DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

27 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ridicari auto, abuziv,zic eu

adi_ar
post 18 Feb 2011, 11:16
Post #181

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Eu ma tem ca fenomenul este putin mai larg!
Pentru un individ deranjat poate nu i-as face probleme dar ia amintiti-va de precedente. O fi si asta vreo beizadea?!?

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bill
post 18 Feb 2011, 11:20
Post #182

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

.........fie vorba intre noi, si-o cam merita si taximetrisii astia. Incalca cam orice poate fi regula de circulatie, bun simt, 7 ani de acasa.

--------------------
Dacia Logan SL Techroad TCe 90 - B14xxx
+
rtBK
post 18 Feb 2011, 11:21
Post #183

Unique like everyone else

bill, nu merge cu parcarea la liber... si asa sunt multe carute abandonate.. am vazut zone unde e un adevarat muzeu de dacii 1310 nemiscate de ani. Daca le ridici masinile, sar toti ca e parcarea libera si ca e domeniu public..

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
aleksanders
post 18 Feb 2011, 11:24
Post #184

.

From: ...

romanul este obisnuit ca totul sa fie moca - un bun exemplu e zona unirii unde este o parcare supraetajata si toata lumea practic blocheaza straduta pana la parcare ca sa nu plateasca- un alt exemplu este in zona autagarii militari- au facut parcare cu plata de vreo 1000 de locuri- concluzia - nu e ocupata nici 30% si in jur toate trotuarele sunt pline - deci moca sa fie totul....

--------------------
. . . - .
....
+
Victoras2001
post 18 Feb 2011, 11:33
Post #185

Membru autentic

QUOTE(Bill @ 18 Feb 2011, 11:20)
.........fie vorba intre noi, si-o cam merita si taximetrisii astia. Incalca cam orice poate fi regula de circulatie, bun simt, 7 ani de acasa.
*

Aici ma vad nevoit sa-ti dau dreptate. Numai ca eu n-as alege bataie decat ultima solutie, ca sa scap de agresor, nu ca sa-mi fac dreptate. Nici nu trebuie sa-l lovesti. Il impingi de langa tine, se impiedica, da cu capul de ciment si te faci cu 15 ani de puscarie. iti distrugi toata tineretea, pentru ce?

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Bill
post 18 Feb 2011, 11:36
Post #186

Membru autentic

QUOTE(rtBK @ 18 Feb 2011, 11:21)
bill, nu merge cu parcarea la liber... si asa sunt multe carute abandonate..

Domeniul public este al primariei, corect? Daca se plateste impozit pe masina aia, o lasi acolo, daca nu, o ridici si o duci intr-un tarc amenajat pt asa ceva.

@aleksanders, in impozitul anual ii bagi o taxa de parcare.

Este anormal, sa merg in vizita undeva si sa nu am unde parca masina. Sau sa o las pe nu stiu ce bulevard, ca sunt primarii idioti.
In situatia locurilor de parcare libere, nu vorbim de cazul cand este ocupat totul la ora 21 de ex.

--------------------
+
Marian66
post 18 Feb 2011, 11:46
Post #187

Membru autentic

From: Bucuresti, Pantelimon

da Bill, dar unul are masina si merge cu ea 2 zile pe saptamana pana la piata, si eu am masina si merg in fiecare zi cu treaba, plec primu de dimineata si vin printre ultimii acasa, seara. ce zici, daca n-am loc platit, mai am vreo sansa sa prind ceva daca le baga la liber? ca or sa se ocupe toate locurile din parcari de soferi de weekend si restul, soferii, o sa le parcam pe unde apucam, si o sa zicem sarumana daca nu sunt sub vreun semn cu oprirea interzisa de ne ridica masina

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
+
Victoras2001
post 18 Feb 2011, 12:12
Post #188

