Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri
![]() ![]() ![]() |
Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(maddan @ 15 Dec 2004, 17:38) Desi nu-mi place formula cu astia, sigur sunt in caruta lui Basescu. Si-au dat seama ca cu Marinaru nu se poate mumuuumuu puupuuu ca cu Bombo si Bunicuta. Daca era sa fie cu PSD, o semnau de azi si gata. Asa i-a lasat p'astia cu sampania si cornuletele pe masa. šPoate nu s-or strica pina la Revelion. Si uite PSD-istii se uita la Palatul Victoria ca "viteii la poarta noua". Din partea mea le doresc un Revelion fericit la Romexpo, impreuna cu Vanghele si sa mai formeze guverne cind "o intarca mutu iapa". |
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Tariceanu imi pare ca o masina teleghidata. Numai sa fie bateriile calumea in telecomanda, ca daca nu, i se blocheaza directia si il mai duce numa' inertia pina mai incolo.
Fixist, reactioneaza greu. In schimb, daca Tariceanu e sa lucreze "in gashca", cum ii place lu Base, se poa' sa fie de bine. Oricum, ramine de demonstrat. This post has been edited by Lolek: 15 Dec 2004, 17:48 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
un articol interesant despre anticipate aici .
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
nici un save the day, daca o imbulineaza guvernul DA...si incepe sa caraie PSD-isti ca ne-au bagat in Europa si DA pentru noi e CDR-ul 2, si se impusca'n alegeri anticipate monser...
Intram in 2008 prin efractie in UE si nici OTV nu mai cheama un DA pe la talk-show, pe alt post decat sac de box...si in ast timp presidente sta la Cotrocenes si face: He, he, he: Pereat Coruptie, Fiat Justitie. Stolo din prima, sa aiba si poporul de la sate o idee... |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(arribawd @ 15 Dec 2004, 17:58) Este un articol in Dilema de saptamana trecuta, al lui Vintila Mihailescu, in care explica foarte clar ca Romania va intra in UE datorita importantei sale ca si pozitie geografica. Eu ce tot ziceam? Ce tot atata tambalau ca intram in UE? E clar ca daca era pe bune noi nu intram in UE nici in 2010 ... aia ne vor ne noi, si cu asta basta, n-avem noi prea multe de zis. Accentuand chestia cu SUA, Basescu vrea sa le explice europenilor ca au nevoie de Romania, si sa mai lase din conditiile grele de aderare. O strategie foarte buna. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Lolek |
![]()
|
eu parca tot as vrea dizolvarea parlamentului si repetarea alegerilor.
da' asa oi fi io, mai anarhic - ca vreau stabilitate LOL aka o majoritate bine definita. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pai Da. Ca la noi singurii analisti sunt Cristoiu si CTP. Astia vin cu texte si strimbe. Astia le stiu pe toate. Oracolul de la Gugesti si Nostradamus din Carpati.Si chiorul ala de Chirieac, ca a dat-o balarii Base cu axa lui si cu cererea de renegociere. Ca gata a pus-o Base.
Mai trag si ei acum nadejde ca mai dau din cioc pe la TV-uri, ca se pare ca le va trece vremea. Daca Base o ia tare cu coruptia si justitia, in 6 luni vine UE si zice hai sa mai negociem, ca ti-ai facut treaba bine. Pai Geoana pe la UE pe acolo le cinta numai d'alea 'sunt baiat de baiat si stau cu capu plecat". Ce mare s-o fi dat ca il pune Nelu premier. hehe. |
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bine, io v-am zis ca sunt deja un eurosceptic declarat, avand in vedere Romania actuala, si ca daca ar fi dupa mine, 2008 ar fi inca o data mult prea rapida de aderare. Dar rogu-va sa nu ducem discutia pe acest fir, ca o sa iasa cu scantei.
Pana una-alta, UE-ul sta sa verse bani aici ca si in Spania, Portugalia si Grecia, asa ca rau n-o sa fie, mai ales pentru noi cei de la orase. Cei de la tara... asta este! In definitiv si-o fac cu mana lor! Revenind la anticipate - incep sa cred ca n-o sa mai aiba loc, cu conditia ca PUR si UDMR sa fie convinse ca ar avea de pierdut mult de pe urma lor. Poate ca agresivitatea lui Basescu, cea care-mi repugna cel mai mult la el, este tocmai ce ne trebuie: o mana forte cu care sa-i bata la fundulet si sa ii tina pe toti in acelasi tarc. Adicatelea, sa nu se repete faza cu CDR. Din momentul in care o sa reziste guvernul 8 luni de zile, si o sa inceapa sa curga banutii de la UE, totul o sa fie OK. Daca Base se tine de cuvant, UE-ul n-o sa mai poata arata cu degetul Romania pentru independenta presei si pentru coruptia guvernamentala - doua bile de plumb care atarna mult mai greu decat situatia economica primitiva din tara. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
PSD-ul joaca acum ultima carte!!! Daca nu fac guvernul s-a dus romaneau lor si fondurile nerambursabile de UE pe care pusesera ochii. Partidul se rupe care incotro si daca dl. Iliescu nu apuca in forma mare alegerile viitoare (are si el o varsta totusi)...s-a spart partidul endepandent!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Stire de stire. Dl ministru al justitiei, cica de-abia azi a aflat conditiile puse de UE, pentru aderare si ca astea trebuie indeplinite pina in iunie 2005.
