bata baseball in masina, legal...?
![]() ![]() ![]() |
bata baseball in masina, legal...?
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Chiar garantezi???
|
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mai, asa zicem toti, dar in situatii reale s-ar putea sa avem alte reactii.
|
--------------------
.
.
.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 26 Mar 2008, 13:05) La mine in masina e pe proprietatea mea. Si daca el vroia sa ma stranga de gat pe proprietatea mea eu trebuia sa ma apar. Legea zice altceva. Studiaza codul penal, ca s-ar putea sa ai ceva surprize. Indiciu: De ce iti trebuie mandat de perchezitie pentru casa, dar nu si pentru masina? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am mai scris, am folosit spray ul paralizant la 2 tigani care m-au atacat...unul noaptea, iesise cu un cutit...altadata poate se gandeste de 2 ori inainte sa se dea jos crezand ca ei conduc lumea si fac legea peste tot!
|
-------------------- fan VAG!
|
|
GSP |
![]()
|
![]() You're not alive unless you're living! Group: Members Posts: 22 Joined: 30 December 06 From: Brasov/Onesti ![]() |
dupa ce am citit tot topicul vad ca unii sunt de acord sa ai o bata sau un alt obiect contondent in masina, altii nu sunt de acord cu asta!eu sunt total de acord sa ai asa ceva, va spun din proprie experienta!acum 2 saptamani, mergand intr-o cursa dinspre Brasov spre Tg.Jiu, la intrare in Caineni, un nene cu un mertan, mustata stufoasa si cu palarie din aceia mare imi intra in fata de pe un drum lateral.Eu cu duba de 3,5 tone incarcata la maxim, am franat un pic si am virat stanga cat mi-am permis sa nu intru nici in cel ce venea de pe contrasens, nici sa rastorn duba.intamplarea face sa-l ating pe nenea la stopul spate si sa i-l crap!opresc duba,ma dau jos din masina si ma uit sa vad ce a patit masina mea ca trebuia sa dau extemporal cand ajungeam la serviciu in brasov.opreste si el si se da smecheropodul jos din masina, o matahala de om de vre-o 150 de kile, cu un cutit de macelar in mana, injurand in spaniola, vine spre mine si imi loveste semnalizarea si farul din stanga!noroc ca am in spatele scaunului(asa era in masina, de la soferul dinaintea mea) o "frumusete" de bata de aluminiu de vre-o 80 de cm cu care l-am pocnit peste mana si care m-a ajutat sa ma pastrez nefacut sita.
Morala- uneori e bine sa ai langa scaun macar o cheie mai mare sau orice poate sa te scoata din belele! This post has been edited by GSP: 5 Apr 2008, 07:12 |
--------------------
DACIA
1300
1978 Dacia...conditio sine qua non,experientia docet :)
Et si omnes, sed non ego! Ex nihilo nihil! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Am spray gen jandarmerie agatzat de stilpul stinga de la parbriz.
Nu am avut ocazia sa-l folosesc dar nu voi evita daca e nevoie. Mai bina plnage masa de cit mama. Cu politia o descurcam pe urma. Stiti voi vorba aia ..."bataia si f****** nu se mai intorc" |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Am un "drug" de otel - un ghidaj de la capul unei masini de scris electro-mecanice format A3 - in greutate de aproximativ 1kg, de cca 60cm lungime. L-am folosit odata la dat jos faianta din baie cand m-am mutat in apartament.
Sper sa nu-l folosesc niciodata pe rau-facatori -- tot mie-mi pot face rau, Doamne feri. Cel mai probabil voi cumpara un spray paralizant drept masura de aparare. Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ultima achizitie
![]() [attachmentid=1627443402] asta e mai mult pentru home protection. ![]() ps: salutari la fratii mei cutitari de la Braila, C@talin !! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ce **** mea faci cu aia?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
o tin legata de oglinda langa odorizant
![]() This post has been edited by Alexu7: 9 Apr 2008, 08:38 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Si la curbe te loveste peste genunchi?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
n-are cum ca sta fixa intre oglinda si podea
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 8 Apr 2008, 21:50) ultima achizitie ![]() [attachmentid=1627443402] asta e mai mult pentru home protection. ![]() ps: salutari la fratii mei cutitari de la Braila, C@talin !! ![]() Mama frate nici Highlander nu cred ca avea asa ceva ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() e si grea a dracu, tre sa te tii bine de ea ![]() ps: scopurile acesteia sunt pur decorative ![]() This post has been edited by Alexu7: 9 Apr 2008, 09:36 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija sa nu-ti spargi capu' cu ea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
![]() ![]() Cred ca si'a dat toata lumea seama ca e decorativa. Oricum nu te vad invartind "in lupta" plat band'ul ala de 3 kile mai mult de 3 min. ![]() Nu ar trebui sa fim mai disciplinati ? Macar in trafic .... This post has been edited by HellRaiser: 9 Apr 2008, 10:00 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
Cician |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 30 March 12 ![]() |
Eu unu prefer sa plec decat sa iasa scandal, daca nu pot si am masina-n fata deschid putin geamu de la sofer si astept, nu-i zic nimic...daca nu se potoleste si vine la mine cand e la geam cum l-am parfumat, cum vine asa pleaca
aici un nene ce-i lasa si o bata cadou ![]() |
--------------------
Opel
Calibra
1993
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ce de penali pe aici...
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 10:52 |