DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 11 12 13 14 15 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri

Marty
post 22 Dec 2004, 14:35
Post #361

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

1. Valentine, eu sper ca Basescu nu s-a exprimat in dezacordul ala gretos din inceputul postului tau.

2. Pe linga banii FNI-stilor si celor datorati Nobel Ventures, ginditi-va cam la ce efort financiar vom fi supusi in cazul unor anticipate.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 22 Dec 2004, 14:36
Post #362

Old Timer

From: California

QUOTE(Marty @ 22 Dec 2004, 15:35)
1. Valentine, eu sper ca Basescu nu s-a exprimat in dezacordul ala gretos din inceputul postului tau.
*

nope blush.gif tastele is de vina, care este! smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Marty
post 22 Dec 2004, 14:37
Post #363

QUOTE(Valentine @ 22 Dec 2004, 14:36)
nope  blush.gif tastele is de vina, care este! smile.gif
*

Lasa aia, se mai intimpla, nu-i problema! Ma speriasem un pic ...

--------------------
+
OCEBE
post 22 Dec 2004, 14:38
Post #364

Membru autentic

From: galati

QUOTE(Marty @ 22 Dec 2004, 14:35)
2. Pe linga banii FNI-stilor si celor datorati Nobel Ventures, ginditi-va cam la ce efort financiar vom fi supusi in cazul unor anticipate.
*

si din cauza asta nu se merita anticipatele?

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
maddan
post 22 Dec 2004, 14:39
Post #365

Speedy Gonzales

From: Bucuresti

Base are dreptate pe fond, dar trebuie sa fie atent la forma!

Oricat de impertinent este un jurnalist, si oricat de idiot, in Romania ar trebui sa inceapa sa se acorde respect si acestora - daca nu persoanei lor, macar profesiei lor.

Nu de alta, dar m-am saturat sa-i vad pe potentatii zilei dand cu bocancul in gura presei.

Nu as vrea sa cada si Base in aceeasi capcana cu Nastase, sa dea cu barda in presa care nu-i convine.

Oricum, de data asta, Base avea dreptate. Dar sa fie atent pe viitor! Ia sa-mi sun eu sursele din PD... tongue.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Valentine
post 22 Dec 2004, 14:39
Post #366

Old Timer

Am uitat sa zic, la 10 si un sfert (ora si emisiunea) va fi transmisa banda de 4 minute cu iliescu comandand minerii sa ocupe piata universitatii si multumindu-le dupa pentru ca au venit. In caz ca mai are cineva dubii ....

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
mil
post 22 Dec 2004, 14:41
Post #367

ocupat

From: x

Catalin Constantin Anton POPESCU-TARICEANU fara gluma, !asta e varianta completa !!!! smile.gif

ia cititi aici despre voiculescu si A1 sa va dumiriti, este BETON articolul si explica asa de multeeeeeeeeeeeeeeeeee...mama, mamama, nu epentru cei sensibili:

http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=11572&s=5&ss=-1

aoluuu, asta fu postuuu' meu 1000...ma duc sa get a life ca p'asta mi-ati mancat-o..cate faceam daca aveam si masina...ehhheii

This post has been edited by mil: 22 Dec 2004, 14:45

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
kukuruz
post 22 Dec 2004, 14:46
Post #368

Membru

QUOTE(Valentine @ 22 Dec 2004, 15:04)
Gata l-a desemnat pe Tariceanu. Are 10 zile sa faca guvernu' [...]

tariceanu, baiat finutz, destept, imi pun mari sperantze in el, nici nu se compara cu gaoaza de bombo, da' tre' sa se tina tare!

Go, citro(ën) boy, go!

