DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 12 13 14 15 16 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri

Lolek
post 23 Dec 2004, 15:58
Post #391

Ignorog

Group: Members

Eu evit sa ma pronunt la adresa partidului lui Voiculescu, chit ca o juca pe partitura scrisa de compozitorii DA. De cand am citit articolul ala despre Voiculescu, nu vreau sa mai aud de PUR d-apai de ministere la ei.

QUOTE(bomicabomic @ 23 Dec 2004, 15:49)
Unde mai? Ca daca Puscas ramine negociator ori guvernul e de uniune nationala ori nu mai e in PSD. Si asta, n-am auzit-o pina acum.
*

buna observatie...

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adso
post 23 Dec 2004, 15:59
Post #392

Membru autentic

valentine, te iei degeaba de mine (a nu stiu cata oara). ca daca ar fi fost de noi doi, ne intalneam de mult si o rezolvam cumva (in sabii, in bere, la barbut sau mai stiu eu cum).

esti cumva nepotul lui basescu? ca baiat parca nu are... ca te ataci la nivel personal.

basescu este acum presedinte. toti depindem de el. daca toata lumea ii sufla iar in popou cum a facut-o cand era candidat, e de rau. ai vazut ce surprins a fost cand tipa de la antena 1 s-a luat de el si cum a executat-o. nu a mai vazut asa ceva. de acord, tipa a fost impertinenta, dar 95% dintre ziaristi sunt asa. it comes with the job... cum ramane cu libertatea presei?

Puscas a fost impus de bruxelles, pentru ca aia s-au inteles cu el. basescu nu a facut decat sa zica ce i-au zis aia sa zica. chestia cu interesul national e cam bullshit, oricine o spune. vezi ca asta e cica motorul si lui papa voiculesco... iar daca puscas e cel mai bun... hopa, pesedeu a facut ceva bine? mai bine ca D.A.????? si tocmai in chestia asta atat de importanta care e integrarea in UE?!?!?!?!?!?!?!

iar daca tu consideri ca majoritatea D.A., chiar cu un parlamentar in plus, e sigura....

in plus, anticipatele convin D.A. doar acum. mai vorbim peste un an... cand erodarea isi va fi spus cuvantul... cu preturi din ce in ce mai mari... etc.

deci: PSD are tot interesul sa mentina status-quo si sa aiba parte de o opozitie dulce... iar cand se vor fi ars romanii si cu iaurtul D.A., pesedeu cica reformat va iesi la rampa si va spune ca tariceanu ca in sfarsit a venit democratia in romania, nu cu cinci ani mai devreme, ci cand a zis brucan.

This post has been edited by adso: 23 Dec 2004, 16:01

--------------------
Call me Ishmael...
+
ashu
post 23 Dec 2004, 16:11
Post #393

Membru erectil

From: Bucuresti

QUOTE(adso @ 23 Dec 2004, 15:59)
...iar cand se vor fi ars romanii si cu iaurtul D.A., pesedeu cica reformat va iesi la rampa si va spune ca tariceanu ca in sfarsit a venit democratia in romania, nu cu cinci ani mai devreme, ci cand a zis brucan.
*

De acord in mare masura cu ce ai zis. E posibil sa se intample asa, nu zic nu. Mai putin treaba cu reformatu pesedeului. Aici ma cam indoiesc io ca se va intampla, desi la cum e poporul asta, s-ar putea sa nu conteze asa mult.
Nastase a avut sansa sa i-o dea prin barba lui iliescu si gastii sale din pesede, acum cand a fost scandalul cu cozma, insa n-a avut oolele necesare. In loc sa taie acum pisica in doua, el a zis ca saluta revenirea presedintelui. E clar, omu asta n-a fost in stare sa castige nici o batalie cu iliescu si nu va fi niciodata. Adio reformare psd. Sau poate da, se va reforma in sensul ca tabara lui iliescu va deveni mai puternica si va acapara tot partidul. Dar o astfel de reformare e tot ce poate fi mai rau dupa parerea mea. Aceia din psd de capul carora ar mai fi ceva se afla in tabara lui Nastase totusi.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
adso
post 23 Dec 2004, 16:13
Post #394

Membru autentic

era un cica acolo smile.gif . e clar ca pesedeu se va reforma extraordinar de greu, if ever. si totusi, pe termen lung asta e singura lor sansa si e pacat ca nu isi dau seama de asta.

