bata baseball in masina, legal...?
![]() ![]() ![]() |
bata baseball in masina, legal...?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(negrucvj @ 13 Mar 2008, 14:27) kruger : eu facui armata pe la brigada de garda si m-am intepat in ea in palma si nu ca taunul ci la pregatire. vezi , daca faceai armata in alta parte nu te-ntepai. ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai motivatia am spus-o eu mai sus. Cel mai simlu mod de a face militarul in termen sa nu dea frau liber "imaginatiei debordante" e sa-i spui ca face buba rea. Si l-ai linistit. Este ca nu mai punea nimeni mana pe lama?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Binenteles, ca noi eram cuminiti si ascultatori...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Erati TR-isti? Ca altfel nu se explica.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
varto |
![]()
|
![]() Sunt un balcanic Group: Members Posts: 11 Joined: 27 February 08 From: Ploiesti ![]() |
Gandeste-te ce are daciotul in trusa de scule...
CIOCAN, CHEI... bune ptr. atac la distanta... ![]() De obicei un pic mai late sa mearga la carburator... levier... pompa ruseasca.. e buna si aia..... cheie de roti, daca nu ai din aia scurta.... cric, de blocat volanul.... etc. Alege arma favorita.... |
--------------------
DACIA
Berlina
dec 1998 Sunt un balcanic
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cracan cu invizoace din sarma de doijumate e voie?
Acu serios, am simtit si eu nevoia sa am in masina o surubelnita mai lunga, asta cand dadea unu cu pumnu in geam ca nu l-am lasat in fata dupa ce ocolise coloana de la semafor. Ca daca spargea ala geamu, nu stiu cum faceam. |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sebybv @ 13 Mar 2008, 13:38) Eu nu am in masina decat un spray lacrimogen, pe care l-am luat de la un magazin de articole de vanatoare, fara sa arat nici un act (am luat doua, sa aiba si prietena mea, just in case). Eu l-am folosit pe al meu pe un p***frici care mi-a blocat masina intr-o parcare si se dadea zmeu ca face si ca drege. Am scos tel si am sunat la Politie, pt ca individul nu vroia sa mute masina, si eu trebuia sa plec urgent. Am spus cine sunt, ce vreau, am dat adresa, toate astea de fata cu maimuta, care facea mai departe spume (Daca ar fi avut liane s-ar fi catarat si pe alea sa imi arate ce fioros e). Vazand ca sunt impasibil si astept calm politia s-a repezit in cele din urma la mine cu un pumn. Aplicat jet de spay hotarat, pus maimuta pe fuga - nu se astepta la reactia mea, fusesem aparent prea calm, si intre timp sosit Politia. M-am prezentat, le-am dat buletinul, le-am spus ce am facut, le-am aratat spay-ul si le-am zis ca am vrut doar sa-l indepartez pe imbecil si ca i-am sunat ca sa evit un conflict. (Daca ma luam cu ala, il bateam de nu stia cum il cheama, dar la ce mi-ar fi folosit?) Pe scurt, el amenda si pus sa mute masina, mie mi-au strans mana si mi-au urat o seara frumoasa. In concluzie, nimic despre amenda legata de portul de spray, nici confiscare. Am scris cam mult, nu? ![]() Foarte foarte frumos. E bine de stiut. Cat mai costa un spray din asta ? Acuma, fara caterinca am vazut doi vecini care se luasera la harta, si unul a acos roata de rezerva ![]() This post has been edited by Kruger: 13 Mar 2008, 15:40 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
fratele meu joaca fotbal.. prin urmare are ghete.. cu cuiele aferente..
