accident jilava, cutremurator
![]() ![]() ![]() ![]() |
accident jilava, cutremurator
Thor1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu zic sa-nchideti topicul.
|
--------------------
-
-
-
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt uimit cat cinism poate sa zaca in uni dintre noi incat sa poti afirma ca te bucuri,ca iti pare bine....selectie naturala ,totusi au murit 3 OAMENI.
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca privim si partea cealalta a paharului? bine ca au murit doar 3 si ca tembelul ala nu a luat mai multi dupa el... cum ar fi fost ca in locul stalpului sa fi intrat in masina condusa de tine? masina in care te-ai fi aflat tu cu familia sau prietenii cei mai buni...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E tragic cand mor oameni, indiferent daca ii cunosti sau nu. Devine mai putin tragic cand acei oameni au fost un pericol pentru societate, si legea nu se atingea de ei cand traiau.
This post has been edited by argon: 24 Apr 2008, 11:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ssilviu daca pt tine conteaza sa cunosti acele persoane pt a-ti arata afectiunea ... e grav,parerea mea.
This post has been edited by dragos62: 24 Apr 2008, 11:44 |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Scuza-ma ca nu am fost si la biserica sa aprind niste lumanari ...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(dragos62 @ 24 Apr 2008, 12:19) Sunt uimit cat cinism poate sa zaca in uni dintre noi incat sa poti afirma ca te bucuri,ca iti pare bine....selectie naturala ,totusi au murit 3 OAMENI. Si?? Sunt primi care au murit? Au murit si or sa mai moara multi smecheri din astia de acum incolo .... As fi fericit sa moara doar ei si sa nu mai bage in pamant si alte persoane nevinovate participante la trafic! Referitor la inchiderea topicului ... sincer, sunt de acord pentru ca ar trebui sa deschidem cate un topic despre un accident rutier soldat cu moartea multor persoane in fiecare zi! Uitati-va la stirlie de la ora 17.00 la PRO TV sau la stiri in general sa vedeti cati vitezomani se opresc prin copaci, stalpi sau gardurile oamenilor. Singurul lucru pe care pot sa-l spun despre cei 3 decedati este : ODIHNEASCA-SE IN PACE! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
george_moga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
Mi s-a intamplat de curand sa trec si eu(si familia mea) prin asa ceva si de atunci nu dau vina decat pe soarta.Asa a vrut cineva sa fie..asa a fost.E pacat...e tragic!!
Dumnezeu sa ii odihneasca. |
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
e de vina putin si cu bush, dan voiculescu si toata antena 1.
Responsabili pentru accident sunt toti: soferul pt toate victimele, fiecare in parte pt el. ce e asa de greu de inteles!? Un zevzec e zevzec si la o secunda dupa ce i se face morala si/sau educatie! |
--------------------
a
a
a
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Vitezele de 200 km/h cer si un anumit fel de drum. Pe mine nu ma mira de loc ca a scapat masina de sub control, ba e chiar foarte previzibil, pentru ca masina nu mai are timp sa urmareasca fidel soseaua, la o astfel de viteza. S-a lasat pacalit de falsa senzatie de siguranta oferita de masina. Drumul i-a 'copt-o', si la viteza aia reactia lui a fost prea inceata fata de corectia necesara.
Sofer incepator, masina puternica ... audienta protv .. |
--------------------
-
-
-
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Inca o chestie pt toti crestinii de pe aici:
BA BAIETI DACA VOI CRAPATI IN VREUN ACCIDENT INAINTEA ASTORA FITI SIGURI CA EI NU AR FI SIMTIT NICI O DURERE DE cenzurat PT VOI MAH!!! |
--------------------
a
a
a
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
exact..ce-i aia 220 km/h..obisnuinta, nu inteleg de ce se mira unii atat
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SorinV |
![]()
|
Fara suparare da daca tu gasesti normala o astfel de deplasare cu orice autovehicul cred ca nu esti departe de isprava astora.....
|
--------------------
a
a
a
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
hai sa n-o dam in polemici lungi si-aiurea...despre cum conduce unul si altul...cert e ca daca mie imi pica o motocicleta mult mai puternica pe mana nu o duc la limita...ca sunt relativ constient de daunele pe care le pot face...totusi...aici discutam despre un accident facut cu masina imprumutata...pai hai sa fim seriosi...cred ca mai bine conducea baiatul ala beat decat astalalt...