This post has been edited by adso: 23 Dec 2004, 16:13

--------------------
Call me Ishmael...
+
bomicabomic
post 23 Dec 2004, 16:16
Post #395

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(adso @ 23 Dec 2004, 16:13)
e pacat ca nu isi dau seama de asta.
*

Unii isi dau, dar ce folos, ca au facut prostii si-i are Nelu la mina.

--------------------
x x - x
+
ashu
Post #396

Membru erectil

Io cred ca isi dau. Insa se pare ca tataie e prea puternic. Io cred ca ii are pe toti la mana cu ceva dosare altfel nu-mi explic. Sunt inca mirat de iesirea si apoi cumintirea lui Tanasescu. Ceva e foarte putred in pesedeul asta...

Edit: se pare ca am postat deodata cu bomica, am zis cam acelasi lucru.

--------------------
+
bomicabomic
Post #397

Ex-membru DaciaClub

Hehe, Ashu, amindoi odata. Io zic sa moara Iliescu!!!

--------------------
x x - x
+
ashu
post 23 Dec 2004, 16:17
Post #398

Membru erectil

He he, iarasi. De acord cu propunerea smile.gif

--------------------
+
Lolek
post 23 Dec 2004, 16:19
Post #399

Ignorog

Off-topic:

Comisia pentr cultura, culte, arta si mijloace de informare in masa a Senatului il are la butoiul de comanda pe inegalabilul Adrian Paunescu.

Sa traiesti coane, te tii tare, ai?

'R-ar sa fie...

Nu fac si restul inventarului, domnul "lumpeni" e acolo si el.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bomicabomic
post 23 Dec 2004, 16:22
Post #400

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Lolek @ 23 Dec 2004, 16:19)
are la butoiul de comanda pe inegalabilul Adrian Paunescu.
*

Pai stai coane, ca are si el un dosar la sotie de rezolvat, ce dracu. Va face culturalizarea caraliilor. laugh.gif laugh.gif

--------------------
x x - x
+
Lolek
post 23 Dec 2004, 17:00
Post #401

Ignorog

QUOTE(bomicabomic @ 23 Dec 2004, 16:22)
Pai stai coane, ca are si el un dosar la sotie de rezolvat, ce dracu. Va face culturalizarea caraliilor. laugh.gif  laugh.gif
*

pai mai draga, daca o tinem tot asa, ajunge si PUR-ul pe la anti-coruptie si ne putem felicita de meseriasi ce suntem.

in fine, hai sa zicem ca da-o-n pustie de comisie de cultura, "ca cultura nu tine de foame".

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
mil
post 23 Dec 2004, 17:47
Post #402

ocupat

From: x

va dati sama cum s-a luptat Paunescu cu Vadimache...las' domnu' Tudor ca va da baietii comisia de sanatate dvs.... s-o conduceti sanatos!!!

This post has been edited by mil: 23 Dec 2004, 17:53

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Lolek
post 23 Dec 2004, 18:14
Post #403

Ignorog

QUOTE(mil @ 23 Dec 2004, 17:47)
va dati sama cum s-a luptat Paunescu cu Vadimache...las' domnu' Tudor ca va da baietii  comisia de sanatate dvs.... s-o conduceti sanatos!!!
*

radmasa.gif

bucolice fecioare prin muntii patriei, a caror sanatate le salta rumena-n obraji, numa' bune de tavalit oleaca in dosul cenaclului Flacara, cultura domnii mei, cultura este steaua care ne lumineaza boltile progresului...

Oameni, oameni, fratii mei,
Democratii, liberalii,
V-ati spälat de superstitii,
De Nastase si sacalii?

Vin la voi acum plângând,
Gura-mi sângerä ca rana,
Unde este Cosânzeana,
In ce balti, prin ce mormint?

