comentarii dupa exit-pooluri, derivat din electorale
![]() ![]() ![]() |
comentarii dupa exit-pooluri, derivat din electorale
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE si daca ati sti a cui e de fapt realitatea..... Sindicalistu' Luca "petrom" = tot PSD. Stim. Da' poate au niste redactori mai verticali, nu stiu ce sa zic - chiar daca au avut ei niste scapari (vezi interventia de la CNN), tot au fost cei mai ok dintre toate televiziunile. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' pe Andrei Gheorghe de ce l-au usuit ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mil |
![]()
|
Donede esto el Presidente-Comandante Basescuvara nu-i ca iarna?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Cand imi aduc aminte ce era Protv-ul in 96... As zice ca ei au castigat alegerile alea. Cat de implicati erau, si acum dau filme de trei lei si concursuri de frumusete cand tara fierbe. Vreau s-o vad pe Esca zicand ca Bobu "Am fost un dobitoc".
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
mil |
![]()
|
probabil au sacrificat o batalie ca sa castige razboiul...oricum, maurul si-a facut datoria, maurul poate sa moara...poate ajunge in consiliu la TVR!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 13 Dec 2004, 16:54) Sindicalistu' Luca "petrom" = tot PSD. Stim. Da' poate au niste redactori mai verticali, nu stiu ce sa zic - chiar daca au avut ei niste scapari (vezi interventia de la CNN), tot au fost cei mai ok dintre toate televiziunile. nttttt..... mai ghiceste...luca e doar un windshield... |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai spune tu, cine e, bunicuta? iacubov? cine?
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Adriene, Adriene,
Ai furat-o, lumpene! Sa curga sampania! Sa cinte Parazitii! Sa vina un pachet de batistute ca mai am putin si ma borseste plinsu'!!! Attached thumbnail(s) PtaUniversitatii.jpg ( Size: 136.31k ) Number of downloads: 57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Soriiiiiiiiin Vintuuuuuuuuuuuuuuuu !
Bai unde-i Basescu ? i-au dat astia cu dioxina ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai ca ti-am spus...tu ce intelegi prin ''Luca e doar un WIND shield"...
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ilici a trimis-o pe Corina Cretu.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Dupa cite stiu eu nu l-a usuit nimeni pe Andrei Gheorghe.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
mil |
![]()
|
cred ca s-a invata minte Basescu si nu mai tine conferinte in paralel cu Nastase...sa nu mai creeze probleme tehnice la Antena 1.
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
QUOTE Ilici a trimis-o pe Corina Cretu. Unde? ![]() ![]() This post has been edited by LucVer: 13 Dec 2004, 15:03 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
mil |
![]()
|
sau cu ce?
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
CHE |
![]()
|
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
Oricare au fost considerentele, au obtinut ceea ce in mod normal nu ar fi reusit : popularitate si apreciere. Le sunt recunoscator pentru faptul ca au bagat pe post oameni ca Dinescu , Turcescu , Culcer & Tatulici si Plesu .
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
E imposibil sa stea Patriciu in spatele Realitatii. LUca si cu patriciu sunt la cutite. SOV stiu ca e implicat bine de tot in media, dar nu stiu exact care sunt ale lui.
Realitatea a fost o vreme contra PSD din cauza ca intre Voiculescuu si Luca, PSD a ales Voiculescu. Nu mai tineti minte marea campanie din presa alui Luca contra lui Voiculescu? |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Corina Cretu, purtatoarea de cuvant a presedintiei, a transmis mesajul presedintelui.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai si ziarul Curentul, atunci cand a inceput, a fost tot un ziar vertical (si finantat tot de Sorin Vantu).
Eu as zice sa facem deosebirea intre un rechin al afacerilor care-si executa fraierii prin afaceri in interiorul legii (chiar daca imorale, vezi modul in care a actionat, perfect acoperit, in cazul FNI), si un baron local care nu e in stare decat sa-si mentina pozitia prin dictatura. Sunt o gramada de tipi bogati si corupti, dar democrati... Una nu o exclude pe cealalta. Evident, Realitatea nu va zice niciodata ceva de rau fata de Vantu, insa asta e alta problema.... ![]() Iar infruntarea dintre Realitatea si Antena 1 a fost una nu intre Luca si Voiculescu, ci intre Vantu si Voiculescu, i.e. gestionarul parvenit si securistul parvenit. Din toate astea, a iesit ceva bun: bani garla pusi la dispozitia profesionistilor. Realitatea e singurul post tv romanesc la ale carui stiri ma mai uit. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
desdemona |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 11 November 04 ![]() |
Corinaaa, nu plange!
![]() ![]() This post has been edited by Pampas: 13 Dec 2004, 15:09 |
--------------------
de serviciu
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(madalina @ 13 Dec 2004, 15:04) E imposibil sa stea Patriciu in spatele Realitatii. LUca si cu patriciu sunt la cutite. SOV stiu ca e implicat bine de tot in media, dar nu stiu exact care sunt ale lui. Realitatea a fost o vreme contra PSD din cauza ca intre Voiculescuu si Luca, PSD a ales Voiculescu. Nu mai tineti minte marea campanie din presa alui Luca contra lui Voiculescu? Daca erau la cutite Patriciu si Luca, nu cumpara Luca, actiunile la ZZiua de la Patriciu. Posibil sa fie si Vintu in schema (desi a dezmintit), zvonurile erau ca el e la Prima. Si cum Prima va fuziona cu Realitatea, posibil. Luca cu Voiculescu sunt la cutite si din cauza dezvaluirilor facute de A1, cum a facut Petromservice profit de 1280% intr-un an. |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
Corina fii barbata!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
dar ce ziceti de caz real: cel de la TVR1 care a avut tupeul sa zica de cenzura TVR a fost batut impreuna cu echipa TVR ieri de cativa PSD-isti imbracati cu geci albastre. TVR a luat caseta si a facut-o disparuta, dar ei sunt cu vanatai, etc
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai sexoasa e Corina. Al dracu' dom' Mitica. Ninoska o sti?
Adaugati-o la "cu cine vreau sa marchez" ![]() BASESCU, BASESCU, BA.... URAAAAAAA ! This post has been edited by costi: 13 Dec 2004, 15:13 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Cib @ 13 Dec 2004, 15:10) dar ce ziceti de caz real: cel de la TVR1 care a avut tupeul sa zica de cenzura TVR a fost batut impreuna cu echipa TVR ieri de cativa PSD-isti imbracati cu geci albastre. TVR a luat caseta si a facut-o disparuta, dar ei sunt cu vanatai, etc Azi au fost audiati de CNA cei 5 care au vorbit de cenzura din TVR. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:15 |