DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 9 10 11 12 13 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri

neumann
post 21 Dec 2004, 15:02
Post #301

Membru autentic

Group: Members
From: Spermezeu

QUOTE(catami @ 21 Dec 2004, 16:48)
Stimate Domnule cristianco2002

Lasand micile discutii avute pe perioada campaniei va rog sa RECUNOASTETI ca sunteti in opozitie.
De ce nu comentati nimic despre eliberarea lui M.C.
(...)
Cu stima,
Un fan Basescu & DA

*

Eu NU sunt in opozitie radmasa.gif Or fi acolo vreun partid sau mai multe, cred.
Daca rasfoiti cateva pagini inapoi veti vedea si ce am comentat despre eliberarea lui Cozam.
Aceeasi stima,
un fan al nimanui care doar incearca sa inteleaga ce se intampla in politica si cat e show din aceasta, raportat la munca, realizari, etc.

@vv
eu nu cunosc personal pe nimeni inscris in PSD, nici in DA, sau poate or fi inscrisi si nu stiu eu. Chiar poate ne spuneti voi care sunteti in PNL sau in PD, asa, de curiozitate, ca de obicei "hotu striga hotu". Tanasescu a zis ca demisioneaza daca Il va fi presedinte de partid. Cine e presedinte la psd acum? (chiar nu stiu). Ponta e in categoria "oameni ok in psd".

@maddan
Intr-un caz este 90% coruptie si 10% bune intentii si profesionalism, iar in celalalt, este 30% coruptie si 70% bune intentii si profesionalism.
Eu merg, daca nu te superi, pe mana a doua.

Peste 4 ani, daca se dovedeste real ceea ce spui, voi alege la fel ca tine. Ma intereseaza in special 2 lucruri: Rosia Montana si st. miltiar. In rest, economia romaneasca trebuie sa mentina un ritm de crestere acceptabil (poate fi si mai mic decat cel actual).

This post has been edited by cristianco2002: 21 Dec 2004, 15:11

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 21 Dec 2004, 15:13
Post #302

Membru autentic

From: Bucuresti

Tanasescu a retractat. A zis ca a spus-o la nervi.
Advarul ca intrebarea a sunat asa: ati mai ramine in PSD daca Iliescu redevine pres.?
Omul a zis: Nu

--------------------
DSN/SLZ
+
Valentine
post 21 Dec 2004, 16:26
Post #303

Old Timer

From: California

Imi place cum suna stirile: Adrian Nastase l-a propus pe Bejenariu in functia de prim ministru interimar. mad.gif

ASTA NU INTELEGE CA NU E PRESEDINTE?!! .... nu vrea sa priceapa saracu'.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
vv
post 21 Dec 2004, 16:28
Post #304

dilbert.com

Ce-ai mai Valentine cu AN? Normal ca si-a dat cu parerea. Chiar nu e nimic deplasat in asta - i-a dat si el o sugestie lui Basescu.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Valentine
post 21 Dec 2004, 16:29
Post #305

Old Timer

QUOTE(vv @ 21 Dec 2004, 17:28)
Ce-ai mai Valentine cu AN? Normal ca si-a dat cu parerea. Chiar nu e nimic deplasat in asta - i-a dat si el o sugestie lui Basescu.
*

Asa cum sunt prezentate stirile ai impresia ca el l-a numit. Asta ma enerveaza. Vorbea de Alianta ca nu stiu sa piarda dupa 28 Noiembrie ... saracu' ar face orice sa fie presedinte.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
mil
post 21 Dec 2004, 16:31
Post #306

ocupat

From: x

i se face si lui o bucurie de sarbatori: sa numeasca un prim' ministru...Las' Aditu ca cand ne facem mari iti cumpara Bunica o Presedintie sa te joci numa' tu cu ea!!!

This post has been edited by mil: 21 Dec 2004, 16:48

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Dorubarg
post 21 Dec 2004, 16:53
Post #307

Membru incepator

From: Galati

de asta tot sustinea intr-una Geoana ca o sa fie prim-ministru ca o jucarie stricata .. stia el ce stia .. uite ca acum are okazia sa se vada prim-ministru si sa ne zica la toti : "V-am spus eu !" tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Dacia LOGAN 1.6 - GL 90 CAT
Dacia 1310 Berlina , 1990
+
bomicabomic
post 21 Dec 2004, 16:55
Post #308

Ex-membru DaciaClub

Ce sa ne spuna ca e propus Bejinariu.