--------------------
+
geo76com
post 22 Dec 2004, 14:47
Post #369

Membru incepator

QUOTE(cristianco2002 @ 22 Dec 2004, 12:44)
Pai opinia mea e ca mataluta ai un sistem de valori dubios, judecand dupa avataruri, de exemplu.  Asta ca sa nu mai zic ca e greu sa pricepi ce-am scris si te contrazici singur: ba ai citit, ba n-ai citit, ba stii ca am postat intre cele 2 scrutinuri, ba n-ai vazut asta. Asa ca nu-mi mai bat capul, vad ca ai mintea odihnita rau.
- ce am scris pana acum e doar o opinie pana la proba contrarie -
Astept cu nerabdare sa te-apuci iar de umblat pe la ea la primavara. Imi va fi de un real folos experienta ta.  Oricum am ajuns la un punct comun, zici ca berlina ti-a mers bine si de-aia n-ai mai postat. Inseamna atunci ca masina mea merge cu 30% (pardon, puncte procentuale) mai bine decat a ta, iata explicatia radmasa.gif
Drive safe!
*

Sa ne luam de avataruri; poza cu negru care era dupa turul intii al alegeriilor ca si semnatura. A mai trecut ceva timp si conditiile s-au schimbat dar nu am putut sa schimb avatarul de pe 12. Ciinele care este acum este ciinele care vreau sa il am, este o aspiratie daca pricepi ce este aia si exprima starea mea de acum. Aspir la mai bine si mai multe...
Daca ai trecut la texte cu mintea odihnita trecem pe PM daca vrei dar totusi eu am impresia ca esti ofticat ca te-am luat in caruta dupa alegeri si dupa aia s-au legat toti de tine. Bine hai sa cedez eu primul ... biggrin.gif si sa te las in pace radmasa.gif nu stiu de ceilalti..
Masina umblu la ea daca am timp iar acum sint foarte ocupat (scoala, servici, familie) si am alte prioritati.

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
Marty
post 22 Dec 2004, 14:54
Post #370

Hm.... din http://www.baneasamall.com/img/location_map.jpg reiese ca e chiar pe locul actualulei Aviatii Utilitare!

--------------------
+
Michidush
post 22 Dec 2004, 15:01
Post #371

Membru incepator

Cica ar fi scazut tirajul vandut de Adevarul!!! Se pare ca morga lui CTP cu "putregaiul si scarna, disolutia si bla bla" nu au mai prostit lumea. Mai mult ca sigur ca baiatul a fost uns bine de PSD. Cica urmeaza schimbarea lui de la conducerea Adevarului. Ha ha!!

--------------------
"Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.)
+
Valentine
post 22 Dec 2004, 15:03
Post #372

Old Timer

QUOTE(Michidush @ 22 Dec 2004, 16:01)
Cica urmeaza schimbarea lui de la conducerea Adevarului. Ha ha!!
*

De unde stii asta?

--------------------
Ford Focus 2009

+
neumann
post 22 Dec 2004, 15:05
Post #373

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(geo76com @ 22 Dec 2004, 16:47)
Sa ne luam de avataruri; poza cu negru care era dupa turul intii al alegeriilor ca si
(...)
iar acum sint foarte ocupat (scoala, servici, familie) si am alte prioritati.
*

Ba sa nu ne luam de nimic... fiecare cu gusturile lui, etichetarile si "parerile" astea nu-si au rostul si nici comentariile despre cate posturi, cand, etc. Era un "catch" cu avatarurile, sper ca n-ai luat-o prea in serios... Un prieten de-al meu are un rotweiller cam ca ala din poza si ma mai joc si eu cu el din cand in cand, si-mi place si muzica soul, r&b, boyzIImen, etc.
Si eu am scoala(master), familie, servici (ma rog, scoala s-a terminat).
Craciun Fericit!

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Michidush
post 22 Dec 2004, 15:09
Post #374

Membru incepator

Din Catavencu! Si din cate am vazut se cam adevereste tot ce zic ei!

--------------------
"Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.)
+
Lolek
post 23 Dec 2004, 09:40
Post #375

Ignorog

QUOTE(mil @ 22 Dec 2004, 14:41)
............
ia cititi aici despre voiculescu si A1 sa va dumiriti, este BETON articolul si explica asa de multeeeeeeeeeeeeeeeeee...mama, mamama, nu  epentru cei sensibili:

http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=11572&s=5&ss=-1
................
*

muauauauuuuuuuuu......Voiculescu, treci la loc. Doi!
Nu mai ai voie sa intri la Cotroceni si pina nu vii cu tata tuns de mina sa vorbesc cu el ai 4 la purtare.

