Ridicari auto, abuziv,zic eu
![]() ![]() ![]() |
Ridicari auto, abuziv,zic eu
Bill |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Iti ingheata la munca ... si tot degeaba.
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce nenorociti !!! Pe Splai inainte de grozavesti s-au apucat sa ridice masini de pe stradute. In fata, unde e primaria nu se baga DESI mai tot timpul se strica circulatia acolo din cauza masinilor parcate in fata primariei, chiar in statia de autobuz.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Ma3x |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 488 Joined: 25 April 10 From: B ![]() |
Mai sunt aia de pe Varatec si acum ? Eu nu i-am mai vazut .
Sper sa fi disparut, definitiv. |
--------------------
-
-
-
- - ex. Renault Symbol 1.5DCI 60kw 2007
ex. Megane sedan 2.2 1.5DCI 63kw 2007 ex. Renault Symbol 1.5DCI 47kw 2008 |
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Eh,speranta ta mai are de asteptat,eu ii vad de cateva ori pe zi...Par foarte vii inca,sau cel putin imita foarte bine.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Daca Renault Trafic-ul ala avea frana de mana trasa il tarau pana la parcarea de la ridicari?
Daca ai masina cu propulsie si o ai in viteza nu-i nasol pentru masina? This post has been edited by spy_oh_joy1389: 28 Mar 2011, 11:02 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Probabil pot ridica doar spatele, sau monteaza carucioare sub rotile blocate. Cu siguranta au solutii, nu cred ca isi permit sa strice ceva pe la masinile ridicate.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai voi n-ati vazut ca Traficul a plecat cu 2 roti cocotate pe masina si 2 pe carucioare?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
P-alea din fata le pune pe carucioare sa o traga un pic in afara. Pe alea din spate nu are nimic. Cand pleaca se rotesc cele din spate. Daca era frana de mana trasa... nasol. Trafic nu e cu propulsie?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
spy cand pleaca e p[e carucioare...
oricum la ei masina nu se considerat blocata pana in momentul cand o ridica cu rotile de pe pamant. pana atunci poti sa apari si sa platesti doar amenda, nu ca la noi. mama lor de jnapani, ai nostri. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Totusi nu inteleg de ce nu ridica nimeni camioanele sau trailerele abandonate si care incurca traficul.
In drumul taberei exista cel putin 1 trailer care e nemiscat de din inainte sa imi iau permisul ( 3 ani )... ar putea sa stea ascunsa elodia acolo fara nici un stres ( gluma.. mai mult sau mai putin ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Minutul 2:10 cand vine soferul, se vede roata spate ca nu are nimic. Minutul 2:21 cand pleaca se vede cum i se rotesc rotile, dupa aia da un pan out cand trece si la fel se vede din spate ca i se rotesc rotile. Unde vedeti voi carucior
![]() Am vazut acum ca a doua duba e tot un Trafic care intr-adevar are carucior in spate. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 28 Mar 2011, 12:00 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da dar la noi nu mege cu carucioare
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Normal, doar vin alegerile, poate uita lumea pana la anul ce taxa nesimtita era in sectorul 1 la ridicari si ca se ridicau de oriunde. In pragul alegerilor da si Chiliman o spoiala de legalitate la activitatea asta.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dupa mine lasam taxa la fel de mare doar ca o mutam la primarie.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Tarifele pentru ridicarea mașinilor din Sectorul 2 vor scădea cu 40% Consilierii locali au aprobat diminuarea cu 40 de procente a tarifelor de ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar pe raza Sectorului 2. Aceste tarife vor intra în vigoare după ce administrația locală va găsi o firmă care să opereze cu noile prețuri, în urma unei licitații publice. În prezent, taxa de ridicare a mașinilor parcate ilegal în Sectorul 2 al Capitalei este de 250 de lei cu TVA pentru vehiculele sub 2.500 de kilograme. În urma reducerii cu 40%, cuantumul taxei de ridicare va fi de 150 de lei. Transportul autoturismelor la depozit mai scoate din buzunarul șoferilor încă 250 de lei, la care se adaugă și taxa de depozitare încă 250 de lei. Propunerea de diminuare a taxei de ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar a fost făcută de consilierul local Mugur Mihai Toader de la PSD. “În ultima perioadă, unele primării au diminuat această taxă și ar fi bine să procedăm și noi în consecință. Propun diminuarea valorii maxime cu 40% sau putem să luăm în considerare un procent de 65% din salariul minim brut pe economie”, a motivat consilierul local PSD, Mugur Mihai Toader care a folosit ca exemplu Primăria Sectorului 1 care a decis reducerea cu 60% a taxelor de ridicare a autoturismelor. Potrivit deciziei consilierilor locali, prima zi de depozitare a mașinii este netaxabilă, ceea ce înseamnă că în primele 24 de ore șoferii nu vor plăti în plus. Profit de 1,75 milioane euro în zece ani Concesionarea serviciului de ridicare, transport și depozitare a mașinilor parcate ilegal urmează să fie scoasă la licitație de către administrația locală. “Acest serviciu se scoate la licitație publică. Să sperăm că vom găsi un operator care să fie dispus să accepte noile tarife. Vom vedea dacă va veni cineva la licitație să se încadreze în aceste condiții”, a precizat Neculai Onțanu, primarul Sectorului 2. Potrivit raportului de spacialitate întocmit de Primăria Sectorului 2, serviciul de ridicare, transport și depozitare a mașinilor parcate neregulamentar urmează să fie concesionat pe o perioadă de zece ani. Autoritățile estimează că firma care va câștiga licitația va obține un profit net de 1,75 milioane euro în această perioadă. Același operator va plăti la primărie și o redevență minimă de 10% din încasări. Actualmente, serviciul de ridicări auto pe raza Sectorului 2 este prestat de firma SC Supercom SA, controlată de familiile Bucu și Ciuclea. Fostul senator PSD Ilie Ciuclea este acum adjunctul primarului Neculai Onțanu la șefia UNPR București. http://b365.realitatea.net/news/tarife-mai...din-sectorul-2/ |
--------------------
...