--------------------
x x - x
+
Lolek
post 21 Dec 2004, 16:56
Post #309

Ignorog

QUOTE(Dorubarg @ 21 Dec 2004, 16:53)
de asta tot sustinea intr-una Geoana ca o sa fie prim-ministru ca o jucarie stricata .. stia el ce stia  ..  uite ca acum are okazia sa se vada prim-ministru si sa ne zica la toti : "V-am spus eu !" tongue.gif  tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

as vrea sa ma dau si eu de-a prim-ministrul vreo doua ture si as mai vrea si vata de zahar pe bat si eventual si o data in invartitoarea parlamentului (uiiiiiiii) si pe urma gata, putem merge acasa.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 21 Dec 2004, 17:00
Post #310

Old Timer

Geoana ramane de izbeliste dupa asta nu? E deputat ceva? Sau gata, ca si madalin voicu.

--------------------
Ford Focus 2009

+
neumann
post 21 Dec 2004, 17:03
Post #311

Membru autentic

L-am vazut aseara la TV, era in parlament, nu stiu daca senator sau deputat.

--------------------
... .. ..
+
Dorubarg
post 21 Dec 2004, 17:05
Post #312

Membru incepator

From: Galati

QUOTE(bomicabomic @ 21 Dec 2004, 16:55)
Ce sa ne spuna ca e propus Bejinariu.
*

da dar asta nu inseamna ca Base o sa-l si puna prim-ministru.

--------------------
Dacia LOGAN 1.6 - GL 90 CAT
Dacia 1310 Berlina , 1990
+
mil
post 21 Dec 2004, 17:06
Post #313

ocupat

saracul arata ca si cum de o saptamana nu mai pune geoana pe geoana

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Valentine
post 21 Dec 2004, 17:06
Post #314

Old Timer

QUOTE(cristianco2002 @ 21 Dec 2004, 18:03)
L-am vazut aseara la TV, era in parlament, nu stiu daca senator sau deputat.
*

saracu' de el ... a ajuns totuna cu Ponta! sa vedem cat mai face din salariu, ca din ala de ambasador a reusit cica sa stranga 200,000$.

--------------------
Ford Focus 2009

+
bomicabomic
post 21 Dec 2004, 17:07
Post #315

Ex-membru DaciaClub

Doar nu l-o pune pe Geoana. Nu de altceva dar se sinucide fraieru. biggrin.gif biggrin.gif Iti dai seama, ce jignire pentru el, sa fie numit prim ministru de cel care i-a furat primaria.

--------------------
x x - x
+
mil
post 21 Dec 2004, 17:10
Post #316

ocupat

eu cred ca se cosucide mai degraba smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 21 Dec 2004, 17:13
Post #317

Ex-membru DaciaClub

Mai bine Mitrea. Ar avea subiecte comune de discutat, locomotive, autostrazi, parkinguri, garaje. Asa cu Geoana ce dreac sa discuti, ca nici el nu crede ce spune.

--------------------
x x - x
+
maddan
post 21 Dec 2004, 17:18
Post #318

Speedy Gonzales

Ultima faza e cu Puscas ala de zicea Base ca l-ar tine in Guvern.
Cica Nastase: atunci e Guvern de coalitie, ca Puscas a zis ca ramane in PSD, si altfel, de unul singur nu-i da voie Bunica... aaa, eu!

Si-uite asa a mai murit un drac. Cel care a negociat atat de minunat pentru Romania, incat a acceptat cam toate conditiile alora din UE, nu mai are sansa de a-si desavarsi opera. Cu atat mai bine! smile.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Valentine
post 21 Dec 2004, 17:25
Post #319

Old Timer

QUOTE(maddan @ 21 Dec 2004, 18:18)
Ultima faza e cu Puscas ala de zicea Base ca l-ar tine in Guvern.
Cica Nastase: atunci e Guvern de coalitie, ca Puscas a zis ca ramane in PSD, si altfel, de unul singur nu-i da voie Bunica... aaa, eu!

Si-uite asa a mai murit un drac. Cel care a negociat atat de minunat pentru Romania, incat a acceptat cam toate conditiile alora din UE, nu mai are sansa de a-si desavarsi opera. Cu atat mai bine! smile.gif
*

Vanatoru isi vrea pusca(s) inapoi? smile.gif Iepurasu' nu-i da .... decat peste fata smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
geo76com
post 21 Dec 2004, 17:34
Post #320

Membru incepator

QUOTE(cristianco2002 @ 21 Dec 2004, 16:33)
Ideea nu era sa recunosti ca "ai vostri" au parti rele, ci ca psd-ul are parti bune smile.gif Iar te faci ca nu vezi ce-am scris.
*

Eu din pacate sint posesorul unei perechi de ochelari si s-ar putea sa nu vad bine detaliile biggrin.gif dar cind mai exista si altii care nu gasesc nimic bun in ceea ce a facut PSD-ul cred ca nu mai are rost sa caut in meandrele concretului saminta metafizica a facerii de bine cind f...rea de mama care ne-au aplicat-o astia e mai pregnanta

Si eu pot sa am sau sa nu am anumite pareri despre tine, de exemplu, asta nu inseamna ca le afirm ca adevaruri supreme de necontestat pana la proba contrarie...