Mä ridic plângând de-un os,
Ca la un pierdut examen,
Unde vä e votul, oameni?
Ce-ati fäcut cu Fät-Frumos?

Ma, da' totusi...pe asta-l inteleg. Da' in capu' lu' Vadim ce-o fi ma, tata, ma?

(de revazut:

http://www.agonia.ro/index.php/poetry/92666/index.html

mai ales partea:

"De n-avea rana, ii faceam eu rana,
Sa-i pot iubi supremul sacrificiu,
In fata ta, conditie umana,
Femeia este singurul meu viciu.")

This post has been edited by Lolek: 23 Dec 2004, 18:47

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 23 Dec 2004, 19:32
Post #404

Old Timer

From: California

QUOTE(adso @ 23 Dec 2004, 16:59)
valentine, te iei degeaba de mine (a nu stiu cata oara). ca daca ar fi fost de noi doi, ne intalneam de mult si o rezolvam cumva (in sabii, in bere, la barbut sau mai stiu eu cum).
esti cumva nepotul lui basescu? ca baiat parca nu are... ca te ataci la nivel personal.
*

n-am nimic cu tine (contrar aparentelor tongue.gif) si nici nu-s nepotu' lu' basescu.
M-am atacat cand ai sustinut ca PSD a castigat alegerile (asa cum fac si toti purtatorii de cuvant din PSD - inca mai zic ca ei au castigat, cand au fost exilati in opozitie si Nastase a pierdut presedintele ... dar ei au castigat ...). Matematica e clara, numai ca PSDul se pare ca e cam corijent la aceasta materie (aici includ si calculele ex-fostul-viitor-prim-ministrul Geoana despre cota unica de impozitare si cat rau ne va face ea mie si tie).

Iar despre ziarista respectiva: una e dreptul la replica, libertatea de exprimare si alta e sa il intrerupi pe Presedintele Tarii in timp ce iti dadea un raspuns la o intrebare as cu nesimtire de parca ar fi fost administratoru' de bloc (de altfel Basescu i-a si zis "domnisoara dupa ce termin, puteti sa ne povestiti cum va ajuta Antena1 Romania" adica nu a redus-o la tacere, doar a cerut respect!).

Despre Paunescu: stie cineva ce a patit pana la urma sotia respectivului? Sau inca sa ma feresc de jeep-uri pe sosele?

Despre Tanasescu: halal cuvant are. Ilici o sa fie presedintele PSD si el tot acolo o sa fie ca un mielusel cuminte. Cu ceva ceva tot ii are Ilici pe astia la mana ... altfel nu se explica de ce toata lumea i se inchina bunicutei.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Wolfmark
post 23 Dec 2004, 20:24
Post #405

Membru autentic

QUOTE(Valentine @ 22 Dec 2004, 15:31)
Au uitat stiristele astea ca Basescu nu mai e doar primarul Bucurestiului, ci Presedintele Tarii, pe care nu iti poti permite sa-l intrerupi in timp ce vorbeste ... eu personal as zbura-o p-aia de pe statul de plata smile.gif
*

M-ai spart. Mai ai putin si-l pupi si-n ... pe Basescu. Daca era Iliescu (scuze, bunicuta) presedinte, tot la fel ziceai? Sau n-ar mai conta ca e vb. de Presedintele Tarii (ce penibil suna), chit ca unul pe care nu-l simpatizezi deloc?

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Valentine
post 23 Dec 2004, 20:27
Post #406

Old Timer

QUOTE(Wolfmark @ 23 Dec 2004, 21:24)
M-ai spart. Mai ai putin si-l pupi si-n ... pe Basescu. Daca era Iliescu (scuze, bunicuta) presedinte, tot la fel ziceai? Sau n-ar mai conta ca e vb. de Presedintele Tarii (ce penibil suna), chit ca unul pe care nu-l simpatizezi deloc?
*

Nu stiu nici un caz in care Iliescu sa fi fost intrerupt in timp ce raspundea unei intrebari. Daca stii tu vre-unul te rog lumineaza-ne ...

