Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
![]() ![]() ![]() |
Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Pe langa riscurile legate de imbolnavire, cainii mai prezinta si riscul foarte direct si palpabil de a te musca pana la moarte.
Solutia NORMALA a problemei cu cainii vagabonzi ar fi: pas 1: adunarea tuturor de pe strazi pas 2: tinerea pt adoptie pt o perioada de “tz” zile pas 3: eutanasierea nedureroasa a celor ne-adoptati dupa cele “tz” zile Pe langa astea, ar trebui ca abandonul animalului de companie sa devina infractiune, care sa fie pedepsita cu puscarie, amenda penala sau munca in filosul comunitatii. Asta ca leac pentru “iubitorii de animale” care ii “salveaza” de hingheri, lasandu-i in strada, dupa ce au incasat banu. Din pacate, Romania este in momentul de fata orice in afara de o tara normala. This post has been edited by D-FENS: 20 Apr 2008, 15:57 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
D-FENS: solutia ta e fezabila daca si numai daca se gasesc bani pentru ea. Altfel se va intampla ca pe vremea primarului basescu (va mai aduceti aminte de el? presedintele tarii) care a executat doar partial punctele 1 & 2. Decat sa apara iar cainii vagabonzi prin padurile din jurul bucurestiului, unde le-au dat astia drumul dupa ce si-a incheiat basitu' campania de imagine, mai bine sa ramana in oras, ca oricum s-a obisnuit lumea cu ei, si invers
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Bani sunt,dar se cheltuiesc pe mofturile idioate ale stiti voi cui.
De aici se vede cat de mult le pasa. Indiferenata este adevarata problema,nu banii. Daca l-ar musca un maidanez pe copilul lui Tariceanu atunci sa vedeti miscari de trupe,fonduri si tot ce e necesar! This post has been edited by D-FENS: 20 Apr 2008, 16:06 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(D-FENS @ 20 Apr 2008, 15:56) pas 3: eutanasierea nedureroasa a celor ne-adoptati dupa cele “tz” zile Pariu ca atunci cand (daca!) se ajunge intr-un final la pasul 3, in mod sigur va aparea un scandal monstru cu asa-numitele asociatii de animale (cutu cutu sau cum s-or numi) si iar se va fasai prelung. Romania - tara tuturor posibilitatilor, ati uitat? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
D-FENS |
![]()
|
Reperele morale sunt diferite
1 viata de om = 1 viata caine. viata copilului tau e mai putin importanta decat 10 caini vagabonzi. Nu e si cazul meu. E de secolul 21 sa fii mancat de caini in Romania??? |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Fratzica nu aia era ideea.Ca tot ai adus vorba,da,multi oamenii ar merita impuscati pentru faptele lor.Sau ai prefera sa-i injectezi?
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
D-FENS |
![]()
|
Te departezi de la subiect.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
subscriu
azi bine ca eram cu masina cand am mers la un coleg a trebuit sa fugaresc cainii cu masina ca sa ma pot da jos pana la scara ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(D-FENS @ 20 Apr 2008, 15:56) Pe langa astea, ar trebui ca abandonul animalului de companie sa devina infractiune, care sa fie pedepsita cu puscarie, amenda penala sau munca in filosul comunitatii. Din pacate asta ar fi cam greu. In momentul de fata poti sa abandonezi un copil in Romania si nu patesti asa ceva, daca abandonezi un caine nu intereseaza pe nimeni. |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Abandonatul ca abandonatul, dar in anul 2008 in Romania/UE poti sa-ti omori copilul si sa nu patesti nimic. Ce-i ce patesc si sunt aratati la TV sunt o parte prea mica din ce se intampla cu adevarat, in special in satele lu' peste din unele zone geografice
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, nu impuscati cainii ca dereglati ecosistemu'!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mor cocalarii de foame?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
in tarile cu apa calda nu prea am vazut caini pe strada. am sa ii intreb ce au facut cu ei, daca au avut vreodata in era moderna probleme cu maidanezii...
