Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
![]() ![]() ![]() |
Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 18 Apr 2008, 21:58) Ati fost macar O DATA in afara tarii pe undeva in zona asa zis vestica a europei ? CATI CAINI VAGABONZI ATI VAZUT? Va spun cati am vazut eu .. NICI UNUL ! Asta nu-i mai la vest, dar e mai la sud. Ai dracului aia in vest, caini nu lasa pe strada, dar cate o pisica-doua tot mai vezi ![]() This post has been edited by ionutzp: 18 Apr 2008, 22:13 Attached thumbnail(s) IMG_86.JPG ( Size: 305.4k ) Number of downloads: 62 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
@Liviu: din tot ce am scris eu in postul precedent tu la asta imi raspunzi? eu vreau un raspuns argumentat la fondul problemei discutate de mine.
This post has been edited by DBCooper: 18 Apr 2008, 22:12 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
de ce adica daca dispar cainii or sa se inmulteasca sobolanii?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 18 Apr 2008, 21:55) nu stiu cum facuse fraiericiul dar pe vremea lui ( basescu ) scapasem de cainii vagabonzi.venise ea brigitte dar degeaba. problema insa a stat la oamenii care ies cu cainii sa se plimbe ( proprietate personala) si ei se imperecheaza cu aia maidanezi ( care de altfel sunt castrati-femelele) dar maidanezii baieti le-o trag catelelor de ras.Stapanul se trezeste cu 10 pui corcitura ..nu ii ia nimeni si le da drumul afara.de aici pana la 1000 de maidanezi infometati nu e decat un pas. m-am abtinut la vor..deoarece din optiuni nu am ce sa aleg cel putin logica e buna ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Stiam ca matzele mananca sobolani....
|
--------------------
.
.
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ok, hai sa raspund si la alte pasaje:
QUOTE(DBCooper @ 18 Apr 2008, 21:56) nu e vorba de asta. e vorba daca este moral sa omori un animal in cazul in care acest lucru nu-ti aduce nicio utilitate. [...] toti suntem animale, si e moral sa ucidem daca acest lucru are o utilitate fizica pentru noi: mancare, adapost. o sa ziceti, pai bine, dar si omorarea maidanezilor ar fi un plus de utilitate: mai putine muscaturi. [...] iar solutia morala in acest caz, chiar daca ar implica costuri mai mari, nu este eutanasierea ci alta. una gen: cazarea lor in adaposturi, castrarea, adoptia. in orice caz viata unui specimen d-asta de maidanez e scurta. [...] Pe rand: 1. Utilitatea: nu mai calc in atatia rahati de caine, nu mai merg cu frica pe strada, dorm mai linistit, orasul e mai curat putin, nu trebuie sa ii mai feresc pe strada cu masina, pot sa imi las copilul linistit sa iasa sa se joace in incinta blocului. 2. Am explicat la "1" ca nu e vorba numai de muscaturi. 3. Solutia morala e inaplicabila cand vorbesti de un numar foarte mare de caini. E ca si cum ai spune ca trimitand fiecare cate 10 paini la nus'ce societate caritabila vom rezolva problema foametei intr-o anumita parte a globului... complet FALS. E doar o rezolvare de moment (si istoria chiar in cazul cainilor vagabonzi ne-a demonstrat asta). 4. Viata scurta ? .. 10 ani consideri voata scurta ? Da, 1% din ei sunt calcati de masini, alti 2% mor in alte imprejurari (otravire, bataie, etc) ... dar restul de 97% ce fac? (procentele au rol strict exemplificativ fara a avea vreo baza statistica reala). Ce vrei sa spun mai mult de atat .. pentru mine e limpede ca nu se poate aplica nici o solutie morala. Ne confruntam clar cu o suprapopulare canina in Romania .. si asta pentru ca nu am fost in stare sa stopam inmultirea lor. In acest caz ... las logica voastra sa adauge sfarsitul frazei. |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Liviu @ 18 Apr 2008, 15:54) Eu unul deja ma gandesc serios sa imi iau un spray paralizant pe care sa il am asupra mea tot timpul... Am deja doi ani de cand port sprayul la mine permanent. Asta