ma-nsor
![]() ![]() ![]() |
ma-nsor
dispeceru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma scuzati, da' ce plua mea face popa ala de 500 de lei, 'tu-l in pricepere? Ba da-l ba-nspre Maical Gexan, iti organizeaza el toata nunta, ce dracu' cere atitia bani?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ai ma martinezule, ce mai e suta in ziua de azi, mai ales cand e vorba de Domnul?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai asta ziceam si eu: "Ia, guaie, o suta da mii si cinta si tu aia de cununie. Mai na o suta sa-i dai si la tircovnic ca pare cam bolnav, saracu'"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Multumesc de urari dispeceru.
![]() Marty, asa am zis si eu - cam multi bani pentru 40min cat a tinut slujba. Cu banii a fost cam asa: 350RON ![]() ![]() ![]() Oricum chitanta mi-a dat doar pe 30ron - taxa de cununie. PS. Drumul pana la Buzau (pe Urziceni) sucks big time. |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Marty |
![]()
|
I-auzi frate, baga-i-as acatiste-n cur, si-a tras 470 de lei jigodia dracu'. Sinaxis, unde esti, de ce nu te bagi in seama ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
O nimica toata.
Am auzit ca la biserica Elefterie de la Eroilor s-a dat in primavara asta 2000 RON pt. o juma de ora de cantece, cor + 3 popi ! Asa ca .... sa te tot faci popa frate ! 'r'ar iea a dreaq-ului de scoala ca am facut famelia de ras ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
io m-am insurat la reformati, desi nu-s! popa o zis ca-l scoate pe nas afara daca mai zice odata de dat, absolut nimic nu a luat, nu e nici cu taxa, trebuie doar taxa anuala de reformat sa fie achitata, vreo 15 ron, nu au trebuit kkturile alea de lumanari imense, nu a trebuit mozolit una alta la popa(bleah, obiceiuri sifilitice), fara ritualuri talambe de scuturat mese si incoronari...a fost chiar OK.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(alinakes @ 31 Jul 2009, 13:30) O nimica toata. Am auzit ca la biserica Elefterie de la Eroilor s-a dat in primavara asta 2000 RON pt. o juma de ora de cantece, cor + 3 popi ! Asa ca .... sa te tot faci popa frate ! 'r'ar iea a dreaq-ului de scoala ca am facut famelia de ras ! astia au tarife mai mari ca guta ![]() si ciudat la teologie in bucuresti numai rokeri betivi si tampiti sunt,cu motoare .cum sa vezi un popa pe motor ? ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 00:33 |