DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> bata baseball in masina, legal...?

radian
post 14 Mar 2008, 21:42
Post #121

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

Group: Members
From: petrosani

QUOTE(sonycu @ 13 Mar 2008, 16:37)
... ghetele in sine sunt usoare dar cuiele alea au un efect devastator.. si e incaltaminte.. deci nimic ilegal..
*

Dar efectele secundare de natura olfactiva cum le anihilezi? biggrin.gif

QUOTE(big2003 @ 14 Mar 2008, 18:28)
sad.gif Ce dracu' se intampla cu noi, oare suntem tara de vandali ?
*

Bigutzaaaaaaaaa, iti schimbasi avatarul, tradare...

This post has been edited by radian: 14 Mar 2008, 21:47

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alexu7
post 14 Mar 2008, 21:48
Post #122

zân

From: Europa

QUOTE(radian @ 14 Mar 2008, 21:42)

Bigutzaaaaaaaaa tradare...
*

rolleyes.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
Charlton
post 14 Mar 2008, 23:05
Post #123

ان سيارتي ك

From: Gugulania

N-am asa ceva in masina, nu sunt pentru ciomagu' de baseball...mi-am cumparat baston telescopic marca Smarandescu. sleep.gif baston.jpg ( Size: 6.24k ) Number of downloads: 326

This post has been edited by Charlton: 15 Mar 2008, 00:32

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
Laurentziu83
post 15 Mar 2008, 00:00
Post #124

Membru autentic

Eu unu' recunosc ca nu stiu sa folosesc o bata de baseball in mod eficient si, decat sa mi-o smulga ala care chiar stie sa o foloseasca si sa ma ciomageasca cu bata MEA, mai bine nu am si gata. Si, oricum, la cat de greu cedeaza un geam de masina (vezi filmuletul de pe youtube cu aia care se chinuie 10 minute sa sparga un geam de audi), am blocat usile, am bagat a 1-a, daca i-am rupt picioarele sa fie sanatos, la instanta sigur il va intreba judecatorul ce cauta in mijlocul intersectiei pe jos, daca are noroc sa se fereasca, bine, eu am plecat. Daca vine dupa mine, eu oricum in afara de GPL mai am si vreo 15-20 de litri de benzina in rezervor, nu stiu cat ma va urmari ala, daca incearca sa-mi taie fata eu oricum am CASCO la masina, la politie nu ma deranjeaza sa explic totul. Si atunci, ce sa fac cu bata, cand am ditamai armura de o tona si 75 CP, care poate deveni o arma intr-un fel?
Cea mai buna si mai sigura solutie e sa ramai in masina si sa blochezi usile. Daca esti incercuit de alte masini, bagi a 1a si impingi masina care te-a blocat, daunele nu vor fi prea mari, oricum, nu spargi radiatorul doar din asta.
Bine, acum si un spray cu piper ar fi util sa-l ai la tine, dar sa faci uz de el doar cand nu ai alte solutii. Multi folosesc armele la intimidare, chiar negri la fata fiind, e posibil ca nici macar sa nu stie cum trage arma pe care o au in mana. Si, daca le-ai bagat spray-ul in nas, pana sa-si revina, tu esti deja departe.

Offtopic: eu as vrea un spray dintr-ala care sa-l adoarma pe intrus, eventual sa-l si buzunaresc nitel, sa-mi iau de la el despagubirea pentru ca m-a speriat. tongue.gif

--------------------
. . .
+
robyvol33
post 15 Mar 2008, 00:20
Post #125

Membru autentic

Si eu a-s opta pentru un spray e mai mic ,ai voie sa-l deti si... dar sa nu trebuieasca sa-l folosim

--------------------
opel astra 1.7cdti ex.dacia supernova 1.4 2001
Urasc trufia,minciuna si prostia
+
sonycu
post 16 Mar 2008, 22:05
Post #126

Alpinist de weekend !!

From: Bucuresti

QUOTE(radian @ 14 Mar 2008, 21:42)
Dar efectele secundare de natura olfactiva cum le anihilezi?  biggrin.gif
Bigutzaaaaaaaaa, iti schimbasi avatarul, tradare...
*