e, desi am o catelusa pe inventar, imi este frica de cainii maidanezi si am fost atacat de ei nu odata. Ei, in conceptia unora oi fi si eu un om rau... QUOTE(DBCooper @ 18 Apr 2008, 21:56) ... hai sa ne gandim daca chiar este o problema asta cu muscaturile sau e doar o impresie indusa de mass-media... Este o impresie indusa de mass media. Ni s-a parut noua ca o fetita de sase ani a fost ucisa de javre. Tot la fel cum a fost doar o parere ca un demnitar strain a fost omorat de maidanezi. Iar miile de oameni care sunt muscat in fiecare zi de cainii fara stapan sunt doar asa un delir coelctiv. DBCooper, la cursul ala de filozofie nu v-au invatat sa folositi majuscule la inceput de propozitie? Daca tot bateti campii macar sa o faceti corect din punct de vedere gramatical... Ca fapt divers, toti cei din vest care acum isi permit sa fie "umani" fata de cainii fara stapan, au trecut si prin perioade in care erau sufocati de javre cum suntem noi acum. Si si-au rezolvat problema prin metode practice si eficiente. As da exemplul Angliei la cativa ani dupa al doilea razboi mondial. Au recurs la o solutie radicala: au scos armata pe strazi, intr-o actiune bine concertata si au impuscat toti cainii fara stapan. Apoi, si-au permis sa se poarte "uman" cand mai aparea ici colo cate un caine abandonat. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
După umila mea părere, ar trebui implicate mai mult ONG-urile pentru protecția câinilor maidanezi: să adune toți rahații de câine de pe străzi, să le aducă zilnic rația de hrană, să-i ducă periodic la doctor (unul să nu scape), să le facă cuști pe lângă blocuri, mai spuneți și voi ...
Dacă nu le-o trece cheful de dragoste de câini ... |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Stefan |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 18 Apr 2008, 23:34) Ce vrei sa spun mai mult de atat .. pentru mine e limpede ca nu se poate aplica nici o solutie morala. Ne confruntam clar cu o suprapopulare canina in Romania .. si asta pentru ca nu am fost in stare sa stopam inmultirea lor. In acest caz ... las logica voastra sa adauge sfarsitul frazei. Pai deci recunosti ca problema tot de la oameni vine. Atunci de ce sa sufere niste suflete nevinovate? Pentru incompetenta umana. Sa raspunda cei vinovati. E utopic stiu. Toti suntem vinovati, asa ca si rezolvarea ar trebui sa fie una corecta. E clar ca asta este o solutie - eutanasierea. Solutia rapida si ieftina. Dar nu e si cea corecta. QUOTE Este o impresie indusa de mass media. Ni s-a parut noua ca o fetita de sase ani a fost ucisa de javre. Tot la fel cum a fost doar o parere ca un demnitar strain a fost omorat de maidanezi. Iar miile de oameni care sunt muscat in fiecare zi de cainii fara stapan sunt doar asa un delir coelctiv. DBCooper, la cursul ala de filozofie nu v-au invatat sa folositi majuscule la inceput de propozitie? Daca tot bateti campii macar sa o faceti corect din punct de vedere gramatical... radian: Asta am zis eu? Ca faptele alea nu au existat si au fost inventate de presa? Daca nu exista nici un fel de media in tara asta, te-ai mai fi revoltat tu acum de moartea fetitei? Cate emisiuni s-au facut referitoare la fetita si la demnitar? Cati oameni au murit de diabet astazi? Si cate emisiuni s-au facut despre ei? Despre corectitudinea gramaticala nu o sa fac referire pentru ca nu vad rostul afirmatiei tale gratuite. QUOTE As da exemplul Angliei la cativa ani dupa al doilea razboi mondial. Au recurs la o solutie radicala: au scos armata pe strazi, intr-o actiune bine concertata si au impuscat toti cainii fara stapan. Apoi, si-au permis sa se poarte "uman" cand mai aparea ici colo cate un caine abandonat. Chiar daca ar fi adevarat ce zici tu, suntem in 2008 nu in 1950. De atunci au mai fost inventate pe langa drepturile omului si niste drepturi ale animalelor. Daca le respectam pe