nu vreti sa stiti durerea pe care o resimtiti dupa un impact cu respectivele cuie.. daca lovesti cu o anumita forta poti sparge cutia craniana.. bine.. deja intru in alta categorie.. dar ca idee.. ghetele in sine sunt usoare dar cuiele alea au un efect devastator.. si e incaltaminte.. deci nimic ilegal.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum inteleg de ce scoteau babele papucu' sa ne bata cu el
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremea cand detineam auto personal, aveam o cheie de roti extensibila. Am iesit de doua ori din masina tare-n gura, scos din minti, dar atat de scos din minti incat am uitat de fiecare data obiectul cu pricina... Pana imi aminteam de el, pana il scoteam de sub scaun, pana ma dadeam jos, in mod cert ma calmam deja. Niciodata nu s-a ajuns la violenta fizica, in primul caz tipul a demarat, iar al doi-lea s-a rezumat la un schimb dur de cuvinte si atat. Sunt ferm convins ca daca aveam ceva in mana, nu as fi inbunatatit cu nimic lucrurile, ba din contra.
Asa ca, sunt ferm convins ca e cel mai bine sa strang din dinti si sa plec, chiar daca "oponentul" este un sfrijit. Macar ca economisesc timp, ca pana la urma graba ne determina sa avem asemenea iesiri, nu mai vorbesc ca eu pot iesi cu bata la un smecher cu pistol sau la un tata care alearga ca tampitul cu copilul bolnav in masina. Numai eu stiu cat am trecut pe rosu si cat am taiat calea cand a avut mama blocaj renal. Daca vreti sa va descarcati, va recomand cu incredere un sac de box sau, pe cei care nu se dau inapoi, un meci de manusi cu un amic voinic. Fac minuni ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Multi aveti bate si alte "arme" pentru autoaparare, dar cati dintre voi stiti sa le si folositi intr-o altercatie? Faza patita acum cativa ani cand unul a iesit cu bata de basebal la bataie numai ca tot el si-a luat-o cu bata lui.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Lucrurile sunt controversate fara-ndoiala. Presupunand ca as trece prin tot cosmarul de documente si bani si as avea arma, sunt 90% convins ca as umbla fara munitie in ea. Ma cunosc destul de bine.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(Kruger @ 13 Mar 2008, 15:40) Acuma, fara caterinca am vazut doi vecini care se luasera la harta, si unul a acos roata de rezerva ![]() la intimidare, i-0 tragea pe cap remember mosulica ala care a fost dat pe ProsTV ca a scos butelia din portbagaj? ala oare ce vroia sa faca ? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
odata am deschis un topic:cu ce va aparati in masina;) si mi l-au inchis.deci concluzie:spray cu piper,bata de baseball si stingatoru:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
stingator de ala de basculanta
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Cum s-a mai zis si mai sus poti sa ai si aruncator de flacari daca esti neindemanatic....si eu am un fel de baioneta da e cu tais pe ambele parti,cam 35-40 cm.Sincer va zic ca o tin mai mult de intimidare(aurolacii din Brasov stiu
![]() PS:cu proxima ocazie imi cumpar si eu pepper spray ca si asa vin zilele orasului........n-ar fii dragut o plangareala in 10 insi la focu de artificii? ![]() This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 13 Mar 2008, 20:20 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Nu am inteles de ce a iesit ala din duba. Nu ii inteleg pe oamenii care se dau jos la tine imediat sa iti sara la gat. Trebuia sa il frece putin cu duba,se lasa cu politie si amenda,duba avea un pic bara frecata si ala din passat se invata minte....poate.