Membru autentic

Ca o paranteza. N-ai dreptul sa iei viata cuiva, indiferent de situatie. Dar sa nu-mi spuneti ca un om de 60 de ani nu era capabil sa evite un scandal penibil cu un copil. Daca nu i-as sti pe taximetristi as mai zice... Dar uite la ce se ajunge din cauza unei secunde de imbecilitate. Asta e buna drept pilda. Stati in banca voastra, nu va bagati la bataie sub nicio forma, ca nu-i bine. Iar legea romana nu-i de partea voastra. Degeaba incercati sa convingeti ca ala a scos cutitul, iar voi, de frica ati dat ca sa va aparati. Ati dat primii, sunteti agresori.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Bill
post 18 Feb 2011, 12:27
Post #189

Membru autentic

QUOTE(Marian66 @ 18 Feb 2011, 11:46)
da Bill, dar unul are masina si merge cu ea 2 zile pe saptamana pana la piata, si eu am masina si merg in fiecare zi cu treaba, plec primu de dimineata si vin printre ultimii acasa, seara

daca eu vin in vizita in zona voastra, si locul tau e liber, eu nu am voie sa pun masina acolo, corect? Trebuie sa o las la 2 km pe bulevard.

Primaria trebuie sa lucreze in folosul cetateanului si nu sa ii invrajbeasca.
Ce ai spune daca cei care stau langa parcul Tineretului ar inchiria bancile din parc si pe fiecare din ele sa scrie nr apartamentului si blocul. Tu ai doar voie sa te plimbi, ca daca te vede respectivul de la etaj suna la comunitari si te "ridica" si iti mai trage si o amenda.
Domeniul public e al tuturor nu al tau. Primaria nu ar trebui sa ti-l inchirieze.
Am si eu aceleasi drepturi ca si toata lumea, nu unii au mai multe drepturi ca altii.
Vor bani, f. bine, printr-o decizie sa vi-l vanda cu mentiunea ca nu se poate construi nimic pe el, prin PUZ-ul respectiv, sa se faca parcare. Va puneti bariera cu telecomanda si asta e, sunteti proprietari.
Trec mai departe.

--------------------
+
rtBK
post 18 Feb 2011, 12:51
Post #190

QUOTE(Bill @ 18 Feb 2011, 12:36)
Daca se plateste impozit pe masina aia, o lasi acolo, daca nu, o ridici si o duci intr-un tarc amenajat pt asa ceva.

*

daca e abandonata nu conteaza daca se plateste impozit sau nu... si am un exemplu foarte clar. Intr-o zona unde se parca in spic s-a renuntat la acea parcare pentru ca incepeau niste lucrari importante si s-au pus semne de parcare interzisa. O masina care nu mai fusese mutata de ani a fost mutata chiar de politisti pe trotuar si lasata acolo, desi daca alte masini parcau pe langa ea erau ridicate imediat. Asta cum ti se pare? Exemple din astea sunt destule in Bucuresti... la fel cum si vis-a-vis de la billa din drumul taberei sta o remorca abandonata din inainte sa imi iau eu permis ( 3 ani ).

Chiar nu iti doresc sa ai un vecin psihopat care face cimitir de masini in parcarea blocului wink.gif

This post has been edited by rtBK: 18 Feb 2011, 12:52

--------------------

Trek Valencia
+
Bill
post 18 Feb 2011, 12:58
Post #191

Membru autentic

QUOTE(rtBK @ 18 Feb 2011, 12:51)
... la fel cum si vis-a-vis de la billa din drumul taberei sta o remorca abandonata din inainte sa imi iau eu permis ( 3 ani ).
Chiar nu iti doresc sa ai un vecin psihopat care face cimitir de masini in parcarea blocului wink.gif

Asta vreau sa spun si eu, primaria nu isi face treaba, iar cand se apuca sa faca ceva ...........face fara cap.

Referitor la psihopat, daca isi plateste impozitul pe cele 10 masini pe care le are, le lasa afara, ca doar nu o sa le suie in bloc.
Daca nu sunt in evidenta primariei.........trebuiesc saltate.
Primaria trebuie sa aibe grija corespunzator de spatiul public. Asa cum strang frunzele de pe marginea strazilor tot asa trebuie sa stranga si masinile abandonate.

