bata baseball in masina, legal...?
![]() ![]() ![]() |
bata baseball in masina, legal...?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
N-am asa ceva in masina, nu sunt pentru ciomagu' de baseball...mi-am cumparat baston telescopic marca Smarandescu.
![]() This post has been edited by Charlton: 15 Mar 2008, 00:32 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu unu' recunosc ca nu stiu sa folosesc o bata de baseball in mod eficient si, decat sa mi-o smulga ala care chiar stie sa o foloseasca si sa ma ciomageasca cu bata MEA, mai bine nu am si gata. Si, oricum, la cat de greu cedeaza un geam de masina (vezi filmuletul de pe youtube cu aia care se chinuie 10 minute sa sparga un geam de audi), am blocat usile, am bagat a 1-a, daca i-am rupt picioarele sa fie sanatos, la instanta sigur il va intreba judecatorul ce cauta in mijlocul intersectiei pe jos, daca are noroc sa se fereasca, bine, eu am plecat. Daca vine dupa mine, eu oricum in afara de GPL mai am si vreo 15-20 de litri de benzina in rezervor, nu stiu cat ma va urmari ala, daca incearca sa-mi taie fata eu oricum am CASCO la masina, la politie nu ma deranjeaza sa explic totul. Si atunci, ce sa fac cu bata, cand am ditamai armura de o tona si 75 CP, care poate deveni o arma intr-un fel?
Cea mai buna si mai sigura solutie e sa ramai in masina si sa blochezi usile. Daca esti incercuit de alte masini, bagi a 1a si impingi masina care te-a blocat, daunele nu vor fi prea mari, oricum, nu spargi radiatorul doar din asta. Bine, acum si un spray cu piper ar fi util sa-l ai la tine, dar sa faci uz de el doar cand nu ai alte solutii. Multi folosesc armele la intimidare, chiar negri la fata fiind, e posibil ca nici macar sa nu stie cum trage arma pe care o au in mana. Si, daca le-ai bagat spray-ul in nas, pana sa-si revina, tu esti deja departe. Offtopic: eu as vrea un spray dintr-ala care sa-l adoarma pe intrus, eventual sa-l si buzunaresc nitel, sa-mi iau de la el despagubirea pentru ca m-a speriat. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Si eu a-s opta pentru un spray e mai mic ,ai voie sa-l deti si... dar sa nu trebuieasca sa-l folosim
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 14 Mar 2008, 21:42) Dar efectele secundare de natura olfactiva cum le anihilezi? ![]() Bigutzaaaaaaaaa, iti schimbasi avatarul, tradare... efectele olfactive.. bine zis.. pai simplu.. nu mai respir pe nas ![]() QUOTE(Laurentziu83 @ 15 Mar 2008, 00:00) Eu unu' recunosc ca nu stiu sa folosesc o bata de baseball in mod eficient si, decat sa mi-o smulga ala care chiar stie sa o foloseasca si sa ma ciomageasca cu bata MEA, mai bine nu am si gata. Si, oricum, la cat de greu cedeaza un geam de masina (vezi filmuletul de pe youtube cu aia care se chinuie 10 minute sa sparga un geam de audi), am blocat usile, am bagat a 1-a, daca i-am rupt picioarele sa fie sanatos, la instanta sigur il va intreba judecatorul ce cauta in mijlocul intersectiei pe jos, daca are noroc sa se fereasca, bine, eu am plecat. Daca vine dupa mine, eu oricum in afara de GPL mai am si vreo 15-20 de litri de benzina in rezervor, nu stiu cat ma va urmari ala, daca incearca sa-mi taie fata eu oricum am CASCO la masina, la politie nu ma deranjeaza sa explic totul. Si atunci, ce sa fac cu bata, cand am ditamai armura de o tona si 75 CP, care poate deveni o arma intr-un fel? Cea mai buna si mai sigura solutie e sa ramai in masina si sa blochezi usile. Daca esti incercuit de alte masini, bagi a 1a si impingi masina care te-a blocat, daunele nu vor fi prea mari, oricum, nu spargi radiatorul doar din asta. Bine, acum si un spray cu piper ar fi util sa-l ai la tine, dar sa faci uz de el doar cand nu ai alte solutii. Multi folosesc armele la intimidare, chiar negri la fata fiind, e posibil ca nici macar sa nu stie cum trage arma pe care o au in mana. Si, daca le-ai bagat spray-ul in nas, pana sa-si revina, tu esti deja departe. Offtopic: eu as vrea un spray dintr-ala care sa-l adoarma pe intrus, eventual sa-l si buzunaresc nitel, sa-mi iau de la el despagubirea pentru ca m-a speriat. ![]() lasa tu faza cu audi si concentreaza-te pe ce ai in ograda.. nu mai face comparatii din astea.. veneam 1 data de la costinesti.. sotia conducea.. eu eram in dreapta.. am primit un telefon.. o veste proasta.. m-am enervat si am lovit parbrizul.. din interior.. cu podul palmei.. nu cu pumnul.. s-a fisurat imediat jumate de parbriz.. masina in cauza era o masina de servici.. un renault clio symbol hatchback.. nu aveam pe atunci masina personala.. asa ca vezi tu, treaba nu e generala.. ori la solenza cred ca se crapa/sparge si mai usor.. idem logan.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Oricum, pana sa dea cu bata in geamul meu, tot am timp sa plec de pe loc. Daca i-am rupt un picior sau l-am omorat, singurul lucru de care imi pare rau e ca pierd timpul prin tribunale, altfel face ma-sa alt taranoi ca el in juma de ora.