primele, de ce nu le-am respecta pe celelalte? http://en.wikipedia.org/wiki/No-kill_shelter http://en.wikipedia.org/wiki/Animal_sanctuary QUOTE După umila mea părere, ar trebui implicate mai mult ONG-urile pentru protecția câinilor maidanezi: să adune toți rahații de câine de pe străzi, să le aducă zilnic rația de hrană, să-i ducă periodic la doctor (unul să nu scape), să le facă cuști pe lângă blocuri, mai spuneți și voi ... Asta intra in slujba salubrizarii. Oameni fac mult mai multa mizerie decat niste amarati de caini. Ar trebui sa ne uitam la ce facem noi intai. Cand o fi Bucurestiu luna, in afara de rahatii de pe trotuar, atunci da. Iar rahatii de pe strada apartin si cainilor cu stapan. Ii omoram si p-aia? Normal ca ar fi civilizat ca fiecare stapan sa stranga dupa "odrasla" LE: si ca sa intaresc argumentul meu referitor la cum poate mass-media influenta opinia publica, o sa dau exeplul subtitlul acestui topic: "Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?" Pentru un moment, cand il citesti ai zice ca e dezastru national, mor copiii in fata noastra sfasiati de caini. Sa fim seriosi. Si eu am fost muscat de un caine vagabond. Si totusi nu am simtit in niciun moment vreun sentiment ca ar trebui sa ma razbun pe el, sa-i dau cu ceva in cap. S-a speriat si m-a muscat, il inteleg. This post has been edited by DBCooper: 19 Apr 2008, 00:05 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu cred ca a spus nimeni ca eutanasierea este solutia CORECTA .. dar, din pacate, este SOLUTIA UNICA (cel putin eu nu vad alta).
Cat despre faptul ca oamenii sunt vinovati .. CLAR, dar oamenii sunt specia dominanta pe planeta si vor face orice ca sa le fie lor bine, nu altora. Eu stiu ca toti ne amagim cu o utopie numita democratie, o utopie in care toata lumea are drepturi dar nu e chiar asa ... in cazul vietii reale, toate speciile de pe planeta Terra se supun si se vor supune vointei oamenilor. Daca vointa oamenilor este sa extirpe o specie, acea specie va fi extirpata .. fara drept de apel .. asta e realitatea. SI o sa vedeti ca mai devreme sau mai tarziu cainii de pe strazi tot vor disparea .. si in mod sigur nu vor disparea in "adaposturi". E crud, dar asta e realitatea. |
--------------------
.
.
|
|
Stefan |
![]()
|
Pai io zic ca nu e solutia unica. Am zis mai sus ce altceva se mai poate face, dar cu costuri mai mari.
Iar ONG-urile de la noi care se ocupa cu protectia animalelor mi se par inutile si ipocrite. Stiu despre o practica a lor de a lua animalele din adapost sub pretextul ca le adopteaza, iar apoi sa le dea drumul pe strazi. Astfel sa fie libere si lipsite de contrangeri. Mai rau incurca o treaba ce pana la urma trebuie rezolvata institutional. Institutiile de asemenea sunt ineficiente, pentru ca nu au un plan de actiune coerent. Ei nici nu stiu cati caini sunt in orasul asta. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(DBCooper @ 18 Apr 2008, 23:56) ...Pentru un moment, cand il citesti ai zice ca e dezastru national, mor copiii in fata noastra sfasiati de caini. Sa fim seriosi... Si cam cati copii ar trebui sa mai moara sfasiati de caini pentru ca sa accepti ca este o problema serioasa? In orasul meu, a doua zi dupa ce a murit fetita din Constanta, o alta fetita de 7 ani a fost mutilata de o haita de javre. Norocul ei, ca s-a intamplat ziu ain amiaza mare in parcul central al orasului, si parintii aflati cu copii acolo au reusit sa intervina in timp util. Ia spune tu, ca tot iti place sa filozofezi, ce-i mai grav o fetita omorata de javre sau o fetita desfigurata, mutilata pe viata, de javre? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Am votat NU.
Trebuie sa existe si alta solutie. Eutanasierea e ultima din punctul meu de vedere. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Liviu |
![]()
|
Crezi ca scapi cu "trebuie sa existe si o alta solutie" ?