--------------------
+
tribunul
post 18 Feb 2011, 16:11
Post #192

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Altfel ar putea primariile sa rezolve treaba cu parcarile de resedinta.
Sa mareasca pretul, vrei sa ai parcare in fata scarii, platesti, de la ~100 lei pe an cat e acum s-o faca 100 lei pe luna.
Intr-un oras aglomerat cum e Bucurestiul masina ar trebui sa fie un lux nu o necesitate.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Marian66
post 18 Feb 2011, 19:13
Post #193

Membru autentic

QUOTE(Victoras2001 @ 18 Feb 2011, 13:12)
Iar legea romana nu-i de partea voastra. Degeaba incercati sa convingeti ca ala a scos cutitul, iar voi, de frica ati dat ca sa va aparati. Ati dat primii, sunteti agresori.
*

exista legitima aparare si excesul scuzabil/justificat de forta in aparare, toate in codul penal. nu e chiar asa. daca il vezi pe ala ca a scos cutitul din torpedou si cand a deschis usa i-ai dat un bocanc in ea exact cand a scos piciorul afara si i l-ai rupt, si dupa te-ai suit in masina si ai plecat, esti ok. daca dupa continui si il bati, e posibil intr-adevar sa nu mai scapi asa usor, pt ca e deja altceva.

QUOTE(Bill @ 18 Feb 2011, 13:27)
daca eu vin in vizita in zona voastra, si locul tau e liber, eu nu am voie sa pun masina acolo, corect? Trebuie sa o las la 2 km pe bulevard.
*

ca sa intelegi o treaba, suntem 3 masini in casa (eu, tatal si fratele meu) si un singur loc de parcare platit (ca asa e legea, unul pe apartament indiferent de nr. de masini), pe care parcheaza, evident tata. eu si fratemeu parcam in fiecare zi pe unde apucam, si evident ca daca vin mai tarziu de 6-7 acasa prind loc departe rau (ca sa nu incurce pe nimeni, ca pot sa blochez un vecin ca alti nesimtiti si aia e). deci, daca eu, care stau acolo, dau 2-3 ture pana prind loc seara, crezi ca gasesti liber ceva tu care vii in vizita? smile.gif plus ca ti-am zis, ar fi si mai discriminator sa fie parcarea la liber, pt ca cei care lucreaza pana mai tarziu nu mai au nicio sansa sa prinda loc liber. asa de ex. avem un loc in casa care stim ca e mereu liber, si cum ziua mai suntem unul din noi acasa, o mai las ori eu ori fratemeu acolo. evident ca il mai gasesc ocupat de cate un destept care imi zice ca ”vezi domle, era zi si am crezut ca e liber”, asta desi din 10 locuri in parcare, toate numerotate, pe al meu e singurul pe care in plus e o placuta cu copia autorizatiei si cu mentiunea scoasa direct din hotararea de consiliu ca locul ala e inchiriat 24/24, 365/365.

QUOTE(tribunul @ 18 Feb 2011, 17:11)
Altfel ar putea primariile sa rezolve treaba cu parcarile de resedinta.
Sa mareasca pretul, vrei sa ai parcare in fata scarii, platesti, de la ~100 lei pe an cat e acum s-o faca 100 lei pe luna.
Intr-un oras aglomerat cum e Bucurestiul masina ar trebui sa fie un lux nu o necesitate.
*

cat despre pret, si mie mi se pare mic (vreo 60 de lei in sect 2, nu mai stiu exact ca intra la impozit si platesc tot); as plati 1000 de lei pe an lejer, eventual sa se faca o divizie de parcari in ADP si din banii aia sa se faca alte parcari. si apropo de lux, sincer mi se pare si impozitul auto destul de mic, ar trebui si pt un logan sa platesti vreo 3-4 milioane pe an macar