efectele olfactive.. bine zis.. pai simplu.. nu mai respir pe nas biggrin.gif

QUOTE(Laurentziu83 @ 15 Mar 2008, 00:00)
Eu unu' recunosc ca nu stiu sa folosesc o bata de baseball in mod eficient si, decat sa mi-o smulga ala care chiar stie sa o foloseasca si sa ma ciomageasca cu bata MEA, mai bine nu am si gata. Si, oricum, la cat de greu cedeaza un geam de masina (vezi filmuletul de pe youtube cu aia care se chinuie 10 minute sa sparga un geam de audi), am blocat usile, am bagat a 1-a, daca i-am rupt picioarele sa fie sanatos, la instanta sigur il va intreba judecatorul ce cauta in mijlocul intersectiei pe jos, daca are noroc sa se fereasca, bine, eu am plecat. Daca vine dupa mine, eu oricum in afara de GPL mai am si vreo 15-20 de litri de benzina in rezervor, nu stiu cat ma va urmari ala, daca incearca sa-mi taie fata eu oricum am CASCO la masina, la politie nu ma deranjeaza sa explic totul. Si atunci, ce sa fac cu bata, cand am ditamai armura de o tona si 75 CP, care poate deveni o arma intr-un fel?
Cea mai buna si mai sigura solutie e sa ramai in masina si sa blochezi usile. Daca esti incercuit de alte masini, bagi a 1a si impingi masina care te-a blocat, daunele nu vor fi prea mari, oricum, nu spargi radiatorul doar din asta.
Bine, acum si un spray cu piper ar fi util sa-l ai la tine, dar sa faci uz de el doar cand nu ai alte solutii. Multi folosesc armele la intimidare, chiar negri la fata fiind, e posibil ca nici macar sa nu stie cum trage arma pe care o au in mana. Si, daca le-ai bagat spray-ul in nas, pana sa-si revina, tu esti deja departe.

Offtopic: eu as vrea un spray dintr-ala care sa-l adoarma pe intrus, eventual sa-l si buzunaresc nitel, sa-mi iau de la el despagubirea pentru ca m-a speriat. tongue.gif
*

lasa tu faza cu audi si concentreaza-te pe ce ai in ograda.. nu mai face comparatii din astea..

veneam 1 data de la costinesti.. sotia conducea.. eu eram in dreapta.. am primit un telefon.. o veste proasta.. m-am enervat si am lovit parbrizul.. din interior.. cu podul palmei.. nu cu pumnul.. s-a fisurat imediat jumate de parbriz.. masina in cauza era o masina de servici.. un renault clio symbol hatchback.. nu aveam pe atunci masina personala..

asa ca vezi tu, treaba nu e generala.. ori la solenza cred ca se crapa/sparge si mai usor.. idem logan..

--------------------
Ex Dacia Solenza, Echiparea Scala, An 2004
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
Laurentziu83
post 16 Mar 2008, 23:25
Post #127

Membru autentic

Oricum, pana sa dea cu bata in geamul meu, tot am timp sa plec de pe loc. Daca i-am rupt un picior sau l-am omorat, singurul lucru de care imi pare rau e ca pierd timpul prin tribunale, altfel face ma-sa alt taranoi ca el in juma de ora.

Sper ca nu ma acuza nimeni de rasism daca doresc moartea la toti taranoii astia, indiferent de culoarea pielii.

This post has been edited by Laurentziu83: 16 Mar 2008, 23:26

--------------------
. . .
+
sonycu
post 16 Mar 2008, 23:29
Post #128

Alpinist de weekend !!

QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Mar 2008, 23:25)
Oricum, pana sa dea cu bata in geamul meu, tot am timp sa plec de pe loc. Daca i-am rupt un picior sau l-am omorat, singurul lucru de care imi pare rau e ca pierd timpul prin tribunale, altfel face ma-sa alt taranoi ca el in juma de ora.

Sper ca nu ma acuza nimeni de rasism daca doresc moartea la toti taranoii astia, indiferent de culoarea pielii.
*

ideea generala este sa nu sari tu la bataie.. indiferent de motiv.. daca nu se poate insa calma situatia si esti amenintat (fizic, nu verbal) atunci va trebui sa te aperi, sa iti aperi masina, sa iti aperi familia in cazul in care nu esti singur..

nimeni nu zice insa sa dai cu masina peste el.. Doamne fereste !!

--------------------
Ex Dacia Solenza, Echiparea Scala, An 2004
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
Laurentziu83
post 17 Mar 2008, 20:02
Post #129

Membru autentic

Si cum as putea sa ma apar stand in masina? Asteptand sa-mi indoaie tabla? Ca sa-mi indrept tabla la loc trebuie sa umblu prin 15 locuri si sa astept o luna programarea la service, pe dobitoc da-l in ma-sa, ca aia mai trage o dusca de saniuta si face altul ca el.

--------------------
. . .
+
stifler_cale
post 18 Mar 2008, 14:28
Post #130

cine-i bun,e prost...e definitie...

