comentarii dupa exit-pooluri, derivat din electorale
![]() ![]() ![]() |
comentarii dupa exit-pooluri, derivat din electorale
crocky |
![]()
|
||
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|||
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Vine Basescu sa dea si el DISCURSUL
![]() This post has been edited by Alex2k4: 13 Dec 2004, 14:21 |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Radio Romania Actualitati 105.3 FM
a fost declaratia de presa a lui Adrian Nastase este acum declaratia lui Traian Basescu (se amana ~ 5-10 minute) This post has been edited by Mache: 13 Dec 2004, 14:22 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
stere |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 04 From: Targu Mures ![]() |
as dori si eu pe aceasta cale sa-mi exprim deplina compasiune (sic) pt d-l AN, si sa-i transmit ca astept cu interes sa vad cum o sa si-o ia si de la al' batran
![]() SA TRAITI BINE! |
--------------------
Dacia
Logan
- provizoriu Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Fata lui Bombonel m-a facut om fericit. Se citeau nervii pe fata lui
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Am vrut sa plec in Congo
Dupa primul tur Acum sa plece bombo Sa-io traga negri-in c u r! ![]() Bravo romani! |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
in 10 min declaratia PRESEDINTELUI ROMANIEI - TRAIAN BASESCU pe romania actualitati.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
body |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
bai baieti e de bine, ce sa mai.. nu ma asteptam..
ieri dupa-masa am primit un sms de la nr necunoscut cum ca"diferenta e mica, duceti-va la vot"... am prieteni care aveau azi examen si ieri au stat ore la coada sa voteze.. maica-mea a stat ieri dim 3 ore la gara.. bai ma bucur ca mai sunt si unii constienti... aseara am vorbit cu un ziarist de la un ziar important si mi-a zis ca e de bine, conform surselor lor, chiar mi-a zis ca ar fi in jur de 2% diferenta, dar mi-a fost teama sa ma bucur.. acum daca psd-ul nu se curata de toata flegma, nu am facut nimic.. adica trebuie rascait de toti baronii si dinozaurii.. o sa fie lupte grele in parlament oricum... veste buna: basescu a declarat la bbc ca incearca reegocierea unor capitole, printre care "energia".. sa va reamintesc ca urmeaza ca pana in 2007 sa se ajunga la acelasi nivel, adica cocosare... |
-------------------- |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
"Elvetia" il felicita pe Basescu pentru castigarea legerilor si ii ureaza succes. Transmite Corina Cretu, ca el e probabil ocupat sa-l dea afara pe Bombo din PSD. La semnarea tratatului de aderare la UE, vor participa Iliescu, Basescu si Nastase...
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
VICTORIIEEEEE
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Alex2k4 |
![]()
|
Marco bela :"Noi abordam uniunea psd+pur ca pe o entitate si avem majoritate cu ei. daca se schimba ceva desigur ca ne vom recalcula si noi..." ...ca raspuns la intrebarea legata de plecarea PUR din alianta...
|
--------------------
Dacia
1310 Li
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
asarban, nu te bucuri si tu cu noi? hehe...
|
-------------------- |
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 December 04 ![]() |
Costi, acum te bucuri fara frica?
![]() ![]() |
-------------------- |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
asteptam cu interes congersul PSD!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Hai sa vad daca nu mi-o iau la chestia asta.
Mica descutie pe marginea front-page-ului de la Libertatea: - imediat inainte de ora 8 : http://www.computergames.ro/forum/attachme...achmentid=25921 - imediat dupa ora 8: http://www.computergames.ro/forum/attachme...achmentid=25922 Cheeeezzzzuuuuussss !!!! ai de capu vostru! |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu stii cine-i Libertatea?
Este fata aia de la pagina 5, care-si expune formele hidoase pe gratis... ![]() Pe aici dau astia cu petarde de bucurie. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Dovedeste cata legitimitate are Libertate ... sâc Misterb
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
tuna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ce ziceti de celelalte discursuri ale lui marko, VCT, & other? Ce kurva e politica asta....
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
cred ca ar trebui aduse multumiri publice postului Realitatea TV pentru verticalitatea de care a dat dovada in peisajul trist al mass-media din Romania. Bravo lor !!
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
desdemona |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 11 November 04 ![]() |
CPR: "Basescu a jucat in campanie un teatru indoielnic"!! Ahahahaha
![]() Vadim - tzup face declaratii pro-Alianta ![]() |
--------------------
de serviciu
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
CHE |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
tuna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 04 ![]() |
Deseara in P-ta Constitutiei !!!!!!
Da Ilici nu a zis nimic? |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai ce face Basescu de intirzie ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:35 |