--------------------
+
Victoras2001
post 18 Feb 2011, 19:17
Post #194

Membru autentic

Lasa Marian ca stii prea bine ce se intampla in justitie. N-are rost sa intram acum in polemica pe tema asta. Io o sa fac tot posibilul sa nu ajung la mana justitiei romane, asta e idealul. Nu dreptatea facuta de ea. Stiu io ce inseamna martori si expertize in Romania.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
vijelie
post 18 Feb 2011, 19:23
Post #195

membru violet

QUOTE(Marian66 @ 18 Feb 2011, 19:13)
exista legitima aparare si excesul scuzabil/justificat de forta in aparare, toate in codul penal. nu e chiar asa. daca il vezi pe ala ca a scos cutitul din torpedou si cand a deschis usa i-ai dat un bocanc in ea exact cand a scos piciorul afara si i l-ai rupt, si dupa te-ai suit in masina si ai plecat, esti ok.
*

"ok" pe dracu, a 2-a zi vine ala dupa tine cu tibia in ghips + 3 martori care afirma ca de fapt scosese ochelarii.
Tu ce poti spune? Unde e cutitul?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
argon
post 18 Feb 2011, 20:03
Post #196

Mesaj semiautomat

QUOTE(aleksanders @ 18 Feb 2011, 12:11)
stiri de cacao- totul a fost de la o sicanare si nua fost vb de loc de parcare
http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Un..._429557133.html
*

confirm.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Marian66
post 18 Feb 2011, 20:22
Post #197

Membru autentic

e cu dus si intors, aveti si voi dreptate (victoras si vijelie), ca sunt manevre peste manevre si la noi in general 3 martori > 1 martor, indiferent de cat de bine se leaga; sa stiti totusi ca martori care sa minta gasesti mai greu decat ai crede. intrebati-va din prietenii vostri cine ar face asta pt voi si la ce bani. nici rapoartele medico-legale nu se mai scot asa de usor pe naspa ca inainte. sa ne gandim si ca in situatii dinastea, cine scoate bata in trafic la tine nu e la prima abatere, clar mai are antecedente; ca tu dupa ce patesti asa ceva te duci glont la politie, ala ca sa isi faca povestea si martorii, tre sa mai stea cel putin o zi-doua acasa, toate elementele astea circumstantiale conteaza totusi. in fine, cea mai buna regula in trafic ramane aia a lui mircea badea:"nu cobori din masina":)

--------------------
+
Victoras2001
post 18 Feb 2011, 20:34
Post #198

Membru autentic

Sau cobori si nu te mai opresti din fuga pana nu ajungi acasa.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
adi_ar
post 18 Feb 2011, 21:43
Post #199

Pana una-alta, Victor & Marian, ati "fugit"/deviat de subiectul ridicarilor ilegale smile.gif

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
caktuss
post 18 Feb 2011, 22:47
Post #200