PS eu nu sunt jurnalist, probabil ca l-as intrerupe si pe Basescu (de aia nu sunt jurnalist biggrin.gif:D) asa cum am facut cu alti "superiori" ai mei tongue.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
adso
post 23 Dec 2004, 20:58
Post #407

Membru autentic

Valentine, unu, cand spuneam ca PSD a castigat alegerile, nu vorbeam in acelasi registru ca liderii partidului. voiam sa spun ca adevaratul castigator (adica ala care are cel mai mult de castigat de pe urma alegerilor) e tot pesede, chiar daca aparent a pierdut. asta e parerea mea.

doi: nu iti place tie, nu place la multi. dar basescu trebuie sa inceapa sa se obisnuiasca cu ziaristii care i-o trag peste tot si care se baga in seama, chiar cand vorbeste el. cand cu episodul care te-a deranjat cu lumpenii - adica te-a deranjat ca teodorescu le-a spus alora lumpeni, ca sa fie foarte clar ce vreau sa spun - era si ilici de fata, btw. el nu era Presedintele Tarii? iluminat de gratie divina, cum il vezi tu pe base?

nu te supara, dar pesedeii nu au avut un moment de respiro din partea presei. or fi cumparat ei televiziunile, dar au fost o gramada de ziare si radiouri care le-au tras-o tare si apasat, poate chiar si atunci cand nu meritau.

cand nastase si-a tinut ultima cuvantare ca prim ministru, ai vazut ce intrebari a primit? aia cu daca se simte vinovat de familiile despartite ca unul din soti lucreaza in spania a luat clar top 10 la asa nu... si crede-ma ca o presa mult prea ostila intr-un peisaj social echilibrat (cum asta roman nu e deloc din pacate), iti face chiar un bine, pentru ca lumea tine cu cainele batut fara motiv.

deci: daca tu te astepti la o presa obedienta si sorbind extatic cuvintele lui El Lider Maximo, numai pentru ca este basescu si nu mai e ilici, de abia temperandu-si condeiele de nerabdare sa treaca la imortalizarea perlelor de intelepciune emise cu fiecare suflare, te inseli amarnic.

Ziaristii vor fi ziaristi intr-o democratie, si asta e jobul lor. sa muste din ei, sa-i intrerupa, sa-i faca tandari, daca se poate. caini de paza ai democratiei. si asa e bine.

deci: o fi fost deranjanta si deplasata reactia pipitei de la antena 1, dar mai deranjanta si deplasata a fost reactia lui basescu.

--------------------
Call me Ishmael...
+
mil
post 23 Dec 2004, 21:30
Post #408

ocupat

From: x

mai adso, hai mai sa speram impreuna...mai rau decat sa imi spuna nastase ca o halca mare de de Onesti (Rafo+Carom) ne costa juma' de milard de dolari pe doi ani...ca isi face o bojdeuca intr-o fosta caramidarie...ca a construit 400 de sali de sport...ca se lupta cu coruptia dar coruptia nu se lupta cu el...chiar ce poate sa fie???

Sub PSD se aciuiase O GASCA de oligarhi ca-n Ucraina, care abia asteptau fondurile structurale UE sa castige niste licitatii d'alea, zile d'alea d'ale noaste...pe astia, draga adso nu mai vreau sa ii vad , sa se deschida fereastra sa primenim aerul. Guvernul ce va sa vie a promis: impozite unice mai mici si anticoruptie multa...daca nu se tine de treaba e opozitie cat casa in parlament + UE cu lista de checkpoint-uri...Deci minciuna o sa aiba picioare scurte!

Si eu sper mah!!!! Crede-ma ca vreau sa sper!

Aprpopo, sa'mana UE ca fara tine cate nu se intamplau nici o democratie sub Nastase cel Blajin care a supus toata opozitia mass media cu discursul lui european si catifelat + niscaiva datorii la buget. Si eu inca vreau sa stiu cand se voteaza ordonanta Rafo...ca aia o sa fie o zii mare de tot!

