Drifting DSN!, DSN
![]() ![]() ![]() |
Drifting DSN!, DSN
Burnot |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 December 06 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai nevoie de tracțiune pe puntea spate... Așa că vinde SN și ia-ți papuc
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mumia2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 2 February 07 ![]() |
Uite aici asa zise drifturi facute de Solenza :
|
--------------------
Suzuki
Swift
2008 Dacia Logan Laureat Plus 1.4 MPi
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
mai bine astepti o zapada (sper sa fii rabdator) decat sa faci sporturi extreme cu papucul. dar daca ai bani de aruncat it's your choice !
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
mumie,alea sunt power-slide-uri, drifting nu poti face cu tractiune fata
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
Burnot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 December 06 From: Botosani ![]() |
Mumia2 frumos filmuletzul .Chiar mi-a placut power-slide-dar Burnout-ul nu ia iesit delok ..
![]() This post has been edited by Burnot: 20 Feb 2007, 22:15 |
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sincer ( sper sa nu se supere nimeni ) dar chestiile astea mi se par o prostie . Dovedesti cuiva ceva daca faci asa ceva cu masina ?
Strici cauciucuri , planetare , etc .... mi se pare o prostie pe care eu ( am 17 ani deci sunt "pustan teribilist" ) nu as face-o .... nu cu masina mea ( sau a parintilor ) cel putin ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(XMihai @ 20 Feb 2007, 21:13) QUOTE(Danny_bb @ 20 Feb 2007, 22:02) mai bine astepti o zapada (sper sa fii rabdator) decat sa faci sporturi extreme cu papucul. dar daca ai bani de aruncat it's your choice ! Oameni buni! N-am papuc și nici nu intenționez să-mi cumpăr...Treaba cu banii de unde ați scos-o? ![]() ![]() Eu am vrut să subliniez că pentru drifting are nevoie de tractiune spate... QUOTE(sefu_alx @ 20 Feb 2007, 22:06) Corect ![]() |
--------------------
-
-
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Da da...de acord cu tine, am inteles ideea inca de la inceput.
Tu ziceai sa-si ia papuc, iar eu ziceam sa stea potolit, dar daca nu are ce face cu banii poate sa-si cumpere si sa-l forjeze pana ramane cu grupu si puntea de spate in asfalt ![]() This post has been edited by XMihai: 20 Feb 2007, 23:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Problema cu tractiunea o rezolvi cu....marche-arrier-ul.
![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
sefu_alx |
![]()
|
da
e cea mai buna pentru facut planetarele PRAF ! si spun din experienta! |
--------------------
x
y
2009
|
|
cosmin_2300 |
![]() ![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Drifting se poate face si cu tractiune pe fata. Ii doar o problema de indeminare (cu tractiunea pe fata, masina are tendinta sa se redreseze).
P.S. Drifting-ul nu se face pe sosea uscata. |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
O mașină cu tracțiune față are tendință subviratorie. (se poate induce și supravirare, prin diverse metode (vezi scanidinavin flick), dar nu au efect prea mare sau spectaculos.
Mașinile cu tracțiune spate au tendință supraviratorie. Driftingul se bazează pe controlul supravirării. Driftingul profesionist se face pe asfalt uscat, pe circuit. |
--------------------
-
-
|
|
sefu_alx |
![]()
|
QUOTE(bolovan_ro @ 21 Feb 2007, 10:30) Drifting se poate face si cu tractiune pe fata. Ii doar o problema de indeminare (cu tractiunea pe fata, masina are tendinta sa se redreseze). P.S. Drifting-ul nu se face pe sosea uscata. poate imi arati si mie cum derapezi in lateral cu rotile spate patinand in gol cu tractiune fata ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Intrebarea mi-aduce aminte de un banc de pe vremea raposatului. Se poate face comunism in Elvetia? Se poate, da' ar fi pacat. Cred ca asta s-a demonstrat aicea. Cu cauciucuri de drift, putere mare, o suspensie mai rigida (si un sasiu pe masura), frina de mina folosita cu pricepere, da. Intrebarea este merita? Vreau sa spun ca este atit de usor sa faci drifting cu o masina cu tractiune pe spate incit nu stiu de ce ai incerca sa faci cu una cu tractiune pe spate. Ei bine, cineva a incercat. Poate vine sa ne spuna de ce.
|
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
sefu_alx inertia...si momentul...