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(Marian66 @ 12 Feb 2011, 11:44)
uite eu chiar am patit asta, cand sa plec la munte de revelion. plecam de la un prieten care sta intr-un ansamblu dinasta rezidential cu blocuri, parcare subterana. pt ca nu sunt gata inca toate blocurile, la subteran e o proportie de cam 3 locuri libere pt fiecare masina care parcheaza. eh, si prietenul meu are un loc platit jos, unde tine o masina, si unul sus, unde tine alta masina. si pt ca era viscol, a bagat-o si pe a doua jos, pe un loc liber (nu e nicio diferenta intre un loc liber si unul platit, pt ca nu toti si-au respectat obligatia sa il semnalizeze ca privat; obligatie data de asoc. de proprietari). buuun, si cand sa plecam si noi la 5dim. sa nu prindem aglomeratie, masina blocata (desi era loc liber la 2m langa), frana de mana trasa, in viteza, parcata oblic, tot tot tot. sun la rutiera. vin in gen 12min, zic ei ca nu pot sa-l amendeze pt parcare ca e pe prop. privata, dar ca daca nu era in subteran, puteau sa cheme dupa ora 8 masina de ridicat sa il mute, si cu amenda data de cei de la ordine publica. nasol... mergem la sectia de politie sa depunem plangere. eh, si pana la urma, pe la 6 si cva, imi aduc aminte ca aveam o portavoce in masina mea, si incep sa strig in curtea blocului ca cine are masina cutare sa coboare sa ne deblocheze. eh, si la fel coboara si asta cu gura mare, ca se p.. pe masina noastra, ca plecam cand vrea el, bla bla. sun la 112. el tot gura mare, ca ce-i face lui politia samd. vine politia, un militian dinala retro si o fata. domle, ca sunt sarbatorile acuma, chiar nu ai si dumneata alta treaba, lasa baietii in pace. a mutat ala masina si cand sa plecam ”na, ce mi a facut politia?!”. evident, dupa vreo 2 sapt s au apucat aia de la sectie de lucrare si s-a terminat povestea ca politistul care se ocupa de ea ne-a sunat si ne-a intrebat daca suntem dispusi la o mediere la sectie. mergem, era ala cu placa invatata, cred ca a zis ca a actionat la nervi si ca era suparat si ca regreta de vreo 10 ori, pt ca la cate poze am dus, si cati au constatat starea de fapt (in total vreo 6 politisti), nu prea scapa asa usor smile.gif)
*

da un cot in geam, scos masina din viteza, impinsa 2 metri (eventual in vreun stalp) ce avea ? icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
adi_ar
post 18 Feb 2011, 22:53
Post #201

Pai avea! Se cheama "distrugere" ... dosar penal ... si parcarile astea cam au camere, deci te dibuiesc gaborii!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
Victoras2001
post 24 Feb 2011, 10:22
Post #202

Membru autentic

QUOTE(Victoras2001 @ 18 Feb 2011, 12:12)
sa nu-mi spuneti ca un om de 60 de ani nu era capabil sa evite un scandal penibil cu un copil. Daca nu i-as sti pe taximetristi as mai zice...
*

Ce ziceam io mai sus?
Dupa cum probabil ati vazut toti, primul care a sarit sa dea cu pumnul a fost "taximetristul nostru batranel, saracu'". Batranel nevoie mare, da a sarit la bataie. Pai ala ce era sa faca? Sa se lase batut mar? I-a dat, l-a scurtcircuitat si gata. Acum ca nu se mai oprea, e alta mancare de peste. Poate ca-i era frica sa nu se ridice ala de jos, sa-l omoare.
Asa ca din pacate iar am avut dreptate. Inclusiv cand am spus ca e bine sa eviti in a te bate pe strada pentru ca risti sa infunzi parnaia chiar daca tu esti cel atacat. Se vede clar cu taximetristul a atacat, a lovit primul, astalalt s-a aparat, i-a dat si l-a latit. Probabil ca era mort de la primul pumn. Ce mai contau picioarele primite ulterior?

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
rtBK
post 24 Feb 2011, 11:38
Post #203

conteaza intentia... conteaza faptul ca a omorat un om.. ce o sa il opreasca sa omoare si alti oameni? reprezinta un pericol social mai ales ca nu regreta fapta. Cand s-a dat jos din masina sa se duca la soferul care il injura crezi ca se ducea sa il pupe si sa il invite la o bere? Nu, se ducea sa il invete minte... Pe de alta parte noi nu stim ce discutie a fost intre taximetrist si idiot. Unii oameni sunt foarte impulsivi cand ii injuri de parinti / persoane decedate din familie mai ales cand vine de la unul care ar putea sa iti fie fiu.

Fiul celui decedat ce ar trebui sa faca acum in numele tatalui lui, din punctul tau de vedere? Sa se duca sa hacuiasca toata familia aluia? Dupa aia familia celuilalt ce ar trebui sa faca?