*

Pina la proba contrarie a afirma ceva in conditile problemei care ti se ofera este o "opinie" nu o concluzie. E bine sa ai o opinie nu doar sa privesti . Iar cu adevarurile supreme le astept si eu..

Hehe, unde ai auzit chestia asta de la mine? In posturile pe care nu le-am mai postat in ultima vreme?
.
*

daca vrei sa caut cind ai mai spus ca te retragi o sa iti satisfac curiozitatea si am sa sap in forum doar pt tine.. biggrin.gif dar cred ca a fost intre cele 2 tururi ale alegerilor

Spre deosebire de activitatea ta la cafenea care e de doar 50%? N-am timp sa caut sa vad ce judecati de valoare ai tu prin celelalte 50% care nu sunt la cafenea, insa stiu cine mi-a fost de folos cand am avut probleme tehnice si nu te-ai numarat printre ei. Posturile mele de pe forumu celalalt le-ai vazut? Zi-mi, te rog adresa arhivei, ca am uitat-o.
*

Activitatea mea in alte sectiuni ale forumului este influentata de experientele fericite si nefericite cu masina mea. In ultimul timp cu ajutorul acestui forum si a unui mecanic merge destul de bine si nu prea am probleme majore. Iar despre sfaturi nu dau decit atunci cind stiu ce zic sau cind am avut experiente asemanatoare cu probleme expuse pe forum
Daca stai pe aici si nu emigrezi biggrin.gif vezi ca la primavara ma apuc iar de umblat pe la ea. O sa se schimbe procentele atunci ... wink.gif

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
gaston
post 21 Dec 2004, 19:13
Post #321

Membru

Ce sa negocieze, ca la cat eram ramasi in urma, si la ce varza eram cu justitia si concurenta sa zicem merci ca leam terminat si asa. Ce pretentii puteam emite cand noi eram cu cutitul la gat.

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005 1.5 dCi
In politics stupidity is not a handicap
+
mil
post 21 Dec 2004, 19:53
Post #322

ocupat

oricum nu de negociator au depins multe...ca doar nu a fost un mai da tu, mai lasa noi...in acest caz cine sta la masa are o marja de negociere fixata. cand e nevoit sa o depaseasca tre sa dea telefon...si am eu banuiala ca in cazul RO s-au dat muylte telefoane.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Lolek
post 21 Dec 2004, 23:42
Post #323

Ignorog

Revista tevelei:

Base presedinte se consulta cu partidele pe tema guvernului. Consecinte:

- consultatia lui Voiculescu a durat cetva minute, pacientul a fost gasit negativ si se poate reface cu odihna la domiciliu.

- Vadim ajunge la desteapta concluzie ca tara are nevoie de un guvern, asta-i situatia.

- minoritatile nu stiu care-i adevarul si care-i dreptatea din numele aliantei, asa ca ezita, arunca cu banul si incep cu stangul: "Alianta Adevar si..aaaa...". Ca o compensatie, minoritatile sustin alianta in formarea guvernului.

- Nastase n-am inteles ce-a vrut sa zica, cert e ca a zis ceva da' nu mai tin minte. cred ca nici el.

- Boc avea aerul ca are o gramada de treaba si ca decalaratia pe care tocmai o dadea "a picat ca naiba". Adopta un ton autoritar care nu i se potriveste (e cu vreo doua numere mai mic).

- Tariceanu da o declaratie in care pe scurt zice ca nu are mai nimic de declarat, sa mai astepte lumea cateva zile, pentru ca altfel "nu mai are nici un sarm/charm/charme".

- comedie romantica la Camera Deputatilor cu Mona Musca in consiliu alaturi de Miron Mitrea (daca nu ma-nsel). M&M la patrat.

- soc si groaza la Senat unde lumea nu se poate decide daca functia de presedinte a Senatului este o functie de conducere a Senatului. Se incheie la modul "hai o facem 2 din 3, ce zici?".

- dupa citez "embargo-ul de 4 ani", apare Liiceanu la teveu. Ce are de zis e prea complicat pentru natiune. Prin urmare are dreptate.

In spiritul sinergiei faptelor, echipa Realitatea Tv canta "Craciunul nostru", riscand astfel sa fie dati in judecata pentru tentativa de monopol contra naturii - recomand sa nu se procedeze ca in cazul Microsoft. De remarcat implicarea lui Turcescu in masinatiune smile.gif.

Nelamurit pe deplin, ma uit la Kevin The Costner si o tanti al carei nume imi sta pe limba (dublu S, dar nu Sharon Stone). Si nu numai pe limba, desi e batrina si vorbeste moldoveneasca aia de texana a americanilor.