Nici eu nu mai stiu cati mi-au taiat calea,dar niciodata nu m-am dat jos la vreun bolovan,oricum nu rezolvam nimic,imi dadeam muzica mai tare si il ignoram...il lasam sa ma injure cat vrea(deh...n-am avut de lucru si i-am atentionat ca m-a incomodat cu un claxon scurt,deh...cand mai tai si eu calea din gresala evident...dau si eu o avarie scurta ca imi pare rau...nu are sens sa ne injuram inutil),atata timp cat nu aud ce spune...nu ma intereseaza. Mai nou se iau idiotii de tine si la o simpla parcare laterala,vezi Doamne te misti prea incet,ii incomodezi ca acuma ti-ai gasit si tu sa parchezi ![]() This post has been edited by LC_TM: 14 Mar 2008, 14:33 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Din ce am vazut eu ala s-a dat jos dupa ce a primit un sut in usa. Incerca sa isi apere masina si nu cred ca vazuse arma.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
AM avut si eu odinioara bata, dar nu o mai am, mai nou umblu cu un baston de electrosocuri, 900Volti si 0.2 Amperi
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(apunake @ 13 Mar 2008, 14:02) Tot nu inteleg cum draqu poti sa bati pe cineva cu trusa de scule? Cum se procedeaza? E din aia stil cutie metalica? Sau cum? o deschizi, si incepi sa arunci ,cu cheia de 16, daca nu il nimeresti, sau il nimeresti fara efect maresti cheia, pentru rezultate mai bune se arunca cu mai multe odata. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(LC_TM @ 14 Mar 2008, 14:31) Nu am inteles de ce a iesit ala din duba. Nu ii inteleg pe oamenii care se dau jos la tine imediat sa iti sara la gat. Trebuia sa il frece putin cu duba,se lasa cu politie si amenda,duba avea un pic bara frecata si ala din passat se invata minte....poate. Poate daca facea asta se trezea si cu un glon in cap sau bila/capsa ce avea ala ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ceribros: 14 Mar 2008, 15:19 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Kruger @ 13 Mar 2008, 15:40) Foarte foarte frumos. E bine de stiut. Cat mai costa un spray din asta ? Eu am luat cu 11 Ron bucata. Simplu si eficient. Cand si-a luat-o ala peste ochi, a tacut brusc si a luat-o la fuga pe orbecaite, cu mainile pe ochi. Era sa-l ia unul pe capota, noroc ca ala mergea cu viteza mica, fiind in parcare. Dar nu s-a mai apropiat de mine pana nu a venit Politia. Mai nou prefer sa evit genul asta de altercatii. Un tip care preda arte martiale povestea ca a fost atacat de o banda de smechrasi si pus si simplu a fugit. De ce? Ca sa nu-si faca de lucru pe la Politie. Cine stie cate maini si picioare ar fi rupt din aia, si apoi declaratii procese, acuzatii de vatamare corporala.... Ca toate zdrentele astea deja au fost de atatea ori la politie si la racoare ca deja cunosc legile mai bine ca noi. Si isi stiu si drepturile... Asa ca, eu incerc sa ii evit. |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
De acord cu tine, decat sa stai sa dai cu subsemnatu la politie mai bine dai muzica mai tare si te faci ca nu auzi. Dar in cazul in care gasesti indivizi idioti e bine sa ai un paralizant la tine, eu am luat unu in gura din gluma unui prieten incopetent si idot. Cica voia sa il testeze, norocu lui ca nu am mai vazut si nici nu am mai putut respira (il inteleg pe ala bine care nu s-a mai apropiat de tine, senzatie e nasoala rau) ca isi lua si el de la mine omorul. E cea mai eficienta arma si cea mai discreta.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Oameni buni!!!
Chiar pe forum unde suntem "oameni virtuali"de la vorba buna pana la atacuri sub regulament nu este decat un pas. Dar si in trafic de la vorba buna la injuratura nu este decat un pas iar de la o injuratura pana la primul pumn nu mai este iarasi decat un pas dar dupa ce ai dat primul pumn s-ar putea sa-i dai pe toti pe care poate sa-i primeasca victima sau mai rau pe care poti sa-i primesti.Asa ca faceti ca mine! Ultimul pe care am vrut sa-l bat i-am dat un pumn sters dupa care am reflectat o fractiune de secunda si am batut usor in retragere nu fara a imi lua doi pumni in gura de am vazut stele verzi spre satisfactia lui si spre multumirea mea ca in al dousprezecelea ceas am evitat ce am patit cand l-am batut pe un colonel MI aflat in timpul liber ca altfel eram direct in puscarie pentru ULTRAJ.Eu care am fost la puscarie pentru ca mi-am facut-o cu mana mea va pot asigura ca cei care chiar au picat ca musca in lapte si au ajuns la puscarie nu au fost multumiti de rezultat. |
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 17:26 |