comentarii dupa exit-pooluri, derivat din electorale
![]() ![]() ![]() |
comentarii dupa exit-pooluri, derivat din electorale
cristig |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
bomica, sa-ti fie gura aurita! Daca face Basexu asta il iert ca nu a omorat toti cainii vagabonzi!
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mamaaaa, mada tu lucrezi in presa?
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
A draculi, hoasca aia de Iliescu, gata sa se puna bine cu Base, l-a invitat pe Base sa mearga cu el la Bruxelles.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Uite de ce a intarziat conferinta, ochii pe Camera si Senat sa vedem cum se aleg presedintii!!!
Parlamentul nou ales in urma scrutinului din 28 noiembrie a fost convocat, conform Constitutiei, prin decret prezidential, luni, la ora 15,00. Dupa constituirea camerelor Parlamentului se aleg presedintii si apoi ceilalti membri ai Birourilor permanente. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@Horatiu, nu, dar imi doresc...
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
a vorbit coerent base... sa vedem..
mari sperante nu-mi pun, doar un vis am: sa se spulbere toata crema psd-ului.. chitrea & co... sa vedem cati parlam. or sa fie consecventi si cati tradatori.. iliescu e cutra mare... in primul rand nu mai stiu unde citeam, ieri el n-a aparut langa nastase la prima declaratie.. asta era primul semn ca e ceva putred! apoi protv care a dat nu stiu ce cenzurat... |
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
s-a terminat conferinta?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
radioactiv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 December 04 ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 13 Dec 2004, 15:36) A draculi, hoasca aia de Iliescu, gata sa se puna bine cu Base, l-a invitat pe Base sa mearga cu el la Bruxelles. ar fi bine sa se duca . macar sa nu se uite aia de afara la noi ca la ucrainieni. cred ca-l doare in "Bas" de Base, bunicuta nu vrea decat sa arate un ultim gram de stabilitate |
-------------------- Intarita-i drace, ca-mi place!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Propunerile DA pentru presedintii celor 2 camere sunt Mona Musca si Radu Berceanu
This post has been edited by madalina: 13 Dec 2004, 15:44 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
?!?@#!?@#$!@# $
Propuneri pentru ce>????? Ce sa faca Berceanuuuuu??? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am zis ca v-as fi invitat atunci ca sa ascultati LIVE ce se transmitea la TV ! atat .
dar de acum incolo sa aveti profilurile cat mai bine puse pa punct. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
mil |
![]()
|
![]() asa Don' Georgio...la colt cu ei! This post has been edited by mil: 13 Dec 2004, 15:45 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Berceanu ? Ce sa faca nulitatea aia?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai draga, Adriene, hrrr, i-o ti-am spus sa nu te dai la mine, hrr, ca ti-o trag cind ti-e lumea mai draga, hrrr. Ete, hrr, ca ti-am tras-o, hrrr, sa inveti si tu ce-i aia , hrrrr, politica. De la ceausescu incoace, mai draga, nu m-a facut nimeni, hrr, nici aia care mi-au bagat sula-n coste, hrr. Ti-am zis, mai draga, sa-l citesti, pe Petre Roman, hrrr, cu toate femeile lui de la APACA, daca mai prinde 0.5%. Si sa zici merci, mai draga, ca l-am tinut pe Cosma la bulau, ca altfel o pateai ca Petrica sau ca calugarul Vasile.
Cam asta-i monolugul lu Ilici catre Nastase. |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
sa piarda presedentia Senatului...ce sa faca!!!
Iar...o iau pe aratura. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Prostoiu ce zice?
