Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
![]() ![]() ![]() |
Statia seismica "Muntele Rosu", in direct
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Iar incepe isteria?
http://videonews.antena3.ro/action/viewvid...ioada-de-stres/ |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu se poate prezice nici un cutremur cu mai mult de 30 de seunde inainte si orice seismolog stie asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
abia acum ati auzit?
![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 26 Sep 2010, 03:33 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai metrou, un institut privat zice ca pina marti ne scutura la vreo 5 grade pe Richter. Marmureanu zice ca nu se poate prezice un cutremur da' mai devreme de 10 ani n-o sa fie niciunu' major. NU stiu cum o fi prezis el totusi...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
dupa cum vezi deocamdata se lucreaza in pacific , la noi nu prea , va fi cind in acea zona untitled.JPG ( Size: 70.33k )
Number of downloads: 518
mai mare de 6,5 -7,5 atunci sa ne alarmam s-au facut si statistici daca chiar crezi in baliverne citeste te rog pe acest forum dedicat unde dupa mine sint niste informatii destul de interesante This post has been edited by bygy007: 26 Sep 2010, 16:18 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Marty @ 26 Sep 2010, 10:15) Bai metrou, un institut privat zice ca pina marti ne scutura la vreo 5 grade pe Richter. Marmureanu zice ca nu se poate prezice un cutremur da' mai devreme de 10 ani n-o sa fie niciunu' major. NU stiu cum o fi prezis el totusi... Am inteles ca le prezice pe baza istoricului, se observa in trecut cam la ce perioade au loc cutremurele mari, iar in paralel se tine cont de cele mici (2-3 grade). |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bygy007 |
![]()
|
na ca tocmai fuse unul
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A mai fost unu' un pic mai tirziu, la Galati, 1-0 pe scara Becali.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aici nu apare
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/ LE. ala pus de bygy nu ala de la galati |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
Da, da-n 30 de secunde te poti da jos din pat, deschide fereastra si sari pe geam. Indiferent de etaju' la care locuiesti iti ramine destul timp s-atingi si solul.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai ai pus-o ca parca undeva scriai ca termopanele tale e fixe
![]() This post has been edited by bion: 27 Sep 2010, 17:10 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
Ferestile da, usile de la balcoane nu!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Acu e momentul, pentru cine te iubeste sa iti dea 3 autoforante in toc
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica usile tale de balcon se balangane? Cu balcon cu tot?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O fi sarit preventiv?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 27 Sep 2010, 21:45) N-am niciun Kaufland in apropiere, ma confunzi cu Pilif!QUOTE(bion @ 27 Sep 2010, 22:20) N-am sarit bre, doar ca n-a mers romtelefonu' aseara, deci n-am avut net. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
AMR:11 ore 18 minute
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
AMR pân' la ce? Să știu să mă pregătesc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu conteaza, la braila n-a ajuns nici ala din 77.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bine era să nu fi ajuns!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bioane, ti-ai dus palinca-n beci, sa ai pentru ora Z? Pina-ti faci curaj sa iesi, o sa-ti fie sete.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 28 Sep 2010, 12:58) Stau pana la ora Z in masina in parcare la billa2 cu camera video pregatita. Rachie am la portbagaj. Oare daca e voie sa vorbesti la tel cand nu se-nvarte roata e voie si sa machesti ceva? ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
normal ca e voie, in plus, nici nu esti presedinte, nu te deranjeaza nimeni. Vrei sa-l filmezi pe Marty sarind prin termopane?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Sunt la birou. N-am termopane, da' am zabrele la geam.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
da
![]() ![]() Vrei o panza de bomfaier. Marca banu` pe card si pana diseara o ai cu DHLu This post has been edited by bion: 28 Sep 2010, 12:14 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 10:25 |