Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri
![]() ![]() ![]() |
Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Circula zvonul ca gruparea Patriciu ar sustine un Guvern PSD+PUR+UDMR.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(mil @ 15 Dec 2004, 12:32) miroase a rompetrol balbaiala asta, Musiu' Paturiciu vrea sa vada daca nu pote face guvern fara Stolo si pe urma... daca nu ma inseala urechile, am inteles de la Europa FM (azi ora 12) ca DA are propunere de guvern minoritar cu Stolo prim-ministru (eram in euforie lucrativa si m-am prins too late - stiu sigur ca era vorba de propuneri de guvern si stiu sigur ca am auzit numele lui Stolojan pe acolo). Da' am nevoie de confirmare, ca nu sunt 100% sigur si mi-e sa nu fi dat din taste aiurea. M-am lamurit: era vorba de o propunere de guvern de uniune nationala din partea PSD (din cele 5: mergand de la... pina la...). ------------------------------------------------------- QUOTE(madalina @ 15 Dec 2004, 12:54) circula zvonul ca Iliescu se gandeste daca sa-l gratieze pe Cozma sau nu. eu n-am pus botu' inca. This post has been edited by Lolek: 15 Dec 2004, 13:06 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Il va gratia. Are nevoie de el mai prin femartie incolo.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
Am citit la Romaniaca Libera de ce au plecat umanistii si udemeristii de langa popor, le-a dat basescu cate un post de ministru-vicepremier si stop...pe cand alde Nastase le da cate doua si bonus un vicepremier de caciula...bine bre cocoseilor, nu se mai fac alegeri odata si vedem noi care mai face gat!
Stolo...Stolo...Stolo!!! This post has been edited by mil: 15 Dec 2004, 13:10 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci avem art. 85 (1) din Constitutie:
Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru si numeste Guvernul pe baza votului de incredere acordat de Parlament. si art. 89 (1) din Constitutie: Dupa consultarea presedintilor celor doua Camere si a liderilor grupurilor parlamentare, Presedintele României poate sa dizolve Parlamentul, daca acesta nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare si numai dupa respingerea a cel putin doua solicitari de învestitura. As zice ca poate sa le propuna AN si 20 de vice-prim-ministri de partid, daca nu vrea Base ei tot nu pupa nimic. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(mil @ 15 Dec 2004, 13:08) alde Nastase le da cate doua si bonus un vicepremier de caciula...bine bre cocoseilor, nu se mai fac alegeri odata si vedem noi care mai face gat! 1.Pai Nastase da, ca el face guvenul ca pe Marea Adunare Nationala. Ma mir ca nu cheama si oameni din popor in guvern. 2. PUR l-a mai avut si pe Gingaras si l-a trimis Nastase pe imas. Asa ca unora le place sa ia tepe, chiar ii excita. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
OT:
Ralu Filip ce ne-a aia de la CNA, da ditamai comunicatul de presa sub numele: "Apel pentru respectarea independentei serviciilor publice de radio si de televiziune" din care citesc(z): "În conformitate cu Recomandarea nr. 10/1996 a Consiliului Europei cu privire la garantarea independentei serviciului public de radiodifuziune, independenta acestora trebuie sa fie garantata în mod expres printr-un ansamblu de reguli care sa raspunda întru totul normelor si standardelor din Uniunea Europeana." si mai ales: "În acest sens, Consiliul National al Audiovizualului propune Parlamentului României modificarea în regim de urgenta a Legii privind organizarea si functionarea Societatii Române de Radiodifuziune si Societatii Române de Televiziune în ceea ce priveste criteriile si numirea membrilor consiliului de administratie. CNA considera ca apartenenta politica sau algoritmul nu pot fi criterii nici de recrutare, nici de validare în Parlament a persoanelor propuse sa faca parte din consiliile de administratie ale celor doua institutii publice." This post has been edited by Lolek: 15 Dec 2004, 13:27 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Suna cam asa : Ne-am facut treaba 4 ani, nu ne mai intereseaza, pina peste 4 cind vom veni iar la putere.
![]() ![]() ![]() In nebunia asta dupa alegeri, iar dau PSD-istii legi si ordonante de o sa ne doara capu. Daca astia care vin, nu fac inventaru ca lumea, s-ar putea iar sa o ia in freza ca in 96. Inventar si prezentat intr-o luna situatia la lume (bobor). Fratilor astia au furat atit, s-au imprumutat atit etc. This post has been edited by bomicabomic: 15 Dec 2004, 13:32 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
declaratie: UDMR cica sa-i pice lui cravatele daca nu sprijina Alianta D.A. (asa a zis la Europa FM acu 3 min).