Sper ca nu ma acuza nimeni de rasism daca doresc moartea la toti taranoii astia, indiferent de culoarea pielii. This post has been edited by Laurentziu83: 16 Mar 2008, 23:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Mar 2008, 23:25) Oricum, pana sa dea cu bata in geamul meu, tot am timp sa plec de pe loc. Daca i-am rupt un picior sau l-am omorat, singurul lucru de care imi pare rau e ca pierd timpul prin tribunale, altfel face ma-sa alt taranoi ca el in juma de ora. Sper ca nu ma acuza nimeni de rasism daca doresc moartea la toti taranoii astia, indiferent de culoarea pielii. ideea generala este sa nu sari tu la bataie.. indiferent de motiv.. daca nu se poate insa calma situatia si esti amenintat (fizic, nu verbal) atunci va trebui sa te aperi, sa iti aperi masina, sa iti aperi familia in cazul in care nu esti singur.. nimeni nu zice insa sa dai cu masina peste el.. Doamne fereste !! |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Si cum as putea sa ma apar stand in masina? Asteptand sa-mi indoaie tabla? Ca sa-mi indrept tabla la loc trebuie sa umblu prin 15 locuri si sa astept o luna programarea la service, pe dobitoc da-l in ma-sa, ca aia mai trage o dusca de saniuta si face altul ca el.
|
--------------------
.
.
.
|
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
@Charlton
de unde ti-ai cumparat bastonu telescopic?? ![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu il injura conteaza mult materialul din care e facut bastonul, astea de le gasesti pe site-uri la 15 ron sunt din aluminiu si sunt bune doar sa prinzi bulgarii cu ele daca stai la ultimul etaj.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Mda, saracie din asta de telescop am si eu in masina desi nu l'am folosit niciodata si am tavalit pana acum vreo 2 soferi de B si un RATB'ist macar din vorbe. Cu exceptia RATB'istului care a avut norocul ca nu am reusit sa'i sparg parbrizu din primii 2 pumni ca altfel nu scapa. Dupa parerea mea dracia aia de telescop e inutila daca nu stii ce sa faci cu el si vrei sa il folosesti in acelasi stil in care folosesti lanseta. Ai 99% sanse sa ti'o furi cu tot cu el ... in mana ca sa zic asa.
This post has been edited by HellRaiser: 19 Mar 2008, 10:10 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
nu stiti ceva site de pe care pot sa imi cumpar asa ceva?
|
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai da cata violenta refulata pe aici...te apuca groaza...educatia din ziua de azi sau aia de ieri
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si te mai miri ca-ti iei omoru-n strada de pomana...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Oare ar trebui sa iti fie mila de anumite personaje? in loc sa se gandeasca cum sa le fie traiul cat mai decent, ce le fac copiii la scoala sau sa gaseasca timp sa citeasca o carte (e o gluma trasa de par , nu dati cu pietre) , ei se gandesc cum sa se inarmeze, fac repetitii cum sa sara la bataie, se mandresc ca au dat cyu pumnul in masina altuia...etc...Da poate fiecare nas isi gaseste nasul lui odata (ce bine ar fi sa fie gardianul de la puscarie...)