This post has been edited by mil: 23 Dec 2004, 21:31

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Valentine
post 24 Dec 2004, 02:38
Post #409

Old Timer

QUOTE(adso @ 23 Dec 2004, 21:58)
Ziaristii vor fi ziaristi intr-o democratie, si asta e jobul lor. sa muste din ei, sa-i intrerupa, sa-i faca tandari, daca se poate. caini de paza ai democratiei. si asa e bine.

deci: o fi fost deranjanta si deplasata reactia pipitei de la antena 1, dar mai deranjanta si deplasata a fost reactia lui basescu.
*

Tu ai vazut macar conferinta de presa? Ce legatura are libertatea presei cu ceea ce am povestit eu?! Tipa vine ii pune o intrebare, Basescu incepe sa vorbeasca (argumenta ceva relativ de guvern si ca trebuie negociat si cu poporul sau ceva de genul) si la care tipa se baga peste Basescu sa zica ceva de genu ca "nu cu poporul trebuie sa negociati, ci numai cu partidele politice".
Nu i-a interzis nimeni sa spuna ceva anume, ca de altfel Basescu a invitat-o sa-si exprime punctul de vedere dupa ce termina de raspuns el la intrebarea ei, dar nu e normal sa il intrerupi pe seful statului (fie el si Iliescu!) in timp ce iti raspunde la o intrebare, ca sa il "contrazici". Acuma daca tu intelegi prin asta ca Basescu a avut o reactie deplasata, n-am ce sa mai spun mai mult. Totusi nu era o dezbatere electorala, si nici atunci niciodata mediatorii nu au intervenit cu precizari in mijlocul raspunsului (sau eventual doar daca se terminase timpul alocat sau ceva).!

Cat despre cine are de castigat de pe urma alegerilor, eu zic ca in momentul asta eu personal (daca se investeste guvernul si se da ordonanta aia) ca si marea majoritate de pe acest forum, suntem printre cei care am avut de castigat. Iar a sustine ca PSD a castigat oricum (daca castiga Nastase castiga PSD, daca a pierdut Nastase, iata ca tot PSD a castigat) este un pic cam ciudat ca sa nu zic altfel, adica practic oricum am da-o, oricum am vota, noi romanii ramanem la mila PSD, sau cum?

Iar despre lumpeni, din tonul cu care vorbesti sa inteleg ca pe tine nu te-a deranjat ca i-a numit pe respectivii lumpeni? Adica nu numai pe respectivii - hai mai intelegi sa ii zica lumpean lu' ala cu branza, ok, da' sa faca toti romanii din canada lumpeni ... si mai era si ministrul culturii. Nu inteleg ce legatura are Basescu cu incidentul respectiv totusi ...

--------------------
Ford Focus 2009

+
adso
post 24 Dec 2004, 07:58
Post #410

Membru autentic

am vazut conferinta de presa... de mai multe ori smile.gif (si in direct si in diverse inregistrari). de asta iti spun ce iti spun - si repet: reactia pipitei a fost deplasata dar justificabila. toti ziaristii trebuie sa isi asume agenda vectorului media pe care il reprezinta - si asta a facut tipa, cu mijloacele ei limitate.

reactia lui basescu este foarte deplasata si nu poate fi justificata - oricum ai da-o e o gafa. basescu nu este nici hirohito nici ramses III. nu e nici macar mihai I. e un lider democratic, intr-o democratie, deci supus scrutarii publice, puricat si despicat in patru, intrerupt si intaratat. daca e cu adevarat up to the job, nu se va enerva si va trata pe toata lumea la fel.

dar nu cred ca asta este ideea discutiei. vorbeam de ce s-a ales de guvernul asta. si nu prea arata de loc cu ce aveau d.a. in cap cand s-a ales basescu presedinte. ieri seara la nasu, dinescu a facut o comparatie misto: au vrut un cal de curse si le-a iesit o camila cu doua cocoase.

nu te lasa imbatat cu apa rece a retoricii de partid. majoritatea d.a. este extrem de subreda si va exista atata timp cat vor pesede si pereme - adica exact la ce nu vroia nimeni sa se ajunga. ea va exista in mod cert la investirea guvernului, pentru ca nimeni, nici psd, nici prm, cu atat mai putin pur si udmr doresc anticipatele. iara daca ii iei la boabe marunte vei vedea ca cel putin jumate din deputatii d.a., care au ajuns cu greu in parlament, gandesc la fel.