in alta ordine de idei, faptul ca animalele sunt pe strada inseamna bani de la buget... in cele din urma, ma bucur ca sunt probleme care trebuie discutate, deci cascati ochii cand mergeti la vot... ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
M-a distrat o poza facuta acu la marele summit.In spate se vedeau avioanele prezidentiale si mai in fata trecea un maidanez.O fii fost din asta anti-tero
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma uitam ieri pe geam si o vad pe una grasa, din alt bloc, cum isi plimba cainii. Ambii maidanezi adoptati. Stiti poanta aia...cainele seamana cu stapanul. Ei bine, ambii caini erau obezi. Abia se miscau. Nici din coada nu mai dadeau cand veneau copii sa se joace cu ei. Bine...sa-i mangaie doar, ca de jucat nu mai ai cum sa te joci cu ei. Imi amintesc si de boxerul femela pe care-l avea inainte sa adopte cainii astia. La fel de grasa, la fel de chinuita...pt ca altfel nu pot sa-i spun.
Acum stau si ma intreb...cainii astia, o duc mai bine acum? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu uniti topicul asta cu topicul ala cu bata in masina. Ambele sunt la fel de violente. Sau sa fie omorati cu batele alea...de, nevoia de sange refuleaza...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@OAP: Nu stiu de ce am impresia ca nu prea ai curaj sa fii la fel de ironic si cu familia fetitei omorate.
This post has been edited by vijelie: 21 Apr 2008, 13:10 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
stati linistiti ca n-o sa se faca nimic. muuuuulti ani de-acu inainte o sa fie la fel.
si, da, cainii vagabonzi sint periculosi. nu atat ptr un barbat in toata firea (desi chiar si eu, cand ma intorc seara acasa si vad cate-o haita de 7-8-10 caini, incerc sa-i ocolesc), cat pentru copii, batrani, femei. am votat da. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Eu unul sunt de acord. Am vazut in multe orase (Istanbul, Amsterdam, Sevilla) pisici fara stapan tolerate (EDIT: am auzit ca in Italia sunt ingrijite de municipalitate), dar nicaieri caini comunitari, ca la noi. Acum ce-i drept, nu prea s-au vazut cazuri de oameni mutilati sau omorati de pisici comunitare...
Mentionez ca imi plac foarte mult animalele, am doua pisici "culese" din strada, deci nu prea pot fi ala rau si fara suflet... This post has been edited by BlaueCorsa: 21 Apr 2008, 17:39 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
votez ptr.... *** mesaj rasist .. deci sters + warn 10% + ban 3 zile ***... etc... si hraniti cainii vagabonzi cu ei...
Nu sunt de acord cu eutanasierea cainilor, ci ptr. trecera lor in zone amenajate si hraniti conform drepturilor animalelor. Deci sunt de acord cu adunarea lor de pe strazi/parcuri/zone virane. Asa cum nu-ti da nimeni dreptul sa omori un om, la fel nu-ti da dreptul sa ucizi un animal (indiferent ce este el....) This post has been edited by Liviu: 21 Apr 2008, 21:07 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Skija, mananci carne? Crezi ca la abator asteapta sa moara animalul de batranete? Eutanasierea inseamna ucidere fara suferinta, asa ca e un tratament mult mai uman decat cel aplicat animalelor pe care le consumam zilnic...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
Pai si eu iubesc animale am mai zis,da in opinis mea ele se chinuie mai mult chiar daca unii mai primesc ceva de mancare.Mi se rupe sufletu cand mai vad vreun caine schiopatand sau mutilat.As avea sufletu mai impacat sa-i stiu adormiti fara chinuri,cel putin nu s-ar mai chinuii.
Alaturi de ei la eutanasiat as duce categoriile eliminate de skija,in special cei proveniti din India. ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai uite, eu vreau sa mananc carne de caine, care-i problema?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
Pai problema e a ta
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(skija @ 21 Apr 2008, 17:44) QUOTE(skija @ 21 Apr 2008, 19:37) Interesant mod de a pune problema... This post has been edited by Liviu: 22 Apr 2008, 18:31 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:07 |