Acu serios vorbind: bai, ma-i da-o-n metempsihoza mea de treaba ca mi se sparg vinisoarele la ochi cand citesc faze d-astea.
Fi-le-ar afacerile sa le fie ale penitenciarului Rahova azi si maine, dar-ar El Nino peste capu' lor de nesimtiti cretini dobitoci ca ne-am procopsit numai cu parnaie de oameni sa ne faca la alba-neagra nici n-apuci sa iesi bine de la metrou ca vin astia sa-ti bage mina-n buzunar, HUO!!!!...

GAH!

-------------------------------------
O glumita:

"Intrebat daca la discutii au fost propuse si alte persoane pentru functia de prim-ministru, presedintele a raspuns: “Nu a fost propus Mircea Geoana”." ( http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=11664&s=21&ss=-1 )

This post has been edited by Lolek: 23 Dec 2004, 11:33

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 23 Dec 2004, 11:34
Post #376

Old Timer

Daca pentru Nastase au reinviat repede FSN (Frontul Salvarii lui Nastase) pentru Geoana saracu' nu s-a mai facut nimic. S-a stins la fel de repede cum s-a aprins ... mi-e mila de el, ca o sa moara saracu' de foame ...

--------------------
Ford Focus 2009

+
Lolek
post 23 Dec 2004, 11:49
Post #377

Ignorog

Rat race: scurta radiografie a cotei unice de impozitare.
sau
Impozitarea: trecut, prezent si viitor
sau
Eterna si Fascinanta Impozitare

Actul I:
--------------------
"Seful statului a mai spus ca este foarte important ca noul guvern sa fie instalat cit mai rapid, avind in vedere ca, pentru indeplinirea promisiunii facute in campanie, referitoare la reducerea fiscalitatii incepind cu 1 ianuarie 2005, este necesar ca o ordonanta de urgenta in acest sens sa fie emisa cel tirziu pe 31 decembrie 2004.
El a avertizat ca emiterea ordonantei oricind in cursul anului 2005 nu va putea face aplicabila aceasta masura decit de la 1 ianuarie 2006."
( http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=11664&s=21&ss=-1 )

Actul II:
---------------------
"La o ora dupa ce a fost desemnat oficial prim-ministru, Calin Popescu-Tariceanu a facut o scurta declaratie de presa, in care a anuntat ca noul cabinet se va axa pe cele doua componente ale Aliantei PNL-PD si ca va fi prezentat parlamentului cel tirziu pe 29 decembrie."
( http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=11655&s=21&ss=-1 )

...eu pariez pe Monitorul Oficial la faza asta...(tineti Realitatea TV aproape de Revelion, poate cine stie... biggrin.gif )

This post has been edited by Lolek: 23 Dec 2004, 11:53

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 23 Dec 2004, 13:41
Post #378

Old Timer

Daca trece de investitura va fi primul guvern care va lucra de revelion biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
maddan
post 23 Dec 2004, 13:45
Post #379

Speedy Gonzales

Ar fi bine sa si scrie deja textul ordonantei, si sa i-o dea lui Bejenariu s-o semneze. Poate o face ca patronul sau spiritual, si semneaza fara sa citeasca! Si-uite asa, tzop! avem scadere de impozit! tongue.gif

--------------------
+
mil
post 23 Dec 2004, 13:56
Post #380

ocupat

Articol aparut in 19 Decembrie 2002, ca sa vedeti cat de multe se schimba in doi ani si cat de multa baza poti pune pe prognozele analistilor nostrii...pana la 1 ianuarie 2007 mai sunt alti 2 ani!

1 ianuarie 2007
de Alin TEODORESCU

Se pare ca luna decembrie ne aduce numai bucurii. In 1989 am scapat de ce era mai urit in viata publica, un sistem dictatorial, inuman, intors cu fata la trecut. In 1991 s-a votat noua Constitutie. In 1999 am fost admisi la negocierile pentru aderarea la Uniunea Europeana. In decembrie 2001 am scapat de vizele Schengen. Iar acum, la Copenhaga, ni se confirma data de 1 ianuarie 2007 ca data de aderare oficiala a Romaniei la Uniunea Europeana. Daca reusim sa ne tinem de cuvint, din 1 ianuarie 2007 vom fi membri deplini ai Uniunii Europene, prima uniune de tari reusita in istorie, ale carei obiective sint nerazboinice.

....