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Au gasit "diplomatii" romani explicatii pentru pierderea lui Nastase: cererea Finalandei pentru clauza de salvgradare:
Romania denounces Finnish demands on EU membership conditions as "Calvinist conspiracy" Romania and Bulgaria have successfully completed their negotiations for membership in the European Union. This means that both countries could become members of the EU in 2007. The negotiations were nevertheless overshadowed by disagreements over Romania's readiness for membership. Last week Finland succeeded in getting support from the old EU member states for its demand to allow a postponement of Romania's EU membership by one year, if the country does not meet EU membership requirements, and if a qualified majority of member states agree to the delay. Normally, such a decision would require unanimity, which means that a single country could block the move. The purpose of the change is to prevent the acceptance of new members for purely political reasons, and to make sure that the applicant really is fit to join the EU. The Finnish demand has caused anger in Romania. "This is a Calvinist conspiracy, which is carrying out an inquisition in Europe", complained one high-ranking Romanian diplomat. Calvinism is a branch of Protestantism known for its rigid doctrines on many issues. There are hardly any Calvinists in Finland, which is an overwhelmingly Lutheran country. Another Romanian diplomat said that Finland's stand on the issue helped opposition leader Traian Basescu win the country's Presidential elections. However, Finland's stance on the issue has won praise from other member states and the European Commission. Both Romania and Bulgaria are now under pressure to do all they can to implement unfinished reforms. On Tuesday Romania admitted that it had much work to do. "Romania is a fairly large and diverse country, which has communism and its industrial structure as its legacy", said Foreign Minister Mircea Geoana. http://www.helsinginsanomat.fi/english/art...t/1101978009650 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce-are clauza cu Calvinismul nu am inteles dar am inteles ca Geoana se plinge de "mostenirea dezastruoasa".
Ciudata scuza. Cind o auzi Cosminca, nu mai pupa el post de prim-ministru. Bine nu mai pupa el oricum..... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
UDMR-ul face inca "licitatie": astazi nu semneaza cu nimeni, nici cu PSD, nici cu DA. Mai asteapta, desi PSD pregatise deja ceremonia.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
mil |
![]()
|
lolek apropos de UDMR, si astia au in suflet eterna si fascinanta BASCALIE!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Sa mai zica cineva ca nu-i democratie in Ro. Unde-n lume, minoritarii fac legea?
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
huaihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 November 04 ![]() |
Eu cred ca in ambele variante, adica Basescu presedinte + guvern facut de PSD sau Basescu presedinte + Alianta guvern minoritar = alegeri anticipate, Alianta are numai de castigat. Daca PSD-ul guverneaza sa nu credeti ca Basescu ii va lasa sa-si faca ei jocul cum vor. Pana la urma Alianta are timpul de partea ei.
|
-------------------- |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
De-o fi una, de-o fi alta...
Ideea e ca si in cazul anticipatelor nu cred ca alianta D.A. ar putea scoate semnificativ mai mult decat are; la Basescu e alta poveste, el a castigat prin miscarile abile pe care le-a facut in campania dintre cele 2 tururi, in special pentru ca a avut motivul ("fraudarea" alegerilor) si posibilitatea sa faca ce stie el mai bine. In toate cazurile (guvern d'ala sau de'alalalt), situatia e naspa ca mai mult se vor certa intre ei decat sa gandeasca/aplice o strategie coerenta, si astfel UE e mai departe decat parea a fi inainte de alegeri. Astept cu interes un guvern D.A. care sa faca ce a promis in campanie, pentru ca Basescu nu cred ca va promulga vreo lege importanta a unui guvern PSD si ne intoarcem la ordonante = incertitudine, blocaj. In acest caz (particular) problema pare a fi generata de prerogativele presedintelui, usor exagerate in Romania fata de majoritatea tarilor europene. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Eu zic sa-l dam jos pe Basescu
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
cu totii asteptam un guvern DA si singurii care nu inteleg asta sunt cei din PSD.
Din pacate sunt aproape sigur ca modelul trist din Consiliul Primariei se va aplica la scara parlamentara pentru ca stie toata lumea la comanda cui actionau consilierii PSD . PSD-ul nu-i capabil sa accepte infrangerea si va face tot posibilul sa impiedice formarea guvernului DA apleand , culmea nesimtirii, tocmai la interesul national. Din pacate pentru ei , asa cum a spus si Ponta aseara, nu au inteles ca stategia asta este perdanta , din toata "afacerea" cu PMB castigator a iesit tot Basescu care va avea toate motivele sa forteze alegerile anticipate invocand un parlament nefunctional. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
arribawd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si eu in seama acu', la sfarsitul zilei.
