Ridicari auto, abuziv,zic eu
![]() ![]() ![]() |
Ridicari auto, abuziv,zic eu
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 24 Nov 2012, 20:52) Art. 142 Se interzice oprirea voluntara a vehiculelor: a) in zona de actiune a indicatorului "Oprirea interzisa"; ![]() c) pe poduri, pe si sub pasaje denivelate, precum si pe viaducte; d) in curbe si in alte locuri cu vizibilitate redusa sub 50 m; e) pe trecerile pentru pietoni ori la mai putin de 25 m inainte si inainte de acestea; f) in intersectii, inclusiv cele cu circulatie in sens giratoriu, precum si in zona de preselectie unde sunt aplicate marcaje continue, iar in lipsa acestora, la o distanta mai mica de 25 m de coltul intersectiei; g) in statiile mijloacelor de transport public de persoane, precum si la mai putin de 25 m inainte si dupa acestea; h) in dreptul altui vehicul oprit pe partea carosabila, daca prin aceasta se stanjeneste circulatia a doua vehicule venind din sensuri opuse, precum si in dreptul marcajului continuu, in cazul in care conducatorii celorlalte vehicule care circula in acelasi sens ar fi obligati, din aceasta cauza, sa treaca peste acest marcaj; i) in locul in care se impiedica vizibilitatea asupra unui indicator sau semnal luminos; j) pe sectoarele de drum unde sunt instalate indicatoarele cu semnificatia "Drum ingustat", "Prioritate pentru circulatia din sens invers" sau "Prioritate fata de circulatia din sens invers"; k) pe pistele obligatorii pentru pietoni si/sau biciclisti ori pe benzile rezervate unor anumite categorii de vehicule, semnalizate ca atare; l) pe platforma caii ferate industriale sau de tramvai ori la mai putin de 50 m de acestea, daca circulatia vehiculelor pe sine ar putea fi stanjenita sau impiedicata; m) pe partea carosabila a autostrazilor, a drumurilor expres si a celor nationale europene (E); n) pe trotuar, daca nu se asigura spatiu de cel putin 1 m pentru circulatia pietonilor; o) pe pistele pentru biciclete; p) in locurile unde este interzisa depasirea. ......................................... Art. 144 (1) Administratorul drumului public este obligat sa delimiteze si sa semnalizeze corespunzator sectoarele de drum public unde este interzisa oprirea sau stationarea vehiculelor. (2) Administratorul drumului public poate permite oprirea sau stationarea, partial sau total, a unui vehicul pe trotuar, cu respectarea marcajului, iar in lipsa acestuia, numai daca ramane liber cel putin un culoar de minimum 1 m latime inspre marginea opusa partii carosabile, destinat circulatiei pieton |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Se poate parca pe trotuar daca nu exista nici un semn care sa interzica asta si daca lasi spatiu de 1m.
Daca o masina incurca traficul, fie el auto sau pietonal, atunci masina ar trebui sa poata fi ridicata. Daca nu incurca, atunci doar blocata. Dar ca la englezi. Ti-o blocheaza 24h, chiar daca platesti imediat. Sa-ti piara pofta sa mai lasi masina aiurea. Ceea ce nu este deloc in regula este suma exagerat de mare perceputa pentru ridicare, suma care este incasata de o firma privata. Aici e problema. Daca ridicarea o facea statul si toti banii intrau la buget, nu mai era nimic de comentat nici la suma. Dar nu e in regula ca o firma privata sa primeasca 500-600 de lei pentru o operatie care nu face decat cel mult 100-150 de lei. Orice firma are ca scop maximizarea profitului, si asta poate duce la abuzuri. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Tamango, ce spui tu de nulitatea regulamentului era corect inainte si toti care ajungeau in instanta castigau, apoi firmele astea de ridicari au gasit o solutie si masura de ridicare se face in baza HCL si nu mai ai ce sa ii faci. Nu-ti mai bate capul cu asta, si-au batut capul cu ea si avocatii carora le-au fost ridicate masinile si au spus ca mai bine platesc amenda decat sa stea prin instante pt masina, pentru ca dureaza, pierdere de timp si sansele sunt mici de castig.