Gheorghedracu prima oara a afost involuntar (si a fost doar pentru o curba). A doua oara a fost de fantezie...sa vedem ce se poate face, si asta culmea, cu o fabia cu motor de 1.4l si 65 cai putere. (a fost un circuit de pista). Curbe scurte...derapri scurte...sint simple de facut. Problema ii la o curba larga si lunga...mentinerea masinii in derapaj. Eu am reusit doar o singura curba sa o tin in derapaj...si asta cred ca a fost mai mult norocul decit indeminarea. |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(bolovan_ro @ 21 Feb 2007, 15:25) a fost un circuit de pista Curbe scurte...derapri scurte...sint simple de facut. Problema ii la o curba larga si lunga...mentinerea masinii in derapaj. Eu am reusit doar o singura curba sa o tin in derapaj...si asta cred ca a fost mai mult norocul decit indeminarea. Ce e ăla circuit de pistă? ![]() Ce descrii tu aici nu e DRIFTING. |
--------------------
-
-
|
|
Burnot |
![]()
|
Catalin Marinarul !!!
Te contrazic aici putin.Poti da cauciucurile cu ulei de cutie de viteze si automat cauciucurile isi pierd aderenta si iti garantez ca poti face drifting si cu masini tractiune fata.Probl e ca la DSN nu are putere motorul sa faca fata unui drifting in adevaratul sens al cuvantului.Pe carosabil umed se poate face iarasi drifting.Cei care fac drifting pe carosabil uscat scuze dar acele masini sunt pregatatite special adik cai multi in jur de 300 si slickurile sunt mai mici adik au jante pe 18 si silckuri de 17.. This post has been edited by Burnot: 22 Feb 2007, 11:37 |
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mda...
NU ORICE DERAPAJ E DRIFT!!! Am mai spus, ca să se numească DRIFT, trebuie ca din accelerație și volan să induci tendință supraviratorie mașinii, și să o controlezi pe viraj, iar mașina să stea la un unghi cât mai mare cu direcția de mers... Dacă dai cu ulei nu poți spune că mai ai control...Mașina derapează, dar nu e drift... Ce ai uitat intenționat să menționezi de cei care fac drift pe asfalt uscat este că AU TRACȚIUNE SPATE. Cu Dacia sau cu ce ai facut ceea ce spui mai sus, ai adus mașina în derapaj, dar cu tracțiune fața nu o poți menține în derapaj (ca să se poată numi drift)... Ce spui tu e o chinuială inutilă a mașinii ![]() |
--------------------
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Burnot @ 22 Feb 2007, 11:36) Daca se poate, in timp ce-l contrazici pe catalin, mentionezi si care a fost problema de la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=37799 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cu o DSN NU se poate face drifting sub nici o forma.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Burnot |
![]()
|
Sa treaca zapada si sa imi pun cutia de viteze pe masina si o sa va fac un filmuletz sa va arat ca se poate face drifting ..
|
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
sefu_alx |
![]()
|
omule, nu intelegi ca datu cu frana de mana pe zapada NU E DRIFT ci powerslide ?? drift cu masina fwd nu ai cum sa faci, tu cred ca nu stii diferenta dintre drift si slide,e 8 dimineata si mi-e somn ca ti-as cauta niste filme pe youtube
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(Burnot @ 22 Feb 2007, 11:36) QUOTE(Burnot @ 24 Feb 2007, 07:24) Ți-am argumentat din punct de vedere tehnic DE CE NU poți face drift cu tracțiune față. AȘTEPT ARGUMENTE SOLIDE și din partea ta, nu scuze cu zapada și cutia de viteze... Vreau să explici tehnic cum controlezi tu mașina în derapaj din accelerație, în același timp menținând spatele spre exteriorul curbei... ![]() Eu n-am filmulețe, am FILME în care se explică tehnicile de drift, cu mașini cu tracțiune spate sau 4x4 (deși la 4x4 e foarte greu de controlat). În primul mesaj al tău ai spus că "nu ți-a ieșit niciodată"...De ce oare? ![]() Treburi de genul: "Eu pot, eu sunt magician!" nu îmi arată decât că nu știi ce spui... ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 24 Feb 2007, 10:01 |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să ne mutăm la "Cafenea" sau la "Diverse'?
![]() Cred că-i mai bine la "Cafenea"! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
driftin ca driftin ca filmuletu ala e mic copil pe langa ce a facut unu intr-o seara in port cu un matiz si un logan pe asfalt uscat,am zis ca nu-i adevarat ,plus unu cu un bmw cu tactiune spate care a facut un nor de praf de nu stiam cum sa intram mai repde in amsini ca ne inecam nu se mai vedeau masinile de langa noi
![]() chiar politia cred ca a inceput sa farame loganurile din dotare ca am avzut un specimen care era lasat pe spate mult aproape de roata |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
ĂLA NU E DRIFTING!!!
![]() |
--------------------
-
-
|
|
sefu_alx |
![]()
|
ala cu bmw-ul putea sa faca
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:08 |