--------------------

Trek Valencia
+
Victoras2001
post 24 Feb 2011, 11:48
Post #204

Membru autentic

Din pacate n-ai inteles nimic din ce-am spus si mai sunt si off topic la greu.
Taximetristul a atacat, celalalt s-a aparat. Asta se vede clar din film (in timp ce toate pipitele de la tv, hranite cu copii cruzi, o tineau in cor ca un biet taximetrist a fost omorat pentru un loc de parcare). Io n-am spus nicaieri, niciodata ca ce a facut pustanul e bine. Am spus doar ca degeaba te aperi pentru ca exista posibilitatea sa faci puscarie (aici ma contrazicea Marian, dar sa-l vad acum ce mai zice pe caz concret), am mai spus ca taximetristul cu siguranta n-a fost usa de biserica si, nu in ultimul rand, am spus ca cel mai sanatos si cerebral lucru pe care-l poti face pe strada este sa fugi cat poti, nu sa te lupti. Din pacate pentru ei (ca unu-i mort iar celalalt infunda parnaia) am avut dreptate in tot ce-am spus. Vezi ca sunt posturile mai sus.
Scuze de off topic dar asta mi se pare o pilda pentru cum nu trebuie sa actionezi pe strada daca vrei sa-ti fie bine.
Cine are ochi si minte are ce invata de aici.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Bill
post 24 Feb 2011, 11:57
Post #205

Membru autentic

QUOTE(rtBK @ 24 Feb 2011, 11:38)
conteaza intentia... conteaza faptul ca a omorat un om..

Nu am cunostinte juridice dar ce pot sa spun e ca loviura cauzatoare de moarte e una si crima cu premeditare e alta.
Se incadreaza la altceva tipul nervozel. Probabil peste 4-5 ani va reveni acasa.

--------------------
+
tribunul
post 24 Feb 2011, 12:15
Post #206

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(Victoras2001 @ 24 Feb 2011, 11:48)
Taximetristul a atacat, celalalt s-a aparat.
*

Daca tanarul nu avea intentia de "violenta" de ce s-a dat jos din masina, nu cumva a vrut sa-i arate taximetristului ca e mai breaz.

Nu cred ca reactia tanarului se considera ca a vrut sa se apere.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Highwayman
post 24 Feb 2011, 14:09
Post #207

Membru autentic

From: Marele sat numit Bucuresti

a fost acum vreo 2 dimineti, pe realitatea daca nu ma insel, o discutie pe tema ridicarilor cu un avocat si un reprezentant al politiei. Din cate imi aduc eu aminte avocatul a zis ca ridcarea ar fi legala doar daca masina afecteaza traficul, e parcata pe trecerea de pietoni, in statia de autobuz etc. AM cautat si nu am gasit clipul pe siteul realitatea...

24 Feb 2011, 14:17:
Am gasit:
http://www.realitatea.net/piperea-toate-ri...ate_805284.html

This post has been edited by Highwayman: 24 Feb 2011, 14:17

--------------------
- - Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
+
Bill
post 24 Feb 2011, 14:22
Post #208

Membru autentic

mda, astia vor sa mai ia un ban, cauta clienti.

Pai daca e o hotarare a consiliului local, pai e hotarare.
Si daca masinile sunt parcate in statiile de transport in comun sau in sensul giratoriu (cum e situatia de pe str Ramnicu Valcea) ce mai vrei sa fie pusa de-a curmezisul in mijlocul drumului ca sa poata fi ridicata?

--------------------
+
klaus
post 24 Feb 2011, 15:03
Post #209

步步

Consiliul local are niste atributii. Daca are competenta sa legifereze asa ceva, atunci e valabila hotararea, discutia este daca are competenta de legiferare a sanctiunilor complementare la contraventii sanctionate prin OUG.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
aleksanders
post 24 Feb 2011, 15:13
Post #210

.

From: ...

tot am citi pe net cum ca cei ce ridica au program pana la ora 20 de luni pana vineri si sambata pana la 12 - este adevarata informatia asta? si daca da inseamna ca in restul timpului poti parca ilegal fara sa risti ridicarea masinii si cel mai rau doar o amenda de la rutiera?!!

--------------------
. . . - .
....
+
27 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd June 2025 - 15:25
Forum Renault