Printre altele : -lupta cu marii corupti, ca pina acum chiar el recunoaste ca n-a fost -transparenta in finantarea partidelor politice -vreo 175 de legi etc, etc. La intrebarea, ziaristilor, cine a negociat, raspunsul a fost ca el, dar n-a putut sa dea explicatii de ce aceste conditii nu le-a explicat in conferinta de presa de saptamina trecuta unde anunta cu trimbite, ca in domeniul Justitiei totul e OK. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(mil @ 15 Dec 2004, 18:06) PSD-ul joaca acum ultima carte!!! Daca nu fac guvernul s-a dus romaneau lor si fondurile nerambursabile de UE pe care pusesera ochii. Partidul se rupe care incotro si daca dl. Iliescu nu apuca in forma mare alegerile viitoare (are si el o varsta totusi)...s-a spart partidul endepandent! da' se poate PSD la guvern? nu cred. prin urmare Adrian a lu Nastase s-a ars. Ilici tre sa reformeze partidu, asa ca cel mai bine ar face asta in opozitie, in liniste, pina-si rupe (daca-si rupe) Tariceanu' gatu. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
De reformat Iliescu nu mai are ce. L-a adus pina unde l-a dus pe el mintea. Si atit.
Cu cine sa-l reformeze cu Mitrea, Oprisan, Dan Ioan popescu, Vodcaroiu? Nici o sansa. Daca cineva a incercat sa reformeze (adica sa aduca tineri, dar cu aceleasi naravuri ca cei batrini) PSD-ul a fost Nastase, dar cind si-a bagat Ilici coada s-a terminat. |
--------------------
x
x
- x
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
UdeMeReu s-a umezit iar, nu vrea anticipate ... sau poate ca da ... http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=11193&s=21&ss=-1
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 15 Dec 2004, 18:30) De reformat Iliescu nu mai are ce. L-a adus pina unde l-a dus pe el mintea. Si atit. Cu cine sa-l reformeze cu Mitrea, Oprisan, Dan Ioan popescu, Vodcaroiu? Nici o sansa. Daca cineva a incercat sa reformeze (adica sa aduca tineri, dar cu aceleasi naravuri ca cei batrini) PSD-ul a fost Nastase, dar cind si-a bagat Ilici coada s-a terminat. nu s-a terminat si n-o sa se termine. din cei enumerati de tine cred ca doar Vodcaroiu s-ar regasi in "noul" val. ![]() n-am idee cum anume ar putea fi reformat. pur si simplu: 1) nu pariez pe disparitia PSD. 2) cred ca Iliescu are pozitia de forta. 3) reforma e inevitabila si de asemenea necesara (toti fostii curteni au inceput sa latre, mai mult sau mai putin) |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie tare mi-e ca de "unitatea de monolit" a PSD o sa se-aleaga praful.
Daca nu gasesc repede o solutie de pastrat ciolanul, o sa se sparga buboiul una-doua. Gasca de dinozauri in frunte cu Ilici e prea tare pentru camarila Bombo-Mitrea-Geoana-etc.. Unii au paralele unii au dosarele, ramane de vazut cat inclina fiecare balanta. Ca sa nu spun ca nici oamenii de tipul lui Ponta nu se simt pre bine. Sunt oameni care vor sa se lanseze cu orice pret si se simt trasi inapoi de eczemele de pa fata partidului. Cand o sa-si dea seama ca oricat ar da ei cu crema nu mai iese, o sa faca urgent tzup! intr-un loc mai insorit. Problema lui Ponta e ca e fixat pe stanga-centru-stanga si nu prea gaseste loc in directia asta in alta parte decat in PSD. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
bomicabomic are perfecta dreptate. Iliescu nu vrea si nu poate sa reformeze partidul. Aripa reformatorilor era cea a lui Nastase, nu a lui Iliescu. Iliescu este inconjurat de fosile si dinozauri, oameni care i-au ramas loiali, motiv pentru care nu renunta la ei. Sa nu uitam ce a facut ca carnata aia incompetenta de Stanoiu, cum a luat-o el consiliera la Cotroceni cand devenise prea mare presiunea schimbarii ei din minister. Asa ca tot ce mai sper io este sa se duca pe lumea cealalta si nea Nelu asta, ne-a plictisit destul cu prezenta sa pe aici, are totusi o varsta. Dupa asta sa vezi ce incep sa intre la bulau toti mafiotii care stau stransi uniti in jurul lui. Si se duce dracului si social-democratia originala de pe la noi.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Vintila Mihailescu este unul dintre cei mai buni antropologi, dar in materie de relatii internationale, nu spune nimic. Nu l-as cita ca sursa demna de incredere pentru nimic altceva, cu exceptia antropoloogiei.