Voi face insa ceva dincolo de marginile profesiei mele de sociolog. Voi incerca sa creionez citeva destine in anii de dupa 2007.
Sintem deci in ianuarie 2007, presedintele Adrian Nastase si primul ministru Theodor Stolojan semneaza aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Inflatia este sub 5%. Banca Nationala se pregateste de trecerea la euro. Leul paraseste scena istoriei. Oamenii isi vad de treaba, s-ar parea ca nici nu au inregistrat faptul ca Romania este acum membru cu drepturi depline a Uniunii Europene. Se planifica integrarea Turciei in 2010 si a Rusiei si Ucrainei in 2012. Pina atunci insa mai sint ceva probleme cu Macedonia si Serbia.
Partidele politice se pregatesc de alegeri. Alegerile vor fi in noiembire 2008, dar vor avea o miza foarte mare. In 2009 vor fi alegeri pentru Parlamentul European si in Romania multi se gindesc sa candideze la Parlamentul European, nu la Camera Deputatilor sau la Senat. De exemplu, Petre Roman, Adrian Severin, Mircea Geoana, Andrei Plesu (care candideaza, ca intotdeauna, unde este si Petre Roman). Gabriel Liiceanu candideaza ca independent, ca si Florin Nahorniac. Ar vrea si altii, dar nu prea stiu nici o limba straina. Nu este obligatoriu, pentru ca limba romana este acum limba oficiala a Uniunii Europene, dar la mese si pe holuri nu ai traducatorul la indemina.
Presa se pregateste si ea de alegeri. Cristian Tudor Popescu, unul dintre cei mai iubiti jurnalisti din Romania, se ia de git cu ambasadorul Turciei la o emisiune „Marius Tuca sta aproape“. Emisiunea s-a numit ani de zile „Marius Tuca Show“, dar a intrat in vigoare Legea Pruteanu si amenda este foarte mare daca folosesti cuvinte straine. Ambasadorul turc il are drept aliat pe Ion Cristoriu, care a mai facut un cotidian de succes, l-a parasit si pe acesta, si acum are o emisiune pe Internet. Ca de obicei, Cornel Nistorescu scrie un editorial luni, in care il lauda pe Cristian Tudor Popescu, iar marti scrie un contraeditorial, in care ia partea ambasadorului Turciei. Dan Diaconescu, dupa ce i-a fost interzis si ziarul, produce o emisiune de radio, la care il intreaba pe fostul presedinte Constantinescu daca va candida la alegerile prezidentiale din 2008. Constantinescu socheaza asistenta printr-un raspuns care va face epoca: „Am vorbit cu prietenul meu, presedintele Iliescu, si dinsul mi-a spus sa ma mai gindesc.“
Ultima stire venita pe flux este ca Parchetul National AntiParchetul National Anticoruptie a surprins in flagrant portarul PNA cind lua mita pentru a-i transmite un buchet de flori presedintei Parchetului, doamna Rodica Stanoiu. Buchetul venea de la presedintele PETROM, companie de stat aflata prima pe lista de privatizare pentru anul 2007.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 23 Dec 2004, 14:02
Post #381

Speedy Gonzales

"Ca de obicei, Cornel Nistorescu scrie un editorial luni, in care il lauda pe Cristian Tudor Popescu"

radmasa.gif

Bey, asta lua ecstasy, sau ce?? tongue.gif

--------------------
+
Ov
post 23 Dec 2004, 14:05
Post #382

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

QUOTE(mil @ 23 Dec 2004, 13:56)
Articol aparut in 19 Decembrie 2002,
*

@maddan: nu cred ca a luat nimic wink.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
maddan
post 23 Dec 2004, 14:24
Post #383

Speedy Gonzales

Da, dar dusmania dintre cei doi era de notorietate deja!

Anyway, asta arata cat de putin este in stare un om sa priveasca in viitor.

--------------------
+
mil
post 23 Dec 2004, 14:26
Post #384

ocupat

omu' asta e inca seful cancelariei, fosta mana dreapta a lui Nastase in negocieri smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 23 Dec 2004, 14:34
Post #385

Ex-membru DaciaClub

Da, mai, dar omu asta are un IMAS intr-un mare IMPAS. Spera sa-l rezolve pina la Revelion, altfel, adioooo.