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(stifler_cale @ 19 Mar 2008, 11:35) In Dragonu Rosu gasesti la 20 lei sau Europa, in Pavilion H din Herastrau mai gasesti dar la o calitate superioara la 80 lei si Bucur Obor, dar nu e buna de nimic cum se zicea mai devreme poti sa ti-o iei cu ea cu tot daca nu stii sa o folosesti ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(stifler_cale @ 19 Mar 2008, 11:35) Poti sa-ti fabrici un ciomag in curte ciomag.jpg ( Size: 91.99k ) Number of downloads: 462 De ce sa dai banii pe prostia aia? Apoi, cand vei scoate instrumentu' asta-n intersectie... Sa vad io cine se mai ia de tine. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
stifler_cale |
![]() ![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Mar 2008, 12:44) Poti sa-ti fabrici un ciomag in curte ciomag.jpg ( Size: 91.99k ) Number of downloads: 462 De ce sa dai banii pe prostia aia? Apoi, cand vei scoate instrumentu' asta-n intersectie... Sa vad io cine se mai ia de tine. chiar nu stiu cum ar arata cineva care iasa dintr-o masina cu dracia aia ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Eu imi imaginez: Mai intai se deschide usa, iese mobila, inca mai iese mobila......iese in continuare.... si dupa 20 de secunde iese si proprietarul tinandu-se de ea sa-ti stabileasca echilibrul. Intre timp agrasorul a plecat de mult .... ca s-a dat verde
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Zilele astea am jucarioara asta in masina:D
Au nevoie baietii pe santier cand mai intampina rezistenta de la radacini sau crengi.Nu il las acolo ca daca se imbata, sunt si amprentele mele pe el ![]() Mostenire de familie, am spart personal ceva lemne cu el. Culmea, in trafic, cand imi taie unul calea, in loc sa ma enervez, zambesc, si incerc sa ma vad dandu-ma jos cu el din masina... M-am mai si tuns zero acum ![]() Attached thumbnail(s) poza_1.jpg ( Size: 285.63k ) Number of downloads: 414 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi-am procurat si eu un mini-spray lacrimogen din Cluj-Napoca. Zic ca e cel mai practic instrument de auto-aparare pentru mine, si cand sunt pieton si cand sunt la volan.
Marca "Super defence" pret 11 Roni. Zicea nenea de la magazin ca e cel mai puternic din cate aveau (mai aveau si la 8). Alaturi era un tip care isi cumparase un pistol Smith&Wesson+toc+gloante pe la 3500 Ron. ![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(DAVIDK @ 13 Mar 2008, 16:30) Cracan cu invizoace din sarma de doijumate e voie? Acu serios, am simtit si eu nevoia sa am in masina o surubelnita mai lunga, asta cand dadea unu cu pumnu in geam ca nu l-am lasat in fata dupa ce ocolise coloana de la semafor. Ca daca spargea ala geamu, nu stiu cum faceam. Pana sa se coboare un idiot la mine dintr-un motiv asemanator (vroia sa faca la dreapta de pe banda pentru inainte si asta prin masina mea -- normal ca nu l-am lasat) si sa-mi dea un pumn in usa, nu aveam nicio arma in masina. Dup-aia mi-am cumparat un briceag de vanatoare (copie Smith & Wesson) a carui lama iese la apasarea unui buton. Are o lama lata de doua degete si e ascutit ca un brici. Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
am o bucata de vreo 50 cm ... groasa de vreo 10-12 cm
![]() ![]() ![]() odata m`a suparat un tigan ca nu vroia sa se dea din fata masinii in mijlocul strazii ... si am coborat si i`am dat una pe carca... facea ca toate animalele din lume de durere ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 26 Mar 2008, 10:13) Dup-aia mi-am cumparat un briceag de vanatoare (copie Smith & Wesson) a carui lama iese la apasarea unui buton. Are o lama lata de doua degete si e ascutit ca un brici. Stai linistit, daca il vei folosi vreodata, vor plange ambele mame... macar si cand toaca ceapa pentru chiftele Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
la o bata de baseball eu zic sa puneti alaturi si o minge... in caz de ceva faceti sport si de aia sunt in masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mai, toti astia care aveti bate de baseball in masina, pulane, cutite, pistoale, ghioage, buzdugane, sabii ninja si alt armament, le-ati folosit vreodata cu succes in eliminarea inamicului?
Intreb si eu, nu dau cu sabia. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 17:29 |