Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
![]() ![]() ![]() |
Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da si este un zgomot enervant.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus tot un fel de aluband în locul la mastic. Aluband este luat de la den braven chitila de un coleg si făcut cadou dar este un pic mai ieftin decit la practiker
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Nu se poate pune in loc de cordonul de mastic un cheder, ceva, care sa nu trebuiasca inlocuit la fiecare eventuala interventie?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cheder m-am gandit si eu, dar fata de usa nu se prinde foarte bine in clipsuri. Eu am gasit si am pus la mine mastic auto negru la tub. Imi pare rau ca nu am facut poza, este cel care ramane moale dupa aplicare.
Tot zgomotul care se intra in usa prin diversele gauri/adunat cu cel care se formeaza tot acolo, patrunde pe unde nu este mastic. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b24gfi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 March 10 From: bucuresti ![]() |
imi spune si mie repede cum sa montez si eu o izolatie in dreptul usilor fata intre montantul A si aripa fata ( acel loc de care sa vb mai devreme) trebuie data usa jos?
|
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Usa in nici un caz, cel mult contraaripa de plastic.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
b24gfi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 March 10 From: bucuresti ![]() |
adik tu zici sa dau jos roata si apoi sa desfac carenajele acelea de plastic....apoi ajung acolo unde am eu nevoie?
|
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|
LuluMOB |
![]()
|
Asa ceva. A experimentat si explicat ironicu'. Vezi mai sus, undeva.
This post has been edited by LuluMOB: 25 May 2010, 09:42 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu parca l-am montat cu roata la locul ei, dar virata dreapta maxim si desfacut carenajul in dreptul montantului.
This post has been edited by IRONICK: 25 May 2010, 10:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b24gfi |
![]()
|
ms mult ironick dak nu te deranjes imi poti spune ce fel de material ai pus acolo... ma gandeam sa pun acel burete de izolare al tevilor de A/C dar cred k in timp va retine apa si sa nu imi cauzeze la altceva... voi ce ati folosit si de unde le-ati cumparat ms mult
|
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu am bagat un material asemanator, dar cu bule de aer pline, ca sa nu retina apa. Nu l-am cumparat, se gaseste prin cutiile echipamentelor de telecomunicatii.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 23 May 2010, 22:29) Pai da... ca le-a fost greu sa puna mai multe clipsuri pe conturul fetei de usa si sa fi folosit niste clipsuri "cu 3-4 pozitii pe adincime" ca sa nu mai stea cascate fetele de usa chiar cu clipsurile actuale prinse ca lumea. Oare chiar asa de scump ar fi fost? Of, of, of... tu-i dizainu'... ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
b24gfi |
![]()
|
ironik de unde a-si putea face si eu rost .....k nu stiu pe nimeni in domeniul asta....crezi k imi poti da si mie "samanta" noi suntem 2 persoane care vrem sa facem lucrarea asta "un benzinar si un diesel" dak ma poti ajuta k un sfat in a ma indruma spre locul"faptei " dau o bere.... fara alcool
|
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
IRONIK daca ai eu dau banu ( sau iti fac un cablaj pt aeroterma
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
azi am izolat si eu podeaua cu aluband si pasla, toata operatiunea a durat 9 ore. am mai pierdut timp sa desfac cablurile de la incalzire in scaune si remonatarea ( care nu am reusito
![]() mia intrat 3,5 role de aluband la 10cm latime (nu am facut rezervorul ca nu mai aveam aluband si nici chef) tunelul central este dublat. eu zic ca merita si aceasta operatiune ma convis ca trebuie sa fac si bordul , plafonul si portbagajul. am o intrebare a mea fiind dci poate difera. am pus aluband pe sub pasla existenta la pedalier , pana in pedale mai mult nu am putut urca si la pasager la fel. se poate intampla ceva nasol, sa se topaesca alubandul sa curga sau pasla sa faca putin fum ![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
mariuscond |
![]()
|
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
nimic ..............
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
mariuscond |
![]()
|
Deci nu s-a topit alubandu' inca?
![]() Stai domnule linistit... Eu am pus aluband la pedalier, podeaua este 'full' cu pâsla, tunelul central este cu strat dublu de pâsla. Fonomin am pe plasticele stilpilor ( A+B ), pe conductele care duc la aeratoarele de pe bord, "blana" aia de pe peretele antifoc (pe interior) am dublat-o cu un strat de fonomin (6mm) spre bord, portierele sint "dotate" cu aluband pe tabla 'exterioara' si cu fonomin pe fetele de usi, aluband+fonomin am pus si pe polita spate la difuzoare. Mi-a mai ramas plafonu', da' pina nu rezolv cumva treaba cu pojarul, nu il fac (daca stiam... incepepeam cu ăsta...). E foarte greu pina ajungi sa ai rezultate 'palpabile', pina nu insonorizezi mai peste tot nu simti mai nimic... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
Eu spun că nu ai dreptate. Eu am simtit o înbunătățire de când am făcut usile ( a fost prima lucrare) si acum podeaua si este super k, o să continui cu plafonul, bordul si stalpi. Portbagajul nu o să îl fac fiindcă aici cred că nu merită.
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Pana la urma ce se poate face cu spatiul dintre bord si parbriz? Buretele pus pe faza2 sau duster este de Cenzurat si se umfla de caldura si se dezlipeste adezivul.
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
amoro20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 14 November 09 From: Bucuresti ![]() |
Va salut !Am si eu doua intrebari!Esapamentul meu este prevazut cu un batator acustic din fabrica si in urma experientelor d-stra se pare ca un al 2-lea situat inspre final are un bun efect acustic!Pot prinde direct de esapament cu un colier o greutate in locul stabilit ?Este nevoie de o greutate anume?Multumesc!
|
--------------------
dacia
logan 1.6mpi
2007 kissfm ORICE PROBLEMA ARE O SOLUTIE PRACTICA!
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
pt cine este interesat de cui usa modelul doi(doar fier fara bucsa), gasiti in tirg la 5lei bucata, cumparat de mine duminica
ps. eu spun ca se poate pune aici fiindca face parte tot din reducerea zgomotului ![]() ![]() This post has been edited by dl_dr25: 7 Jun 2010, 19:09 |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
O să le pui pe cele vechi înapoi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
am mers azi ( cam sutire ) dar sunt super incantat de ele
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Si eu stiu ca nu prea sunt compatibile cu broastele de pe PH1...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
poti sa dai o explicatie de ce nu sunt compatibile? fara misto sau alceva, ma intereseaza de ce nu sunt, daca afecteaza ceva sau.... ca daca afecteaza cu ceva (o explicatie) le dau jos
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Am avut și eu ”cuie” de PH2 și după un timp au început să zdrăngăne portierele (broaștele) și le-am pus pe cele originale (am pus ”teflon” nou).
|
--------------------
.
.
.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
La PH2 "teflonul" s-a mutat de pe cui pe broasca.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:34 |