauza temperaturii cam scazute (nu stiu daca erau 10 grade), insa s-a mulat bine, si cu rola de tapet, si cu mana. Se poate lucra si mai ingrijit, cu suprapuneri pe portiuni mai mici s.a.m.d. Nu crezi că ar fi trebuit lăsată liberă fanta aia de pe montantul C? Circulă niște curenți de aer pe acolo. This post has been edited by Lostboy: 17 Mar 2008, 12:54 |
--------------------
.
.
.
|
|
Victorine |
![]()
|
Mda... asta spuneam si eu, ca am astupat din exces de zel si orificiile acelea de pe montantul C si mi-am dat seala cand puneam la loc protectiile de plastic. Adevarul e ca aerul are pe unde sa iasa, e o gramada de spatiu sub protectiile alea de plastic, sub mocheta, orificiul acela de sub lampa de stop care face trecerea spre portbagaj, etc. Deci n-o sa creasca presiunea daca dau drumul la aeroterma cu geamurile inchise... Insa poate ca e afectata convectia curentilor de aer si poate ca mi se va dezaburi ceva mai greu luneta, daca aerul umed scapa mai greu din zona aceea. Daca o sa constat asta la toamna/ iarna, o sa ințep pur și simplu Alu Bandul in dreptul orifdiciilor de trecere, nu îl îndepărtez de tot.
Muzica parca se aude ceva mai limpede, adica au dispărut niste rezonanțe ale suportului. Însă nu pot avea cine știe ce pretenții până nu rigidizez și capacul portbagajului și aripile spate. Între timp, am aplicat un material similar Alu Bandului (luat de la Giony) si in zona pedalierului, podea, bancheta spate. + mocheta cauciucata. O sa revin cu cateva imagini si impresii. |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Lostboy |
![]()
|
Decât să înțepi mai bine faci o gaură cu diametru mai mic decât cea originală. Dar să fie în dreptul fantelor plasticului din dreptul montantului (a draq exprimare - scuzeeeeeee!
![]() ![]() 17 Mar 2008, 15:46: Cine poate să-mi spună cum să lipesc blana de capotă de tabla capotei? Mă interesează ce adeziv (care să adere la materialul din care este confecționată blana de motor și la tablă) aș putea folosi? Mulțumesc frumos! This post has been edited by Lostboy: 17 Mar 2008, 15:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:31 |