daca lucrurile erau atat de roze, crezi tu ca udmr mai facea atatea piruete? gandeste-te ca anuntasera deja conferinta de presa de semnare a protocolului cu psd.

alianta d.a. plateste scump majoritatea asta. au ajuns sa dea un portofoliu pana si minoritatilor. sa iti spun ce simpatii politice are pambuccian si al cui cal troian este?

cu chestia cu lumpenii... ca in orice chestie, there are two sides to the story. nu am zis nimic pe forum la momentul respectiv, pentru ca se gasea cineva sa ma asocieze cu tipul cu filtru de boeing, iar tu imi mai explicai o data cum e cu marmota si ciocolata... dar, stiu de la cineva care a fost acolo... btw, o ziarista. grupul de acolo a fost clar un grup de agitatie, cum scrie la carte. a existat un grup mare de romani, veniti din proprie initiativa, intrucat statul peste granita, mult timp, hraneste mandria nationala. printre romanasii nostri, au venit cam 70 cu o agenda clara. sigur, e dreptul lor. problema este ca pentru cineva prezent acolo - mi-a explicat tipa asta - diferenta intre cele doua grupuri era mai mult decat evidenta. (era chiar un nene care dadea premii de 100 de dolari pentru cele mai virulente versuri, a incercat sa stabileasca un premiu pentur cine il loveste cu un ou pe iliescu etc.) reactia violenta a astora raportata la restul grupului l-a determinat pe theodorescu sa spuna ce a spus. a gresit, clar. tipul este un snob si foloseste termeni care suna anapoda unui om "normal". toti l-au intrebat de ce le-a spus asa. tipul a facut referire la inscriptiile chirilice de pe panouri: m*ie iliescu - era in parerea lui un limbaj suburban care nu poate fi scuzat in nici un context.

are legatura cu basescu: presa e gaura cheii prin care ne uitam noi in lume. daca in loc de peisajul real, lipesc un print color la 20 de cm. de gaura, pentru noi aia devine lumea. in episodul lumpeni, presa a hotarat sa il crucifice pe theodorescu si sa il sfasie pe iliescu. in curand, il vor trata similar pe basescu. luna de miere se va sfarsi curand cu presa, iar evenimente ca cel cu antena 1 sau similare vor mai fi.

nu e vorba de dreptul la replica. presa nu are nevoie de drept la replica. presa acorda dreptul la replica. nu este vorba nici macar de libertatea presei, pentru ca sunt convins ca nimeni nu va opri cu forta nici un vector media sa scrie sau sa difuzeze ce va dori. este vorba de raportarea la unul dintre vectorii majori de vehiculare a puterii. pentru ca daca basescu are dreptate sau nu e mai putin important, din pacate. important e ca astea se intorc impotriva lui. pentru ca un bizon votant, telespectator al antenei 1, care a optat pentru Obositor, si care doreste ca alegerea lui sa fie respectata, se pomeneste plesnit peste bot, cu aceeasi aroganta pe care a sanctionat-o la nastase pe 12 decembrie.

--------------------
Call me Ishmael...
+
Lolek
post 24 Dec 2004, 10:08
Post #411

Ignorog

QUOTE(adso @ 24 Dec 2004, 07:58)
reactia lui basescu este foarte deplasata si nu poate fi justificata - oricum ai da-o e o gafa. basescu nu este nici hirohito nici ramses III. nu e nici macar mihai I. e un lider democratic, intr-o democratie, deci supus scrutarii publice, puricat si despicat in patru, intrerupt si intaratat. daca e cu adevarat up to the job, nu se va enerva si va trata pe toata lumea la fel.
*

orice om normal are dreptul sa spuna "lasati-ma sa-mi termin ideea". nu e o chestie care tine de Ramses III ci de bunul simt, si tre sa recunosc ca de multe ori fac si eu acelasi lucru. chestia asta nu are nici o legatura cu despicatul firului in patru si sincer mie-mi place sa vad ca omu' nu e obedient si tacut mai ales in fata "pipitei" de la respectivul teveu. n-are nici un rost sa deschid teveul daca acolo tre sa ascult ideile pipitei in fata unui invitat de pretext.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 24 Dec 2004, 11:58
Post #412

Old Timer

Lolek nici eu nu puteam sa o spun mai bine.

