Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
![]() ![]() ![]() |
Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Are cartoane la pilonii de rezistenta?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Daca i-as pune si doua usi blindate, eu zic ca ar "tine" greutatea a doua etaje, cat mai am deasupra..
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu stau in bloc cu bulina, e bloc normal, si am exagerat un pic
![]() Da` am simtit cum a jucat pamantul. Blocul n-a troznit sau mai stiu eu ce dar s-a miscat lustra un pic. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Lasa ca e mai bine sa fie mici si dese.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pilife, cutremurele mici si dese e bune
![]() Io n-am simtit, eram pe drum în megan si limuzina asta absoarbe perfect toate socurile ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai ajuns pe drumuri
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Criza e de vina
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
in masina nu platesti intretinere
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dragoselu |
![]()
|
Bion ne ia pe toti in tarbaca, stim asta...
![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Jun 2010, 18:29 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bion |
![]()
|
Soarta palicarului e delicata. Dom` profesor daca te paleste criza te tragi la Edenu` Giurgiulesti da` grecu` un` sa se duca ca fratzii de patrida sunt faliti
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu mai cobi, ma
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
profesore iar ai aparut sa faci reclama la produsele rusesti de contrabanda ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@dragoselu: Eu nu m-as baza prea mult pe tablele alea, daca e doar tabla chioara se indoaie, mai tre' sa-i pui niste nervuri.
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(bion @ 8 Jun 2010, 19:30) Soarta palicarului e delicata. Dom` profesor daca te paleste criza te tragi la Edenu` Giurgiulesti da` grecu` un` sa se duca ca fratzii de patrida sunt faliti ![]() ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Papastratos vs. ce intlegi tu prin papastratos... Eu zic ca grecul se descurca, numai sa aduca portocale k lumea la oameni... Cunosc un alt grec aici in Galati cu care am colaborat acum 2 ani pe tema portocalelor, luasem vreo 500 kile, dar bune si mari si dulci, suculente... Grecul Markos, vorbim la iarna daca vrei da' sa aduci marfa ieftina si buna, buna si iar buna... O ducem in Moldova si acolo o vindem la pret buun, k? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Filip @ 8 Jun 2010, 19:13) Nu stau in bloc cu bulina, e bloc normal, si am exagerat un pic ![]() Da` am simtit cum a jucat pamantul. Blocul n-a troznit sau mai stiu eu ce dar s-a miscat lustra un pic. vad ca ti-e cam frica unu de asta de 5 grade e cam 1 pe an si ultimu a fost ala de 5 de anu trecut in data de 25.04.2009 17:18:48 This post has been edited by bygy007: 8 Jun 2010, 18:42 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
ok. vezi ca aduc si portocale si grefe, nu numai lamai.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bion |
![]()
|
@garret Daca urmareai topicu` vedeai ca are si niste sina de la sidex
![]() Dom` profesor io iegzact la Papastratos alea ma refeream. In secolul trecut pufaiam cu placere din alea ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cand pui si foile alea de tabla pe post de usi sa le pui si niste intarituri sau sa-i faci niste nervuri de rigidizare ma refeream.
@bion: uite de asta nu mai produce sidex-ul, ca a umflat le professeur sinele de la furnal! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Garett: 8 Jun 2010, 18:46 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
@bygy007 pai mi-e frica, normal ca mi-e frica, pe langa faptul ca raman fara casa, pot sa si mor Doamne Fereste! Am avut cosmaruri legat de cutremure dupa cutremurul de anul trecut. Dar d-alea apocaliptice, nu asa, putin moloz si daramaturi.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 8 Jun 2010, 17:53) Asta e problema desi blocul in care locuiesc e destul de solid, avand 3 etaje si pe holuri are destule grinzi din fier-beton, eu cred ca un chenar din asta cu doua usi bazate ar face fata unui cutremur de 7 grade! Numai Dzeu stie... Ai uitat sa spui ca blocu' in care stai are peretii de 40 de cm., de beton armat. Io asa-mi aduc aminte de pe vremea cind dadeai gauri pe baza de farfurioara de cafea. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 8 Jun 2010, 19:45) Cand pui si foile alea de tabla pe post de usi sa le pui si niste intarituri sau sa-i faci niste nervuri de rigidizare ma refeream. @bion: uite de asta nu mai produce sidex-ul, ca a umflat le professeur sinele de la furnal! ![]() ![]() ![]() Si ce daca le-am umflat?? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 8 Jun 2010, 19:48) Ai uitat sa spui ca blocu' in care stai are peretii de 40 de cm., de beton armat. Io asa-mi aduc aminte de pe vremea cind dadeai gauri pe baza de farfurioara de cafea. Pai ii are, confirmase si L@u, nu ? ![]() <span class='edit'>8 Jun 2010, 19:53:</span> QUOTE(l@u @ 8 Jun 2010, 19:51) Da rusoaicele iti plac? ![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Jun 2010, 18:58 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 14:43 |