This post has been edited by Lolek: 22 Dec 2004, 00:00

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 22 Dec 2004, 01:40
Post #324

Old Timer

Mie imi place de Nastase. Tot timpul sugereaza ca el vrea NUMAI binele tarii, al poporului si al patriei (caci al partidului si al sau deja l-a asigurat pentru mult timp de acuma incolo, cel putin financiar vorbind) dar cand Basescu care a fost baiat cinstit (si dovada faptul ca nu e partizan! asa cum a fost Iliescu) a zis ca il va mentine pe Puscas (PSD) in functie pentru ca asa e cel mai bine pentru tara, Nastase a venit si a zis NU, Puscas va fi in guvern doar daca guvernul este PSD sau de Coalitie nationala.

Traiasca Tov. A. Nasase, presedinte al Comitetului Central, pardon PSD.

--------------------
Ford Focus 2009

+
bomicabomic
post 22 Dec 2004, 09:30
Post #325

Ex-membru DaciaClub

Lolek esti tare frate. De 10 minute nu ma mai opresc din ris.

--------------------
x x - x
+
Valentine
post 22 Dec 2004, 09:51
Post #326

Old Timer

Nastase e suparat ca nu va marca urmatorul cincinal pe lista de fapte bune facute. Basescu este cel care va trece in agenda pe baietii lui Nastase smile.gif) ...

Ce suparat era Voiculescu ... "Basescu nu s-a comportat ca un presedinte" ... "de ce ne-a mai chemat?" ... sa ii explic eu de ce i-a mai chemat: ca asa cerea constitutia LolLolLo.gif ....

--------------------
Ford Focus 2009

+
maddan
post 22 Dec 2004, 10:31
Post #327

Speedy Gonzales

Base a fost cam fara obraz* la faza cu Voiculescu.
Ca Presedinte al Romaniei, era dator sa stea si sa il asculte pe om timp de o ora, sa vada ce avea de spus.
De-abia dup-aia putea sa-i dea un sut in fund, si sa-i urle hohotind: "Du-te reacului de securist imputit si tradator, facem anticipate, si o sa ramai fara ciolan de ros, ala la care visezi atat, esi reacului afar' d-aici! GARZI!" tongue.gif

Asa, tinandu-l doar 5 minute, i-a aratat de fapt adevarata lui valoare de securist: el si "partidul" lui conteaza fix 5 minute pe scena politica romaneasca!

*ma refeream la obrazul de porc afumat pe care il avea Iliescu inaintea lui, evident. Base a facut, ca de obicei, ce trebuie!

--------------------
+
Valentine
post 22 Dec 2004, 10:32
Post #328

Old Timer

QUOTE(maddan @ 22 Dec 2004, 11:31)
*ma refeream la obrazul de porc afumat pe care il avea Iliescu inaintea lui, evident. Base a facut, ca de obicei, ce trebuie!
*

bine spus, ca incepusei sa ma sperii tongue.gif biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
neumann
post 22 Dec 2004, 10:44
Post #329

Membru autentic

QUOTE(geo76com @ 21 Dec 2004, 19:34)

Pina la proba contrarie a afirma ceva in conditile problemei care ti se ofera este o "opinie" nu o concluzie. E bine sa ai o opinie nu doar sa privesti . Iar cu adevarurile supreme le astept si eu..
(...)
...vezi ca la primavara ma apuc iar de umblat pe la ea. O sa se schimbe procentele atunci ... wink.gif
*

Pai opinia mea e ca mataluta ai un sistem de valori dubios, judecand dupa avataruri, de exemplu. Asta ca sa nu mai zic ca e greu sa pricepi ce-am scris si te contrazici singur: ba ai citit, ba n-ai citit, ba stii ca am postat intre cele 2 scrutinuri, ba n-ai vazut asta. Asa ca nu-mi mai bat capul, vad ca ai mintea odihnita rau.
- ce am scris pana acum e doar o opinie pana la proba contrarie -
Astept cu nerabdare sa te-apuci iar de umblat pe la ea la primavara. Imi va fi de un real folos experienta ta. Oricum am ajuns la un punct comun, zici ca berlina ti-a mers bine si de-aia n-ai mai postat. Inseamna atunci ca masina mea merge cu 30% (pardon, puncte procentuale) mai bine decat a ta, iata explicatia radmasa.gif
Drive safe!

--------------------
... .. ..
+
maddan
post 22 Dec 2004, 10:49
Post #330

Speedy Gonzales

bine spus, ca incepusei sa ma sperii 

Pai asta am si vrut... biggrin.gif tongue.gif

--------------------
+
16 Pages « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 09:30
Forum Renault