Axa Washington-Londra-Bucuresti este, probabil, si motivul pentru care UE ne va accepta fortat. Este un articol in Dilema de saptamana trecuta, al lui Vintila Mihailescu, in care explica foarte clar ca Romania va intra in UE datorita importantei sale ca si pozitie geografica. Concluzia la care vrea sa ajunga e alta, fara legatura cu subiectul de aici, dar explicatia e frumoasa. Ei, pana una alta, Londra e in UE, deci UE n-ar trebui sa ne ia la palme pentru "axa" lui Base. Ba chiar UE face parte din NATO, unde sunt si Londra si Washingtonul, deci iar n-ar trebui sa ne loveasca. E vorba de o axa militara, deci q.e.d. Cat despre guvern, eu as baga unul DA, l-ar refuza aia de 2 ori (sau poate nu, cine stie?), automat s-ar declansa alegerile anticipate, BEC-ul n-ar mai putea fura chiar asa pe fata si s-ar putea sa avem un alt rezultat. |
--------------------
Renault
Scenic II
2007 Confort Dynamique 1.5 dCi Humans make the best ressource. (H. Ford)
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
Se pare ca Basescu vrea sa grabeasca putin lucririle....mai jos e declaratia lui preluata de Rompres la 16:21:
"... Traian Băsescu: Dacă președintele nu poate să-și exercite mandatul așa cum l-a primit de la popor, se va întoarce înapoi la popor București, 15 dec /Rompres/ - Președintele ales al României, Traian Băsescu, nu exclude varianta organizării de alegeri anticipate, el afirmând că în cazul în care nu va putea să-și exercite mandatul așa cum l-a primit de la popor, se va întoarce înapoi la popor. .... " This post has been edited by oliviub: 15 Dec 2004, 17:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
oliviub |
![]()
|
O alta stire de pe Romantic FM care confirma presupunerea me ade mai sus
" Călin Popescu Tăriceanu va fi propus premier 15.12.2004-16:11 Președintele ales Traian Băsescu a declarat că, după ce va fi învestit, îl va desemna pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de premier. Traian Băsescu a evocat, totodată, posibilitatea organizării unor alegeri legislative anticipate în cazul în care Alianța PNL-PD nu va reuși să formeze o majoritate parlamentară stabilă. Băsescu a respins, în acest context, orice colaborare la guvernare cu Partidul Social Democrat. (Robert Florea) " |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
mil |
![]()
|
asa dom'ne...acum sa dea cartile pe fata PUR si UDMR!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
oliviub |
![]()
|
UDMR zice acu ca nu vrea alegeri anticipate
![]() ![]() Asta e un fel de semnal pentru PUR....incepe sa devina interesanr ![]() [later edit]: Stirea e pe mediafax This post has been edited by oliviub: 15 Dec 2004, 17:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
|
|
mil |
![]()
|
vedeti...
![]() O chestie desteapta si concilaianta ar fi sa il propuna pe Stolo...asa ar zice si oportunistii care au schimbat tabara de 3 ori in 2 zile, ca daia au intors armele. This post has been edited by mil: 15 Dec 2004, 17:31 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ashedar, CURVEMERE a decis sa se alature Cauzei...
Super! Mi-a devenit simpatic Marko Belo asta... ![]() Super beton domnu' primar... aaaa Presedinte: Daca voi nu il vreti pe Tariceanu, io il vreu, asa ca... BRAVO POPEYE!! ps. Stolo iese din ecuatie. Este pastrat pentru eventualele anticipate. Omul de sacrificiu este Tariceanu, si cu asta basta. Basescu nu-si schimba chiar asa de des optiunile! S-ar putea ca, in ciuda tuturor probabilitatilor, Tariceanu sa reuseasca, si atunci vom scapa si de bolnaviciunea aia de Stolo - ramanand sa se ocupe de pastrarea unitatii liberalilor. sa nu uitam si de sindicalistii din BNS care si-au aratat disponibilitatea de a-si pune fundul la bataie... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bomicabomic |
![]()
|
d'aia imi place de El Comandante, ca le-o zice pe fata. Vrei frate bine, nu, la revedere. Asa DA, Presedinte!
M-am saturat de miloaga si de consens national. Vaya Con Dios, Presidente! |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
Tariceanu a mai fost in guvern si geaba...imi pare rau de el, dar si palaria de ministru ii era cam mare!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(mil @ 15 Dec 2004, 17:34) Tariceanu a mai fost in guvern si geaba...imi pare rau de el, dar si palaria de ministru ii era cam mare!!! Pai la ministeru ala si la ce trebuia sa faca, n-avea cum sa prea iasa bine. Pai ce este dan Ioan Popescu sa minta-n stinga si-n dreapta sa promita si sa uite. Eu zic ca daca Basescu il vrea stie el ce face. Parerea mea. |
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:03 |