Banuiesc ca te-ai lamurit ca am voie sa parchez pe trotuar (totusi nu crezi ca o aveam ridicata de mult daca nu aveam voie?) si sa stii ca in general daca ceva nu e interzis (prin indicator in cazul de fata) e permis si e mai usor sa pui indicatoare cu faptul ca ceva e interzis decat unde e permis. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(paul_p @ 24 Nov 2012, 22:24) Ceea ce nu este deloc in regula este suma exagerat de mare perceputa pentru ridicare, suma care este incasata de o firma privata. Aici e problema. La asta ma refeream si eu ca doar am recunoscut ca am parcat neregulamentar. QUOTE(paul_p @ 24 Nov 2012, 22:24) Dar nu e in regula ca o firma privata sa primeasca 500-600 de lei pentru o operatie care nu face decat cel mult 100-150 de lei. Depozitarea pt 24 h e peste 200 de lei, suma pe care nu o platesti nici daca stai 24 h la aeroport sau in nicio alta parcare de pe continent daca nu ma-nsel... Evident ca nu conteaza daca ajungi dupa cateva ore, tot atat platesti. La fel de umflate sunt si costurile pt celelalt operatiuni, ridicare si transport. Se ajunge astfel la vreo 673 de lei. La acestea, se adauga oricum o amenda de 140 ron, dar macar sunt bani care ajung la stat. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tarifele de ridicat, transportat si depozitat sunt stabilite de HCL.
Singura grija a firmelor este sa isi aleaga contravenienti eligibili si sa isi reduca la minim cheltuielile. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
E adevarat, dar sunt tot firmele lor, de aceea au stabilit tarife asa mari
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ma...eu nu inteleg o chestie... am mai vorbit de asta pe aici...
O sa dau exemplu Viena. Parcari PLATITE sunt garla. Parcari moca sunt cateva. Au ridicat masinile a 2 prieteni ptr 15 min de stationat intr-o zona in care nu era permis dar cum nu au inteles limba au crezut ca de la acel semn incolo era permis nu inainte de semn, desi aveau loc si colo si dincolo, iar peste drum era o parcare PLATITA. Nota de plata 700 euro bucata. Cred ca cei 5-600 lei e prea putin! Ar trebui sa mai puna o amenda data la administratorul drumului de cel putin 1000 de lei peste... De ce? Ca sa faca parcari pe spinarea astora care parcheaza aiurea! Chiar acu' 2 zile eram la brancoveanu la financiar si e o bretea de facut dreapta catre bulevard, chiar in fata finantelor. Breteaua permite 2 masini in paralel..ghici ce? Era unu in fata, a semnalizat si a oprit fix pe bretea! Cand i-am zis ca de fapt asta e o intersectie, el a raspuns...pai ce n-am semnalizat ?!? ![]() Ptr astfel de specimene doresc amenzi mai mari. Cum naiba pana acum eu nu am reusit performanta de a-mi fi ridicata masina? Aaaa..stiu...folosesc parcarile PLATITE...nicidecum alea moca de pe bulevard. Aaaa...nu am unde lasa masina? Pai apelez la alte metode gen taxi, prieteni, evitarea deplasarii, parcatul la distanta..d-astea! Aaaa...in malluri parchez in capatul opus intrarii ca si asa de cand cu masina asta am gasit bara spate lovita de 3 ori....