Zgomote,Trãncãneli Help!, Zgomote hayon
![]() ![]() ![]() |
Zgomote,Trãncãneli Help!, Zgomote hayon
basalic77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
reno
clio symbol
2004
- GL-06-WXL
|
|||
ionelpopa83 |
![]() ![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
QUOTE(basalic77 @ 23 Apr 2008, 11:44) -asta pentru ca la majoritatea problema este de la "arcurile spate pozitionate defectuos sau cu teaca de protectie dintre arc si talerul amortizorului distrusa/pozitionata prost" - problema se rezolva simplu in service prin inlocuirea tecilor de protectie a arcurilor( in jur de 50 ron stiam) problema a mai fost discutata si aici : http://www.daciaclub.ro/Zgomote-Spate-Sole...nova-t5875.html |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Postez si eu aici cu o nelamurire polita mea nu are acele tampoane de sustinere ci are o bucata de cheder pusa acolo foarte bine pare a fii din fabrica ,eu am luat masina de la cineva si nu stiu daca a umblat la ea dar intrebarea mea ar fii daca polita poate sa aiba cheder in loc de tampoanele alea?Mentionez ca solenza mea este fab in 2005 ultimele modele confort.
This post has been edited by Mihai San: 24 Apr 2008, 20:33 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Poate a rupt tampoanele si a pus cheder.Normal,trebuia sa aiba tampoane.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Imi spune si mie mai exact cineva cum se regleaza tija aia in forma de U de la incuietoarea hayon?
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
foarte usor...cu un inbus desfaci si reglezi mai sus sau mai jos.si eu am mai reglat-o mai jos si este OK.BAFTA
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Shaul |
![]()
|
![]() SMTSU la ADSA Group: Members Posts: 23 Joined: 25 January 04 From: Medgidia ![]() |
Verifica si "robinetii" care tin spatarul banchetei spate... la mine unul se desurubeaza cu de la sine putere...
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
SCALA din 2003
- CT XX ZAI Cum se traduce "Ziua Pacii" in engleza fara sa sune vulgar in romaneste?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:40 |