From: Alba Iulia

@Charlton

de unde ti-ai cumparat bastonu telescopic??biggrin.gif

--------------------
dacia logan 2007 abs plus
+
Charlton
post 18 Mar 2008, 23:02
Post #131

ان سيارتي ك

From: Gugulania

QUOTE(stifler_cale @ 18 Mar 2008, 15:28)
@Charlton

de unde ti-ai cumparat bastonu telescopic??biggrin.gif
*

Din Resita ( Caras-Severin), de acolo l-a adus un prieten (pret 65 ron), desi pe un site de licitatii l-am vazut la 15 ron, deh prieten. sleep.gif

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
mauru007
post 19 Mar 2008, 09:25
Post #132

sir

Nu il injura conteaza mult materialul din care e facut bastonul, astea de le gasesti pe site-uri la 15 ron sunt din aluminiu si sunt bune doar sa prinzi bulgarii cu ele daca stai la ultimul etaj. smile.gif

--------------------
Ford Focus 2002/Ghia - vl
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
HellRaiser
post 19 Mar 2008, 09:59
Post #133

Oameni suntem, printre animale traim!

From: Bucuresti; Titan City

Mda, saracie din asta de telescop am si eu in masina desi nu l'am folosit niciodata si am tavalit pana acum vreo 2 soferi de B si un RATB'ist macar din vorbe. Cu exceptia RATB'istului care a avut norocul ca nu am reusit sa'i sparg parbrizu din primii 2 pumni ca altfel nu scapa. Dupa parerea mea dracia aia de telescop e inutila daca nu stii ce sa faci cu el si vrei sa il folosesti in acelasi stil in care folosesti lanseta. Ai 99% sanse sa ti'o furi cu tot cu el ... in mana ca sa zic asa.

This post has been edited by HellRaiser: 19 Mar 2008, 10:10

--------------------
Dacia 1310 L 1996 - B - 72 - ***
---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
+
stifler_cale
post 19 Mar 2008, 11:35
Post #134

nu stiti ceva site de pe care pot sa imi cumpar asa ceva?

--------------------
+
OAP
post 19 Mar 2008, 11:37
Post #135

Membru autentic

Mai da cata violenta refulata pe aici...te apuca groaza...educatia din ziua de azi sau aia de ieri mad.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Victoras2001
post 19 Mar 2008, 11:44
Post #136

Membru autentic

Si te mai miri ca-ti iei omoru-n strada de pomana... laugh.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
OAP
post 19 Mar 2008, 12:16
Post #137

Membru autentic

Oare ar trebui sa iti fie mila de anumite personaje? in loc sa se gandeasca cum sa le fie traiul cat mai decent, ce le fac copiii la scoala sau sa gaseasca timp sa citeasca o carte (e o gluma trasa de par , nu dati cu pietre) , ei se gandesc cum sa se inarmeze, fac repetitii cum sa sara la bataie, se mandresc ca au dat cyu pumnul in masina altuia...etc...Da poate fiecare nas isi gaseste nasul lui odata (ce bine ar fi sa fie gardianul de la puscarie...)

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
ceribros
post 19 Mar 2008, 12:27
Post #138

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

QUOTE(stifler_cale @ 19 Mar 2008, 11:35)
*

In Dragonu Rosu gasesti la 20 lei sau Europa, in Pavilion H din Herastrau mai gasesti dar la o calitate superioara la 80 lei si Bucur Obor, dar nu e buna de nimic cum se zicea mai devreme poti sa ti-o iei cu ea cu tot daca nu stii sa o folosesti icon_mrgreen.gif .

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
Victoras2001
post 19 Mar 2008, 12:44
Post #139

Membru autentic

QUOTE(stifler_cale @ 19 Mar 2008, 11:35)
*

Poti sa-ti fabrici un ciomag in curte

ciomag.jpg ( Size: 91.99k ) Number of downloads: 462

De ce sa dai banii pe prostia aia? Apoi, cand vei scoate instrumentu' asta-n intersectie... Sa vad io cine se mai ia de tine.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
OAP
post 19 Mar 2008, 13:25
Post #140

Membru autentic

QUOTE(Victoras2001 @ 19 Mar 2008, 13:44)
Sa vad io cine se mai ia de tine.
*

Antropologii wink.gif

--------------------
. . .
+
stifler_cale
post 19 Mar 2008, 13:59
Post #141

QUOTE(Victoras2001 @ 19 Mar 2008, 12:44)
Poti sa-ti fabrici un ciomag in curte

ciomag.jpg ( Size: 91.99k ) Number of downloads: 462

De ce sa dai banii pe prostia aia? Apoi, cand vei scoate instrumentu' asta-n intersectie... Sa vad io cine se mai ia de tine.
*

chiar nu stiu cum ar arata cineva care iasa dintr-o masina cu dracia aia radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
sebybv
post 19 Mar 2008, 18:40
Post #142