(la laguna doar odata)... Deci se poate! Ca regula generala, locurile PLATITE sunt cele mai bune..doar ca au un inconvenient ptr multi...IE PE BANI firaraidreacu! Civilizatia de afara cam cum s-a realizat? Prin amenzi mari! Mai se incalca legea pe acolo asa des ca la noi? Nu! Ptr ca amenda e mare! Citeam la un moment dat ca unii evita Parisul cu masina ca n-au unde parca ![]() Ia cinstit acum...aia de merg in centrul vechi, unde parcheaza? Pe splai nu-i asa? Da' parcarea de langa unirea ce are? sau mai nou asta de la universitate? Aaaa.. e PLATITA..... Sau la City mall cand era in verva, era plin pe bulevarde iar inauntru mai nimeni...de ce? Aaaa...e PLATITA... Vrei masina? Platesti de toate! Combustibil, intretinere, asigurari, impozite, PARCARI, etc... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
ag02cws |
![]()
|
Dupa o noapte in care nu am dormit, am parcat la 6 dimineata la vreo 300 de metri fata de unde locuiam atunci (temporar, avand casa in renovare). Din graba si din oboseala, am lasat doar 80 de cm pt circulatia pietonilor. Am recunoscut ca am gresit, dar mi s-a parut ca am platit cam mult hingherilor. In viziunea ta insa, mai trebuia sa dau 1000 de lei ca sa-ti faca tie parcari (de parca s-ar duce vreun ban in alta parte decat in buzunarele unora). Eu zic mai bine sa-mi trimiti IBAN-ul ca sa ti-i transfer direct tie sa ai cu ce plati parcarile.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
in sectorul 6 se mai ridica masini?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ag02cws |
![]()
|
Doar celor care se incapataneaza sa nu utilizeze sumedenia de parcari cu plata.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(ag02cws @ 27 Nov 2012, 11:48) Eu nu zic nu! La bani? Niciodata! Dar ai comis-o, asta e. Si prietenii mei au dat cate 700 de euro de caciula, nu ptr 80cm ci ptr necunoasterea limbii care nici asta nu exonereaza de la incalcarea legii. Ai gresit, asta e, platesti ca restul. Ca nu-ti convine, ca ptr 1cm distanta, ca un ca alta, te poti plange, poti sa-ti versi necazul, dar tot cu banii luati esti. QUOTE(M i h a i @ 27 Nov 2012, 11:53) Ai extras din context. Am zis o amenda direct la primarie nu la hingherii astia ca astia nu-s decat pe profit nu pe a face ceva ptr fluidizare trafic si blablabla. In exemplul colegului de mai sus, ptr 20 de cm e pura hinghereala nu e in spiritul a ceea ce am zis. Si aici ar trebui eventual niste paliere de amenzi ca la circulatie normala, gen ai lasat doar 80 de cm, iti dau amenda 5lei, ai lasat 10cm sau sub, 5000 de lei, blochezi circulatia 50.000 lei... Dar dupa cum bine ai spus...in alta tara si in alta viata... ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si daca ar pune 50k ron amenda, ar ramane bine-merci neplatita.
