logan bmw
![]() ![]() ![]() |
logan bmw
b3ny |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 February 08 From: Dr. Tr. Severin ![]() |
Attached thumbnail(s) dacia_bmw_22.jpg ( Size: 33.36k ) Number of downloads: 312 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
- MH 03 SCC N-ai furat, credeai ca-ti cade mana, da ti-ai taiat-o-n strung
iar acum te bucuri de avantajele vietii de ciung!!!! |
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Trebuia să pui topicul la îmbunătățiri logan!
![]() This post has been edited by Lostboy: 25 Mar 2008, 11:44 |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Asteptam cu nerabdare topicuri la imbunatatiri gen:
- Fata de Bentley pe Logan dCi - Fata de Range Rover pe MCV - Manere de portiera de Jaguar - Interior din piele naturala pe Logan - Motor V12 pe Logan si altele... This post has been edited by Illusi0n: 25 Mar 2008, 11:34 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(b3ny @ 25 Mar 2008, 12:16) Se poate monta, dar de x5, nu de seria 3. Loganul e mult mai inalt decat nova si nu merge fata de seria 3, insa cea de x5 merge, doar ca va trebui sa faci ceva modificari (prinderile de la aripi nu se potrivesc) Se poate sa mute cineva topicul la sectiunea corespunzatoare? ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu toate panzele sus, spre cafenea!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lostboy |
![]()
|
Eu nu mă supăr dacă se închide!
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de ce sa se inchida cand se poate abera
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(b3ny @ 25 Mar 2008, 12:16) am si eu o intrebare care la prima vedere suna cam prosteste:se poate monta fata de bmw pe logan?daca la dacia nova merge,ma gandesc ca ar merge si la logan. si as vrea sa stiu cine ar putea face chestia asta multumesc Iti fac eu .... 30.000 de euro manopera si nici n-o sa zici ca ai dacia ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b3ny @ 25 Mar 2008, 11:16) se poate monta fata de bmw pe logan? Da, se poate, mai ales pe spate la logan.Se ia o fata de BMW si se lipeste cu superglue pe portbagaj. Sau si mai bine faci un poster pe folie autoadeziva cu fata de bmw si o pui unde vrei tu. Inclusiv pe parbriz, in dreptul soferului. Ar fi super tare in trafic: ia uite la ala, ce fata de BMW are soferu' |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b3ny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 February 08 From: Dr. Tr. Severin ![]() |
in primul rand scuze daca nu am postat la sectiunea corespunzatoare sin in al doilea nu am chef de baza,eu am intrebat serios:se poate sau nu?
care e problema si alta treaba:daca aveam 30 de mii nu stateam pe forum la dacia,ma gaseam poate la audi sau la bmw |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
- MH 03 SCC N-ai furat, credeai ca-ti cade mana, da ti-ai taiat-o-n strung
iar acum te bucuri de avantajele vietii de ciung!!!! |
|
klaus |
![]()
|
orice se poate daca te pricepi la tinichigerie. Poti sa-i pui si fata de Boeing daca vrei...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
@b3ny: Esti cocalar?
This post has been edited by Merced: 25 Mar 2008, 12:12 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si sigur pe forumurile lor intrebai daca poti sa pui fata de Logan pe Seria 3.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
mi se pare o prostie sa pui pe o masina care arata cat de cat bine in starea ei originala elemente de pe o masina de fite, park nu ar sti toata lumea ca este un logan cu un proprietar complexat ca nu are BMW
Attached thumbnail(s) 00033261.jpg ( Size: 85.81k ) Number of downloads: 289 |
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(b3ny @ 25 Mar 2008, 13:10) in primul rand scuze daca nu am postat la sectiunea corespunzatoare sin in al doilea nu am chef de baza,eu am intrebat serios:se poate sau nu? care e problema si alta treaba:daca aveam 30 de mii nu stateam pe forum la dacia,ma gaseam poate la audi sau la bmw Pai vinde-ti loganul , fa rata la banca pe 10-15 ani si cumpara-ti un bmw de prin 98-99 cu 500.000 km la bord ... ca doar e bmw ... e ca nou ! Deabea iesit din rodaj ! QUOTE(Merced @ 25 Mar 2008, 13:16) ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Lostboy |
![]()
|
Deci, domnii moderatori, continuăm?
|
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
De ce nu ? a injurat pe cineva ? a incalcat vreo regula ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
De ce sa nu continuam? chiar e misto ideea =)) dar nu cred ca rezultaul va fi pe masura. Adica daca nu ai ce face cu masina poti experimenta pe ea dar daca e singura ta masina mai bine o lasi asa cum e.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu cred ca o fata de jeep s-ar potrivi mai bine pe logan decat una de bmw...
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai indicat ar fi sa pui in fata un portbagaj de logan. ar arata ca bicicletele alea rusesti, plus functionalitate, parcarile cu spatele ar fi la fel ca alea cu fata, soferii turci vor fi derutati ca nu mai stiu unde sa se opreasca (prietenii stiu de ce), buton fata-buton spate....mai gasiti si voi...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
omul cred ca a vazut reclama cu indieni la peugeut si ce a zis cak aia pot sa faca dintr-un harb peugeut eu nu am cum sa nu fac din logan bmw
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 25 Mar 2008, 13:57) Cel mai indicat ar fi sa pui in fata un portbagaj de logan. ar arata ca bicicletele alea rusesti, plus functionalitate, parcarile cu spatele ar fi la fel ca alea cu fata, soferii turci vor fi derutati ca nu mai stiu unde sa se opreasca (prietenii stiu de ce), buton fata-buton spate....mai gasiti si voi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
deconectat |
![]()
|
Oare pe unde o fi sony, ca doar el e cel ami in masura sa ne explice cu soferii turci???
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Am auzit că Logan Phase 2 o să aibă fețe detașabile, interschimbabile, precum telefoanele Nokia. Mai mult, fețele de Nokia (alea xPress-on) vor fi compatibile cu Logan. Oricum, exista solutii si pentru Phase 1.
This post has been edited by BlaueCorsa: 25 Mar 2008, 13:29 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
deconectat |
![]()
|
Vand flex logan! pret avantajos. Reducere 10% pentru membrii forumului!
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
E Porsche sub acoperire !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:30 |