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa se alege presedintele Camerei Deputatilor:
Secțiunea a 3-a Alegerea președintelui Camerei Deputaților și a celorlalți membri ai Biroului permanent Art. 20. - După constituirea legală a Camerei Deputaților se aleg președintele Camerei Deputaților și apoi ceilalți membri ai Biroului permanent al acesteia. Președintele Camerei Deputaților este și președintele Biroului permanent, din care mai fac parte 4 vicepreședinți, 4 secretari și 4 chestori. Biroul permanent se alcătuiește prin negocieri între liderii grupurilor parlamentare, respectându-se configurația politică a Camerei, așa cum rezultă din constituirea grupurilor parlamentare. Art. 21. - Președintele Camerei Deputaților este ales pe durata mandatului Camerei, prin vot secret, cu buletine de vot pe care sunt înscrise numele și prenumele tuturor candidaților propuși de grupurile parlamentare. Fiecare grup parlamentar poate face o singură propunere. Este declarat ales președinte al Camerei Deputaților candidatul care a întrunit votul majorității deputaților. Dacă nici un candidat nu a întrunit, după două tururi, votul majorității deputaților, se organizează noi tururi de scrutin, în urma cărora va fi declarat președinte al Camerei Deputaților candidatul care a obținut majoritatea voturilor deputaților prezenți, în condițiile întrunirii cvorumului prevăzut la art. 64 din Constituție. Art. 22. - O dată cu alegerea președintelui Camerei activitatea președintelui de vârstă încetează. Art. 23. - Alegerea vicepreședinților, a secretarilor și a chestorilor care compun Biroul permanent se face la propunerea grupurilor parlamentare. În vederea depunerii propunerilor Camera Deputaților stabilește numărul de locuri din Biroul permanent, care revine, pe funcții, grupurilor parlamentare, potrivit configurației politice a Camerei. Propunerile nominale pentru funcțiile prevăzute la alin. 1 se fac de către liderii grupurilor parlamentare, în limita numărului de locuri stabilit potrivit alin. 2. Lista candidaților propuși pentru Biroul permanent se supune în întregime votului Camerei Deputaților și se aprobă cu majoritatea voturilor deputaților. Dacă nu se realizează această majoritate, se organizează un nou tur de scrutin, în care lista este aprobată cu majoritatea voturilor deputaților prezenți. Votul este secret și se exprimă prin bile. Art. 24. - Vicepreședinții, secretarii și chestorii sunt aleși la începutul fiecărei sesiuni ordinare. Art. 25. - Oricărui membru al Biroului permanent i se poate revoca mandatul înainte de expirarea acestuia, la cererea motivată a grupului parlamentar care l-a propus sau a cel puțin unei treimi din numărul deputaților provenind din minimum trei grupuri parlamentare. Votul este secret și se exprimă prin bile pentru fiecare caz, în cel mult 15 zile de la data înregistrării cererii de revocare. Art. 26. - Funcțiile din Biroul permanent devenite vacante în timpul sesiunii se ocupă la propunerea grupului parlamentar căruia i-a fost repartizată funcția respectivă, în condițiile prevăzute la art. 23. Art. 27. - O dată cu alegerea Biroului permanent, activitatea secretarilor desemnați în condițiile art. 2 alin. 1 încetează. Art. 28. - Hotărârile prevăzute la art. 1-27 se adoptă prin vot deschis, în afară de cazurile în care se prevede altfel. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(Marty @ 13 Dec 2004, 15:54) O zguduie, a trecut in opozitie deja! ![]() E seres la radio. Cica o sa se stringa sub forma de gramada ca sa discute oferta lu' Basescu. I-a dat moderatoru' peste bot ca cica saptamina trecuta a zis ca PUR va respinge orice propunere a DA-ului. de trei zile-ncoace gura nu-i mai place iarba nu-l mai face fuge-ncolo-ncoace. frumos spectacol, ce sa zic. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mil |
![]()
|
PUR trece de partea poporului....mama mia ce frumos i-au lucrat securistii lui Voiculescu!