Nu va da nimeni un phaeton drept amenda. In Paris, intr-adevar, parcari pe langa obiectivele turistice nu prea exista, dar exista metrou, cu parcari langa statiile de la periferii. Desi nu sunt un fan al mersului pe jos, in Paris mi s-a parut cea mai buna alternativa, nici ei nu-s prea tari la fluidizarea traficului ![]() Cand am predat prima masina de inchiriat am facut vreo 6km in 1.5h ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@dantes
Pentru blocarea circulatiei unui drum public eu stiam ca se face dosar penal. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dantes |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 27 Nov 2012, 14:36) In Paris, intr-adevar, parcari pe langa obiectivele turistice nu prea exista, dar exista metrou, cu parcari langa statiile de la periferii. Neplatite asa e. PLATITE insa... Cum naiba eu le-am gasit pe alea platite si pe langa orice obiectiv turistic sau nu. Oricum acolo e pacat sa mergi cu masina la ce transport in comun au, dar parcari exista....de la scumpe la foarte scumpe dar exista... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(dantes @ 27 Nov 2012, 20:15) Nu știu cum e la suprafață, dar metroul mi s-a părut oribil. Pînă să ajungi la peron, tot meeeeeergi prin catacombe de-ți vine rău. Iar dacă ai de schimbat linia într-o stație, păi o schimbi, nu glumă; mergi prin subteran, de la o linie la alta, de te plictisești, uneori distanța e atît de mare încît te întrebi de ce naiba nu le consideră stații diferite. E ca și cum ar avea stația Universității intrarea la Cișmigiu, sau ca și cum ai schimba, chipurile, la Unirea, dar ai merge prin catacombe pînă la Universitate. Catacombele arată ca și cum n-ar mai fi fost renovate sau curățate de pe vremea lui Voltaire. Stațiile sînt foarte adînci, iar scări rulante sau lifturi... ciuciu. Doar unele stații mai selecte au scări rulante, și nici alea nu au întotdeauna chiar pe toate segmentele de urcare sau coborîre. Ferească sfîntul să te afli în stația nepotrivită cu un cărucior de copil, sau cu piciorul în ghips. Am văzut o groază de mămici chinuindu-se singure pe scări cu căruciorul. Mai adaugă la asta și treptele înguste și tocite de vreme, care nu ajută nici ele. Se întîmplă des ca porțile de acces să nu-ți recunoască cartela, iar dacă o poartă dă greș, atunci cartela se blochează și nu mai merge nici la alte porți; trebuie să te duci la ghișeu să ceri ajutor. La oră de vîrf... uneori nu poți intra nici pe peron, darămite în tren. Decît să încerci să intri la metrou la La Défense (de exemplu) la ora 18.00, mai bine o iei pe jos. Dacă arunci la ora aia un ac în stație, nu cade pe jos. ![]() This post has been edited by VladSoare: 27 Nov 2012, 21:57 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
ca la noi la nimeni: poftim loc de parcare dat de ADP sector 6, se pot observa și urmele create de cei care trebuie să o taie prin spațiul verde. mie mi-au ridicat mașina perpendicular fiind parcată pe golf, undeva mai în spate, la vreo 90 cm de spațiul verde nu de marginea bordurii cu oglinda pliată. justificarea fiind că pietonii erau obligați să ocolească mașina mea prin stradă. pe unde mai treceți cu căruțul venind pe trotuar perpendiculat pe golf ?
IMAG0296.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 640 IMAG0297.jpg ( Size: 1.33mb ) Number of downloads: 687 |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu nu cred ca ala cu golful sta pe un loc dat de ADP. Cred mai degraba ca si-a desenat el locul. Nu are cum ADP-ul sa dea autorizatie doar pentru 1 loc de parcare, decat daca acesta este pentru persoane cu dizabilitati, iar chestia asta trebuie marcata ca atare, printr-un indicator dedicat.
This post has been edited by Avani: 4 Dec 2012, 12:41 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
vijelie |
![]()
|
Te asigur ca in sectorul 6 sunt foarte multe situatii in care trotuarele au fost transformate OFICIAL in parcari de resedinta (marcaj, placuta, vopsea, numar, contract, chitanta etc), deci grija carucioarelor si a pietonilor profesionisti nu freaca chiar pe toata lumea.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
îti garantez că a fost dat pe bune, figurează la direcția parcări ca fiind locul cu nr. 6 din cele 6 locuri de parcare trasate luna trecută, celelalte 5 au fost date în spatele blocului pe stradă în paralel cu altele de pe trotuar. acestea au fost date în perioada în care s-a schimbat conducerea, vechea conducere probabil și-au luat "dreptul" de a pleca. noua conducere susține că acest loc de parcare va dispărea, când ? om trăi și om vedea. iar astfel de locuri sunt date prin tot cartierul ANL Brâncuși.
This post has been edited by casper: 5 Dec 2012, 10:14 |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Atunci locul ala de parcare e cat se poate de penibil.
