cu BICICLETA in Buc., greu dar frumos....
![]() ![]() ![]() |
cu BICICLETA in Buc., greu dar frumos....
melcu |
![]()
|
||
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Asta primavara, cand veneam de la Sinaia pe bicla, pe la Comarnic s-a gasit un dubar sa ma trimita pe trotuar, cica sa merg pe acolo. I-am aratat semnul pacii, in 100 de km cat mai aveam pana acasa nu stiu daca aveam 30 de km de trotuare.
Eu unul sunt multumit de starea actuala. Decat sa-mi faca piste deamboulea si sa fiu obligat sa merg pe ele cu 10-15 km/h, mai degraba am scuza ca n-am piste si merg pe carosabil cu 25-30 km/h in rand cu masinile si am si asfaltul mai bun. This post has been edited by Laurentziu83: 11 Aug 2013, 22:39 |
--------------------
.
.
.
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
imbunatatiri pt circulatia bicicletelor din 1 sept:
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=NuOiKCBO1hU |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ăla-i film SF...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
nasty |
![]()
|
o idee pt a merge fara probleme peste santurile lasate de cei de la gaze, electrica, netcity:
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=vGGlODF7_RY |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
nasty |
![]()
|
atentie la filmuletul de mai jos - pista de biciclete e COMUNA cu cea de transport in comun ( autobuze) Se poate si la noi?
http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viat...6095/index.html |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La noi te calcă troleibuzu'
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
nasty |
![]()
|
daca te ajunge din urma. In afara de 783 si 780 care merg cu viteza, restul nu te ajung. M-am intrecut cu 205, 131, 335 in zona Herastrau si numai pe statia lunga intre Piata Presei si Gara Herastrau, prind ceva viteza.
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
nasty |
![]()
|
logica solutia-unde e o strada aglomerata, se taie o banda, care se transforma in culoar unic pt transportul in comun si piste de biciclete si blocajul se evapora, prin renuntarea celor care au alternative la masinile personale. exemplele cele mai clare sunt pasajele construite pe DN1, care ajung acum la Piata Presei, apoi o sa fie nevoie la Arcul de Triumf si tot asa. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
gata sezonul de mers cu bicla la serviciu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
O fi gata la romanasii cu fitze, ca prin alte parti cu clima similara dar mentalitate diferita, se merge si-n noiembrie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
chiar, la ce ora se deschide anul scolar?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Sezonul va fi gata la noi atunci cand va aparea poleiul pe jos, pana atunci nu vad probleme in a pedala. In tarile in care nu se impart pistele de biciclete cu masinile, merge tot timpul anului.
Scuze pentru a nu pedala (ca e frig, ca transpiri, etc) se pot gasi intotdeauna. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 15 Sep 2013, 11:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
nasty |
![]()
|
http://www.contributors.ro/administratie/i...-joi-ora-14-00/
Andrei Gaitanaru și Adrian Rista, membri ai Comunitatii Biciclistilor din Bucuresti (CBB), vin in redactia Contributors.ro pentru au discutat cu cititorii despre problemele cu care se confruntă bicicliștii și ceilalți participanți la traficul rutier al Bucureștiului. Ei pledeaza pentru solutia amenajarii pistelor de biciclete pe carosabil. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
se teme de protestul de maine
![]() |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 13 Sep 2013, 12:27) Mi-e cam frica sa-l duc pe fi-miu pe bicicleta la gradi. Am scaunel de bici, casca, de toate. Dar mi-e frica sa merg cu el in spate pe bulevarde, mai ales ca am ceva de mers. Asa ca bicicleta mea ramâne la plimbari de week-end sau de seara. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
nasty |
![]()
|
Cauta o varianta pe stradute secundare, daca e posibil, cu sens unic
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nici eu nu recomand transportul copilului in scaunul de pe bicicleta, in traficul de la noi...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
la care noi ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
București, nu știi să citești un titlu de topic?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
am cetit, dar daca moldovenii spun la noi, bucurestenii cum mai spun?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
"La moldovenii astia"
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
Nu face și Oprescu așa ceva?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Cred ca glumesti.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Mai la primavara.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
nasty |
![]()
|
http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24...+sar+peste+rand
"...organismul trece prin foarte multe schimbari in timpul efortului intens si aceste schimbari depasesc efectele minore pe care poluarea le-ar putea declansa. Acest lucru nu inseamna ca poluarea nu reprezinta o problema. Multe studii au stabilit ca persoanele expuse la poluare, timp de mai multi ani, au un risc mai crescut de a dezvolta boli cardiace si pulmonare. Pentru biciclistii care nu au conditii ce ar putea fi agravate de poluare, Koehle sugereaza sa evite, pe cat posibil, mersul pe bicicleta atunci cand traficul este mare. In ciuda rezultatelor studiului, Koehle nu crede ca pedalatul la o intensitate ridicata ajuta cu adevarat. “In acest moment nu as recomanda doar pedalatul la o intensitate mare[...]Dar, cu siguranta, rezultatele noastre arata ca pedalatul la o intensitate mica, atunci cand gradul de poluare este ridicat, nu reprezinta o protectie” Evitati blocajele folosind strazi secundare sau mariti viteza. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:40 |