Draga adso, aici nu e vorba de dreptul la exprimare, libertatea presei sau mai stiu si eu ce alte idei mai mult sau mai putin propagandistic prezentate de tine, este vorba de o lipsa de respect manifestata de acea jurnalista fata de omul Basescu in primul rand, si institutia Presidentiei in al doilea rand.

Are ceva de obiectat? Foarte bine, sa astepte sa termine omul ce are de spus, si dupa aia zice.

Imi amintesc si acuma ca acelasi lucru mi s-a cerut intotdeauna in scoala, de la dirginta si mai toti profesorii exigenti. Din scoala inca se aplica chestia asta, care pana la urma este o chestiune de respect si de cei "7 ani de acasa". Daca tu consideri ca este normal ca in timp ce raspunzi unei intrebari, sa fi luat la 13-14 atunci cred ca mai bine ar fi sa ne uitam toti la Ciao Darwin si sa o lasam naibii de politica (sau ma rog ceea ce incercam noi sa facem in topicul asta tongue.gif biggrin.gif).

This post has been edited by Valentine: 24 Dec 2004, 11:59

--------------------
Ford Focus 2009

+
bomicabomic
post 24 Dec 2004, 11:59
Post #413

Ex-membru DaciaClub

Hehe, se cam leaga "gratierea lui Cozma cu asta. Si cine zicea ca Bombonel nu stia de gratiere?
Ce jigodii, PSD-istii astia.
Ia cititi:
http://www.evenimentulzilei.ro/afaceri/?ne...0bdba2f86531961

--------------------
x x - x
+
Valentine
post 24 Dec 2004, 12:05
Post #414

Old Timer

QUOTE(bomicabomic @ 24 Dec 2004, 12:59)
Si cine zicea ca Bombonel nu stia de gratiere?
Ce jigodii, PSD-istii astia.
*

Nu stiu cine zicea, da numai BS zicea. Cum adica sa nu stie cand el a contra-semnat? Hai sa o lasam p-asta cu "nu stiam". A mintit cu nerusinare.

A si ieri am vazut reportaje cu cainele lui Nastase, noul companion de vanatoare, adus special din tarile cu apa calda pentru "vanatoare de iepurasi" ca sa il citez pe tov. Nastase. Parca se lasa acu' 2 saptamani, cand il intrebase CTPul de asta.

--------------------
Ford Focus 2009

+
bomicabomic
post 24 Dec 2004, 12:18
Post #415

Ex-membru DaciaClub

Planul era clar. Ii dam drumul lu Cozma, ca n-are cine sa-i mobilizeze pe mineri si cind o fi vorba sa dea 5000 afara, promisi de noi la FMI si UE, hop-top la Bucuresti, mineriada 8.

--------------------
x x - x
+
ashu
post 24 Dec 2004, 12:27
Post #416

Membru erectil

Adso, da-mi voie sa nu inghit ce ai zis tu despre intamplarea din Canada. Eu cred ca ai fost dezinformat. Doua grupuri, unii platiti sa faca asta... Suna a teoriile iliescene din perioada 90-96 despre multumile care il contestau. Cred ca stii ca in mod real Canada a fost destinatia majoritatii emigrantilor romani, proaspat absolventi, scarbiti de iliescu si de gasca sa. Foarte multi dintre cei care si-au luat-o pe coaja in 90 de la mineri se afla acum in Canada. L-am vazut pe Andries la "Romania mea" a lui Hurezeanu cand a povestit cum o grupa intreaga de atunci de la arhitectura e acum emigrata in Canada. Si-s multi altii. Ei bine tu crezi ca oamenii astia aveau nevoie de stimulente materiale, oamenii astia trebuiau sa fie manipulati ca sa huiduie acelasi tandem care au adus minerii sa-i sparga acum 15 ani? Sa fim seriosi, ma mir ca nu s-a aruncat cu butoaie de varza in carnatii astia doi.
Sa stii ca daca tu esti cumpatat si neutru, nu toti sunt asa. Sunt oameni care nu-i uita si nu-i iarta pe cei ce i-au facut sa isi paraseasca tara. Am prieteni emigrati acolo si stiu cum gandesc si ce simt, oamenii aia l-ar fi huiduit pe iliescu din toata inima oricand, fara sa-i manipuleze cineva. La dracu, io nu mi-am luat-o pe coaja in 90, insa tot as huidui din toti rarunchii si as scrie pe un banner de 15 m "Multa m**e iliescu". Asa ca nu cred ce mi-ai spus sub nici o forma, acolo erau oameni care ii urasc pe cei doi moroni in mod natural si justificat, era de asteptat ca o sa se intample ce s-a intamplat. Faptul ca pederu span nu se astepta, nu arata altceva decat cat de sarac in sinapse e domnu, in ciuda informatiilor despre arta pe care le-a inmagazinat sec in capu ala chel.