Analisti politici nu sunt nici CTP, nici Criistoiu, Nici Sorin Rosca Stanescu. Analisti politci sunt Cristian Parvulescu, Cristian Preda, Daniel Barbu, Dan Pavel etc, iar in materie de analiza electorala l-a avut invitat PRo TV-ul pe Alfgred Bulai, foarte bun in acest domeniu, chiar daca despre el personal eu am o parere foarte proasta. Brusc, ministrul justitiei si-a dat seama ca exista coruptie la nivel inalt in romania sia devenit foarte dur. Numai in urma cu o saprtamana, nu stia acest lucru. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(madalina @ 15 Dec 2004, 20:18) Brusc, ministrul justitiei si-a dat seama ca exista coruptie la nivel inalt in romania sia devenit foarte dur. Numai in urma cu o saprtamana, nu stia acest lucru. A fost la Turcescu in emisiune atunci si era paralel cu tot ceea ce se intampla in tara. Nu stiu cum a ajuns ala ministrul justitiei la noi. Intrebarea finala a fost "este adevarat ca M.J. a returnat UE fonduri nerambursabile (lol!) in valoare de sute de milioane de $ pentru ca nu a stiut cum sa ii foloseasca?" - raspunul lui "da". La intrebarea "de ce nu a fost anuntata presa de acest lucru" el raspunde cu "nu stiu, nu e treaba mea" ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Valentine |
![]()
|
Conferinta de presa in DIRECT pe Antena1 a Aliantei! Uitati-va repede
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce zice, ce zice?
Hai fa-ne un rezumat ca unii mai suntem si pe la munca. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 15 Dec 2004, 19:52) Frectii ... tocmai a zis ca "vom discuta si maine" ... nu inteleg de ce au facut ditamai conferinta ca sa apara tariceanu si marko bela ca sa zica ca "mai discutam si maine" ... ![]() Maria MiraMarkoBela......duminica seara au zis parca cum ca au dead-line? ai' ca vine Scaparici la cap si-l lumineaza. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Mare lucru ca UDMR a refuzat sa semneze deocamdata cu PSD (Hrebenciuc era oparit tot saracu'!
![]() This post has been edited by LucVer: 15 Dec 2004, 21:30 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Stati ca le-a venit alta idee pSD-ilor: sa-l suspende din functie pe Basescu pentru ca nu respecta Constitutia.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
madalina |
![]()
|
La emisiunea lui Turcescu si la stiri (nu mai stiu pe ce canal). A sustinut Hrebenciuc ideea.
Cica nu respecta spiritul Constitutiei. A fost invitata Cristian Pirvulescu (numai studentii lui stiu cat ne-a chinuit cu coparatiile pe Constitutii la Cursul de Institutii Politice ![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(madalina @ 16 Dec 2004, 00:04) La emisiunea lui Turcescu si la stiri (nu mai stiu pe ce canal). A sustinut Hrebenciuc ideea. Cica nu respecta spiritul Constitutiei. A fost invitata Cristian Pirvulescu (numai studentii lui stiu cat ne-a chinuit cu coparatiile pe Constitutii la Cursul de Institutii Politice ![]() auzit Hrebenciuc la Nasu' zicand ca PSD+PUR+UDMR+minoritati = majoritate absoluta si ca Basescu e pe linga Constiutie daca nu face guvern cu ei. despre asta e vorba? |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
madalina |
![]()
|
Incerca Hrebenciuc sa-l santajeze pe Basescu: daca tu ne fortezi sa-l aduci pe tariceanu, nu mai ajunge in fata noastra Tariceanu ca te suspendam pe tine. Problema este ca in Constitutie articolul 85, alineatul 1 spune: " Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru si numeste Guvernul pe baza votului de incredere acordat de Parlament", dar pana acum nu a existat situatia ca Presedintele sa desemneze prim-ministru din alt partid/alianta (si in 2000 Guvernul Nastase era minoritar, dar castigase alegerile).
Nu se acuza incalcarea literei legii, ci spiritului ei. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Am mai auzit o traznaie pe TVR: cred ca purtatorul de cuvant de la PSd ii spunea unui repezentat D.A in emisiunea de acolo(scuze ca nu am retinu numele lor) ca ei pot, formand majoritate, sa evite anticipatele prin neprezentare la momentul votului. Si pentru a fi aprobat/respins Guvernul e nevoie de prezenta a 51% din alesii nostrii asa ca ,daca ei nu vin, Guvernul nu poate fii aprobat/respins deci Basescu nu poate convoca anticipate.
Cred ca ideea asta reflecta adevarul unui banc : Nu tine basi**le in tine ca vor urca pe sira spinarii si ies idei de cacao! |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:18 |