Da tu solutia daca crezi ca exista ! Te ascultam ! |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Poate o initiativa legislativa prin care pe cainele fara stapan sa-l declaram "animal sacru"... Vaca sacra din India macar nu musca...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Liviu |
![]()
|
Mi-am permis sa scot din poll rubrica cu "nu ma intereseaza problema" .. Pe cine nu intereseaza problema nici macar nu intra pe topic. Odata ce ai intrat inseamna ca te intereseaza, deci nu poti vota la "nu ma intereseaza". E un paradox ... asa ca au ramas doar cele doua rubrici de interes.
|
--------------------
.
.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
OK.
1-Strans de pe strazi,vaccinati,deparazitati,castrati si eliberati. 2-Incercat adoptiile si verificat 'la sange'daca viitorul stapan se achita de sarcini cum trebuie. 3-Crearea de adaposturi unde sa fie tinuti si ingrijiti cum trebuie. Daca solutiile astea s-ar aplica de catre oameni care isi dau toata silinta sa mearga treaba,nu doar din vorbe in purul stil romanesc,eu nu cred ca nu s-ar reusi. Sunt convins ca eutanasierea e ultima solutie. P.S.Am fost muscat de maidanezi cand eram copil,am 25 de ani si nu am copii. O noapte buna tuturor! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Votat de acord! Prin anii '80 am fost muscat de un caine si o buna perioada imi era o frica de ei..., acum (cred ca) m-as descurca!
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Brigitte Bardot sa-si vada de batranetile ei: ea vede musca din ochii altora, dar barna
din ochii ei nu o vede, si Franta are problemele sale. In Franta nu am vazut picior de caine, iar daca apare vreun catel in zare, deja clocoteste cazanul de facut sapun si se ascute cutitul de taiat pielea pentru manusi! Am un verisor care a fost atacat (si eu am avut probleme de genul acesta, doar cei care au trecut prin asa faze stiu cum iti curge transpiratia pe la tample si pe spinare, atunci cand cutu-cutu iti cam sfasie pantalonii) de o haita de caini si s-a ales si cu niste muscaturi, are si semne pe picioare: de atunci si-a luat pusca cu aer comprimat si impusca orice caine care se apropie la mai putin de 10 metri de el! Ii sustin pe cei care vor sa extermine cainii vagabonzi! Intr-o zi or sa ne manance cainii de tot daca suntem naivi! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 19 Apr 2008, 01:23) OK. 1-Strans de pe strazi,vaccinati,deparazitati,castrati si eliberati. 2-Incercat adoptiile si verificat 'la sange'daca viitorul stapan se achita de sarcini cum trebuie. 3-Crearea de adaposturi unde sa fie tinuti si ingrijiti cum trebuie. Asta inseamna bani, MULTI bani, iar in conditiile in care centrele de copii stau sa cada si saracii se culca noaptea fara sa manance, spitalele duc lipsa (acuta) de echipament medical si medicamente, exista (inca) copii care traiesc in canalizarile din Bucuresti, noi acum sa ne apucam sa facem pe vesticii cu exemplarele canine din Bucuresti? Extrem de improbabil. Atunci puneti mana tata luati-i in VAN-uri si lasati-i la padure daca vreti sa-i scapati de eutanasiere. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
FLP |
![]()
|
Deci imi explica si mie cineva de ce daca dispar cainii o sa se inmulteasca sobolanii?
|
--------------------
.
.