--------------------
+
Valentine
post 24 Dec 2004, 12:38
Post #417

Old Timer

Sa revenim putin la Guvern. Eu personal consider o miscare excelenta a Aliantei in acest moment cooptarea PUR in guvern. De ce zic asta: pai in primul si in primul rand exista 90% sanse sa avem impozit 16% pe salariu la anu' (yupii! biggrin.gif). Asta a fost si tinta lor de altfel (vezi intrevederile lui Basescu cu PUR).

Apoi, in caz, si probabil ca va fi cazul, de anticipate, ele vor fi organizate de guvernul Aliantei, si NU de guvernul PSD, limitand astfel frauda pe care PSD oricum va incerca sa o faca in stilul specific.

Mai mult, in caz de anticipate, tot Alianta are de castigat, electoratul PUR votand cu Alianta (cred eu) dupa toate miscarile de culise facute de PUR pana acuma (un exemplu concludent este plecarea primarului Bacaului din PUR, care s-a intamplat dupa prima miscare PUR, cea de dupa locale).

--------------------
Ford Focus 2009

+
ashu
post 24 Dec 2004, 13:05
Post #418

Membru erectil

Pe de alta parte mai Valentine, mi-e frica sa nu fie astia calul troian. La cat de nevertebrati sunt, mai ca-i vad in postura de shpion trimis de pesede sa traga cu urechea la "ce mai zice astia". Om vedea.

--------------------
+
Lolek
post 24 Dec 2004, 13:09
Post #419

Ignorog

Hai sa nu ne imbatam cu apa rece. Eu unul, desi se poate sa fie o miscare mai abila decat percepe creierul meu in momentul asta, sunt cam in pioneze cu miscarea asta cu PUR-ul la guvern.

Sa zicem ca n-are rost sa ma iau la scandaluri asa, dupa nici nu-stiu-cite-zile, sa vedem daca dracul e negru au ba.

Da' fericit nu sunt in nici un caz.
Eu vroiam (in berbecia mea, recunosc) compotul pin' la samburi. Adica anticipate.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bomicabomic
post 24 Dec 2004, 13:26
Post #420

Ex-membru DaciaClub

Ashu si eu gindesc la fel. Prea repede au sarit in bratele lui Base. Sa nu-mi zica mie cineva ca Voiculescu a inteles mesajul lui Base in alea 5 min, de fapt 2, ca 2 a fost ptr asezat+ridicat de pe scaune, 1 pentru stringeri de miini si buna ziua.
Lolek, anticipatele organizate de un guvern PSD, nu aduceau nimic nou, ba dimpotriva ceva mai rau.
Aia 56% care au 2 clase si a 3-a pina la Craciun, nu se schimba intr-o luna, doua. Iar pe cei nehotariti si care votau cu PRM, trebuie sa-i convingi cu ceva, nu numai cu faptul ca e Base presedinte si are nevoie si de guvern.
Daca, Tariceanu & co, se pun pe treaba, ori cistiga anticipatele motivind piedicile PSD, ori nu mai au nevoie sa faca alegeri.

--------------------
x x - x
+
16 Pages « < 12 13 14 15 16 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 02:09
Forum Renault