...
...
|
|
tribunul |
![]()
|
Daca citesti doar titul ai impresia ca platesti mai putin cu 40%, daca citesti mai departe afli ca scade doar cu 100 lei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Astazi mi-au ridicat dacia (!!!) de pe Dealul Tugulea (langa Teatrul Masca). Nu stiu exact care a fost motivul, probabil voi afla cand o iau inapoi.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Acolo parcheaza ei masinile de ridicat de obicei. N-or fi avut loc de tine.
EDIT: am confundat-o cu Dreptatii. Daca ai parcat-o ca toti care parcheaza acolo, pe trotuar, d'aia au ridicat-o. Nu ramane suficient loc pentru pietoni. Asta e masina ta? This post has been edited by tatabobu: 26 Jul 2012, 14:54 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu nu mai inteleg nimic- primarul declara ca nu se mai ridica decat masinile care blocheaza traficul - a doua zi vad cum unu in slapi facea poze si ridica o masina de pe plevnei - ce naiba se intampla in sectorul 6- acuma ridica direct doar maimutoii aia fara politie (fie ea si comunitara?!!!) chiar nu sesizeaza nimeni ca acuma masinile sunt practic furate!!!!
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 26 Jul 2012, 15:50) Daca ai parcat-o ca toti care parcheaza acolo, pe trotuar, d'aia au ridicat-o. Nu ramane suficient loc pentru pietoni. Pt. ca nu-i duce deloc capul pe astia cu administratia strazilor, daca ar face sens unic, pe cele mai multe stradute ar putea sa percheze masini pe ambele parti ale stradutei, ramanand in felul acesta trotuarele libere. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Intr-adevar, nu lasasem un metru pentru pieteoni. Probabil erau vreo 80-90 de cm. Toate erau parcate cam la fel. Nu mai zic nimic. Noi sa fim sanatosi.
QUOTE(tatabobu @ 26 Jul 2012, 15:50) Acolo parcheaza ei masinile de ridicat de obicei. N-or fi avut loc de tine. EDIT: am confundat-o cu Dreptatii. Daca ai parcat-o ca toti care parcheaza acolo, pe trotuar, d'aia au ridicat-o. Nu ramane suficient loc pentru pietoni. Asta e masina ta? Nu e aceea masina mea. Pe Dreptatii nu cred ca sunt masinile lor, ci ale unei firme de asistenta rutiera. This post has been edited by ag02cws: 26 Jul 2012, 15:32 |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca s-au mutat baietii. Mai acum vreo doua luni aveau abonament dimineata pe Orsova, vis-a-vis de biserica. Zilnic ma impiedicam de ei.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
ce imi mai place sa le frig cate un claxon cand blocheaza ei drumul sa ridice vreo masina care nu deranjeaza deloc
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ziceau ca nu mai ridica prin Drumul Taberei si Militari, decat pe cele care incurca traficul. Credeam ca daca vine Manescu...face ceva...face olae.
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
ag02cws |
![]()
|
Astazi la ora 10, ridicasera deja o masina. Treceau pe Dezrobirii cu ea. Sunt convins ca masina aia era pe vreo linie de tramvai sau bloca vreo intrare in metrou, blocand traficul infernal de sambata dimineata.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate era pe pasajul asta care penetreaza A1 si face legatura cu Crangasi
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
ag02cws |
![]()
|
Acum am aflat si eu ca imi pot vedea masina pe net, fara sa-i actionez in instanta:
http://www.politia6.ro/images/__ridicari-m...29/DSCN2653.jpg |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 20:14 |