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca a avut o defectiune tehnica la masina? Eu am patit la un Citroen Jumper sa se blocheze pedala de acceleratie si sa se accelereze singura la blana. Noroc ca eram intr-o curte f. mare la niste depozite, am avut cateva secunde de ezitare in care nu pricepeam ce se intampla, am reusit pina la urma sa scot pe liber si sa opresc. Luasem masina de la un sofer de la mine de la scarbici sa vad cum e sa conduci o duba de 3.5 t.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Daca avea defectiune tehnica... apasa ambreiajul si ..... sau apasa frana cu nadejde... dar defectiunea tehnica a fost in "softul din creier".
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004/ 1.6 16 v
- ag 77 tas
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
http://www.theage.com.au/news/national/jai...8743124644.html
Pickering was driving from NSW to Melbourne when he hit speeds of up to 250kmh, evading police several times. He was arrested as the police airwing pursued him when he came to a dead-end street in Craigieburn. Today, he was sentences in Broadmeadows Magistrates Court to nine months' jail, with six months suspended, on two counts of reckless conduct endangering life. He also disqualified him from driving for five years Cand o sa vad si eu legi facute si aplicate la fel in Ro o sa incep sa mai cred ca o sa scada numarul de victime pe sosele. Pana atunci ne bazam exclusiv pe cei 7 ani de acasa, fiindca nu ne pune nimeni sa dam socoteala, gaborii o freaca aiurea, judecatorii isi plimba dosarele aiurea, parintii isi plang copiii aiurea, etc. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
In Romania risca sa isi ia flashuri daca mergea asa. La noi au fost persoane surprinse de radar in localitate cu viteza asta. Plus ca nu avea politia rurala cu ce sa il urmareasca. Si din ce am inteles puscaria in Romania e un loc foarte placut (ai mancare, Tv color, telefon mobil, vizite conjugale sau primesti invoire pentru cateva zile ca nu mai suporti regimul de detentie). Nu am mai auzit de puscariasi prin alte tari sa faca greva si sa se urce pe acoperisul penitenciarului ca nu au televizor color ci alb negru in celula. Imi aduceam aminte cu nostalgie de perioada cand in camine in Regie era un singur TV pe palier si toti erau "prieteni" cu proprietarul.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
SorinV |
![]()
|
QUOTE(Supapa_jR @ 24 Apr 2008, 14:07) ca sunt relativ constient eu cred ca esti relativ constient si cand postezi. Investeste fara riscuri fie in asigurare de viata fie in consiliere psihiatrica/psihologica! Oricare dintre variante iti poate fi de folos! IMPORTANT: Asa cum nu ai inteles aici nu se pune problema vitezei excesive se pune problema abordarii unei astfel de viteze. Modul in care abordezi tu problema, sau de fapt relativa ta constienta (asta ca sa iti folosesc exprimarea) inseamna ca esti un pericol fara drept de apel. E lesne de inteles ce patesc cei ca tine. Politicos vorbind: condu cu grija, nu cu grija ta ci cu grija altora nevinovati! ca la coltu strazii: hai sa dam la pariu ca daca intrii pe un circuit dispare zmeul din tine instantaneu! |
--------------------
a
a
a
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Daca nu ma insel este localitate acolo, sa mergi cu 220km/h? Uni din noi cand au bolizi uita de regulile de circulatie, plus ca drumu de acolo este foarte nasol, asta nu e o scuza, soseaua nu este iluminata cum trebuie, dar sa mergi cu 220km/h pe acolo...pot s-o numesc TERIBILISM.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
acolo este drumul bun spre centrul benzii ... @ razvan....ai loc sa-i dai...
@ restul lumii : In acea zona s-au intamplat extrem de multe accidente vara trecuta din cauza vitezei sau a pustilor fara permis...salvarea pana vine mori de plictiseala...oamenii fac cerculete cu masini obosite pana intra basculantele in ei...nu ai ce sa le ceri,au venit de pe dacie pe bmw cu ajutorul vanzarilor de imobiliare si forjeaza noile achizitii ca pe masinile de raliu. acolo pana nu va fi radar in locul unde au avut cei 3 copii accident nu se va repara nimic...radarul sta sus in deal poate poate l-o prinde pe vr-unu cu 65 intr-o curba. @sorinV: cu motocicleta mea nu pot sa ma bag pe circuit...pur si simplu nu am ce cauta acolo...si mai zic si ca unde am loc ii dau 100+ in conditii in care doar eu imi risc viata nu si a altuia...o iau printre masini la semafor...am impresia ca esti frustrat... mai calca si tu masina aia un pic cu numerele acoperite sa mai eliberezi presiunea ![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Din pacate, dupa 5 pagini vad ca discutia a luat-o razna rau de tot. Se inchide.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 20:14 |