Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
![]() ![]() ![]() |
Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
tkx |
![]()
|
||
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
Attached thumbnail(s) s.JPG ( Size: 9.7k ) Number of downloads: 1908 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca ti se pare ca este placebo, atunci gandeste-te ca nu degeaba l-a montat si Dacia acum la Duster, unde fiecare leu conteaza. Eu trebuie sa il schimb pe al meu, nu de alta dar se vede scrisul de pe material.
![]() This post has been edited by IRONICK: 12 Apr 2010, 14:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Astazi, la revizie, am vazut pe teava de esapament sudat un suport pentru batator dar batatorul nu era
![]() O fi cazut, sau nu am avut niciodata? De unde pot cumpara unul? Am Logan 1.5dci 85cp, 2007 si o rezonanta urata la 1800rpm. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(tkx @ 11 Apr 2010, 10:48) am montat un cheder care se foloseste la tamplaria de pvc intre plansa de bord si parbriz. a incaput fortat exact cum am vrut. acum nu stiu o fi placebo, dar parca nu se mai aude asa tare motorul la ralanti si mers la viteza mica forma sectiunii chederului e ca in desen QUOTE(IRONICK @ 12 Apr 2010, 14:21) Niște poze reale cu materialul folosit și/sau cu el montat? ms |
--------------------
.
.
.
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
IRONIK, tu tot acelasi profil de cheder ai pus intre plansa de bord si parbriz? Pur si simplu inghesuit acolo, de la un stalp la altul? Daca nu am acces la cheder de-ala de tamplarie termopan ce alternative sunt?
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu am luat material de izolat tevi (la fel ca ala pentru izolat tevi de ac), am taiat o "felie" din el si l-am indesat acolo, intre montanti. Pe langa faptul ca nu se aseaza perfect drept, s-a si rotit atunci cand l-am bagat.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
De genul Armaflex? Eu mai am niste polietilena expandata - bun izolator termic, ei zic ca si fonic, dar nu stiu ce sa cred... o sa tai si eu o fasie sa o indes acolo, daca ziceti ca au considerat si ei ca ajuta, altfel masina mea e destul de silentioasa acum, daca as scapa si de troncanelile de la directie - poate dupa ce schimb ce-i de schimbat pe-acolo, deh, are 75.000km...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Victorine @ 13 Apr 2010, 09:55) De genul Armaflex? Dap.QUOTE(Victorine @ 13 Apr 2010, 09:55) dar nu stiu ce sa cred... Acolo trebuie doar sa pui un material care sa blocheze trecerea zgomotelor, poate sa fie orice, in afara de pasla. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
eu chederul l-am luat direct de la sursa... oricum cred ca de la atelierele de termopane se poate lua cativa metri pe o bere
poza (nu se vede mare lucru) This post has been edited by tkx: 13 Apr 2010, 09:16 Attached thumbnail(s) IMG_2661a.jpg ( Size: 160.03k ) Number of downloads: 2096 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
ms
|
--------------------
.
.
.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
ah ce ma oftic am avut plansa de bord data jos si n-am stiut de chederul respectiv, il mai pot monta acum? o poza cu el montat aveti sa vad si eu cum vine?
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
dia_ph2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 29 September 08 From: Targoviste ![]() |
Nu trebuie data jos plansa de bord, ci se indeasa materialul pe sus, intre bord si parbriz.
Si eu am folosit material pentru izolatia tevilor (un burete cu celule inchise, destul de rigid), dar nu am fost multumit ca incepuse sa scartaie la frig din cauza miscarii relative intre suprafete. Nu mi s-a parut sa faca mare lucru, dar daca Dacia l-a pus pe Duster, inseamna ca trebuie sa insist. |
--------------------
Dacia
Logan ph2, 1.4mpi
2008, Laureate, Abs
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e mai bun un burete de izolat tevi din ala moale si greu (in general de culoare neagra - mai ales pentru tevile de aer conditionat)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IRONICK |
![]()
|
Rolul materialului de acolo este izolant. Nu reflexiv, nu absorbant.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
gata am montat si eu chederul de la tkx(multumesc)vine perfect doar ca alta imbunatatire in afara de cea estetica nu am observat.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
tkx |
![]()
|
mda... cred e greu sa ti dai seama acum ca sunt si alte zgomote. cred ca diferenta se vede mai bine la cei care au inlaturat toate sursele de zgomot si a mai ramas doar chederul asta de pus
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mda, sa vad de unde fac si eu rost de un cauciuc mai aratos. M-am tot saturat sa citesc acealasi lucru pe al meu.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
eu am avut si plansa de bord data jos de curand si nu se mai auzea nimic prin ea. oricum super chederul ca tine un pic si bordul tensionat in partea aia si nu cred ca mai apar sunete de la gaurile unde se ghideaza bordul.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tkx @ 11 Apr 2010, 10:48) am montat un cheder care se foloseste la tamplaria de pvc intre plansa de bord si parbriz. a incaput fortat exact cum am vrut. acum nu stiu o fi placebo, dar parca nu se mai aude asa tare motorul la ralanti si mers la viteza mica forma sectiunii chederului e ca in desen Cu care parte l-ai bagat in jos/sus? |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
tkx |
![]()
|
cum privesti desenul partea stanga a chederului e intrat in jos, adica partea de sus lipita de geam si cea de jos de bord. asta e singura pozitie in care sta cat de cat intepenit. oricum nu vine chiar perfect. ideal ar fi fost ceva mai carnos dar din material mai moale
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Folie bituminoasa de origine, marca Ixell, 3,5 kg/m² 20x50 cm cod Renault 7701423546 cica e 3,4 lire sterline.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
N-ai putea sa dai un pret si in coroane suedeze? Sau in moneda botswanei?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Botswanezi fac facturile in euro. Dar pentru coroane suedeze ma interesez si te anunt maine, ok?
4,44 euro in Franta. This post has been edited by einstein1984: 15 Apr 2010, 12:57 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tkx |
![]()
|
asteptand ieri sa mi vina randul la drive test cu dusterul, m-am uitat putin si la celelalte masini din showroom. am vazut ca si la logan au pus izolant intre bord si parbriz. am tras putin de el de la un capat
![]() This post has been edited by tkx: 16 Apr 2010, 16:19 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
N-ai facut macar o poza cu "dovada" ? poate reusim noi miine sa facem...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
GBi |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
QUOTE(tkx @ 16 Apr 2010, 17:18) asteptand ieri sa mi vina randul la drive test cu dusterul, m-am uitat putin si la celelalte masini din showroom. am vazut ca si la logan au pus izolant intre bord si parbriz. am tras putin de el de la un capat ![]() si este autoadeziv fiind lipit de bord, dar pacat ca nu este pe toata suprafata bordului, este doar pana in plasticele care acopera montanti A, ca de nu putea sa mai puna 10 cm stanga - dreapta sa fie o treaba ok ![]() |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
user2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 21 July 09 ![]() |
Daca as izola numai plafonul s-ar mai reduce caldura din masina in special vara?
|
--------------------
clio
masina
2000
- is01abc
|
|
tkx |
![]()
|
prea putin, caldura e produsa de razele solare care incalzesc puternic interiorul si nu prea are pe unde sa iasa
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:03 |