Membru autentic

From: Brasov

Eu imi imaginez: Mai intai se deschide usa, iese mobila, inca mai iese mobila......iese in continuare.... si dupa 20 de secunde iese si proprietarul tinandu-se de ea sa-ti stabileasca echilibrul. Intre timp agrasorul a plecat de mult .... ca s-a dat verde biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Mazda 6 2.0 CD 143CP SPORT 2006
"...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001
+
Altis
post 21 Mar 2008, 18:23
Post #143

Membru autentic

Zilele astea am jucarioara asta in masina:D
Au nevoie baietii pe santier cand mai intampina rezistenta de la radacini sau crengi.Nu il las acolo ca daca se imbata, sunt si amprentele mele pe el biggrin.gif
Mostenire de familie, am spart personal ceva lemne cu el.
Culmea, in trafic, cand imi taie unul calea, in loc sa ma enervez, zambesc, si incerc sa ma vad dandu-ma jos cu el din masina... M-am mai si tuns zero acum icon_mrgreen.gif

Attached thumbnail(s)
poza_1.jpg ( Size: 285.63k ) Number of downloads: 414

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
Bulldog
post 26 Mar 2008, 02:52
Post #144

"Nembru"

From: Cluj-Napoca

Mi-am procurat si eu un mini-spray lacrimogen din Cluj-Napoca. Zic ca e cel mai practic instrument de auto-aparare pentru mine, si cand sunt pieton si cand sunt la volan.
Marca "Super defence" pret 11 Roni. Zicea nenea de la magazin ca e cel mai puternic din cate aveau (mai aveau si la 8).

Alaturi era un tip care isi cumparase un pistol Smith&Wesson+toc+gloante pe la 3500 Ron. ph34r.gif

--------------------
Bicicleta, RATUC, Taxi
Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
+
marksman
post 26 Mar 2008, 10:13
Post #145

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(DAVIDK @ 13 Mar 2008, 16:30)
Cracan cu invizoace din sarma de doijumate e voie?
Acu serios, am simtit si eu nevoia sa am in masina o surubelnita mai lunga, asta cand dadea unu cu pumnu in geam ca nu l-am lasat in fata dupa ce ocolise coloana de la semafor. Ca daca spargea ala geamu, nu stiu cum faceam.
*

Pana sa se coboare un idiot la mine dintr-un motiv asemanator (vroia sa faca la dreapta de pe banda pentru inainte si asta prin masina mea -- normal ca nu l-am lasat) si sa-mi dea un pumn in usa, nu aveam nicio arma in masina. Dup-aia mi-am cumparat un briceag de vanatoare (copie Smith & Wesson) a carui lama iese la apasarea unui buton. Are o lama lata de doua degete si e ascutit ca un brici.

Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa!

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Fantomas
post 26 Mar 2008, 10:28
Post #146

Nesuferit

am o bucata de vreo 50 cm ... groasa de vreo 10-12 cm tongue.gif .... mai exact este fier invelit in cauciuc gros smile.gif ... seamana cu un pulan de politie mult mai gros si mai greu smile.gif

odata m`a suparat un tigan ca nu vroia sa se dea din fata masinii in mijlocul strazii ... si am coborat si i`am dat una pe carca... facea ca toate animalele din lume de durere tongue.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2004 - B 86 ***
+
vis-a-vis
post 26 Mar 2008, 10:44
Post #147

DaciaClubber

QUOTE(Illusi0n @ 26 Mar 2008, 10:13)
Dup-aia mi-am cumparat un briceag de vanatoare (copie Smith & Wesson) a carui lama iese la apasarea unui buton. Are o lama lata de doua degete si e ascutit ca un brici.

*

Stai linistit, daca il vei folosi vreodata, vor plange ambele mame... macar si cand toaca ceapa pentru chiftele wink.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Fantomas
post 26 Mar 2008, 10:49
Post #148

Nesuferit

*

o da smile.gif ... si tu o sa plangi pe urma ca o sa iti cada sapunul pe jos prin baie tongue.gif
Doamne Fereste !!!

--------------------
Dacia Solenza 2003-2004 - B 86 ***
+
sorin1983
post 26 Mar 2008, 11:29
Post #149

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

la o bata de baseball eu zic sa puneti alaturi si o minge... in caz de ceva faceti sport si de aia sunt in masina biggrin.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Laurentziu83
post 26 Mar 2008, 12:01
Post #150

Membru autentic

Mai, toti astia care aveti bate de baseball in masina, pulane, cutite, pistoale, ghioage, buzdugane, sabii ninja si alt armament, le-ati folosit vreodata cu succes in eliminarea inamicului?
Intreb si eu, nu dau cu sabia. biggrin.gif

--------------------
. . .
+
6 Pages « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 17:29
Forum Renault