ce sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
ce sa imi iau?
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Parerea mea ... Logan.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu zic lgn 1,4 pentru ca faci putini km...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Omul zice ca vrea putere ... deci e mai bun 1.6 pentru ce vrea el.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
tocmai de asta ia 1,6 faci putini km deci nu o sa se simta la benzina. am logan 1,6 si sunt multumit chiar foarte multumit de el recomand sa-ti iei logan, e cea mai buna masina de la dacia in momentul de fata.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
@bogdan_90: e singura masina de la dacia in momentul de fata
![]() This post has been edited by DBCooper: 15 Apr 2008, 18:09 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
cica pleci pe un drum national si faci o depasire. nu te incadrezi bine ce faci atunci> ai nevoie de mai multi cp sa iesi de acolo? de asta zic eu sa-si ia 1,6 te ajuta la depasiri.
ma rog ce e asa amuzant? nu e cea mai buna de la dacia? sa nu incepeti ca e mai buna solenza sau super nova....mai citeste o data. This post has been edited by bogdan_90: 15 Apr 2008, 18:11 |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
eu zic ca loganul are mai putine probleme decat celelate mentionate si ai in plus confort si putere mai mare.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei masina "pana la fac, pana la un club", ia Supernova linistit, chiar si cu Logan Racheta de 1.6 vei fi tot un sarac
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Logan Ambition de 1,4 nu exista. Corectati-ma daca gresesc.
Ontopic: Logan e cea mai buna alegere, la straine fiind mai scumpa intretinerea. Logan voi lua si eu pt raportul pret/calitate. EDIT: Atentie la cumpararea masinii second hand. Este un "lipicios" la tutoriale, tips & tricks "De verificat cand se ridica masina". Un topic foarte bun initiat de Klaus. This post has been edited by Bulldog: 15 Apr 2008, 18:58 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Logan 1.6
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
nu motorul e foarte important , abs, airbag-ul si confortul marit la logan astia sunt cei mai importanti factori .
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Daca te uiti ca nu ai 50 de lei sa bagi benzina, ia supernova, ca e cea mai ieftina la intretinere. Altfel ia linistit logan.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Care ia logan 1.4 pentru consum, e maaare fraier. Per total nu castigi nimic, in afara de nervi mai ales in unele depasiri, sau la deal cand esti mai incarcat. Altceva, nu castigi nimic. Daca inveti sa conduci, crede-ma ca este posibil sa scoti consum cu 1.6 SUB cel de 1.4 dat de producator.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
=vijelie sunt sarac oricum tocmai de aceea nu imi iau cine stie ce masina de fite si pe urma sa nu am bani sa o intretin, vreau doar o masina decenta. la supernova nu imi place lipsa servodirectiei.
=bobo77 o sa mai fac si eu un drum pe la un munte, pe la o mare cu prietenii, plus ca obisnuiesc sa ma duc lunar la bunici si vreau sa simt ca pot sa fac si eu o depasire in siguranta. am facut acest drum cu o solenza si nu mi-a placut k nu are putere. in schimb cu meganeul lui tata de 110 cai in 16v cand bagi piciorul in ea simti ca trage. cei 90 de cp ai unui logan 1.6 nu vor rivaliza cu cei de pe 16v dar tot este mai bine ca 75cp. =bulldog nu stiam asta, dar oricum eu am specificat ambition ca sa stiti cam ce vreau (ca si dotari). in momentul in care o sa ma apuc de cautat serios o sa ma interesez mai bine si o sa citesc si acel topic =deconectat imi permit aia 50 de lei =driverx asa am auzit si eu ca la consum nu e mare diferenta se pot face consumuri echivalente si in unele cazuri mai mici. stiu pe cnva cu un 1.6 si la mers numai buc scoate sub 9 lejer. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2) ...loganul diesel face pilitura, iar cel de 85 nu prea se gaseste la sh si daca se gaseste este scump pt bugetul meu. Daca ai citit pe forum de cateva cazuri care au avut problema cu pilitura nu inseamna ca majoritatea au problema asta. Dintre ce ai propus tu, Logan-ul ar fi o alegere ok(daca nu ar fi fost in halul asta de supraevaluata, eu as fi ales Solenza), iar ca motorizare, asta depinde de preferintele tale pana la urma. This post has been edited by god: 15 Apr 2008, 20:09 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
slider2 |
![]()
|
=god am inteles ce vrei sa spui. asta am citit si eu ca nu e chiar la toate, dar gandeste-te ca eu o iau la sh si nu o sa mai am garantie si daca are pilitura ce fac??? o sa trebuiasca schimbate pe banii mei.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar restul (Supernova, Solenza) sunt cumva indestructibile?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
felixmotanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 April 08 ![]() |
logan 1.4 mpi e cel mai bun consum mai mic decat 1,6
daca mai creste mult pretul la carburant trecem la car cu boi ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERANCE
|
|
slider2 |
![]()
|
=vijelie nu sunt indestrutibile dar eu am citit pe acest forum ca reparatia costa 3000 de euro daca ti se strica pompa la diesel din cauza la pilitura
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
QUOTE(slider2 @ 15 Apr 2008, 15:04) o sa fiu putin offtopic si-mi cer scuze pentru asta!!! e prima data cand aud ca solenza e mai instabila ca loganul ![]() scuze inca o data pentru offtopic... toate cele bune |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
slider2 |
![]()
|
=mihai simion nush ce sa zic eu am condus o solenza la drum intins si nu mi s-a parut ca sta chiar rau pe drum. are un ruliu comparabil cu meganeul tatalui meu, dar trebuie sa recunosc ca nu am fortat-o am mers normal. logan nu am condus pe acel drum dar am fost ca pasager. si pot spune ca soferul l-am cam fortat, viteza pana la 160 km/h, intrat mai tare in curbe si parca mi s-a parut mai stabil. ce-i drept e ca loganul era prestige benzinar si nou abia iesise din rodaj, iar solenza era din 2003. stabilitatea ti-o da in mare parte suspensia, diametrul rotilor si masa masinii. intre solenza si logan diferenta de greutate nu e asa mare asa ca mare diferenta nu ar trebui sa fie. acum nush dar oricum nu o sa o fortez eu la limita la mers afara asa ca nu e asta un criteriu definitoriu.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
vijelie |
![]()
|
Eram sigur ca de la o biata masina pentru plimbare la scoala si la club se ajunge la curse.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
QUOTE(vijelie @ 15 Apr 2008, 21:15) vijelie, nu e vorba de curse, ca nu sunt pasionat de asa ceva... dar mie loganul mi se pare mult mai rigid... putin mai instabil... nu stiu, poate mi s-a parut mie, am spus de la inceput... nu fortez nici eu masina, chiar nu vreau sa ma intorc cu rotile in sus... ![]() slider2, bafta in alegerea ta... in cele din urma, fiecare isi cumpara ce crede de cuviinta... slider2, tu stii cel mai bine ce vrei de la o masina... bafta ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
LOgan 1.6 sau la sfatul domnului SUDURA DACIA 1300.
This post has been edited by Jack Daniel's: 15 Apr 2008, 21:34 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
daca trebuie neaparat dintre alea 3... logan...dar nu 1.4 ca e mult mai gurmand decat dsn si slz...ia 1.6
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Mihai Simon |
![]()
|
si inca o data va rog, din nou offtopic, e "Mihai Simon", nu Mihai Simion...
![]() scuze... fara suparare... ![]() This post has been edited by Mihai Simon: 15 Apr 2008, 21:40 |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:38 |