Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
![]() ![]() ![]() |
Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
bre profesore , daca stai la bloc cu 3 etaje atunci sigur alea sunt mai mari de ani ca mine si daca baniesc eu bine locatia alea sunt primele blocuri din oras, asa ca numai sigure nu sunt cutiile alea de chibrit.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Filip @ 8 Jun 2010, 19:47) @bygy007 pai mi-e frica, normal ca mi-e frica, pe langa faptul ca raman fara casa, pot sa si mor Doamne Fereste! Am avut cosmaruri legat de cutremure dupa cutremurul de anul trecut. Dar d-alea apocaliptice, nu asa, putin moloz si daramaturi. ![]() pai atunci muta-te intr-unul nou construit daca nu ai incredere in asta in care stai , eu am mare incredere in blocul in care stau , eu zic ca rezista la un 8 fara probleme mari aaa cu sina de cale ferata , doar ziceti cantitatea (nr de buc) si lungimea , dar fara transport ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 8 Jun 2010, 19:56) Attached thumbnail(s) C_T.jpg ( Size: 288.02k ) Number of downloads: 324 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bygy007: dai si la metru?
![]() @l@u: atatea proprietati are dom' profesor? ![]() This post has been edited by marksman: 8 Jun 2010, 19:02 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
as vrea si eu nu numai el ...sunt 3 blocuri pe acolo !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 8 Jun 2010, 20:05) Omule, vezi ca vin astia sa-mi bea vinul si mierea si produsele din Moldova... ![]() ![]() 8 Jun 2010, 20:09: QUOTE(l@u @ 8 Jun 2010, 20:05) bingo !!!!! am intuit bine ..Traian colt cu Cezar...ai grija sa nu te trezesti cu vre-un puscarias in pat !!!! Nu-ti fie teama, cu aia ma inteleg bine, doar le sunt profesor, nu? ![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Jun 2010, 19:09 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 8 Jun 2010, 19:56) eu am mare incredere in blocul in care stau , eu zic ca rezista la un 8 fara probleme mari la un 8 pe richter io n-as baga mana-n foc. poa' sa reziste blocul, dar sa intre fo 30 de metri în pamant. amu, daca stai la zece e ok, iesi pe geam direct afara, ai scapat de lift. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ne p[rimesti cu colindu ?
Io vreau osticla dejack |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 8 Jun 2010, 20:10) De jackass? ![]() 8 Jun 2010, 20:20: Schimb subiectul: cine e colegul cu castronul in mana, din capul mesei, in negru Puma? http://www.daciaclub.ro/galerie/displayimage.php?pos=-12992 This post has been edited by dragoselu: 8 Jun 2010, 19:20 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Markos nu e problema , am antrenament din armata cu saritul , dar din pacate stau la 2
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar or rezista blocurile astea comuniste la un 7-8?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
între 7 si 8 pe richter e o diferenta enorma. e scala exponentiala.
RichterScale.gif This post has been edited by Markos: 8 Jun 2010, 20:21 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(l@u @ 8 Jun 2010, 19:05) bingo !!!!! am intuit bine ..Traian colt cu Cezar...ai grija sa nu te trezesti cu vre-un puscarias in pat !!!! Alea de langa liceu? Da's de pe vremea lui Pazvante! Dragose mai bine iti faci buncar direct, nu te mai complici cu usa-ecluza! Alea nu-s cumva din caramida? This post has been edited by Garett: 8 Jun 2010, 20:33 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
l@u |
![]()
|
da mai alea is vis a vis de liceul 2 ... sunt gard in gard cu puscaria...primele blocuri din Galati si sunt varza
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 8 Jun 2010, 18:44) Eu eram pe daciaclub cand l-am simtit, 3 sau 4 secunde a durat. Am luat copilasul din patut si ne-am adapostit sub "chenarul" de otel (20 cm grosime) incastrat in tocul usii. L-am facut la mine la atelierul scolii, poate va pare o ciudatenie, dar eu zic ca rezista la cele mai mari zgaltaituri. Pe viitor intentionez sa pun doua usi de fier sudate temeinic de acest "chenar", una la intrare si alta in casa, eu spun ca merita toata investitia. Io zic ca de frica l-ai simtit 4 secunde. Cat despre tocul tau de fier... vezi sa nu te duci pana la parter cu el, iar deasupra ta sa se mai instaleze vreo 7 etaje. PS. Pe topicul asta cred ca sunt cele mai multe emoticoane care se tavalesc pe jos de ras. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 8 Jun 2010, 21:46 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 8 Jun 2010, 21:30) Alea de langa liceu? Da's de pe vremea lui Pazvante! Dragose mai bine iti faci buncar direct, nu te mai complici cu usa-ecluza! Alea nu-s cumva din caramida? Nu stau in alea, Leu era pe-aproape, e un camin de familisti de fapt, renovat, consolidat, zugravit in verde brotacel, putin mai la deal, spre stanga, cum vii de pe strada Cezar... ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
n-auzi ma ca-s camine de nefamilisti?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dragoselu, blocul tau are subsol?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
pai unde crezi ca locuieste?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Descreieratii naibii, trezesc vecinii razand in hohote.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
noi???? nu noi radem...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Merced @ 9 Jun 2010, 00:43) Tu razi iar profu' (imi permiteti dom' profesor) plange in hohote, in Galati sunt blocuri fara subsol, mi se pare ca au dat si la tv cum o ia un bloc la vale. This post has been edited by tribunul: 8 Jun 2010, 23:53 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() This post has been edited by Markos: 8 Jun 2010, 23:55 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 05:44 |