E clar, suntem la ani buni departare de un bun simt care ar trebui sa fie nativ. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
ag02cws |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
Cristi1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 26 August 07 ![]() |
mai nou se face reclamatie la politie(sectia de care apartine politistul care ti-a ridicat masina), nu se mai asteapta amenda care n-a venit nici in15 zile , si in functie de raspunsul politiei, se da in judecata ilcor + politia ...
ps: ptr cine nu stie, nu mai e valabil 15 zile in care ii poti actiona in judecata ptr abuz in ridicarea masinii ![]() ![]() This post has been edited by Cristi1980: 7 Jul 2013, 00:09 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
S-ar putea ca poliția să nu fie vinovată. Uneori ridicările se fac împreună cu așa-zisa "poliție locală", care în afară de denumire n-are nici o legătură cu poliția, ci este serviciul de pază al primăriei, a.k.a. gardienii publici, care n-au atribuții legale în materie de circulație.
Dacă PV-ul a fost întocmit de un "local" în baza vreunei hotărîri a primăriei (și nu în baza OUG 195/2002), atunci primăria trebuie dată în judecată, nu poliția. This post has been edited by VladSoare: 8 Jul 2013, 12:06 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine in Drumul Taberei ridicarile se fac doar de platforma. Nu tu Politie, nu tu nimic, vin aia pun alea, ridica si s-au tirat. Daca opresti sa iti iei un pachet de tigari, fara sa stai la coada, cand te-ai intors, masina nu mai e.
Legea, din cate stiu eu, spune ca trebuie facuta o constatare de parcare ilegala, scris un PV, in baza caruia se ridica. PV urile se fac direct in parcul de depozitare, odata cu aducerea masinii. Stiti cum s-ar schimba lucrurile? Sa imi dea mie voie sa il dau in judecata pe civil pe Gigelul care a avut curaj sa imi ridice masina, fara un PV in prealabil. Atunci niciunul nu s-ar mai baga sa incalce legea. This post has been edited by Sudsemnatu: 8 Jul 2013, 12:16 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Esti sigur ca nu trece o masina de MAI si te filmeaza inainte? Eu asa am vazut ca face pe B-ul Timisoara..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt absolut sigur! Pozele le fac fix cei are ridica, se regasesc si pe site. Cel putin in situatia prezentata mai jos. Din alte poze se vad siluete de politisti care fac pozele, dar nu mereu. Uite, eu am vazut pe 29.06, zona Strada Sibiu. E ilegal ce fac ei si nimeni nu zice nimic. Chestia e ca din cate am inteles, in zona asta a Drumul Taberei unde se lucreaza la Metrou, s-ar fi interzis ridicarea de masini, tocmai ca s-a redus drastic nr de locuri de parcare, odata cu inceperea lucrarilor. Dar na....cand nu ai de unde sa iei....
http://www.politia6.ro/document.php?doc=867#ridicate Daca va uitati mai sus, de ex in pozitia 9 e un logan si un mondeo. Ei au facut poze la amandoua, au ridicat loganul si dupa 15 minute, s-au intors sa ridice si mondeo. Tot ei, la fel, singuri fara nimeni. Chestia e ca multe lume a facut scandal, i-a claxonat, s-a dat jos la ei, i-a bruscat....dar ei si-au vazut de treaba si gata. Pacat, de ex, ca cel cu Mondeo nu avea nr in geam ca il sunam sa ii zic vin sa i-o ridice, de la Logan pana cand au revenit dupa el, a durat 15 minute...cum ziceam... This post has been edited by Sudsemnatu: 8 Jul 2013, 13:40 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
UXE |
![]()
|
interensant cam pe unde actioneaza astia .. mi-am cam facut o idee.. desi stiu ca nu e o regula... Oricum.. daca ar ridica multe, multe masini.. atunci chiar s-ar gasi locuri de parcare ptr ca alea ridicate or sa stea la aia in parc
![]() This post has been edited by UXE: 8 Jul 2013, 13:55 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 14:23 |