va aduceti aminte de swf-ul ala despre italia vs europa...in europa cand unul castiga alegerile, ceilalti il lasa in pace sa isi faca plitica...in italia toti trec de partea invingatorului!!! geanta latina dom'le ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
Marko Bella la telefon. S-auzim...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si aici modul de alegere a presedintelui Senatului:
Art.22.- (1) După constituirea legală a Senatului se aleg președintele Senatului și ceilalți membri ai Biroului permanent al acestuia. (2) Biroul permanent al Senatului se compune din: președintele Senatului, 4 vicepreședinți, 4 secretari și 2 chestori. Președintele Senatului este și președintele Biroului permanent. (3) Repartizarea funcțiilor în Biroul permanent se stabilește prin negocieri între reprezentanții grupurilor parlamentare, respectându-se configurația politică a Senatului așa cum rezultă din constituirea inițială a grupurilor parlamentare. În cazul în care nu se ajunge la un acord, problema se supune votului Senatului Art.23.- (1) Președintele Senatului este ales, prin vot secret, cu buletine de vot pe care sunt înscrise numele și prenumele tuturor candidaților propuși de grupurile parlamentare. Fiecare grup parlamentar poate face o singură propunere. (2) Este declarat ales președinte al Senatului candidatul care a întrunit, la primul tur de scrutin, votul majorității senatorilor. (3) Dacă nici un candidat nu a întrunit numărul de voturi necesar, se organizează un al doilea tur de scrutin, la care participă primii 2 candidați care au obținut cel mai mare număr de voturi, sau, după caz, primul clasat și candidații care s-au clasat pe locul al doilea cu un număr egal de voturi; va fi declarat președinte al Senatului candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi din totalul voturilor exprimate (4) În caz de egalitate de voturi se organizează un nou tur de scrutin. Art.24.- Președintele Senatului este ales pe durata mandatului acestei Camere a Parlamentului. Art.25.- Odată cu alegerea președintelui Senatului activitatea președintelui de vârstă încetează. Art.26.- (1) Alegerea vicepreședinților, secretarilor și chestorilor care compun Biroul permanent se face la propunerea grupurilor parlamentare. (2) În vederea depunerii propunerilor, Senatul stabilește numărul de locuri din Biroul permanent care revine fiecărui grup parlamentar în condițiile art.26 alin.(3). Propunerile se transmit președintelui Senatului. (3) Propunerile nominale pentru funcțiile prevăzute la alin.(1) și repartizate conform alin.(2) se fac de președinții grupurilor parlamentare. Propunerile se înaintează președintelui Senatului, care le va supune votului. Alegerea se face prin vot secret cu buletine. (4) La primul tur de scrutin este declarat ales candidatul care a obținut votul majorității senatorilor. (5) Dacă un candidat nu a obținut numărul de voturi necesar, se organizează un al doilea tur de scrutin, candidatul urmând a fi declarat ales dacă a obținut votul majorității senatorilor prezenți. (6) În cazul în care un candidat nu a obținut nici după cel de?al doilea tur de scrutin numărul necesar de voturi, grupul parlamentar în cauză va face o altă propunere, care se supune aceleiași proceduri de vot. Procedura se repetă până la alegerea unui reprezentant al acelui grup parlamentar în funcția stabilită în Biroul permanent al Senatului. Art.27.- Vicepreședinții, secretarii și chestorii sunt aleși la începutul fiecărei sesiuni ordinare a Senatului. Art.28.- Pentru constatarea rezultatelor votului și încheierea procesului-verbal se alege o comisie formată din câte un reprezentant al grupurilor parlamentare din Senat. Art.29.- (1) Membrii Biroului permanent pot fi revocați, înainte de expirarea mandatului, la cererea grupului parlamentar pe care îl reprezintă, prin votul majorității senatorilor. Votul este secret și se exprimă prin bile. (2) Cererea de revocare se supune aprobării Senatului după 3 zile de la înregistrare, dar nu mai târziu de 10 zile. Art.30.- Odată cu alegerea Biroului permanent, activitatea secretarilor desemnați în condițiile art. 2 încetează. Art.31.- Funcțiile din Biroul permanent, devenite vacante în timpul sesiunii, se ocupă la propunerea grupului parlamentar căruia i-a fost repartizată funcția respectivă, în condițiile prevăzute la art.26. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
mil |
![]()
|
toti suntem romani...mai mult sau mai putini onesti!!!
nene Iancule...genial ai fost...hai ca se pupa toti in piata Independentei:) ...aaa Constitutiei...curat constitutional...muzica! muzica! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Basescu a fost SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR!
...Cred ca de-aia imi si e simpatic, mie nefiindu-mi simpatici, in general, oamenii politici... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
Marty:
"Marko Bella la telefon. S-auzim... " -Alo, buna ziua, cand e vorba de guvernare, noi suntem UDe.MeReu ! This post has been edited by mil: 13 Dec 2004, 16:16 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
madalina |
![]()
|
Alegerea lui Basescu- prima stire pe Euronews. Comentariul din final: "Romania este presata de UE sa ia masuri pentru respectarea legii si a drepturilor omului inaite de integrarea in UE" - adica nici nu-i mai intereseaza cum stam economic si cu aplicarea aquis-ului comunitar, macar criteriul politic sa-l indeplinim...
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 02:24 |