Primul showroom Ferrari din Romania, s-a deschis azi, 6 mai 2008
![]() ![]() ![]() |
Primul showroom Ferrari din Romania, s-a deschis azi, 6 mai 2008
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
" inca un vinzator care vrea sa ciuguleasca(**) banii de care societatea are atita nevoie."
![]() Saracii oameni bogati .... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
os, ei ce au ei oricum se vinde singur, nu trebuie sa se roage ei de clienti. TIne tot de autoitalia, ca si maseratti?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu, e un importator nou. Forza Rosso. Or smth ..
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu stiu cum sa va spun, dar daca as fi posesor de Ferrari nu m-ar incanta cu nimic faptul ca exista service in B. Romanul e tot roman. As prefera sa o duc afara, totusi la banii aia cred ca mi-as permite.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
hm, si ala de la lansare avea numar cu litere distantate, mai vazusem unul prin oras, spyder alb lasand la o parte aberatia estetica a unei astfel de placute care afecteaza tot look-ul masinii, de ce trebuie sa mai arati ca esti smecher pe numar, daca ai Ferrari ??? |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Crezi ca in service lasa pe oricine,scolit la repezeala,sa-si bage mainile intr-un Ferrari?
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai nu m-ar mira ca in cel mai pur stil romanesc mecanicii sa fie platiti ca la orice alta concesiune. Cu 3 lei. Si in acealsi pur stil romanesc mecanicii sa-si arate recunostinta.
This post has been edited by ssilviu: 9 May 2008, 13:25 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 9 May 2008, 13:09) Nu stiu cum sa va spun, dar daca as fi posesor de Ferrari nu m-ar incanta cu nimic faptul ca exista service in B. Romanul e tot roman. As prefera sa o duc afara Nici de reparat si nici de cumparat din Ro nu se merita...Sunt curios cat de priceputi sunt mecanicii romani de la service,cat timp au facut scolarizare in afara..etc...oricum mentalitatea cred ca este aceeasi.. |
--------------------
------
------
------
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
E un constructor exclusivist, cu mare atentie pentru clienti, pentru imagine si pentru produsele lor. Nu cred ca service -ul va face exceptie.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Nu imi place deloc ferrari.s-a deschis un nou showroom s-au inchis alte uzine
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Asta va fi probabil cel mai intalnit de-acum incolo
This post has been edited by Arhimede: 10 May 2008, 12:50 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Povestea cu AutoItalia și Ferrari e veche și acidă. Anul trecut, șeful AutoItalia a spus că va aduce Ferrari în România peste un timp.
Atunci Ferrari Italia a emis comunicat de presă să infirme acele informații. Importatorul Ferrari la noi se numește Forza Rossa, este în același timp dealer și are și service. E un partener al mărcii, nu birou de reprezentanță al constructorului (care s-ar fi numit probabil Ferrari România). Cât despre service... nu cred că mecanicii de Ferrari au în CV 20 de ani de lucru la AutoCobălcescu (cu tot respectul pentru această firmă). E clar că au pregătiri peste pregătiri. Cât despre dusul mașinii "în afară", atunci care mai e rostul reprezentanței de aici. Oricât de mult ți-ai permite, pierzi 2-3 zile de plăcere la bordul Ferrari-ului numai pe drum, în timp ce angajatul tău e cu mașina pe platformă până în Italia... |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cine isi ia Ferrari si sa se plimbe toata ziua cu ea? Astai asa o masina sa o ai prin garaj si sa mai iesi la plimbare cu ea din cand in cand , de cateva ori pe luna, nu toata ziua hopa topa cu ferrari-ul la munca, la shopping ... .
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, Ferrari e o firma cu traditie, dar poate ati uitat ca si Romania e o tara cu traditie, traditie la lene, inselaciune, furt, delasare, nepasare, nesimtire, spaga, teapa, toate foarte greu de atacat in instanta dupa.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
In multe tari se fura.Dar la noi se fura legal.
Masinile Ferrari se adreseaza altei categorii de oameni..nu parvenitilor si baietilor destepti. De ce sa dai 200.000 pe un Ferrari cant poti sa-ti iei un R8, un Carrera si raman bani de o masina pentru gagica. ![]() Parvenitii isi iau alb si pun roti cromate daca tot isi iau Ferrari. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 10 May 2008, 21:15) Masinile Ferrari se adreseaza altei categorii de oameni.. Banii nu au miros. Orice client care sare in schema cu banu e bun. Tu vrei sa nu vanda nimic in Romania? ![]() This post has been edited by ssilviu: 10 May 2008, 20:46 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
A l e x |
![]()
|
Romania e piata perfecta pentru masinile de lux. Aici toti isi iau, ca au bani destui s-o intretina, ca nu, ca sunt pasionati, ca nu, nu conteaza, daca vede lumea ca "ai bani" e tot ce conteaza.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CuTzU @ 10 May 2008, 17:47) Cine isi ia Ferrari si sa se plimbe toata ziua cu ea? Astai asa o masina sa o ai prin garaj si sa mai iesi la plimbare cu ea din cand in cand , de cateva ori pe luna, nu toata ziua hopa topa cu ferrari-ul la munca, la shopping ... . Un Ferrari 612 e facut sa pleci cu el in Spania, pe autostrada, nu sa-l scoti duminica. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si in fiecare saptamana merge in spania? sau in fiecare luna?
Ia mai vezi, mai citeste despre proprietarii de Ferarri pentru ce si-au luat masina si cat de des o conduc si pe unde. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Arhimede |
![]()
|
Media pe care posesorii de Ferrari o fac cu masina lor a ajuns la 10.000km/an fata de 2-3000 cat faceau inainte.Eu la Logan am 40.000 in 3 ani si ceva.
Si trebuie sa va ganditi ca multi mai au in garaj masini pentru...daily-drive, si nu una-doua ci poate mai multe. This post has been edited by Arhimede: 11 May 2008, 12:11 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Proaspăt...
ctum9.jpg |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Arhimede |
![]()
|
Vor sa dezvolte un pachet drumuri grele, pentru masinile ce vor putea fi cumparate din RO.=))
This post has been edited by Arhimede: 11 May 2008, 18:04 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
A l e x |
![]()
|
Sa inteleg ca aia e masina pe care o cumpara cineva, si un consilier i-a pus numere de PROBE si se plimba cu ea putin ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Mie nu mi-e clar cum de are numere de CT? Pentru a putea avea numar de CT (numar de probe) trebuie ca reprezentanta Ferrari sa aiba sediul social in CT. Eu asa stiu.
Si nu cunosc sa existe vreo reprezentanta in CT. Ba chiar singura existenta este cea din B. Poate ma lamureste cineva... Mi-a spus un prieten ca a vazut si el masina prin Mamaia. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Gesturile și manevrele sfidătoare pe care le făcea în trafic nu cred că îi aparțineau unui consilier, ci mai degrabă unui puștan parvenit.
Nu știu de ce avea acel număr, probabil tot pentru a părea superior... |
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
Oricum, masinuta e
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
masina era rosie
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Culoarea era roșu Ferrari, dar bătea soarele cam nefericit pentru telefonul meu...
|
--------------------
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai au in gama 3 culori rosii.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 05:42 |