--------------------
x x - x
+
adso
post 23 Dec 2004, 15:41
Post #386

Membru autentic

PUR a intrat in Guvern. "cu cota de reprezentabilitate egala cu a UDMR" - a spus Tariceanu.

Deci, trei portofolii UDMR, trei PUR. Din 17, D.A. mai are 11. vor fi probabil 5 cu 6 impartite.

Va dati seama ca PSD a castigat alegerile, nu? sa recapitulam:

*presedinti la camera si senat;
*cea mai mare parte a comisiilor, printre care o gramada de comisii "grele";
*calul troian PUR in guvern - poate oricand sa fie cumparat si sa faca pasul la offside;
*negociator sef cu UE - PSD.

adaugati la asta o structura de cerinte UE fantastice (se incepe de la 1 ianuarie cu mariri de preturi etc.)

adugati la asta ferchezuiala pe care basescu a tras-o ieri antenei 1, ca azi tariceanu sa pupe (cu un rictus, e adevarat) manuta lui papa voiculesco.

adaugati la asta o majoritate extrem de nesigura in parlament, care poate face ca o gramada de legi importante sa nu treaca pentru ca un deputat d.a. a avut pana cu masina sau nu i-a sunat ceasul dimineata.

victoria lui basescu e a la pirus...

va fi greuț. to say the least.

--------------------
Call me Ishmael...
+
ashu
post 23 Dec 2004, 15:43
Post #387

Membru erectil

Totusi a zis "presedintele Nastase si premierul Stolojan". Sa inteleg ca se astepta sa castige Alianta la alegerile astea?

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Valentine
post 23 Dec 2004, 15:46
Post #388

Old Timer

QUOTE(adso @ 23 Dec 2004, 16:41)
Va dati seama ca PSD a castigat alegerile, nu? sa recapitulam:

*presedinti la camera si senat;
*cea mai mare parte a comisiilor, printre care o gramada de comisii "grele";
*calul troian PUR in guvern - poate oricand sa fie cumparat si sa faca pasul la offside;

victoria lui basescu e a la pirus...
*

Adso ... PSD are 1 la mana mai putini parlamentari ca Alianta! Doi la mana presedintii camerelor nu inseamna aproape nimic ... citeste constitutia si legile.
Trei la mana Alianta are la mana PUR nu PSDul. Alianta (prin Basescu) poate sa provoace alegeri anticipate, ceea ce PUR nu vrea. PUR va juca cum ii va fi ordonat.

Negociatorul sef cu UE Basescu il vrea sa il pastreze caci asa este cel mai bine pentru tara, aceasta fiind inca o dovada ca el nu isi urmareste binele lui personal sau al fostului partid de care a apartinut. Daca tu inca sustii PSDul trebuie sa guverneze, dupa ce noul presedinte de partid Tov. Iliescu l-a eliberat pe Cozma ca ultima chestie, dupa ce s-a vazut cum semneaza (sau minte!) Nastase actele ... e clar ... ori esti in partid (sau ai rude) ori faci parte din Romania lui Nastase wink.gif

Ah si uitasem ca se tot vorbea de Puscas, Nastase care saracu declara inainte sa piarda ca el vrea numai binele tarii, el zice acuma ca nu il lasa pe Puscas decat daca face PSD guvernul ... mai exact nu vrea sa il lase. Asa de mult ii pasa lui Nastase de Romania, incat e in stare sa boicoteze cat se poate noul Guvern, numai ca dupa aia in 2008/2009 sa zica ca "uite ca Alianta nu au facut aia", etc.

This post has been edited by Valentine: 23 Dec 2004, 15:50

--------------------
Ford Focus 2009

+
bomicabomic
post 23 Dec 2004, 15:49
Post #389

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(adso @ 23 Dec 2004, 15:41)

*

Unde mai? Ca daca Puscas ramine negociator ori guvernul e de uniune nationala ori nu mai e in PSD. Si asta, n-am auzit-o pina acum.

--------------------
x x - x
+
Marty
post 23 Dec 2004, 15:49
Post #390

QUOTE(Valentine @ 23 Dec 2004, 15:46)
Adso frate esti dus rau ...
*

De cite ori crezi ca-ti mai atrag atentia sa nu mai jignesti userii ?

--------------------
+
16 Pages « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 05:19
Forum Renault