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Stimati colegi,
nu incetez sa ma mir de asa-zisa "solutie" cu castrarea, urmata de eliberare pe strazi. Ma intreb daca a facut careva calculul care arata ca-i imposibil sa se ajunga la un rezultat concret. Ia sa incercam: Sa presupunem o populatie initiala de 500 mii; sa mai presupunem o rata a natalitatii de 100% pe an (cu alte cuvinte, un grup format din 5 ciini si 5 catele vor produce 10 pui in fiecare an). Asta inseamna ca in fiecare an trebuiesc identificate precis, capturate si castrate macar 250000 de animale, adica zilnic in jur de 1000 (daca luam in calcul si week-enduri etc). Ori asta e o adevarata industrie care din cauza schimbului de generatii ar trebui sa functioneze - cit? 20-30 de ani? - si sansele de reusita sunt oricum vagi, din cauza imposibilitatii identificarii precise. In plus, un animal castrat nu-si schimba comportamentul dintr-o data (sau poate de loc). Mai mult: animalul ar fi traumatizat mai mult de operatiunile de capturare-operare-refacere-eliberare decit de o interventie rapida si definitiva. Din toate aceste motive solutia este eutanasierea (care nici ea nu e usor de pus in practica). In final - este necesar (ca de fiecare data) un ansamblu de masuri, in care populatia are de jucat un rol important. In acest caz prin mentinerea unei igiene urbane (resturi alimentare aruncate aiurea, tomberoane fara capace etc) si prin a nu mai hrani/apara "cinii blocului". Daca-i iubesc asa tare n-au decit sa-i ia in apartamente si sa aiba grija de ei asa cum se cuvine. Restul e neglijenta si- sa ma iertati- imputiciune. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
@Liviu probabil sunt un copil la 23 de ani desi unii sunt parinti la aceasta varsta dar totusi daca ai un copil da-i o educatie.. si ai grija de el.. nu astepta sa vina statu sau nu stiu ce individzi sa iti ocroteasca tie copilul pentru ca tu nu esti in stare sau nu ai timp.. daca ai impresia ca copilul tau o sa fie scutit de orice pericol odata cu eutanasierea cainilor te inseli amarnic.. v-ati fixat impotriva bietilor patrupezi si acuma o continuati pana la nesfarsit tocmai de aceea eu o sa pun . aici
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Tara asta pe langa faptul ca e tara extremelor este si tara opiniilor extreme! Cand a fost faza cu pisica omorata de idiotii aia reactiile erau la fel de extreme. Sunt de acord ca prezenta cainilor pe strazi este un semn de lumea a III-a. BTW: pentru cei care dau exemplele cu matele din Roma, alea sunt un fel de atractie turistica, si resursa de mancare in caz de foamete, "iepure de acoperis" pentru italieni
![]() This post has been edited by Garett: 19 Apr 2008, 09:21 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 19 Apr 2008, 03:20) Ca detinator de rottweiler, iti spun ca nu-i nicio smecherie.S-aduna ca prostii indiferent de ce caine ai. Daca ti-e teama de caini, ei simt, indiferent de situatie. Eu am avut o scena d-asta cu un doberman, care a intrat buluc in scara, eu fiind undeva la lift. A latrat si clantanit de doua ori cam in zona organelor genitale, stapanul era afara pe trepte, nu vedea ce se-ntampla. Pur si simplu n-am schitat niciun gest, nu mi-a fost frica niciun moment si cainele s-a linistit instantaneu. Dupa ce au urcat in lift (eu am ramas afara), mi s-au inmuiat picioarele. ![]() De atunci nu mai mi-e teama de caini, ii ignor cat se poate de mult. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Votat Da, hotarat. Sa-i omoare pe toti
1. Nu mai exista riscul de a musca oamenii. 2. Nu mai isi lasa excrementele peste tot (dupa ce ca si aia proprietatea cuiva, mai fac si "comunitarii". 3. Nu mai ne deranjeaza noaptea cu latratul. 4. Aspectul negativ care il ofera orasului. NU sunt de acord cu solutia castrare, inchidere etc pentru ca 1. Nu este economic viabil, implica costuri foarte mari solutiile de mai sus, solutii care vor fi probabil platite din bani publici. 2. Nu reprezinta o solutie care sa rezolve problema pe termen scurt. 19 Apr 2008, 10:01: QUOTE(puiu82 @ 19 Apr 2008, 01:23) OK. 1-Strans de pe strazi,vaccinati,deparazitati,castrati si eliberati. Cum poti da o asemenea solutie ca prima metoda de rezolvare? Tot ne deranjeaza cand ii vedem ca umbla prin gunoi, latra, inspaimanta oamenii care se tem de ei indiferent ca sunt castrati, deparazitati sau vopsiti mov? ![]() This post has been edited by Executron: 19 Apr 2008, 10:01 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Garrett: sa ma ierti, ceea ce tu numesti "kill kill kill" nu e de loc emotional, ci dimpotriva - rational. Daca ai o masea care nu mai poate fi salvata prin tratament (dar doare), e vremea sa scoti maseaua. Curge putin singe, dar n-ai de ales.
Si anume: avem o problema, cautam o solutie fezabila. Ceea ce scrii tu face parte din categoria "mamaliga nu explodeaza", si anume: avem o problema dar nu facem nimic. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:38 |