Moderatori,Useri-Forum Dacia, Cel mai popular moderator
![]() ![]() ![]() |
Moderatori,Useri-Forum Dacia, Cel mai popular moderator
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnilor, va multumesc pentru aprecieri da' eu consider ca e cazul sa fie altii leader-ii sondajului, nu eu! Ce naiba, 28% cu 7 voturi, sa fim sobrii!
P.S.: Pe mine chiar ma distreaza topicu' asta, din pacate, vocile care spun ca este ofensator sa stiti ca adevar graiesc! De ce ? Pentru ca nu stiu cum v-ati simti voi (Funny spre exemplu, ca initiator al topicului) daca ar veni un musafir la voi in casa si v-ar spune ca va put picioarele si ca a voastra consoarta are un fir cretz la gura (sic!). P.S.2: Sunt total de acord cu AL cum ca banii nu reprezinta o problema definitorie sau marcanta in ceea ce priveste relatia user-admini/moderatori |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
aia e la tine lista pentru globul de aur sau pentru zmeura de platina ?
![]() i ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
stai mai, moderatorii sunt niste administratori nu sunt gazde. Marturisesc ca in general/global MUNCA LOR ESTE EXCELENTA, dar unii sunt mai mult sau mai putin excelenti....incercam sa ii ajutam pe cei care fac din categoria a doua sa progreseze...si votul e valabil pe 2004...pe 2005 au ocazia sa se ravnseze
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
vreau sa multumesc partidului si celor ce m-au votat. la anul imi fac televiziune si o sa cresc peste 2%
![]() oricum imi place topicul , rad de azi de dimineata . funny u can be so funny ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
Maine va infigeti la coalitii ... se pare ca va depinde de Marty formarea majoritatii
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
are si nume de presedinte ... se termina in ESCU ... MartyNESCU
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Alo, moderatorii, lasati alegerile sa mearga liber.
![]() ![]() Sigur azi s-a intimplat ceva in atmosfera, ma sparg de ris. Topic cu moderatori la Cafenea si alte diverse probleme la "administrative". ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 16 Dec 2004, 11:35) Sigur azi s-a intimplat ceva in atmosfera, ma sparg de ris. Topic cu moderatori la Cafenea si alte diverse probleme la "administrative". ![]() Si eu ma bucur ca ati inceput sa va dati pe brazda.Votati ca pe 30 decembrie inchid urna si o iau acasa pentru o numaratoare paralela si unde nu ma descurc cu abacul il chem pe bomicabomic sa fraudeze cu PC. ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
mil |
![]()
|
se aud in zare autobuze pline cohi cu useri clona
This post has been edited by mil: 16 Dec 2004, 11:45 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
Huuh... credeam ca s-a sters votu' si urmeaza anticipate
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Marty |
![]()
|
Poate vreti sa va hecaresc cu tastatura de la interfon. Aveti grija!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
mil |
![]()
|
se inchide sectia de votare...aha, Cozmanca nu doarme!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io nu gasesc pe lista un anumit partid/candidat...
Pai ori e pluralism, ori... ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Funny |
![]()
|
QUOTE(mil @ 16 Dec 2004, 11:23) stai mai, moderatorii sunt niste administratori nu sunt gazde. Marturisesc ca in general/global MUNCA LOR ESTE EXCELENTA, dar unii sunt mai mult sau mai putin excelenti....incercam sa ii ajutam pe cei care fac din categoria a doua sa progreseze...si votul e valabil pe 2004...pe 2005 au ocazia sa se ravnseze ![]() "Ezact" si "intomnai". |
--------------------
Dividae
et
|
|
mil |
![]()
|
Nastase...
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Dec 2004, 11:09) Domnu' cu scuzele de rigoare, nu mai suntem vecini de la 2 Decembrie. Am fost mutat la depozit (disciplinar?), in Romaero. Asa ca ma trec si pe mine la categoria "si altii"! ![]() mi s-a parut mie ca nu am mai vazut rozul ... asa iti trebuie daca esti recalcitrant ![]() atunci ... marty nota 9 (noua) ca toata lumea ![]() This post has been edited by luxcor: 16 Dec 2004, 11:53 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu tot nu vad scopul acestui demers, si cred ca inca n-am devenit "greu de cap"
Urmeaza cumva o "revulutie"! Please, enlight me!!!! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
mil |
![]()
|
nu are nici o finalitate concreta, nu se dau premii, nu se taie capete...e un sondaj de popularitate...atat.
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
mil |
![]()
|
Oare si pe internet electoratul rural voateaza de dimineata
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
beeiii , io cu cine votez ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
@George: "ai intrebari , nu gasesti raspunsul : GOOGLE" !!!
![]() This post has been edited by mil: 16 Dec 2004, 11:59 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Funny |
![]()
|
QUOTE(mil @ 16 Dec 2004, 11:56) nu are nici o finalitate concreta, nu se dau premii, nu se taie capete...e un sondaj de popularitate...atat. Si o sa si fraudam sondajul pentru a iesi in frunte "oamenii nostri" si atunci sa vedeti voi "warn-uri" si "ban-uri". Ce mama masii , o zi vultur ,"calarind" piscuri semete. |
--------------------
Dividae
et
|
|
GeorgeB |
![]()
|
am cautat pe google si nu-mi spune nimic
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Io l-am votat pe Marty ca cel mai popular moderator, fiindca inca mai merge Blaupunkt-ul
![]() ![]() ![]() ... alte categorii: - cea mai buna si echilibrata moderare: Liviu, Al, maddan, la egalitate - cele mai bune solutii tehnice: Liviu si Klaus, la egalitate - cea mai distractiva moderare: asarban ![]() |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 23:03 |